ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جعبه های پلاستیكی در واقع یك محصول نهایی بوده كه بدون هیچگونه تغییری توسط كشاورزان ، باغداران ، فروشندگان میادین میوه و تره بار و ... جهت بسته بندی ، نگهداری ، حمل و نقل انواع میوه جات بكار می روند. بسته بندی به عنوان یك ابزار كارآمد سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است .
محیط اطرافمان انباشته از پلاستیک شده است ، هر کاری که انجام می دهیم و هر محصولی را که مصرف می کنیم ، از غذایی که می خوریم تا لوازم برقی به نحوی با پلاستیک سروکار داشته و حداقل در بسته بندی آن از این مواد استفاده شده است .
گذر زمان و پیشرفت صنایع از یك سو ، ارتقاء سطح فرهنگ جوامع و افزایش تقاضا برای كالاهای بهداشتی از سوی دیگر باعث شده اند ، كه امروزه انواع ظروف پلاستیكی جزو لوازم جدایی ناپذیر زندگی روزانه ما شوند .
شكل ظاهری این جعبه ها تا اندازهای با سلیقه تولیدكننده و امكانات فنی قالبساز تغییر می یابد ، ولی عمدتاً اندازه و ابعاد موجود در بازار مبنای كار تولیدكننده می باشد . شایان ذكر است كه عنایت به شیوه های استاندارد بسته بندی كه در رساندن سالم كالا به مقصد نقش حیاتی دارد . باید مورد توجه خاص قرار گیرد .
این طرح مربوط به ساخت جعبه های میوه است ، كه در رساندن میوه به شكل سالم مورد استفاده قرار گرفته و ماده اولیه آن پلی اتیلن سنگین ( HDPE )می باشد. طبق اطلاعات اخذ شده از وزارت صنایع ، كد آیسیك " جعبه پلاستیكی بسته بندی " ٢٥٢٠١٣٤٢ می باشد .
جعبه های پلاستیكی در واقع یك محصول نهایی بوده ، كه بدون هیچگونه تغییری توسط كشاورزان ، باغداران ، فروشندگان میادین میوه و تره بار و ... جهت بسته بندی ، نگهداری ، حمل و نقل انواع میوه جات بكار می رود .
بسته بندی به عنوان یك ابزار كارآمد ، سالهاست كه مورد نظر كارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است . استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینكه قابلیت نگهداری بهتری را به كالا می بخشد ، در كسب سهم بالاتری از بازار برای كالای مورد نظر نیز مؤثر است .
كیفیت و نوع بسته بندی میوه بسیار حائز اهمیت بوده ، زیرا وضعیت نامناسب حمل و نقل ، فرآیند ، انبار كردن و نگهداری باعث بروز حدود ٣٥ درصد ضایعات در میوه ها و سبزیجات می گردد .
جعبه پلاستیكی محصول نهایی هستند و در ضمن فرآیند تولید محصول پیچیده نبوده و بسیار آسان می باشد . از طرفی به دلیل حجم بالا و وزن کم این محصولات ، هزینه حمل و نقل بالایی داشته و به همین دلیل تجار تمایلی به واردات این محصول نداشته و كلا تبادلات جهانی آن از رونق چندانی برخوردار نیست . به عبارت دیگر اكثر كشورها نیاز خود را از طریق تولیدكنندگان داخلی تامین می كنند .
حقوق پایه طبق ماده ( ۲ ) قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، شامل حقوق گمركی ، مالیات ، حق ثبت سفارش كالا ، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از كالاهای وارداتی می باشد و معادل ۴ % ارزش گمركی كالاها تعیین می شود .
به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی كه طبق قوانین مربوطه توسط هیات وزیران تعیین می شود ، حقوق ورودی اطلاق می شود . حقوق ورودی برای تعرفه ۰۰/۱۰/۳۹۲۳ ، ۳۰ % می باشد .
در كتاب (( آمار واردات و صادرات سال ۱۳۸۴ )) شرایط خاصی برای صاردات تعرفه ۰۰/۱۰/۳۹۲۳ ذكر نشده است . ولی جهت ورود به بازار های جهانی می بایست ، محصول تولیدی از استانداردهای لازم برخوردار بوده و قابلیت رقابت در بازار را داشته باشد .
كاربرد پلاستیك ها در تمام شئونات زندگی ، گسترده شده است و نمی توان روزی ، زندگی بدون پلاستیك را تصور كرد . چون از بطری های شیر و نوشابه گرفته تا لباس و قطعات خودرو از پلاستیك هستند ، گرچه این تولید زیاد پلاستیك ها اساساً زیر سئوال رفته است .
انتظار می رود منابع شناخته شده ذخیره جهانی نفت تا ۸۰ سال دیگر تمام شوند و این در مورد گاز طبیعی ۷۰ سال و برای زغال سنگ ۷۰۰ سال است ، اما تأثیرات اقتصادی كاهش این منابع خیلی زودتر فرا خواهد رسید . وقتی منابع كاهش یابد ، قیمت ها هر روز بالا خواهد رفت و این واقعیتی است ، كه نمی تواند از كانون توجه سیاست گذاران خارج شود .
نظریه پردازان بازاریابی ، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند ، كه عبارتند از نقش Protective و نقشPromotive چنانكه از واژه بكار گرفته شده ، برای این نقش ها نیز برمی آید . نقش نخست به وجه نگهداری و دوام حاصل از بسته بندی و نقش دوم به جنبه آگاهی دهنده و پیش برنده بسته بندی اشاره دارد .
از دیگر سو توجه ناكافی به موازین بسته بندی بهداشتی موجب گشته است ، كه محصولات مختلف غذایی كشور و خصوصا محصولات باغی تولیدی ایران ، علیرغم دارا بودن كیفیت بسیار خوب و بعضا منحصر بفرد در بدو تولید به دلیل پیدایش پاره ای آلودگی های ثانویه یا بروز فساد ناشی از شرایط نامناسب نگهداری و حمل نتوانند به بازارهای جهانی راه یافته و راه را برای افزایش سطح تولید داخلی هموار نمایند .
با عنایت به تنوع بسیار زیاد میوه های تولیدی كشور بدیهی است ، با اجرای طرح های فرآوری و بسته بندی بهداشتی ، محصولات باغی تولیدی كشور ، قابلیت رقابت با محصولات مشابه خارجی را در بازارهای جهانی خواهند داشت. همچنین با توجه به بازار تقاضای گسترده داخلی برای انواع میوه جات ، خصوصا نحوه عرضه میوه در مراكز خرید بزرگ و سوپر ماركت ها ، لزوم توجه بیشتر به بسته بندی این مواد به منظور افزایش سهولت دسترسی عرضه و نگهداری مشخص تر می شود .
ضمن اینكه پرداختن به این موضوع دارای توجیه مناسب اقتصادی بوده و با اجرای این طرح ، می توان بستر مناسبی را برای اشتغال نیروهای ماهر و نیمه ماهر فراهم آورد كه با توجه به ماهیت صنایع غذایی بانوان می توانند سهم بسزایی در آن داشته باشند .
تولید جعبه پلاستیكی میوه فرآیندهای پیچیده ای ندارد . كلیه فرآیندهای تولید این محصول هر چند به ظاهر ممكن است اندكی متفاوت به نظر آیند ، اما در عمل و از لحاظ اصول فرآیند كاملا مشابه یكدیگر می باشند . تفاوت های جزئی در انجام برخی از مراحل فرآیند عمدتا ناشی از تفاوت شرایط عملكرد ، پیشرفت های تكنولوژی و امثال آن می باشد .
در این واحد از روش تزریق پلاستیك برای تولید محصول استفاده می شود. پس از اینكه ماده پلاستیكی كه به شكل گرانول می باشد ، در ماشین تزریق ریخته شد و به كمك حرارت به حالت خمیری نزدیك به مایع درآمد ، با فشار به داخل قالب تزریق می شود و پس از سرد شدن در داخل قالب دوباره به صورت جامد در می آید و سخت می گردد .
در این مرحله قطعه از قالب خارج می شود . ذوب كردن مواد پلاستیك و تزریق آن داخل قالب از مراحل مهم تولید جنس مرغوب بشمار می رود. ماشین تزریق ( Injection ) از دو قسمت اصلی تزریق و قالب گیر تشكیل شده ، كه هر یك از این قسمت ها بر حسب ابعاد و خصوصیات هر ماشین و متناسب با آن ساخته می شود .
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید جعبه پلاستیکی میوه
:: طرح توجیهی تزریق پلاستیک ( 0 تا 100 فرایند تزریق و اکستروژن پلاستیک)
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.