طرح توجیهی تولید گونی پلاستیکی | کیسه پلی پروپیلن سال 1402

Plastic sack

جهت سفارش طرح توجیهی تولید گونی پلاستیکی ( کیسه پلی پروپیلن ) سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید گونی پلاستیکی ( کیسه پلی پروپیلن ) را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

گونی ، کیسه می باشد ، که از نوارهای باریک و از جنس پلی اتیلن و یا پلی پروپیلن بافته می شود . گونی پلی پروپیلن در بسته بندی ، حمل و نقل و نگهداری موادی از قبیل غلات ، حبوبات ، دانه های روغنی ، محصولان صنایع نساجی و .... مورد استفاده قرار می گیرد .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید گونی پلاستیکی | کیسه پلی پروپیلن


گونی ، کیسه ای است که از نوارهای باریک و از جنس پلی اتیلن و یا پلی پروپیلن بافته می شود .

علاوه بر ویژگی های فوق گونی های پلاستیکی باید دارای شرایط زیر نیز باشد:

ضخامت نوار تار یا پود باید ۵۰ میکرون باشد.

بافت گونی باید ساده ( تافته ) باشد.

در دوخت گونی باید محل دوخت درز کیسه گونی دو لابوده ، حداقل چهار سطح روی هم قرار داده شود و برای دوخت از نخ پنبه ای یا نخ نایلون استفاده شود.

تعداد بخیه ها در ۱۰ cm باید حداقل ۱۵ باشد.

به منظور جلوگیری از پوسیدگی گونی در مقابل آفتاب ، مواد اولیه مصرفی باید حاوی پایدار کننده های مقاوم در مقابل نور باشد.

گونی می تواند بدون رنگ و یا طبق توافق خریدار و فروشنده رنگی باشد.

وزن یک متر مربع از گونی باید حداقل ۹۰ گرم باشد .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید گونی پلاستیکی | کیسه پلی پروپیلن


گونی پلی پروپیلن در بسته بندی ، حمل و نقل و نگهداری مواد زیر بکار می رود: غلات ، حبوبات ، دانه های روغنی ، سایر محصولات کشاورزی ، محصولات صنایع شیمیایی ، محصولان صنایع نساجی ، گچ و سیمان .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید گونی پلاستیکی | کیسه پلی پروپیلن


بر اساس اطلاعات سایت ((موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران)) استاندارد ملی شماره ۲۹۷۲ تحت عنوان " گونی های پلاستیکی پلی اولفینی - ویژگی ها و روش ها " مربوط به گونی پلی پروپیلن می باشد .


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید گونی پلاستیکی | کیسه پلی پروپیلن


گونی پلی پروپیلن در بسته بندی ، حمل و نقل و نگهداری انواع محصولات پتروشیمی ، کشاورزی، نساجی و ... بکار رفته و همچنین با گذشت زمان و افزایش جمعیت میزان تقاضا برار این نوع بسته بندی رو به افزاش می باشد .

در ضمن فرآیند تولید محصول پیچیده نبوده و بسیار آسان می باشد . به همین دلیل تجار تمایلی به واردات این محصول نداشته و کلا تبادلات جهانی آن از رونق چندانی برخوردار نیست . به عبارت دیگر اکثر کشورها نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان داخلی تامین می کنند .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید گونی پلاستیکی | کیسه پلی پروپیلن


حقوق پایه طبق ماده ( ۲ ) قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، شامل حقوق گمرکی ، مالیات ، حق ثبت سفارش کالا ، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از کالاهای وارداتی می باشد و معادل ۴ % ارزش گمرکی کالاها تعیین می شود .

به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی که طبق قوانین مربوطه توسط هیات وزیران تعیین می شود ، حقوق ورودی اطلاق می شود . حقوق ورودی برای تعرفه ۰۰/۳۳/۶۳۰۵ ، ۶۵ %می باشد .

همچنین در کتاب (( آمار واردات و صادرات سال ۱۳۸۴ )) شرایط خاصی برای صاردات تعرفه ۰۰/۳۳/۶۳۰۵ ذکر نشده است . ولی جهت ورود به بازار های جهانی می بایست محصول تولیدی از استانداردهای لازم برخوردار بوده و قابلیت رقابت در بازار را داشته باشد .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید گونی پلاستیکی | کیسه پلی پروپیلن

یکی از اقلام پر مصرف در صنایع بسته بندی در همه کشورها و از جمله ایران گونی پلی پروپیلن می باشد که مصرف آن از یک طرف به خاطر افزایش جمعیت و از سوی دیگر به خاطر پیدایش کاربردهای جدید برای آن رو به افزایش است .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید گونی پلاستیکی | کیسه پلی پروپیلن

مرحله بافندگی ، تقسیم بندی ماشین بافندگی بر اساس حرکت ورود و موقعیت بوبین پود ماشین های بافندگی به دو گروه زیر تقسیم می شوند :

الف- ماشین های بافندگی با حرکت عمودی ، تغذیه افقی نخ تار به منطقه تشکیل دهنده ، گردش بسته های پود به صورت افقی و برداشت پارچه از سمت پائین (امروزه عملا از این گروه ماشین استفاده می شود) .

ب- ماشین های بافندگی با حرکت افقی ، تغذیه عمودی نخ تار از سمت بالا به منطقه تشکیل دهنده ، گردش بسته های پود به صورت عمودی و برداشت پارچه از سمت بالا ̧ تقسیم بندی ماشین بافندگی بر اساس محیط یا قطر لوله پارچه بافته شده ، ماشین های بافندگی گرد مطابق بزرگی محیط و یا اندازه قطر ماشین ( بزرگ یا کوچک ) تقسیم می شوند ، که بستگی به نوع گونی ، باید قطر ماشین مورد نظر را انتخاب کرد. علاوه بر آن سرعت پودگذاری ماشین ، تعداد ماکو و ورود ماشین و سیستم پودگذاری را بایستی در انتخاب ماشین مد نظر قرار داد.

مرحله ریسندگی در قسمت ریسندگی ، معمولا فیلم اکسترودرهای تولید نخ نواری به دو صورت انجام می شود: Blowing - Flat - : سیستم flat از کیفیت بهتری برخوردار است و این روش در این طرح مورد استفاده قرار می گیرد. تفاوت دیگر در قسمت ریسندگی روش سرد کردن فیلم می باشد ، که معمولا به دو روش انجام می گیرد

1- وان آب گرم

2- غلتک آب سرد

در صورت استفاده کردن از وان آب گرم نخ با مقاومت بالاتری به وجود می آید . چون زمان سرد شدن سریع بوده و از ایجاد کریستال جلوگیری می شود ، بنابراین روش بهینه روش وان آب گرم است . تفاوت دیگر در ماشین های ریسندگی در قسمت کشش نخ است ، که به وسیله هوای داغ یا عبور نخ از صفحه داغ صورت می گیرد . و کشش نخ با استفاده از هوای داغ به دلیل نداشتن اصطکاک فیلم با سطحی از فلز، کیفیت نخ را افزایش می دهد .

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید گونی پلاستیکی | کیسه پلی پروپیلن

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید جعبه پلاستیکی میوه

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پاکت مقوایی چند لایه سیمان

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید انواع فیلم پلاستیکی چند لایه

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید بسته بندی مصالح ساختمانی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید گونی پلاستیکی و کیسه پلی پروپیلن ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.