ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
سبزی ها و میوه جات از منابع اصلی غذای مردم جهان بشمار میروند ، كه بعلت وجود مقدار قابل توجهی از ویتامین ، ها املاح معدنی و فیبر در آنها از جمله مواد غذایی بسیار سالم و مفید برای بدن انسان محسوب می شوند .
محصولات مورد بررسی در این گزارش سبزیجات و میوه جات بسته بندی شده بصورت خشك و نیز بصورت تازه و خرد شده ( سبزیجات منجمد و پوره میوه ها ) می باشد . سبزی ها و میوه ها از مهمترین فرآورده های غذایی مورد استفاده بشر بوده و علاوه بر مواد غذایی نیرو بخش مانند هیدرات های كربن ، مواد پروتئینی و چربی سرشار از انواع ویتامین ها، املاح معدنی و سایر مواد موثر هستند و نقش مهمی رادر تغدیه و بهداشت بدن انسان به عهده دارند .
هیدرات های كربن و مواد پروتئینی موجود در سبزی ها اغلب ناچیز می باشد . ولی بعضی از آنها مانند هویج و تره فرنگی از نظر هیدرات های كربن و نخود ، لوبیا ، باقلا و گل كلم از نظر مواد پروتئینی بسیار غنی می باشد . مقدار هیدرات های كربن موجود در میوه ها به مراتب بیشتر از سبزی ها بوده بعضی از انواع آن ها مانند موز ، خربزه ، انگور و... ، منابع بسیار غنی از هیدرات های كربن به شمار می روند . همچنین بعضی از انواع میوه ها از نظر مواد پروتئینی غنی می باشند .
بطور كلی سبزی ها و میوه ها با داشتن مقدار زیادی آب و سلولز و مواد انرژی زا به هضم غذا و تنظیم متابولیسم بدن كمك كرده و در رژیم های غذایی به منظور جلوگیری از چاقی نقش مهمی دارند . همانگونه كه گفته شد سبزی ها و میوه ها منابعی بسیار غنی از ویتامین ها و املاح معدنی به شمار می روند . ویتامین ها وظیفه بسیار مهمی در تنظیم عملیات فیزیولوژی بدن انسان به عهده دارند و كمبود آنها باعث اختلال اعمال حیاتی بدن می شود .
بنابراین بدن ما روزانه به مقدار معینی از ویتامین ها و املاح معدنی مختلف نیاز دارد ، كه بخش اعظمی از آن از مصرف روزانه سبزی ها و میوه ها فراهم می شود . سبزی ها بر اساس قسمت های خوراكی به انواع متفاوتی تقسیم می شوند . سبزیجاتی كه از گل آنها استفاده می شود ، مانند گلم كلم سبزیجاتی كه از میوه آن ها تغذیه می شود ، مانند گوجه فرنگی و كدو .
سبزیجاتی كه از قسمت زیر زمینی آنها استفاده می شود ، مانند پیاز و در آخر سبزیجاتی كه از برگ یا ساقه آنها استفاده می شود ، مانند جعفری ، نعناع ، گشنیز و .... ، كه به سبزیجات پهن برگ معروفند و مد نظر این گزارش می باشند .
سبزی ها و میوه جات از منابع اصلی غذای مردم جهان بشمار می روند ، كه بعلت وجود مقدار قابل توجهی از ویتامین ، املاح معدنی و فیبر در آنها ، از جمله مواد غذایی بسیار سالم و مفید برای بدن انسان محسوب می شوند و با توجه به روند رو به افزایش چاقی و افزایش وزن در سطح جهان ، توجه به مصرف این فرآورده های غذایی و افزایش استفاده از آنها در سبد غذایی خانوارها در سطح جهانی مورد اهتمام قرار گرفته است .
سبزیجات بسته بندی شده چه بصورت خشك و چه بصورت تازه و خردشده ، غالباً یك محصول واسطه ای بوده كه بسته به ذایقه افراد در طبخ انواع غذاها استفاده می شود و عمده مصرف سبزیجات بسته بندی شده ، مربوط به مصارف خانگی و همچنین كارخانجات تولید كننده كنسرو انواع خورش ها و غذاهای نیمه آماده و نیز مكان هایی مانند ادارات ، كارخانجات ، سازمان ها ، پادگان های نظامی ، دانشگاه ها و مراكز پرجمیعت دیگر ، كه سرویس غذایی در اختیار كاركنان و مراجعه كنندگان خود قرار می دهند ، است .
میوه جات بسته بندی شده نیز عمدتاً مورد مصرف خانگی قرار می گیرند . روشن است كه طریقه توزیع و ارایه محصول به بازار مصرف ، بنا بر نوع تقاضا متفاوت است .
البته مصارف خانگی سبزیجات و میوه جات بسته بندی شده ، در 80 درصد موارد به فصولی برمی گردد كه سبزی و میوه تازه در آن كمیاب و گران است . اما نگاهی به روند مصرف در بازارهای جهانی نشان دهنده افزایش روز به روز مصرف میوه و سبزیجات بسته بندی شده می باشد . زیرا با پیشرفت های عصر مدرن و تغییر فرهنگ عمومی و اشتغال بكار زنان خانواده در بیرون از منازل ، كمتر خانواده ای است ، كه به نوعی از محصولات آماده و فرآوری شده صنایع غذایی استفاده نكند .
• آیین كار آماده سازی برای خشك كردن و بسته بندی سبزی ها
• 622 : روش نمونه برداری میوه و سبزی های تازه
• : 5852 بسته بندی - سبزی های خشك – ویژگی ها
• 5939 : سبزی های خشك – ویژگی های میكروبیولوژیك
• : 7136 میوه ها و سبزی ها - خشك كردن سبزی ها
• 8695 : فرآوری و بسته بندی - سبزی برگی تازه
• :7215 آیین كار تولید بهداشتی - میوه های خشك
عمده تولید کنندگان محصول مورد بررسی عبارتند از : امارات متحده عربی ، چین ، تایلند
عمده مصرف کننده محصول مورد بررسی عبارتند از : امارات متحده عربی ، پاکستان ، عراق
با مراجعه به كتاب مقررات بازرگانی خارجی كشور ، محدودیت خاصی برای واردات انواع میوه و سبزبجات بسته بندی شده ، یافت نشد .
كشور ما به سبب برخورداری از شرایط اقلیمی مناسب و بسیار متنوع ، وجود ذخایر عظیم ، نیروی كار ارزان و موقعیت ترانزیتی عالی ، از موقعیتی خاص در بخش صادرات غیر نفتی ، بویژه محصولات غذایی برخوردار است .
بر اساس آمار ایران به بیش از 124 كشور ، محصولات صنایع غیر نفتی از جمله محصولات صنایع غذایی صادر كرده است ، كه در بین این مناطق كشور آلمان ، آذربایجان ، ایتالیا ، تركیه ، تركمنستان ، ازبكستان ، هند ، ژاپن و اكراین ، معادل 62 درصد كالای صادراتی غیر نفتی كشور ، شامل انواع محصولات فرآوری شده غذایی را به خود جذب كرده اند و در میان این محصولات و با توجه به امكانات داخل كشور ، سبزیجات و میوه جات مازاد داخل كشورمان نیز ، چنانچه بطور مطلوب و برابر استانداردهای جهانی فرآوری و بسته بندی گردد ، می تواند یكی از اقلام صادراتی كشور باشد ، از این رهگذر ارزآوری خوبی را موجب گردد .
سبزی ها و میوه جات به عنوان یكی از محصولات مهم غذایی ، نقش عمده ای را در تغذیه مردم جهان ایفا می كند . به جرأت می توان گفت كه تمامی مردم جهان به شكل های مختلف ، از این مواد غذایی استفاده می كنند . موقعیت جغرافیایی و شرایط طبیعی و تنوع هوا و تغییرات جوی فصول و عادات مردم در نقاط مختلف جهان ، صنعت غذا را وادار به ابداع روش های گوناگون حفاظت مواد غذایی كرده است ، تا در صورت بروز هر نوع بحران همیشه غذا در دسترس باشد .
روش های حفاظت مواد غذایی و كاربرد آن در تكنولوژی امروزی ، سال هاست كه مورد بررسی مراجع علمی بخصوص محققین صنایع غذایی می باشد . همچنین امروزه با پیشرفت های تكنولوژی و اشتغال بكار كلیه افراد خانواده ها در بیرون از منزل ، كمتر خانواده ای است ، كه به نوعی از محصولات فرآوری شده غذایی استفاده نكند ، زیرا وقت ، یك عنصر بسیار مهم در این قرن می باشد .
در عصر حاضر بسیاری از مردم جهان عقیده دارند ، كه با صرف هزینه كمتر و صرفه جویی در وقت می توانند ، از محصولات آماده صنایع غذایی استفاده كنند و نیز استفاده از این محصولات در صنعت غذا ، موجب افزایش راندمان بهداشت و سلامت غذایی می شود و همچنین با داشتن كیفیت مطلوب ، موجب كاهش هزینه های تولید می گردند .
از آنجایی که امروزه تأمین نیازهای غذایی مردم جهان ، یكی از اساسی ترین مسائل مورد بحث محافل اقتصادی بین المللی می باشد و هر روز بر جمعیت جهان افزوده شده ، در حالی كه منابع غذایی دنیا از رشد چندانی برخوردار نیست ، بلكه در بعضی كشورها رو به كاهش است ، بنابراین استفاده از تكنولوژی های پیشرفته برای افزایش مقاومت و طول عمر محصولات غذایی ، یكی از اولویت های مهم در جهان امروز می باشد .
در همین راستا و بنا بر دلایل گفته شده فوق ، بسته بندی میوه جات و سیزیجات بصورت خشك شده و بصورت تازه و خرد شده ، یكی از اولویت های اساسی در بهبود و پیشرفت اقتصاد كشور می باشد . همچنین با روند تحولات اقتصادی در سطح جهان و كشورمان ، بازنگری در زمینه های صنعتی و اقتصادی در داخل كشور ضروریست .
با توجه به كاهش وابستگی به انرژی های فسیلی در دنیای امروزی كه حتی انتظار می رود روزی مصرف آنها متوقف شود ، بنابراین برای رهایی از اقتصاد تك محصولی و صدور نفت توجه به صنعت فرآورده های غذایی اهمیت بیشتری می یابد .
سبزیجات خشك و منجمد : در انتخاب مناسب ترین روش ، جهت تولید و بسته بندی سبزیجات و میوه جات و بطور كلی صنایع فرآورده های غذایی عوامل زیر حائز اهمیت است :
• پایین بودن هزینه های سرمایه گذاری
• بالا بودن سرعت و ظرفیت تولید
• بالا بودن كیفیت محصولات نهایی
• سادگی ماشین آلات بكار رفته و تهیه آنها
• امكانات پشتیبانی و نگهداری و تعمیر ساده خط
ایجاد كارخانه با استفاده از منابع داخلی ، تكنولوژی موجود در كشور با توجه به این عوامل ، فرآیند تولید سبزیجات بسته بندی شده را بررسی می كنیم . سبزیجات بسته بندی شده بصورت خشك و نیز بصورت تازه و خرد شده ( منجمد ) در ابتدای روند تولید دارای مراحل یكسانی می باشند ، كه مطابق روش زیر انجام می گیرد .
• خرید سبزی و حمل تا كارخانه
• شستشوی اولیه
• قطع ریشه و ساقه و شستشوی ثانویه
• سورتینگ و بازرسی پس از شستشو خرد كردن
• خشك كردن
• بسته بندی و انبار كردن
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه سورتینگ و بسته بندی میوه و سبزیجات | سال 99
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه بسته بندی سبزیجات خشک | سال 99
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه فرآوری و بسته بندی برنج | سال 99
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید بسته بندی عسل و ژل رویال | سال 99
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه فراوری و بسته بندی خرما و رطب | سال 99
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه فراوری و بسته بندی گیاهان دارویی | سال 99
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید و بسته بندی ادویه جات | سال 99
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه بسته بندی مغز گردو | سال 99
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه سورتینگ و بسته بندی کشمش | سال 99
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه فراوری و بسته بندی روغن زیتون | سال 99
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه سورت و بسته بندی سیب زمینی | سال 99
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه بسته بندی آجیل و خشکبار | سال 99
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه بسته بندی زعفران به صورت کپسول | سال 99
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه بسته بندی آبمیوه | آب هویج | سال 99
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه بسته بندی مواد غذایی پودری | پودر سیر | سال 99
:: طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه بسته بندی مواد پودری و گرانولی
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98