طرح توجیهی تولید چای کیسه ای یا تی بگ سال 1402 + pdf + word

Medicinal Tea Bag

جهت سفارش طرح توجیهی تولید چای کیسه ای یا تی بگ سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید چای کیسه ای یا تی بگ را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

چای كیسه ای با منشاء گیاهان دارویی در بازار به نام های دیگری مانند چای كیسه ای گیاهی ، یا دمنوش های گیاهی نیز خوانده می شود . گیاهان دارویی از دیرزمان مورد مصرف بشر بوده است و به علت خواص دارویی و شفابخش آنها ، همواره مورد توجه بوده اند و به صورت های مختلف ، اعم از دمكرده ، پودر شده ، ضماد ، خیسانده و غیره استفاده شده و هم اکنون نیز استفاده می شوند .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چای کیسه ای یا تی بگ


چای كیسه ای با منشاء گیاهان دارویی ، در بازار به نام های دیگری مانند چای كیسه ای گیاهی یا دمنوش های گیاهی نیز خوانده می شود . گیاهان دارویی از دیرزمان مورد مصرف بشر بوده است و به علت خواص دارویی و شفابخش آنها همواره مورد توجه بوده اند و به صورت های مختلف اعم از دمكرده ، پودر شده ، ضماد ، خیسانده و غیره استفاده شده و هم اکنون نیز استفاده می شوند .

گیاهان دارویی به گیاهانی اطلاق می گردد ، كه بخش هایی از آن حاوی مواد مؤثره دارویی می باشد . میزان مواد مؤثره دارویی موجود در گیاهان دارویی با مصرف مواد شیمیایی در طول كاشت ، داشت و برداشت تغییر می کند و عواملی مانند علفكش ، قارچكش ، حشره كش و كودهای شیمیایی ، آب و آبیاری ، خصوصیات خاك ، درجه حرارت محیط ، كیفیت نور و شدت روشنایی ، مكان رویش و موجودات زنده پیرامون گیاه ، در كیفیت و كمیت مواد مؤثره گیاه ، اثر مستقیم دارند .

البته نباید فراموش كرد كه اصلاح ژنتیكی گیاهان دارویی نیز می تواند در این امر مؤثر باشد . امروزه گیاهانی به عنوان گیاه دارویی شناخته می شوند ، كه دارای صفات زیر باشند :

1. در پیكر این گیاهان مواد خاصی ساخته و ذخیره می شوند ، كه می تواند برای مداوای برخی از بیماری ها مورد استفاده قرار گیرند . این مواد در طی فرآیندهای بیوشیمیایی به نام « متابولیت های ثانویی » تولید می گردند .

2. ممكن است اندام خاصی از گیاه حاوی مواد مؤثره باشد و تمام گیاه منبع ماده دارویی نباشد .

3. معمولاً از اندام های مورد نظر بصورت تازه استفاده نمی شود و باید تحت تأثیر عملیات خاصی مانند آنچه در این طرح در نظر گرفته شده ، فرآیند شده و سپس مورد استفاده قرار گیرد .

4. گیاهان دارویی برخلاف سایر گیاهان دارویی (مانند غلات و سبزیجات ) مصارف خاصی دارند و برای تولید آنها سطوح زراعی محدودی نیز كفایت می كند ، همچنین بسیاری از آنها خودرو می باشند . در گذشته طبقه بندی گیاهان دارویی بر پایه تجربی استوار بود و بر حسب نوع و خواص گیاهان دسته بندی میشد مانند گیاهان مدر ، گیاهان مسكن درد و . . . ، ولی همچنان كه تعداد گیاهان دارویی شناخته شده بیشتر میشد ، ضرورت یك طبقه بندی دقیق تر نیز احساس میشد .

امروزه گیاهان دارویی برحسب وضعیت تولید مثل گیاهان طبقه بندی می شوند ، كه عبارتند از :

1. تیره سرو ( مانند درخت سرو ) 2. تیره آلاله ، 3. تیره خشخاش، 4. تیره گل سرخ ، 5. تیره پروانه آسا ( مانند شیرین بیان ) ، 6. تیره سداب ، 7. تیره عناب ، 8. تیره چتریان ( مانند گشنیز ، زیره ، انیسون ، رازیانه ، شبت ، سنبل ختایی ، انجدان رومی ) ، 9.تیره آقطی ، 10. تیره سنبل الطیب ( مانند والریانا ) ،

11. تیره خرزهره ( مانند پروانش ) ، 12. تیره ژنتیانا ( مانند سنتاریوم ) ، 13. تیره نعناع ( مانند اسطوخودوس ، بادرنجبویه ، مریم گلی ، مرزه ، زوفا ، مرزنجوش ، آویشن ، نعناع ، ریحان ) ، 14. تیره بادمجان ( مانند بنگ دانه ، شابیزك ، تاجریزی ، تاتوره ) ، 15. تیره میمون ( مانند خرگوشك ، گل انگشتانه ، دیجیتالیس ) ، 16. تیره زیرفون ( مانند نمدار ) ، 17. تیره پنیرك ( مانند گل ختمی ، پنییرك ) ، 18. تیره شب بو ( مانند خردل سیاه ، خردل سفید و شب بو ) ،

19. تیره پامچال، 20. تیره كاسنی ( مانند بابونه رومی ، بومادران ، بابونه ، همیشه بهار ، گلرنگ ، سردابو ) ، 21. تیره گل مغربی ، 22. تیره سنجد ( مانند سنجد تلخ ) ، 23. تیره بارهنگ ( مانند اسفرزه ، بارهنگ ) ، 24. تیره كدو ( مانند كدو تلخ ، كدوی تخمه كاغذی ) ، 25. تیره علف هفت بند ، 26. تیره شاهدانه ( مانند رازك ، شاهدانه ) ،

27. تیره راش (مانند بلوط ) ، 28. تیره لاله ، 29. تیره گل شیپوری ( مانند اكسیر تركی ) ، در این طرح گیاهان دارویی مانند گل گاو زبان ، نعناع ، رازیانه ، چای سبز ( thea camellia ) شیرین بیان ، بابونه ، قرقات ، ملیس ، لاكسان و . . . در تهیه چای كیسه ای گیاهی استفاده می شوند .

فرآوری گیاهان دارویی بصورت چای كیسه ای گیاهی موجب استفاده روزافزون این گیاهان توسط مردم می گردد ، زیرا استفاده از این روش در فرآوری آن ها موجب سهولت مصرف آنان می گردد و با صرف 5 دقیقه زمان ، یك فنجان آب جوش و یك عدد چای كیسه ای از نوع گیاهان دارویی به سهولت می توان یك نوشیدنی گوارا و شفابخش تهیه نمود .

همچنین تهیه این محصول به صورت صنعتی و تكنیكی باعث انطباق آن با علوم روزآمد در این زمینه گردیده و از مصرف گیاهان مضر كه به غلط در فرهنگ عمومی سنتی ، دارویی خوانده می شوند ، جلوگیری می شود . بنابراین می توان از جمله مزایای این محصول به سهولت و سادگی مصرف ، استفاده فوری و زمان بهینه در استفاده از آن و همچنین كیفیت بهداشتی و سلامت آن اشاره كرد .

لازم به ذكر است كه چای كیسه ای با منشاء گیاهان دارویی ، در حال حاضر در كشور دارای واحد فعال در حال تولید نمی باشد و تولید این محصول به صورت صنعتی ، طرح تقریباً تازه ای می باشد ، هر چند كه تعدادی از كارخانجات تولید چای كیسه ای مانند چای گلستان در سال های اخیر به تولید انواعی از این محصولات با ظرفیت بسیار پایین و بصورت محصول جانبی پرداخته اند .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چای کیسه ای یا تی بگ


مورد مصرف و كاربرد اصلی گیاهان دارویی برای درمان انواع دردها و بیماری ها می باشد . این گیاهان به اشكال مختلفی مورد مصرف قرار می گیرند ، كه در ذیل روش های مصرف آنها ذكر می گردد :

• دم كرده : دم كرده گیاهان دارویی ( مانند چای ) كه روش مورد بررسی در این گزارش می باشد ، بهترین و با ارزش ترین روش استفاده از آن ها است ، زیرا مواد مؤثره آنها از بین نمی رود ، برای دم كردن آنها به روش سنتی ، مقدار معینی از گیاه را با آب جوش مخلوط كرده و بصورت در بسته به مدت 10 دقیقه ساكن گذاشته و پس از صاف كردن مصرف می کنند ، اما تولید آن بصورت چای كیسه ای زمان تهیه نوشیدنی را به 5 دقیقه كاهش داده و احتیاجی به صاف كردن نیز ندارد .

• جوشانده : برای تهیه جوشانده گیاه دارویی مقداری از آن با آب سرد مخلوط شده و روی حرارت به جوش می آید . سپس حرارت را خاموش كرده تا به مدت 10 دقیقه دم بكشد . پس از صاف شدن جوشانده قابل مصرف خواهد بود .

• خیسانده : برای تهیه خیسانده گیاه دارویی ، مقداری از آن با آب سرد مخلوط شده و 6 تا 12 ساعت ساكن باقی می ماند تا عصاره گیاه استخراج شود . سپس صاف شده و مصرف می گردد . در خیساندن برخی از گیاهان بعلت خواص دارویی آن ، بجای آب از الكل اتیلیك استفاده می شود ، در این حالت زمان لازم برای استخراج چند روز در ظرف دربسته است .

• پودر شده : گیاهان دارویی كه بصورت پودر تهیه و عرضه می شوند ، بر حسب ضرورت در آب یا شیر حل شده و استفاده می گردند .

• ضماد یا كمپرس : برای تهیه ضماد گیاه دارویی ، باید آن را مانند چای دم كرد و پس از صاف كردن تفاله گیاه را در حالت ولرم در محل التهاب كمپرس كرد و با پارچه گرم روی آن را پوشاند .

• محلول شستشو : برخی از گیاهان دارویی كه به عنوان محلول شستشوی زخم یا التهابات پوستی به كار می روند ، باید به صورت دم كرده تهیه شده و پس از صاف كردن ، مایع حاصل ، به عنوان محلول شستشوی زخم و یا در وان حمام بكار برده می شود ، هر یك ازگیاهان دارویی دارای اثرات درمانی متفاوت و مختلفی هستند كه استفاده بجا و مناسب از آنها حائز اهمیت بسیار می باشد .

با توجه به خواص بسیار زیاد ، ذكر شده برای گیاهان دارویی مصرف آنها به هر شكلی مفید است ، اما همانطور كه گفته شد استفاده از آن ها بصورت چای ( دمكرده ) دارای خواص بیشتری است ، بنابراین محصول مورد بررسی در این گزارش چای كیسه ای گیاهی دارای موارد كاربرد بسیار وسیعی است و همچنین از این محصولات می توان به عنوان نوشیدنی مطلوب و گوارا در تغییر ذائقه مردم استفاده كرد . زیرا سالیان درازی در كشورمان از انواع عرقیات و چای های گیاهی سنتی استفاده میشد .

اما با پیشرفت زندگی امروزی بسیاری از این نوشیدنی های مفید جای خود را به انواع مضر آن مانند نوشابه ها دادند ، اما امروزه با توجه روز افزون به زندگی سالم و استفاده از غذاهای طبیعی رویكرد دوباره ای به این نوشیدنی های طبیعی در حال آغاز است ، كه بنابر امتیازهای ذكر شده برای محصول مانند سادگی ، سرعت استفاده و بهداشت آن در صورت تبلیغات مناسب بازار مصرف بسیار خوبی برای آن قابل پیش بینی است .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید چای کیسه ای یا تی بگ


• 142 : سبزی ها - نعناع خشك شده – ویژگی ها
• : 5182 سبزی ها - بابونه – ویژگی ها
• 9938 : عصاره گلایكولی رازیانه – ویژگی ها و روش های آزمون
• 182 : ریشه شیرین بیان – ویژگی ها و نحوه آزمون
• 3716 : مرزنگوش - ویژگی ها و نحوه آزمون


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چای کیسه ای یا تی بگ


این محصول یعنی چای كیسه ای با منشاء گیاهان دارویی بعلت جدید بودن دارای تولید كننده عمده ای نمی باشد . همچنین به همین دلیل و عدم شناخت دارای مصرف كننده داخلی زیادی نیز نیست .

در بازارهای جهانی نیز با توجه به این كه گیاهان دارویی هر منطقه بومی و اكثراً مختص همان منطقه می باشند و بنابراین مردم هر منطقه دارای ذائقه خاصی در این مورد می باشند ، فعلاً نمی توان برای آن مصرف كننده عمده ای در خارج از كشور یافت و برای پیدا كردن بازارهای مصرف خارجی باید در زمینه تبلیغات این محصولات كار زیادی انجام داد . در كوتاه مدت با توجه به عمده صادرات گیاهان دارویی كشورمان به كشورهای حاشیه خلیج فارس ، می توان بازارهای كشورهای مجاور و حاشیه خلیج فارس را برای صادرات این محصول مناسب دانست .

در ادامه به بررسی عمده كشورهای تولیدكننده و مصرف كننده گیاهان دارویی فرآوری شده می پردازیم .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چای کیسه ای یا تی بگ


با مراجعه به كتاب مقررات بازرگانی خارجی كشور ، محدودیت خاصی برای واردات انواع گیاهان دارویی فرآوری شده ، دیده نشده است .

كشور ما به سبب برخورداری از شرایط اقلیمی مناسب و بسیار متنوع و وجود ذخایر عظیم و نیروی كار ارزان و موقعیت ترانزیتی عالی از موقعیتی خاص در بخش صادرات غیر نفتی بویژه محصولات غذایی برخوردار است .

بر اساس آمار ایران به بیش از 124 كشور محصولات صنایع غیر نفتی از جمله محصولات صنایع غذایی صادر كرده است كه در بین این مناطق كشور آلمان ، آذربایجان ، ایتالیا ، تركیه ، تركمنستان ، ازبكستان ، هند ، ژاپن واكراین معادل 62 درصد كالای صادراتی غیر نفتی كشور شامل انواع محصولات فرآوری شده غذایی را به خود جذب كرده اند و در میان این محصولات و باتوجه به امكانات داخل كشور ، انواع گیاهان فرآوری شده مازاد داخل كشورمان نیز چنانچه بطور مطلوب و برابر استانداردهای جهانی فرآوری و بسته بندی گردد می تواند یكی از اقلام صادراتی كشور باشد ، از این رهگذر ارزآوری خوبی را موجب گردد .

با توجه به ماهیت این محصولات عمده بازارهای هدف و مقصد صادرات در زمینه فرآوری گیاهان دارویی كشورهای همسایه و مجاور خلیج فارس می باشد ، كه با توجه به این مطلب می توان در زمینه صادرات انواع چای های كیسه ای گیاهی برای سرمایه گذاری های لازم اقدام نمود .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید چای کیسه ای یا تی بگ


همانگونه كه ذكر گردید در زمان گذشته ، مجموعه گیاهان دارویی مورد مصرف روز ، به عنوان منبع اصلی مواد شفابخش مورد استفاده قرار می گرفت .

تا آنكه پس از به بازار آمدن داروهای شیمیایی استفاده از مواد طبیعی مذكور بطور چشمگیری كاهش یافت . ولی در سال های اخیر ، آشنایی علمی و بنیادی انسان با خواص و آثار مفید مواد دارویی طبیعی ، مجدداً موجبات استفاده روزافزون از آنها را فراهم آورده است .

به همین دلیل در عموم كشورهای پیشرفته ، مراكز تحقیقاتی خاص گیاهان دارویی تأسیس گشته است ، كه هر روزه مواد مؤثره متعددی را در گیاهان به همراه اثرات مطلوب آنها شناسایی و معرفی می کنند . لازم به ذكر است كه مسئله دارویی بودن گیاهان امری در حال تغییر است ، بطوری كه گیاهی تا دیروز دارویی شناخته نمیشده است ، ممكن است فردا به عنوان یك گیاه ارزشمند دارویی معرفی گردد .

یا برعكس بررسی های علمی روز ثابت كند ، كه برخی از گیاهانی كه تا امروز دارویی شناخته شده است ، فاقد ارزش دارویی است .

بررسی ها نشان می دهد كه امروزه بیش از نیمی از داروهای موجود در بازارهای جهانی دارای منشاء گیاهی است و این درصد روز به روز در حال افزایش است . آمارها نشان دهنده این است كه كشورهای آمریكا ، ژاپن و آلمان از خریداران بزرگ گیاهان دارویی می باشند ، تا صنعت داروسازی خود را بدین وسیله رونق بخشند و كشور مجارستان از بزرگترین صادركنندگان گیاهان دارویی به كشورهای اروپایی است .

در كشور ما ایران نیز بعلت تنوع آب و هوایی ، گیاهان دارویی مختلفی بصورت خودرو رشد می نمایند . از میان 7500 گونه گیاهی كه در كشورمان شناخته شده است ، تعداد زیادی از آنها گیاهانی هستند كه به دلایلی دارویی نامیده می شوند . شناخت ، بررسی ، كشت ، پرورش و فرآوری این گیاهان می تواند علاوه بر رفع نیاز داخلی كشور یكی از منابع صادراتی خوب برای تأمین ارز باشد .

محصول مورد بررسی در این گزارش ، چای كیسه ای گیاهی ، با توجه به مزایای ذكر شده برای آن ، در فرآیند رویكرد دوباره و روزافزون جهانی به شناخت ، بررسی ، تولید و فرآوری گیاهان دارویی ، می تواند در صورت تطابق با معیارهای جهانی كیفیت و ذائقه بازار از جایگاه مناسبی در بازارهای جهانی برخودار گردد .


فرایند تولید انواع چای

 Tea 20

گیاهان دارویی به دو روش سنتی و صنعتی فرآوری می شوند . در روش سنتی گیاه جمع آوری شده خشك گردیده و بسته بندی می شود . اما در روش صنعتی محصول می تواند به اشكال متنوعی عرضه گردد ، كه یكی از این فرآورده ها چای كیسه ای گیاهی می باشد . در این گزارش روش تولید چای كیسه ای گیاهی بصورت اجمالی مورد بررسی قرار می گیرد .

1. جمع آوری گیاهان دارویی : جمع آوری گیاهان دارویی باید زمانی انجام گیرد ، كه مطمئن شدیم كه مواد مؤثره گیاه به حداكثر خود رسیده است . به عنوان مثال در گل های دارویی وقتی باز می شوند ، میوه و بذر وقتی كاملاً رسیده اند و ریشه در اواخر دوره رویشی گیاه باید برداشت گردد .

برخی از گیاهان دارویی بصورت خودرو هستند و برداشت آنها بصورت پراكنده انجام می گیرد . ولی برخی دیگر باید در سطح محدودی كشت شده و برای فرآوری به كارخانه حمل گردد . گیاهان جمع آوری شده در انبار گیاهان در بسته های جداگانه نگهداری می شوند ، تا وارد مراحل تولید گردند .

2. شستشو و ضدعفونی كردن : ضدعفونی كردن گیاهان دارویی می تواند در دو مرحله مختلف انجام گیرد : در حین مراحل شستشو ( با مایع ضدعفونی كننده ) ، در حین خشك كردن ( با بخار مواد ضدعفونی كننده ) ، در شیوه اول ماده ضدعفونی كننده در مرحله شستشو به گیاه اضافه شده و سپس آبكشی می گردد ، تا اثر آن باقی نماند .

در فرآیند دوم ، بخار مواد ضدعفونی كننده در حین خشك شدن گیاه به آن دمیده می شود ، در این شیوه چون مرحله آبكشی بعدی وجود ندارد ، ماده ضدعفونی كننده در گیاه باقی مانده و ممكن است در گیاهان حساس باعث تغییر در مزه ، عطر و بو ، رنگ و خواص دارویی گردد ، لذا شیوه اول بی ضررتر و مفیدتر است .

گیاهانی كه از بخش سورتینگ به بخش شستشو و ضدعفونی وارد شده اند ، در سبدهای بزرگی ریخته شده و بوسیله جرثقیل سقفی به ترتیب وارد سه حوضچه سیمانی مختلف می گردند . سبد حاوی گیاهان در حوضچه اول و دوم كه حاوی آب تمیز است زمان های متفاوتی باقی مانده تا گل ولای و آلودگی های آنها جدا گردد .

سپس سبدها به حوضچه سوم كه حاوی داروی ضدعفونی كننده گیاهان است وارد شده و پس از توقف لازم ، وارد اطاقكی می شود ، كه دارای نازل هایی است كه آب را با فشار زیاد از اطراف بر روی گیاهان می پاشد و مواد ضدعفونی كننده و سایر آلودگی ها از گیاه جدا می شوند ( دستگاه شستشو ) . گیاه شسته شده به بخش آبگیری ( سانتریفوژ ) و سپس به خشك كن ارسال می گردد .

3. خشك كردن : از آنجایی كه گیاهان دارویی عمدتاً به دمای بالا حساس هستند ، لذا ضروری است عملیات خشك كردن آنها در دمای پایین و با استفاده از تهویه انجام گیرد . خشك كردن گیاهان دارویی باید به طریقی انجام گیرد كه میزان مواد مؤثره ، رنگ و بو و طعم گیاه تغییر نكند . گیاهان قبل از ورود به خشك كن كاملاً خیس هستند ولی پس از خروج از آن نباید بیش از 10 تا 14 درصد رطوبت داشته باشند .

گیاهان دارویی با رطوبت 10 تا 14 درصد می توانند برای مدت طولانی نگهداری شوند . خشك كن مورد استفاده در خشك كردن گیاهان دارویی خشك كن كابینی می باشد ، كه بعلت تنوع بالای محصولات تولیدی و نیز ظرفیت محدود آن ها این خشك كن مناسب است . بارگیری این خشك كن بصورت بچ انجام می گیرد . گیاهان خیس روی سینی های مخصوص بارگیری شده و توسط واگن های ویژه به داخل فضای خشك كن هدایت می گردد .

پس از تنظیم دما ، رطوبت و غیره فرآیند خشك كردن آغاز می شود و پس از طی زمان معینی با صدور سیگنال مخصوص ، پایان می یابد . درجه حرارتی كه برای خشك كردن گیاهان دارویی استفاده می شود ، به نوع گیاه و مواد مؤثره آن بستگی دارد .

گیاهان اسانس دار حداكثر 50-40 درجه سانتیگراد ، گیاهان گلیكوزیددار حداكثر 60-50 درجه سانتیگراد و گیاهان حاوی آلكالوئید تا حداكثر -70 60 درجه سانتیگراد ، می توانند حرارت را تحمل نمایند . دستگاه خشك كن باید به طریقی عمل نماید ، كه هم بتواند با هوای خنك گیاهان را خشك نماید و هم با هوای گرم (حداكثر تا 70 درجه سانتیگراد ) .

4. آسیاب كردن : در این مرحله گیاهان دارویی خشك شده برای تولید چای كیسه ای گیاهی به مانند چای بصورت قطعات ریزی از برگ خشك خرد شوند و بدین منظور به آسیاب برشی فرستاده می شوند . گیاه آسیاب شده آماده بسته بندی می باشد .

5. بسته بندی : در این مرحله یك دستگاه تمام اتوماتیك بسته بندی چای كیسه ای برای بسته بندی گیاهان دارویی خشك شده و خردشده مختلف در نظر گرفته شده است .

گیاهان خشك شده در كاغذهای مخصوص حرارتی كه برای بسته بندی چای كیسه ای مناسب می باشد و در برار حرارت مقاوم هستند و در آبجوش خراب نمی شوند ، در بسته های 2 گرمی بسته بندی شده و در جعبه های 25 تایی جای می گیرند و آماده عرضه بازار می گردند . كنترل كیفیت : كنترل كیفیت مواد اولیه و محصولات در كارخانجات فرآوری گیاهان دارویی بسیار حائز اهمیت می باشد . این كنترل كیفیت در سه مرحله انجام می گیرد :

1. كنترل كیفیت مواد اولیه : مواد اولیه این طرح گیاهان تازه دارویی می باشد ، كه در بدو ورود و یا انتخاب باید از نظر ویژگی های ظاهری مانند رنگ ، بو ، شكل ، میزان آسیب دیدگی و میزان مواد خارجی مورد آزمون قرار گیرد .

2. كنترل كیفیت در حین تولید : كنترل كیفیت در حین تولید بسیار مهم است و توجه به آن موجب كیفیت مطلوب كالا می گردد .

3. كنترل كیفیت محصول : كنترل كیفیت محصول بر اساس استانداردهای ملی تدوین شده در مورد هر یك از گیاهان به تفكیك انجام میگیرد ولی همگی آنها در آزمون های تعیین میزان رطوبت ، میزان خاكستر و میزان روغن فرار مشترك هستند .

دیاگرام تولید چای كیسه ای با منشاء گیاهی : جمع آوری گیاهان دارویی ، سورتینگ و ضدعفونی كردن ، خشك كردن ، آسیاب كردن ، بسته بندی بصورت چای کیسه ای .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید چای کیسه ای یا تی بگ

• نقاله و میزهای سورتینگ گیاهان : جنس فولاد ، همراه با بلبرینگ و الكتروموتور3 كیلووات
• دستگاه سنگ و خاك گیری صفحه مشبك لرزان با الكتروموتور 5 كیلووات
• میزهای بازرسی گیاه : جنس فولاد به ابعاد 3 ×2
• گیوتین برش گیاه : تیغه فولادی با الكتروموتور 3 كیلو وات
• سبدهای جابجایی گیاه جنس فولاد
• دستگاه شستشو و آبگیری : شامل 4 مخزن فولادی همراه با پاشش آب و آبگیر گریز از مركز 100 كیلوگرمی
• خشك كن كابینی با دمش هوای گرم : طبقه - دار با قدرت هوادهی 180متر مكعب در ساعت
• دستگاه غبارگیر با دمنده هوا با قدرت هوادهی10 متر مكعب در ساعت
• آسیاب برشی همراه با قیف تغذیه و موتور 3 كیلووات
• دستگاه بسته بندی اتوماتیك چای كیسه ای : با ردیف كن كیسه های تولیدی ، با توان 70 بسته در دقیقه ، وزن بسته از 2 تا 10 گرم
• باسکول فشار با 15 اتمسفر
• باسكول 500 کیلوگرمی
• سایر لوازم و متعلقات خط تولید و لوازم آزمایشگاهی ( 5 درصد كل )
• هزینه حمل و نقل ، خرید خارجی ، نصب و راه اندازی ( 10درصد كل )

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید چای کیسه ای یا تی بگ

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید دمنوش های گیاهی

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید محصولات چای سبز

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید چای سبز سرد

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.