ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
محصول مورد مطالعه در این طرح محلول بخور آکالیپتوس می باشد ، که برای درمان بیماری ها به خصوص سرماخوردگی و سینوزیت بسیار مفید است . فرآوری و بسته بندی گیاهان دارویی بخش دیگری است ، که به آن پرداخته می شود . از مهمترین گیاهان دارویی که در کشور مورد استفاده قرار می گیرند ، می توان به ، گل سرخ ، بومادران ، بابونه ، گل گاوزبان ، گیاه شیرین بیان ، ترخون ، کافور ، زنبق ، هل ، فلفل سیاه ، جعفری و . . . اشاره کرد .
محصول مورد مطالعه در این طرح محلول بخور آکالیپتوس می باشد ، که برای درمان بیماری ها به خصوص سرما خوردگی و سینوزیت بسیار مفید است . فرآوری و بسته بندی گیاهان دارویی بخش دیگری است ، که به آن پرداخته می شود .
از مهمترین گیاهان دارویی که در کشور مورد استفاده قرار می گیرند ، می توان به گل سرخ ، بومادران ، بابونه ، گل گاوزبان ، گیاه شیرین بیان ، ترخون ، کافور ، زنبق ، هل ، فلفل سیاه ، جعفری و . . . اشاره کرد ، که در مورد خواص برخی از آنها توضیحاتی داده شده است .
محصول درختان اوکالیپتوس از درختان عظیم و سریع الرشد اقیانوسیه هستند ، ولی به نقاط مختلاف عالم انتشار یافته و جنگل های وسیعی از آن را در هند و مراکش ایجاد نموده اند . نام علمی جنس آنها از دو واژه یونانی eu به معنای خوب و kalypto به معنای پنهان مشتق شده است .
این درخت نیز در حدود بیش از نیم قرن قبل به ایران وارد شده است و در مناطق جنوب کشور که محیط مناسبی برای آن بوده است کاشته شده و اکنون درختان کهنسال آن در فارس دیدده می شوند .
در حدود سال های 1310 گونه های مختلفی از اوکالیپتوس به ایران وارد شده و در شمال کشاور کشت گردید . چوب سخت و با دوام درخت نمی پوسد . پوست ساقه آن رنگ قهوه ای مایل به زرد دارد و به سهولت از سااقه جدا می گردد . برگ درخت بر حسب آنکه متعلق به گیاه جوان و یا مسن باشد ، دارای اشکال مختلاف است .
در شاخه های جوان برگها وضع متقابل ، افقی و تقریباَ عاری از دمبرگ دارند . شکل ظاهر آنها بیضوی ، دراز و مدور در قسمت قاعده پهنك است . کناره پهنك برگ های آن صاف است و طول آنها در حدود 10 تا 15 سانتی متر و عرض آنها 4 تا 8 سانتی متر می باشد . رنگ برگ ها در آغاز سبز مایل به آبی است ولی تدریجاً به رنگ سبز مایل به سفید در می آید .
شاخه های حاصل این نوع برگ ها ظاهر چهار گوش و بال دار دارد . در درختان مسن وضع و ظاهر برگ ها نه تنها حالت منفرد بر روی ساقه دارند بلکه هر یك به یك دمبرگ باریك به طول 2 تا 3 سانتی متر ختم می شاوند .
پهناك برگ درختان مسن ، باریك و دراز و عاری از تار ، منتهی به نوك باریك و دارای قسمت انتهایی خمیده است . رنگ آنها سبز یا سبز مایل به زرد در هر دو سطح پهنك می باشد . طول آنها 16 تا 25 سانتی متر و عرض آنها 2 تا 5 سانتی متر است .
مشخصات فنی محصول ماده عمده گیاه اکالیپتول (C10H18O ) است . روغن اصیل برگ از تقطیر بخار تهیه می گردد و عمدتا از عنصر فعالی به نام " سینوئل " تشکیل شده است . روغن این گیاه همچنین حاوی سایر عناصر شیمیایی- گیاهی است .
همچنین در برگ های آن یك ماده تلخ به نام " تانن " وجود دارد . " پینن " ، مقداری الکل و " ترین " از دیگر مواد موجود در اسانس این گیاه می باشند . به طور کلی برگ های آکالیپتوس دارای آکالیپتول ( سینوئل ) می باشند . این ماده که ماده موثره دارویی این گیاه می باشد ، مایعی بی رنگ ، دارای بویی شبیه به کافور ، طعم دهنده و سرد کننده است .
اسانس این گیاه از برگ های تازه و به وسیله تقطیر با آب تهیه می شود . اسانس آن ماده ای سیال و بی رنگ و یا به رنگ زرد روشن می باشد . طعم آن در ابتدا خنك کننده ولی به تدریج سوزاننده است . اسانس در دمای 15 درجه دارای وزن مخصوصی بین 019/0 و 039/0 است .
همزمان با پیدایش انسانها ، استفاده از گیاهان دارویی نیز آغاز شد . با مطالعه در تمدن اقوام قدیمی به مصارف گیاهان دارویی به عنوان دارو ، سم ، مواد پاك کننده و رنگ بر میخوریم .
مقایسه مواد شیمیایی ساخت دست بشر با مواد شیمیایی موجود در گیاهان ، قطرهای در مقابل اقیانوس است و شاید جواب این سوال که چرا کبد انسان توانایی تبدیل مولکولهای جدید به مواد قابل دفع را دارد ، این باشد که کبد انسان از هزاران سال پیش به خاطر استفاده از گیاهان مختلف به عنوان دارو یا غذا با طیف وسیعی از ترکیبات شیمیایی موجود در آنها آشنا شده است .
بیشتر مواد مؤثر داروهایی که در حال حاضر برای بیماران تجویز می شود ، از گیاهان استخراج می شود و کارشناسان با وجود پیشرفت های علمی فراوان هنوز نتوانسته اند مواد مؤثر دیگری را جایگزین این مواد گیاهی کنند .
ناشناخته بودن داروهای شیمیایی برای بدن ، عامل ایجاد عوارض جانبی در انسان است و به علت شناختی که بدن از صورت های گوناگون گیاهان غذایی و دارویی دارد ، عوارض جانبی این قبیل داروها کمتر مشاهده شده است . گیاهان دارویی به علت دارا بودن مواد مؤثر گوناگون می توانند در درمان بسیاری از بیماری ها کاربرد داشته باشند ، بدون آنکه مجموعه ی مواد مؤثر آنها بر یکدیگر تاثیری گذاشته یا تدافعی ایجاد کنند و اگر بیمار همزمان دارای علایم مختلف چند بیماری باشد ، می تواند فقط از یك داروی گیاهی با خواص گوناگون استفاده کند .
همان گونه ذکر شد میزان مصرف گیاهان با منشاءِ دارویی در دنیا در سال های اخیر افزایش یافته است . در حال حاضر 71 درصد از داروهای مصرفی آلمان را داروهای گیاهی تشکیل می دهد . میزان مصرف دارو های گیاهی در آمریکا و انگلیس 25 درصد ، در ژاپن 40 درصد ، در چین و هند بیش از 50 درصد می باشد .
در ایران میزان مصرف گیاهان دارویی به حدود 4 درصد می رسد . تعداد مصرف کنندگان گیاهان دارویی در جهان رو به افزایش است و در امریکا درصد مصرف کنندگان از 5 % در سال 1994 به %46 در سال 2002 رسیده است . در اروپا ساالنه 000 ،400 تن گیاه دارویی با ارزش میانگین 1 میلیارد دالر از افریقا و آسیا وارد می گردد .
بعد از آلمان ، فرانسه دومین کشور و انگلستان سومین کشور مصرف کننده گیاهان دارویی هستند . میزان واردات این سه کشور به شرح ذیل است : آلمان 4/1 میلیارد یورو ، فرانسه 116 میلیون یورو ، انگلستان 88 میلیون یورو در میان وارد کننده های داروهای گیاهی ، هنگ کنگ بالاترین و پس آن ، ژاپن ، آلمان و سپس امریکا می باشند .
از مهمترین صادر کنندگان گیاهان دارویی می توان چین ، هند ، امریکا ، آلمان و کره را نام برد . مرکز تجاری تولید اسانس آکالیپستوس ، کشورهای پرتغال و اسپانیا می باشند .
با توجه به مراحل در نظر گرفته شده برای اجرای طرح که شامل انجام مطالعات مقدماتی ، طراحی مهندسی پایه و تفصیلی ، ساخت و تأمین تجهیزات ، نصب و برپایی ، کنترل و تولید آزمایشی و راه اندازی می باشد با در نظر گرفتن همپوشانی زمانی مراحل عنوان شده ، یك سال برآورد می گردد و مدت زمان بهره برداری 20 سال است .
• خط شستشو ( ضد عفونی )
• خط کامل خشك کن گیاهان
• دیگ جوشاننده دو جداره از جنس استیل
• برج تقطیر
• میکسر 3000 لیتری از جنس استیل
• پرکن بطری 60cc
• سیاب جهت چودر کردن گیاهان
• خط پر کن جهت مواد پودری جامد
• مخازن پلی اتیلن با تجهیزات جانبی
• نوار نقاله جهت تفکیك و تمیز کردن مواد اولیه
• نقلیه
• بالابر
لینک دانلود طرح توجیهی تولید بخور اکالیپتوس و اسانس اکالیپتوس ، از طریق این صفحه ، در اختیار علاقه مندان قرار میگیرد . لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .
درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.
مطالب مرتبط :
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید دهان شویه
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید دمنوش های میوه ای 110 صفحه
:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند :
:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار
:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی
:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98