ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش طرح توجیهی تولید انواع سیم و کابل برق سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید انواع سیم و کابل فشار ضعیف برق را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
از سیم و کابل برق فشار ضعیف ، برای انتقال انرژی الکتریکی ، در شبکه های انتقال برق فشار ضعیف به منظور تأمین روشنایی ، گرما ، نیروی محرکه صنایع و سایر بخش ها استفاده می گردد .
نام محصول مورد نظر طرح ، تولید انواع سیم و کابل برق فشار ضعیف ( سیم و کابل باروکش P.V.C ) کمتر از یک کیلو ولت به عنوان کالای واسطه ای در انتقال و توزیع نیروی برق مورد استفاده قرار می گیرد .
ویژگی ها و مشخصات فنی محصول
سیم و کابل مورد نیاز مصرف کنندگان معمولاً بر مبنای پنج ویژگی زیر تقسیم بندی می شوند :
در این بررسی ، تقسیم بندی سیم و کابل به نحوی صورت می گیرد که حاوی تمامی رده های سیم و کابل تولید داخلی ، واردات – صادرات و مصرف باشد .
بر این مبنا تقسیم بندی اولیه سیم و کابل بر اساس نوع مصرف بدین قرار می باشد :
تقسیم بندی سیم و کابل برق یک کیلوولت و کمتر ( فشار ضعیف )
1- سیم
2 – کابل
از سیم و کابل برق فشار ضعیف ، برای انتقال انرژی الکتریکی ، در شبکه های انتقال برق فشار ضعیف به منظور تأمین روشنایی ، گرما ، نیروی محرکه صنایع و سایر بخش ها استفاده می گردد که در ذیل کاربرد هر کدام از انواع سیم و کابل های فشار ضعیف ارائه می شود.
سیم های روکش دار ( با عایق P.V.C )
محصولات این گروه اغلب شامل سیم های معمولی ساختمانی ، افشان و بند تخت می باشد که با تجهیزات ماشین آلات ساده داخلی قابل تولید بوده و بخش کمی از این محصولات مربوط به محصولات تخصصی و با کیفیت ویژه عمدتاً در صنایع اتومبیل سازی ، هواپیمایی و نظامی و کاربردهای آزمایشگاهی می باشد .
سیم لخت هوایی
در سیستم توزیع و انتقال نیروی برق داخل شهری و روستایی ( کمتر از یک کیلو ولت ) به کار می روند .
کابل فشار ضعیف سبک
این نوع کابل در محدوده کمتر از 5/0 کیلو ولت می باشد و به کابل سبک مصروف هستند .
کابل فشار ضعیف سنگین
این محصولات نیاز به تکنولوژی بالا برای تولید می باشند و عمدتاً در پروژه های بزرگ بخش دولتی و خصوصی مورد استفاده قرار می گیرند .
استانداردهای داخلی :
( 607 ) : سیم با عایق و روپوش پلاستیک
( 607 ) : سیم با عایق و روپوش پلاستیک نیمه افشان
06- ( 607 ) : سیم با عایق و روپوش پلاستیک قابل انعطاف
42- ( 607 ) : سیم بند تخت دوتایی با عایق روپوش پلاستیکی
53- ( 607 ) : کابل قابل انعطاف پلاستیکی
55- ( 607 ) : کابل تخت پلاستیکی
10- ( 607 ) : کابل پلاستیکی سبک
13- ( 607 ) : کابل پلاستیکی زمینی دو سیمه تا پنج سیمه
استانداردهای بین المللی
برای تهیه محصولات نهایی ( سیم و کابل ) از ماده اولیه هادی ( رشته های سیم ) استفاده می شود . مقطع اغلب هادی های مصرفی دایره ای شکل است .
سیم های لخت اولیه در استاندارد امریکایی AWG ( American Wire gage ) بر مبنای تغییرات سطح مقطع سیم تقسیم بندی می گردند .
از جمله استانداردهای بین المللی در خصوص محصولات سیم و کابل برق می توان به استانداردهای انگلیسی BS604 ، BS6500 ، BS3646 ، استاندارد آلمانی VDE0250 و VDEO271 و استاندارد بین المللی IECSO2 اشاره کرد.
از جمله کشورهای عمده تولیدکننده این گونه محصولات می توان به کشورهای چین ، آلمان ، ژاپن ، فرانسه ، اتریش ، ایتالیا و انگلستان اشاره کرد . همچنین مصرف کنندگان این محصولات ، تقریباً تمامی کشورهای جهان می باشند چرا که به منظور استفاده از انرژی الکتریکی ناگزیر از استفاده این محصولات می باشند .
شرایط واردات محصول
مطابق با سال نامه مقررات واردات و صادرات سال ۸۳ منتشره از سوی وزارت بازرگانی واردات این محصول منوط به مجوز از وزارت بازرگانی و صنایع و معادن می باشد ولی در سال ۸۵ برای واردات این محصول شرایطی ذکر نشده است .
شرایط صادرات محصول
از شرایط لازم برای صادرات اینگونه محصولات می توان به اخذ گواهی از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران اشاره نمود و محدودیت خاص دیگری با توجه به اهمیت صادرات غیر نفتی وجود ندارد . از جمله بازارهای صادراتی هدف می توان به بازارهای کشورهای همسایه از جمله عراق اشاره نمود .
در دنیای امروز مصرف سرانه انرژی به ویژه انرژی الکتریکی یکی از مهمترین عوامل و شاخص های پیشرفت صنعتی و توسعه اقتصادی یک کشور محسوب شده و مورد توجه قرار گرفته است .
استفاده از تکنولوژی بالاتر و گستردگی صنایع و فعالیت های اقتصادی مستلزم مصرف بیشتر انرژی است .
در سال ۱۹۹۰ متوسط مصرف سرانه انرژی الکتریکی در کشورهای پیشرفته شامل ژاپن و آلمان به ترتیب ۶۹۴۴ و ۷۴۲۰ کیلووات ساعت بوده اما در کشورهای در حال توسعه شامل کره جنوبی ، ایران ، ترکیه و کوبا به ترتیب 2۷۵۵ ، 1026 ، 1017 ، ۱۵۳۱ کیلووات ساعت بوده است .
در کشورهای عقب مانده و در حال توسعه و بخش عمده مصرف انرژی الکتریکی مربوط به مصارف عمومی شامل روشنایی و حرارت است .
آمارها نشان دهنده سیر صعودی مصرف انرژی الکتریکی در بخش خدماتی به ویژه صنعتی است .
با توجه به نقش ویژه این انرژی در صنایع پیشرفته می توان نتیجه گرفت که نبض واحد صنعتی توسط " انرژی الکتریکی" مشخص میشود و نقش سازنده ی تولید و انتقال توزیع و کنترل نیروی برق توسط این نوع محصولات کاملاً مشخص است و این موارد اهمیت استراتژیکی سیم و کابل برق را در دنیای امروز نشان می دهد .
مواد اولیه اصلی این محصولات مفتول مسی با قطر ۸ میلی متر می باشد که بعد از خریداری و کنترل آن توسط دستگاه کشش اولیه تا قطر 1میلی متر کشیده می شود ( فرآیند کشش با عبور مفتول از تهدید یا قالب انجام میگیرد ).
مفتول کشیده شده توسط المنت حرارتی که در انتهای دستگاه تعبیه شده آنیلینگ ( نرم شدن سیم ) می گردد و به اصطلاح راه شبکه مولکولی آن دوباره احیاء شده و سیم نرم می گردد .
در مرحله بعد سیم طی چندین مرحله از حدیده دستگاه کشش عبور کرده تا به قطر مورد نظر برسد ، در این مرحله سیم به علت کشش زیاد و تغییر شکل مولکولی دارای تنش بوده و باید تنش گیری شود که قرقره های حاوی سیم در داخل محفظه یا دیگ آنیل قرار گرفته و پس از ایجاد خلاء در دیگ ، داخل کوره قرار گرفته تا آنیل شود . دمای آنیلینگ حداکثر ۳۵۰ درجه می باشد .
آنیل کردن در محیط خلاء از اکسید شدن سطح سیم و تغییر رنگ آن جلوگیری می نماید .
مرحله بعدی دست کردن سیم می باشد که بستگی به نوع سیم داشته و تعداد مشخص سیم توسط این دستگاه تابیده و دسته میشود .
مرحله نهایی اکسترودر می باشد که نقش عایق بندی سیم سطح ظاهری را دارد .
سیم روپوش دار توسط دستگاه بسته بندی به بسته های حلقه های ۱۰۰ متری تبدیل شده و داخل کیسه های پلی پروپیلن این بسته بندی می شود .
برای تولید کابل سیم های از قبل عایق شده و قبل از ورود به دستگاه بسته بندی به تعداد لازم دسته شده و دوباره پوشش می گردد . برای جدایی دو جداره عایق از پودر تانک استفاده می شود .
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید انواع سیم و کابل برق
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید انواع کابل فشار قوی