جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
طرح توجیهی تولید مس کاتدی به روش بیولیچینگ سال 1401 + pdf + word - 5.0 out of 5 based on 3 votes
امتیاز کاربر:  / 3
ضعیفعالی 

cooper1

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید مس کاتدی به روش بیولیچینگ سال 1401 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید مس کاتدی به روش بیولیچینگ را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

کنسانتره مس اغلب برای تولید مس کاندی و آندی دارای کاربرد می باشد . برای تولید کنسانتره مس از روش های مختلفی از قبیل پیرومتالوژی و لیچینگ حوضچه ای استفاده می شود .


معرفی طرح توجیهی فراوری و لیچینگ مس جهت تولید کنسانتره مس


در دنیا معادن های روباز و بسته زیادی وجود دارند ، که از آن ها مس استخراج می شود . البته درصورتی که سنگ های معدن در معادن روباز ، حاوی حداقل 4% مس و سنگ های معدن در معادن روبسته حاوی حداقل 7% مس باشند . بررسی های اقتصادی صورت می گیرد و عملیات استخراج سنگ معدن انجام می شود .

برای فرآوری مس ( اجرای طرح توجیهی فراوری و لیچینگ مس جهت تولید کنسانتره مس ) ، باید ابتدا سنگ معدن دریافت شود ، سپس عملیات خالص سازی روی سنگ معدن انجام می شود ، در نهایت محصول تولیدشده کنسانتره مس نامیده می شود . سپس کنسانتره به کارخانه ذوب انتقال داده می شود . در کارخانه تحت فرایند های مختلف درجه خلوص مس افزایش پیدا خواهد کرد .

برای لیچینگ مس ، از یک حلال استفاده می شود . اغلب برای کلوخه های سنگ و یا پس مانده های سنگ معدنی ، از روش لیچینگ جهت استحصال مس استفاده می شود .

بیولیچینگ روشی برای استحصال مس می باشد که ، اغلب در مناطق نیم کره جنوبی از این روش استفاده می شود . زیرا در این مناطق شرایط آب و هوایی برای رشد باکتری ها و عملیات آن ها ، مناسب تر می باشد .

مس فلزی با هدایت الکتریکی و حرارتی بسیار بالا می باشد که ، رنگ آن مایل به قرمز می باشد . صنعت برق یکی از صنایع عمده مصرف کننده مس در جهان می باشد . زیرا مس دارای انعطاف پذیری و قدرت انتقال بالایی بوده و برای تولید انواع کابل های برق استفاده می شود .


فرایند استحصال مس ، جهت اجرای طرح توجیهی فراوری و لیچینگ مس جهت تولید کنسانتره مس ، به شرح زیر می باشد


برای استحصال مس روش های گوناگونی وجود دارد که ، یکی از آن ها روش پیرومتالوژی می باشد ، در این روش پس از این که استخراج سنگ معدن انجام شود ، سنگ استخراج شده به کارخانه منتقل شده و در کارخانه عملیات تغلیظ سنگ انجام می شود .

بدین طریق با استفاده از دستگاه سنگ شکن ، سنگ ها خرد می شوند و سپس سنگ های خرد شده به آسیای گلوله ای انتقال داده می شوند . در این بخش سنگ های خرد شده با مواد شیمیایی و همچنین شیرآهک ترکیب شده و به نوعی دوغاب تبدیل می شوند .

در مرحله بعد دوغالب تولید شده تحت فرایند فلوتاسیون قرار می گیرد . در نهایت کنسانتره مس و کنسانتره مولیبدن بدست می آید . در مرحله بعد کنسانتره مس که صاف شده است ، جهت رطوبت گیری به کوره خشک کن منتقل می شود .

در مرحله بعد کنسانتره به بخش ذوب منتقل می شود . در این بخش نیز ناخالصی های مس ( آهن ، گوگرد و ... ) از آن جدا می شوند . سپس در کوره های دیگر ناخالصی های دیگر مس از آن جدا می شوند . درنهایت مس کاتدی و آندی تولید می شود .


فرایند لیچینگ حوضچه ای ، جهت اجرای طرح توجیهی فراوری و لیچینگ مس جهت تولید کنسانتره مس ، به شرح زیر می باشد


لیچینگ حوضچه ای روشی می باشد که ، از آن اغلب برای سنگ های اکسیدی مس که دارای عیار بالایی می باشند ، استفاده می شود . در لیچینگ حوضچه ای ابتدا ، مخزن هایی ایجاد می شوند که در کف آن ها یک سوراخ وجود دارد.

سپس مواد را به داخل مخازن می ریزند ، زمان لازم نیز با توجه به ظرفیتت مخازن متفاوت می باشد . از مزایای این روش می توان به بازیابی بالا و تولید محصول باردار با عیار بالا اشاره نمود .

ماشین آلات خط فراوری و لیچینگ مس جهت اجرای طرح توجیهی فراوری و لیچینگ مس جهت تولید کنسانتره مس ، به شرح زیر می باشد :

سنگ شکن

سرند آبگیر

دستگاه بالابر

آسیای گلوله ای

مخزن لیچینگ

تیکنر

فیلتر پرس

پمپ پالپ

پمپ سیال

دانلود فایل طرح توجیهی احداث کارخانه بیولیچینگ مس و تولید مس کاتدی ( سال 97 )


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool