جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع سلولزیطرح توجیهی تولید کاغذ دیواری سال 1401 + گرید + کامفار + مشاوره
طرح توجیهی تولید قطعات فلزی شناور های دریائی سال 1400 + کامفار - 5.0 out of 5 based on 2 votes
امتیاز کاربر:  / 2
ضعیفعالی 

Floating

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید قطعات فلزی شناور های دریائی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید قطعات فلزی شناور های دریائی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

شناورهای دریائی به عنوان خودرو دریائی محسوب می گردند ، که روی آب حركت كرده و به منظور حمل و نقل بار ، حمل و نقل مسافر ، صید آبزیان ، لایروبی ها، انجام عملیات نفتی و . . . مورد استفاده قرار می گیرند .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید قطعات فلزی شناور های دریائی


شناورهای دریائی بعنوان خودرو دریائی محسوب می گردند . این وسائل روی آب حركت كرده و عهده دار حمل و نقل بار یا مسافر بوده و یا برای انجام امور دیگر مانند صید آبزیان ، لایروبی ها ، انجام عملیات نفتی و . . . مورد استفاده قرار می گیرند .

در فرهنگ لغت حمل و نقل دریائی ، وسایل نقلیه مختلفی وجود دارد ، كه در اینجا بهتر دیده شده است ، قبل از ورود به مبحث معرفی محصول مورد مطالعه ، توضیحات مختصری در مورد آن ارائه گردد . تا بدینوسیله جایگاه قطعات مورد مطالعه در آن مشخص شود .

در طرح حاضر هدف ساخت قطعات فلزی برای انواع شناورهای دریائی می باشد ، لذا بهتر دیده شده است كه تقسیم بندی این قطعات از نظر قابلیت های ساخت صورت گیرد تا بواسطه آن قطعات مورد مطالعه بطور شفاف بتواند معرفی شود

قطعات فوق سنگین :

این قطعات در كشتی های بزرگ دارای كاربرد هستند و ساخت آنها مستلزم سرمایه گذاری بالا به همراه كسب دانش فنی لازم می باشد . شركت آذرآب و مجتمع كشتی سازی فراساحلی ایران ( ایرالكو ) در این زمینه فعالیت دارند .

قطعات سنگین :

این قطعات نیز حالت تخصصی و خاص داشته و در انواع كشتی ها دارای كاربرد است .

قطعات نیمه سنگین و سبك :

این قطعات حالت عمومی دارند و در انواع كشتی ها و شناورهای دریائی دارای كاربرد می باشند . حجم سرمایه گذاری و دانش فنی مورد نیاز تولید این قطعات در سطح متوسط قرار دارد .

قطعات جانبی و ملحقات شناورهای صیادی و غیره :

شناورهای صیادی نیازمند تجهیزاتی مانند وینچ ها ، قطعات صید و صیادی ، سردخانه و موارد دیگر می باشند ، كه این قطعات اكثرا توسط سازنده شناور روی آن نصب نشده ، بلكه صیاد پس از خرید شناور اقدام به نصب این تجهیزات روی شناور می نماید . لذا قطعات و ملحقات فوق را نیز می توان از دیگر قطعات جانبی شناورها محسوب كرد .

قطعات الكتریكی و الكترونیكی :

این قطعات حالت استاندارد و آمادی را داشته و بصورت آماده از بازار تامین می گردند . لیكن آماده سازی آنها برای نصب و همچنین ساخت قطعات جانبی و كمكی برای نصب توسط قطعه ساز انجام می گیرد .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید قطعات فلزی شناور های دریائی


همانطوریكه از عنوان محصولات مورد مطالعه نیز مشخص است ، قطعات مورد مطالعه در ساخت یا تعمیرات ( بعنوان قطعه یدكی ) انواع شناور های صیادی و تفریحی و همچنین كشتی ها مورد استفاده قرار می گیرد . همچنین برخی از این قطعات برای تجهیز شناورهای صیادی و تبدیل آنها به شناور مخصوص صید مورد استفاده دارند .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی و تولید قطعات فلزی شناور های دریائی :

قطعات ریختگری شناورها ، خود به عنوان یك محصول واسطه در تولید یا تعمیرات شناورها و كشتی ها مورد استفاده داشته و در انواع مختلف آنها از مشخصات متفاوتی برخوردار می باشند . از اینرو ماهیت این قطعات طوری است كه نمی توان استاندارد خاصی را برای آن تعیین كرد و لذا هیچگونه استاندارد ملی یا بین المللی برای این قطعات وجود ندارد .

ولی باید گفت كه تولید این قطعات تحت مشخصات فنی ارائه شده از طرف كشتی ساز و یا مطابق مشخصات فنی مورد نیاز شناورها صورت می گیرد ، كه به نوعی نیز می توانیم مشخصات فوق را به عنوان الزامات و استانداردهای مورد نیاز در تولید تلقی نماییم .

مشخصات فنی قطعات در قالب نقشه فنی، برگ آنالیز مواد اولیه مصرفی و برگ مشخصات مكانیكی و متالوژیكی از طرف هر مشتری تهیه و ارائه شده و یا نمونه قطعه از طرف وی ارائه می گردد ، كه در هر دو حالت رعایت كامل مشخصات فنی در ساخت از طرف قطعه ساز امری اجتناب ناپذیر است .


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید قطعات فلزی شناور های دریائی


كشورهای مطرح در تولید قطعات فلزی و سایر قطعات كشتی ها و شناورهای دریائی را می توان به صورت زیر عنوان كرد: آمریكا ، انگلستان ، ایتالیا ، ژاپن ، چین ، پرتغال ، هندوستان و فرانسه

از نقطه نظر كشورهای مصرف كننده نیز باید گفت كه ، كلیه كشورهائی كه دارای سواحل دریائی بوده و دارای كشتی و شناور های دریائی می باشند ، مصرف كننده این محصولات محسوب می شوند .

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید قطعات فلزی شناور های دریائی :

با مراجعه به كتاب مقررات بازرگانی خارجی كشورمان ، محدودیت خاصی برای واردات این ماشین آلات مشاهده نشده است . حقوق ورودی این اقلام به تبعیت از شناورها چهار درصد می باشد .

همچنین محدودیت خاصی جهت صادرات این محصولات وجود ندارد .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید قطعات فلزی شناور های دریائی


روزی بسیاری از مردمانی كه در حاشیه بنادر و شهرها و روستاهای ساحلی كشور زندگی می كنند ، از طریق صید آبزیان و فروش آن در بازار تامین می گردد ، بطوری كه این كسب و كار برای هزاران نفر اشتغال ایجاد كرده است .

از طرف دیگر گوشت و فرآورده های آن در كشورمان بعنوان كالاهای اساسی مردم محسوب می شوند و در این میان گوشت سفید آبزیان به لحاظ ارزش غذائی از جایگاه ویژه ای در الگوی غذائی انسان ها برخوردار است ، ولی در كشور ما این امر كمتر مورد توجه واقع گردیده و بواسطه آن سرانه مصرف آبزیان در مقایسه با مصرف سایر گوشت ها از میزان پائین تری برخوردار می باشد . بنابراین با جمع بندی مطالب ذكر شده ، می توان اهمیت اجرای طرح را در موارد زیر دسته بندی كرد .

• رونق بخشیدن به فعالیت های صید و صیادی و ارتقاء اشتغال پایدار و مولد در شهرهای ساحلی كشور از طرق فوق
• افزایش كارائی صید و ارتقاء سطح درآمدهای صیادان
• كاهش و یا حذف وابستگی صیادان به قطعات وارداتی و كاهش زمان دسترسی به قطعات یدكی
• تامین نیاز قطعات یدكی كشتی ها از داخل كشور و كاهش درجه وابستگی آن به خارج در مقابله با تحریم های اقتصادی موجود
• كاهش قیمت فروش قطعات از طریق تولید داخل كردن آنها

با توجه بر مطالب ذكر شده می توان نتیجه گیری كرد كه تولید و عرضه قطعات مختلف شناورها و كشتی ها از جمله قطعات مورد بررسی در طرح حاضر ، در اقتصاد مناطق ساحلی كشور از اهمیت بسیار بالائی برخوردار می باشد . از طرف دیگر در سند استراتژی برنامه چهارم توسعه صنعتی كشور ، صنایع حمل و نقل دریایی نیز مورد توجه قرار گرفته و در آن موارد زیر قید گردیده است ، كه مطالب فوق نیز حاكی از اهمیت طرح می تواند قلمداد گردد .

• توسعه مناطق مجاور دریا ، بر پایه صنعت دریایی و تمركز نیروها و امكانات صنایع دریایی در زمینه های مستعدی نظیر حمل و نقل ، نفت وگاز ، ترانزیت كالا ، تعمیرات و نگهداری سازه ها و شناورهای دریایی
• الزام شركت های خارجی به داشتن شریك ایرانی تخصصی شناخته شده و ارجاع بخش قابل ملاحظه ای از اجرای پروژه ها به طرف ایرانی
• كمك به ایجاد واحدهای تولیدی تامین كننده قطعات كشتی سازی و سازماندهی و گسترش زنجیره تامین قطعات و مجموعه های كشتی سازی
• حمایت مالی و تامین ضمانت های دریافت وام و تسهیلات با نرخ سود پایین و حمایت سیاسی ازحضور صنعت كشتی سازی داخلی در بازارهای خارجی و صادرات متقابل و فعال و كسب سهم بازار مناسب از كشورهای طرف قرارداد خرید
• بومی سازی صنایع دریایی و فن آوری های مربوطه با حمایت از طرح
• های تعیین و توسعه و تشویق منابع انسانی و مالی مناطق مجاور دریا به مشاركت و حضور فعال در این صنعت
• تشویق بخش خصوصی به ورود به صنعت دریایی و سرمایه گذاری در آن و توسعه سرمایه گذاری خارجی در این بخش .


فرایند اجرای این طرح توجیهی قطعات فلزی شناور های دریائی

انتخاب مواد اولیه :

مواد اولیه مورد استفاده در تولید قطعات ریختگری شناورها ، آنالیز دقیق مواد اولیه در خصوصیات مكانیكی و فنی قطعه نهایی بسیار نقش مهمی را ایفا می نماید . از این رو انتخاب مواد اولیه ( نوع تركیب چدن یا آلومینیوم ) اولین مرحله فرایند تولید محسوب می گردد .

آماده سازی مواد اولیه :

برخی قطعات مورد استفاده در شناورها، نیازمند استفاده از قطعاتی با مشخصه های مكانیكی خاص هستند ، كه این مشخصات در مواد اولیه موجود بازار قابل استحصال نمی باشد . از این رو لازم است خواص مواد اولیه مورد استفاده از طریق عملیات متالوژیكی بهبود پیدا نماید . كربن دهی ، نیتروژنیزاسیون و موارد مشابه از عملیات بهبود خواص مكانیكی مواد اولیه محسوب می گردد ، كه این عملیات روی مواد اولیه مورد استفاده قطعه سازی انجام می گیرد .

ذوب شمش چدن یا آلومینیوم :

چدن آلومینیوم مورد استفاده در ساخت قطعات بصورت شمش تهیه شده و در كوره های القائی ذوب و جهت ریختگری آماده می گردد .

ریختگری مذاب چدن یا آلومینیوم ، در داخل قالب های ماسه ای یا دائمی ریختگری می گردد . فرایند ریختگری از لحاظ آهنگ ریختگری و خنك كاری از اهمیت و حساسیت بالائی برخوردار می باشد ، در آوردن قطعه منجمد شده از قالب و تریم آن قطعه ریختگری پس از انجماد از قالب ماسه ای یا دائمی خارج شده و كلیه زواید آن بریده می شود .

ماشینكاری قطعه و رساندن آن به شكل و ابعاد نهایی قطعه ریختگری شده از ابعاد و صافی سطح قابل قبولی برخوردار نیست . از این رو پس از ریختگری از طریق ماشینكاری بوسیله ماشین ماشینكاری به دقت ابعادی و صافی سطح مورد نیاز رسانده می شود .

TM رنگ و عملیات فینیشینگ :

برخی از قطعات لازم است رنگ گردند . لذا این عملیات در انتهای كار انجام می گیرد .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید قطعات فلزی شناور های دریائی

• کوره دوب پاتیلی با دمای 2000°c
• کوره عملیات حرارتی فولاد و چدن
• ماشین تراش
• ماشین فرز
• ماشین دریل
• ماشین سنگ
• ماشین برش زواید

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید قطعات فلزی کشتی و شناور های دریایی

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه ساخت سیلو های فلزی ذخیره گندم

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید وان گالوانیزه

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی ریخته گری و تولید قطعات فلزی شناور های دریائی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool