طرح توجیهی تولید میلگرد از ضایعات سال 1400 + pdf + word

Scrap rebar

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید میلگرد از ضایعات سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید میلگرد از ضایعات را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

فولاد و محصولات فولادی شامل ورق ، میلگرد ، نبشی و پروفیل یکی از پر مصرف ترین کالاها می باشند . از بین محصولات ساخته شده فولادی نیز ، میلگرد از اهمیت خاصی برخوردار است . میلگرد آجدار در پروژه های ساختمانی و عمرانی کاربرد فراوانی دارد . استفاده از این میلگردها در سازه های بتنی عمر مفید سازه را ، حتی تا دو برابر افزایش می دهد .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید میلگرد از ضایعات


نام و کد محصولات آیسیک 3: ( کد ISIC ) مربوط به این محصولات که در لوح فشرده وزارت صنایع آمده است ، عبارت است از 27101234 و 27101233 .

به طور کلی قسمت عمده ای از تولید میلگرد که یکی از پر مصرف ترین و پر کاربرد ترین محصولات ساخته شده از فولاد می باشد ، تولید میلگرد از شمش است ، ولی در این پروژه منحصرا به تولید میلگرد از ضایعات آهن یا شمش پرداخته شده است . به طور کلی میلگرد در ابعاد ، اندازه ، اقطار و استحکام متفاوت تولید و به بازار عرضه می شود .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید میلگرد از ضایعات


همان طور که می دانیم فولاد و محصولات فولادی شامل ورق ، میلگرد ، نبشی و پروفیل ، یکی از پر مصرف ترین کالاها می باشند . از بین محصولات ساخته شده فولادی ، میلگرد نیز از اهمیت خاصی بر خوردار است . میلگرد آجدار در پروژه های ساختمانی و عمرانی کاربرد فراوانی دارد .

استفاده از این میلگردها در سازه های بتنی عمر مفید سازه را حتی تا دو برابر افزایش می دهد . این ویژگی از لحاظ اقتصادی بسیار مهم و شایان توجه است ، زیرا با صرف مقدار بسیار اندکی هزینه جهت تامین این نوع میلگرد در سازه های بتنی ، می توان بهره وری را تا دو برابر افزایش داد .

لیکن کاربرد میلگرد ساده برخلاف میلگردهای عاجدار که در ساختمان سازی پروژه های عمرانی به کار می رود ، در صنایع پایین دستی فولاد کاربرد دارد و ابزارسازان و سازندگان محصولات صنعتی از این کالا استفاده می کنند .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید میلگرد از ضایعات :

شماره استاندارد مختص میلگرد در موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ، شماره 3132 می باشد .


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید میلگرد از ضایعات


با توجه به آنکه در مورد بزرگترین تولید کنندگان میلگرد در جهان ، اطلاعات موثقی در دسترس نیست . در این قسمت به صورت کلی به آمار بزرگترین تولید کنندگان فولاد در جهان پرداخته شده است . در رده بندی سالانه برترین فولاد سازان جهان در سال 2005 مشخص شده که در این رده بندی متال استیل ، در صدر جدول قرار دارد .

کارخانه های متال استیل که مقر آن در هلند قرار دارد ، در سال 2005 در کشورهای مختلف جهان حدود 492 میلیون تن فولاد تولید کردند . با توجه به آنکه متال استیل در سال 2005 از ادغام شرکت های ال .ان .ام ، آی .اس .جی ، کریونستال و والین تشکیل شد ، تولید آن نسبت به مجموع تولید شرکت های یاد شده در سال 2004 با 46/16 درصد رشد همراه بوده است .

آرسلور ( از کشور لوکزامبورگ ) که در سال 2004 بزرگترین فولادساز جهان محسوب میشد ، در سال 2005 در رده دوم قرار گرفته است . همچنین تولید آرسلور در سال 2005 حدود 47 میلیون تن بوده ، که البته نسبت به سال 2004 با 53/0 درصد کاهش همراه بوده است . در سال 2005 ، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران ( ایمیدرو ) با تولید 4/9 میلیون تن ، با چهار پله سقوط نسبت به سال 2004 در رده بیست وهشتم جهان قرار گرفته است .

ایمیدرو عنوان بزرگترین فولاد ساز خاورمیانه را از آن خود کرده است . پس از ایمیدرو ، اردمیر ترکیه با تولید 5 میلیون و 150هزار تن فولاد در جایگاه دوم قرار دارد .

الحدید عربستان سعودی با تولید 4میلیون و 190هزار تن ، سوم است و گروه عز از مصر با تولید 4میلیون و 160هزار تن در مکان چهارم قرار دارد ، از سوی دیگر در حالی که کشور چین بزرگترین فولاد ساز جهان است ، با این وجود بزرگترین فولاد ساز چینی ، شرکت بائواستیل شانگهای ، در رده ششم قرار گرفته است و میزان تولید آن در سال 2005 بالغ با 22میلیون و 730هزار تن بوده است .

بنابراین با توجه به کوچک بودن حجم تولید فولاد سازان چینی در مقیاس جهانی به صورت منفرد ، تعداد آنها باید زیاد باشد . از میان 120 فولاد ساز برتر جهان ، 37 شرکت چینی هستند و از این لحاظ چین در جایگاه اول جهانی قرار گرفته است .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید میلگرد از ضایعات


این محصول دارای حقوق ورودی 4 درصد می باشد ، با توجه به تقاضای بالای میلگرد در داخل کشور و تشنگی بازار داخلی میلگرد و همچنین ظرفیت تولید پایین تولید کنندگان داخلی میلگرد ، نیاز به حجم نسبتا بالای واردات میلگرد از سایر کشور های تولید کننده می باشد و همین کمبود عرضه باعث بالا رفتن قیمت میلگرد در چند سال اخیر نیز شده است .

در حال حاضر تولید داخلی 50 % تقاضای کشور را پاسخگو است . دولت به جای اینکه سیاست خود را در تسریع در اجرای طرح های فولادی عملیاتی کند ، رو به واردات کرده است . واردات فولاد مشمول تعرفه نمی شود ، ولی تولیدکنندگان شمش باید 4 % عوارض پرداخت کنند . در نتیجه این امر موجب شد که به رغم وجود 3 میلیون تن ظرفیت نورد در ایران ، این کارخانه ها یا تعطیل شوند ، یا این که با 60 % ظرفیت خود کار کنند .

دولت باید از احداث واحدهای جدید فولادسازی که به تصویب شورای اقتصاد رسیده حمایت کند ، در ضمن قرار است تسهیلات و کمکهای لازم برای اجرایی شدن کار دراختیار بخش خصوصی قرار گیرد . مقرر شده تسهیلاتی برای گشایش اعتبار واردکنندگان از سوی بانکها درنظر گرفته شود ، همچنین ترخیص این مواد اولیه از گمرك در اولویت قرار گیرد .

برای تامین تقاضای بازار قست اعظمی از تولید داخلی در سال های اخیر وارد بازار می شود ، اقداماتی در خصوص محدودیت صادرات شمش و مواد اولیه مورد نیاز و محصولات فولادی از جمله میلگرد با وضع عوارض ویژه و حذف جایزه صادراتی محصولات فولادی ، جلوگیری از صادرات محصولات فولادی با وضع عوارض ویژه از سوی سازمان توسعه تجارت ایران و اختصاص اعتبار ارزی لازم به واحدهای تولیدی ( بخش خصوصی ) برای تامین مواد اولیه و به منظور تکمیل ظرفیت های خالی این واحدها از برنامه های حوزه بازرگانی داخلی برای ساماندهی به بازار داخل از سیاست های در دست اجراست .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید میلگرد از ضایعات


در دنیای امروز صنعت فولاد به عنوان یکی از صنایع مادر و تعیین کننده مطرح می باشد و از اهمیت بسزایی برخوردار است . امروزه با توجه به رشد روز افزون صنعت و افزایش جمعیت جهان و به تبع آن افزایش نیاز بشر به فولاد و محصولات فولادی بر اهمیت آن ها روز به روز افزوده می شود .

هنگامی که از میزان توسعه یافتگی کشورها سخن به میان می آید ، شاخص هایی را برای رتبه بندی و شناخت توسعه یافتگی در نظر می گیرند به عنوان مثال مصرف سرانه فولاد در هر کشور نشان دهنده وضعیت سرمایه گذاریها و اجرای طرح های عمرانی و بالاخره توسعه یافتگی است .

این رسم دنیای ماست که سخت ترینها در تعین انسانی ترین پدیده ها مانند توسعه موثر هستند و ایران هم در این جریان ناگزیر از کسب مراتب بالاتر تا بتواند ساکنانش را از مواهب توسعه بهره مند سازد .

این شاخص برای ایران در سال 84 در حدود 200 کیلوگرم بوده و در سال 85 به 210 کیلوگرم می رسد ، به هر حال موقعیت ایران از لحاظ توسعه یافتگی نشان می دهد ، همچنان ظرفیت های فراوانی برای رسیدن به رتبه های بهتر وجود دارد ، که نتیجه آن افزایش مصرف روز افزون محصولاتی مانند فولاد است .


فرایند تولید میلگرد از ضایعات

Rebar factory 12

به طور کلی در بررسی روش های تولید میلگرد به این نتیجه می رسیم ، که دو روش کلی برای تولید میلگرد وجود دارد ، که از نظر فرآیند تولید تا حدود بسیار زیادی مشابه یکدیگر می باشد ، فقط مواد اولیه آنها تا حدی متفاوت است در روش اول که روش به نسبت پر کاربرد تری نیز در کشور ما می باشد ، میلگرد از شمش های فولادی تولید می شود .

به این ترتیب که شمش ها پس از حرارت دادن در کوره به خطوط شکل دهی منتقل شده و در آنجا ضمن سرد شدن ، ازغلطک های مختلف عبور داده شده و در نهایت به میلگرد تبدیل می شوند . روش دوم که روش مورد بحث ما نیز می باشد ، روش تولید میلگرد از ضایعات است . همان طور که گفته شد این روش تا حد زیادی مشابه روش اول می باشد و به شرح زیر است :

ابتدا ضایعات که عمدتا ضایعات شمش می باشند ، در کوره پیش گرم شارژ و تا 1200 درجه سانتیگراد حرارت داده می شوند . لازم به ذکر است که قبل از حرارت دادن ضایعات در کوره ضایعات مورد بازرسی قرار گرفته و از لحاظ ابعاد و حجم کنترل می شوند و قسمتی از آنها قبل از قرار گرفتن در کوره به قسمت برش انتقال داده شده و برش داده می شوند ، تا به ابعاد مناسب برای قرار گرفتن در کوره تبدیل شوند . بعد از حرارت دادن در کوره مواد اولیه ( ضایعات ) به سمت خط شکل دهی و کشش هدایت می شوند .

در این قسمت طی چهار مرحله کشش توسط غلطک های مربوطه فرآیند کشش و شکل دهی صورت می گیرد ، به این ترتیب که در هر مرحله از کشش طول در حدود 20 سانتی متر افزایش می یابد و پس از آن میلگرد های تولید شده به سمت غلطک های آج زنی هدایت می شوند .

پس از آج زدن میلگرد ها آماده وزن کشی بوده و پس از قرار گرفتن روی باسکول بسته بندی و آماده توزیع می باشند . نحوه بسته بندی محصولات میلگرد بصورت شاخه با طول های مساوی که بوسیله مفتول فولادی در شش قسمت بسته در فاصله مناسب به یکدیگر بطور محکم بسته بندی می شود . در سایزهای 8 و 10 بسته بندی بصورت کلاف صورت می گیرد .

هر بسته دارای پلاك که حاوی کلیه مشخصات بسته و خریدار می باشد ، با توجه به مطالب ذکر شده ، نتیجه گیری می شود که هر چند تکنولوژی مورد استفاده در کشورمان و بسیاری از کشورهای دیگر نسبتاً یکسان است ، لیکن کیفیت اجرای تکنولوژی فوق به دو سطح قابل تقسیم است ، که این تقسیم بندی سبب می گردد ، تا واحدهای فعال در این شاخه از صنعت عملاً به دو گروه عمده تقسیم بندی گردند .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید میلگرد از ضایعات

• کوره حرارتی
• غلطک ( آج زنی و کشش )

دانلود طرح توجیهی تولید سالانه 200 هزار تن میلگرد از ضایعات و آهن اسفنجی ، سال 1400 + کامفار ( 124 صفحه ) ( فرمت Doc و pdf )

 طرح توجیهی تولید میلگرد از شمش 5sp با کامفار + 6 ماه پشتیبانی اصلاحیه رایگان برای اخذ جواز تاسیس و وام بانکی

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.