طرح توجیهی تولید لوله های درزدار سال 1400 + کامفار + pdf + word

Pipe joints

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید لوله های فولادی درزجوش گالوانیزه  سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید لوله های فولادی درزجوش گالوانیزه را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

لوله های فولادی درزجوش گالوانیزه 6 اینچ و کمتر ، در آبرسانی در ساختمان ها ، گاز رسانی شهری ، پتروشیمی ، مواد اولیه در بعضی از صنایع ، تاسیسات صنعتی ، ساخت اسکلت های فلزی و مخازن هوایی مورد استفاده قرار می گیرد ، که بخش عمده آن حدود 87 درصد در آبرسانی واحدهای مسکونی مصرف می شود . این محصول از ورقه های فولادی با روکش گالوانیزه تشکیل شده است .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله های درزدار


لوله های فولادی درزجوش گالوانیزه 6 اینچ و کمتر ، از ورقه های فولادی با روکش گالوانیزه تشکیل شده است ، این محصول از ابعاد 2/1 اینچ تا 6 اینچ تولید می شود ، که ابعاد 2/1 تا 2 اینچ آن از لحاظ اقتصادی برای تولید کنندگان با صرفه تر است . دسته بندی محصول در حالت کلی لوله های فولادی درزجوش گالوانیزه به سه گروه عمده زیر تقسیم بندی می شوند :

لوله های فولادی درزجوش گالوانیزه جهت آبرسانی

لوله های فولادی درزجوش گالوانیزه جهت گازرسانی ،

لوله های فولادی درزجوش گالوانیزه جهت مصارف خاص ساختمان لوله

روش تولید این سه گروه با هم یکسان است و آنچه سبب تفکیک آنها می گردد ماهیت کار ، عملکرد و ابعاد ظاهری آن است .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله های درزدار


همانطوری که در قسمت معرفی محصول نیز ذکر گردید ، لوله های فولادی درزجوش گالوانیزه 6 اینچ و کمتر دارای بازارها و کاربردهای می باشد ، که در زیر به بررسی آن پرداخته شده است .

بخش مسکن ( ساختمان ) این بازار بیش از 87 درصد مصرف لوله های فولادی درزجوش گالوانیزه را تشکیل می دهد و روند رشد مصرف در این بازار بستگی به سیاست های دولت در بخش مسکن دارد ، که این بخش به طور مفصل در قسمت بررسی روند مصرف بیان شده است .

شبکه های توزیع و انشعابات گازرسانی که برای نصب علمک های گاز کاربرد دارد و این محصول در گازرسانی به منازل ، مجتمع های تجاری و ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرد ، که ابعاد استفاده شده برای قطر محصول مورد مطالعه در این قسمت یک دوم اینچ می باشد .

بخش ها و واحدهای صنعتی و تولیدی کشور که این بخش شامل 4 قسمت می باشد :

الف- صنایع پتروشیمی :

ابعاد مورد نظر در طرح ، 39 درصد از کل نیاز به لوله های درزجوش گالوانیزه در این قسمت را تشکیل می دهد .
ب- به عنوان مواد اولیه در صنایع : در برخی از صنایع نظیر مبل و صندلی و اثاثیه فلزی از لوله های درزجوش گالوانیزه استفاده می شود .
ج- تاسیسات صنعتی :

30 درصد لوله های مورد نیاز در تاسیات صنعتی لوله های فولادی درزجوش گالوانیزه با ابعاد مورد نظر را تشکیل می دهد.

ه- درساخت اسکلت های فلزی و مخازن هوایی :

لوله های فولادی درزجوش گالوانیزه مصرفی با ابعاد مورد نظر ، 70 درصد از کل نیاز سالانه به لوله های گالوانیزه این قسمت را تشکیل می دهد .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید لوله های درزدار


موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به عنوان سازمان تدوین کننده استانداردهای ملی با همکاری کارشناسان ذیربط بر مبنای استانداردهای جهانی ، استانداردهای متعددی را برای صنایع مختلف تدوین می کند .

تدوین استانداردها به منظور بالابردن کیفیت کالاهای داخلی ، کمک به بهبود روش های تولید و افزایش کارایی در صنایع در جهت خودکفایی کشور ، ترویج استانداردهای ملی ، نظارت بر اجرای استانداردهای اجباری ، کنترل کیفی کالاهای صادراتی مشمول استانداردهای اجباری و جلوگیری از صدور کالاهای نامرغوب صورت می گیرد .

موسسه استاندارد ایران از اعضای سازمان بین المللی استاندارد بوده و از آخرین پیشرفت های علمی و فنی جهان در خصوص تدوین این استاندارد استفاده می کند .

• استاندارد شماره 3392 : لوله های فولادی جوشکاری شده
• استاندارد شماره421 : قطر خارجی لوله های فولادی · استاندارد شماره 1346 -422 ضخامت لوله های فولادی
• استاندارد استاندارد شماره3360 : ویژگی ها و روش آزمون لوله های گازرسانی جهت منازل و ساختمان و واحد های تجاری
• استاندارد استاندارد شماره1793 : آزمون ایجاد لبه اتصال روی لوله فولاد ·
• استاندارد شماره 996 : آزمون انبساط دهانه لوله های فولادی
• استاندارد شماره 424 : آزمون انبساط حلقه در مورد لوله فولادی


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله های درزدار


ار آنجائیکه لوله فولادی و درزجوش گالوانیزه یک کالای مصرفی می باشد و در اکثر کشورهای دنیا مصرف می شود ، در صورتی که حتی اگر کشور تولید کننده بتواند خود را در این زمینه خودکفا کند ، دولت مقداری از این کالا را وارد می کند ، تا باعث سرشکن شدن قیمت های داخلی از طریق واردات شود.

کشورهای عمده مصرف کننده عبارتند از :

عراق ، انگلستان ، آلمان ، قطر ، بلژیک ، تاجیکستان ، امارات متحده عربی

کشورهای عمده تولید کننده عبارتند از :

ایتالیا ، آلمان ، جمهوری کره ، ترکیه ، چین ، بلژیک ، انگلستان ، ایالات متحده آمریکا


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله های درزدار


با مراجعه به کتاب مقررات واردات و صادرات وزارت بازرگانی ، نتیجه گیری شده است که محدودیت خاصی برای واردات قطعات صنعتی وجود ندارد و با توجه به این که قطعات مورد مطالعه نیز در فهرست قطعات صنعتی طبقه بندی می شود ، لذا مشمول این عدم محدودیت واقع می گردد و لذا کلیه وارد کنندگان می توانند به هر تعداد اقدام به وارد سازی این محصول بنمایند.

برای صادرات این گونه از محصولات پس از اخذ تائیدیه از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران محدودیت دیگری با توجه به اهمیت موضوع صادرات کالاهای غیر نفتی وجود ندارد . موارد قابل توجه در ایجاد امکانات صادرات لوله های درزجوش گالوانیزه به قرار ذیل می باشد .

1. بازار جهانی لوله های فولادی از رقابت زیاد با امکانات فنی و اقتصادی گسترده ای برخوردار است ، به طوری که قادر است انواع لوله که محصول مورد مطالعه ما را نیز شامل می شود ، با کیفیت عالی و مشخصات دقیق و هزینه های نازل به بازار عرضه نماید .

2. بازار لوله های درزجوش گالوانیزه در منطقه خاورمیانه وسیع و رو به گسترش است ، بطوری که صادرات این محصول 5/1 تا 2 برابر واردات در سال های 1379 تا 1383 بوده است .

3. در تحلیل و ارزیابی امکانات صادرات به قدرت انحصارات در رقابت با صنایع داخلی باید توجه لازم شود ، زیرا آنها می توانند با استفاده از اهرم های قوی مانند افزایش قیمت فروش ورق ، دامپینگ قیمت لوله گالوانیزه درزجوش در بازار خاورمیانه و نیز ایجاد محدودیت در انتقال تکنولوژی وارد میدان رقابت نشوند.


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله های درزدار


سیاست های دولت در گسترش این صنعت و کسب سهم از بازار جهانی است . توسعه و گسترش منابع تامین ورق داخل کشور ( فولاد مبارکه و کارخانجات نورد اهواز و فجر سپاهان ) در سال های اخیر باعث افزایش تولید لوله در کشور شده که لوله های درزجوش گالوانیزه را نیز شامل می شود و این نوع لوله به خاطر مصرف عمده آن ، 87 درصد در بخش مسکن ، از اهمیت بالایی در صنعت کشور برخوردار است ، به طوری که این محصول یکی از مواردی است ، که می تواند در هزینه های ساخت مسکن در کل کشور تاثیر گذار باشد و همچنین قیمت این محصول در برخی از صنایع مانند مواد اولیه مبل و صندلی ، اسکلت های فلزی ، مخازن هوایی تاثیر گذار می باشد .

توسعه صادرات از دیگر سیاست های دولت در زمینه صادرات لوله ها می باشد ، که لوله های گالوانیزه درزجوش در این راستا قرار دارد . بنابراین از آنجائی که فولاد جزء کالاهای استراتژیک در تمامی جهان محسوب می شود .

محصول مورد نظر به دلیل این که به طور مستقیم با کارخانجات تولیدی فولاد در ارتباط است ، در ردیف کالاهای مهم و حساس کشور قرار می گیرد و در آخر باید گفت که کشور ایران از نظر منابع اولیه تراز بالایی در زمینه فولاد دارد ، که دولت می تواند با اعمال سیاست هایی به طور کلی در کاهش قیمت لوله تاثیر گذار باشد .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید لوله های درزدار

ابتدا مواد اولیه به صورت رول به عنوان خوراك به دستگاه رول بازکن داده می شود ، سپس توسط قسمت نورد ناصافی سطوح نوار گرفته شده و سپس در قسمت انباره به صورت مواج بر روی هم قرار می گیرد .

این انباره حکم چربی زدایی برای ورقه را دارد که از آب و صابون پر شده است ، که این عملیات شرح داده شده می تواند در داخل کارخانه انجام نشود و ورق به صورت آماده طبق عملیات گفته شده وارد واحد تولیدی می گردد ، یعنی اگر به طور کلی کارخانه های کشور مورد بررسی قرار گیرند فرآیند عملیاتی آنها از این مرحله به بعد که توضیح داده می شود خواهد بود :

نوار مورد نظر توسط دستگاه نواربر بریده شده و عرض و طول آن به صورت دلخواه درآمده ( در بعضی اوقات اضافات ورق های بریده شده برای به دست آمدن ابعاد دلخواه توسط جوش دادن به لوله اضافه شده و مورد استفاده قرار می گیرد ) و این نوار از یک دستگاه تولید لوله که دارای غلطک های فرم دهنده است ( بسته به ضخامت و قطر ورق سری غلطک ها و تعداد آنها عوض می شود ) .

عبور کرده سپس نوار رول شده وارد دستگاه درزجوش القایی شده و بعد از آن توسط تیغ های پلیسه خارجی لوله گرفته می شود و در نهایت به انبار محصول حمل می گردد . لازم به تذکر است که در صورت محدودیت سرمایه گذاری و با توجه به قابلیت بسیار بالای دستگاه برش رول یا نوار برای برش به عرض یا طول دلخواه در حال حاضر کارخانجات استفاده کننده از این نوع نوار یا رول ، ابعاد مورد نظر خود را به شرکت مورد نظر سفارش داده و پس از بریده شدن به کارخانه مورد نظر حمل و مورد استفاده قرار می گیرد .

امروزه خیلی از دستگاه های لوله زنی بر اساس سیستم جوش W.R.E طراحی شده اند که این سیستم با سیستم جوش القایی کاملا متفاوت بوده و باید توجه داشت ، هر سیستم جوش مقتضیات مربوط به سیستم خودش را می خواهد .

در سیستم جوش W.R.E ابتدا نوار ورودی شکل گرفته و تقریبا در محل ورودی به قالب های فشار دهنده جوش حالت تخم مرغی پیدا می کند ، تا اتصال و فشار لازم بین الکترود و لوله مهیا شود ، در این سیستم الکترودها خیلی نزدیک به محل تلاقی لبه ها نصب می شوند و بنابراین لوله در لحظه عبور جریان بین طرفین لبه ها در داخل که قاب های جوشی قرار گرفته و اطراف آن احاطه شده است و نتیجتا در همین محل شکل دایره ای خود را پیدا می کند .

سیستم جوش القایی :

مکانیسم ها و عملیات جوش القایی کاملا باسیستم W.R.E تفاوت دارد ، در جوش القایی یک کویل از جنس لوله مسی ( اندکتور ) کمی با فاصله در اطراف لوله ورودی به قسمت جوش قرار می گیرد ، جریان از طریق همین اندکتور به لوله القا می شود و در اطراف سطح بیرونی لوله به حرکت درمی آید و مدار خود را در طول لبه های باز لوله که به صورت V می باشد .مستقر و در نقطه تماس دو درز کامل می کند ، نقطه تماس دو درز در محل قالب های جوش درسیستم جوش القایی خیلی مهم است .

جریان های فرکانسی به طور راحت تری در نقاطی که دارای مقاومت کمتر باشند ، عبور می کند و این عبور جریان در راس نقطه ای که دو سر نوار به هم می رسند ، اتفاق می افتد اول لبه های درونی به هم می رسند سپس قسمت اعظم جریان فرکانس بالا از همین نقطه جریان پیدا می کند

این امر باعث می شود که لبه های درونی دچار حرارت بیش از حد شود و به اصطلاح بسوزد و باعث تولید برآمدگی ذوبی که معمولا سوخته است ، در داخل لوله شود که نهایتا جوش ناصاف و غیر یکسانی خواهیم داشت در اکثر اوقات که وضعیت جوش به این صورت باشد ، مواد سوخته که به جداره های لوله پاشیده شده است را می توان مشاهده کرد ، چنانچه قسمت بیرونی جوش لوله را ملاحظه کنیم ، متوجه خواهیم شد که سطح جوش شده همچنان از هم باز و به نظر می رسد ، که جوش به دو قسمت تبدیل شده است

به عبارت دیگر درز لوله همچنان بر روی سطح لوله باقی است این امر معمولا باعث می شود ، که اپراتور فکر کند جوش ضعیف است و قدرت جوش را زیاد می کند ، که متاسفانه ممکن است سطح بیرونی ظاهرا جوش شود ، ولی باعث می شود تا درز دچار حرارت زیاد شده و مسدود شود و بسوزد و نهایتابا وجود این که برآمدگی جوش در داخل لوله زیاد است ، قدرت چسبندگی جوش خیلی کم می شود در جوش فرکانس بالا بهترین نتیجه زمانی است ، که لبه های نوار در اولین محل اتصال و برخورد به همدیگر در محل جوش به صورت موازی و روبه روی یکدیگر به هم برخورد کنند

بنابراین در این حالت جریان به طور یکنواخت در محل های لازم در مقطع لوله پخش می شود و تحت این شرایط است که جوش واقعی و ذوبی به دست خواهد آمد. جوش القایی توسط اندکتور انجام می شود .

اندکتور در جوش فرکانس بالا یک ابزار کاربردی می باشد و باید طرز قرار دادن اندکتور به شرح زیر مورد نظر قرار بگیرد . قطر داخلی اندکتور باید به اندازه ای باشد ، که فاصله ای برای عبور لوله در حال جوش خوردن ایجاد شود.طول اندکتور ( L2 ) اگر به اندازه قطر داخلی لوله باشد ایده آل است .

اندکتور باید طوری نصب شود که فاصله بین اولین دور مارپیچی آن تا نقطه جوش ( L1 ) برابر اندازه قطر داخلی لوله باشد .تعداد دورهای اندکتور را باید طوری بپیچیم که بتوان توسط آن حداکثر جریان آنود را در 100درصد کلید تنظیم نیرو به دست آوریم .اندکتور باید طوری ایزوله شود ، که مانع جرقه و برق زدگی ناگهانی شده و در نتیجه عمر آن افزایش یابد .

با ساخت و ترتیب دادن اندکتور بدین روش بیشترین کارایی جوش به دست خواهد آمد و همچنین سرعت جوش نسبت به نیروی ورودی به حداکثر می رسد .

ایمپیدر نیز ماننده اندکتور جزء ابزارهایی است که در فرآیند جوش های فرکانس بکار برده می شود ، غلاف ایمپیذر که فریت ها را نگهداری می کند ، باید از جنس E.F.T.p ) تفلون ) باشد . برگه زرین اندوده ، پارچه زرین اندوده ، نایلون یا هر جنس غیر فلزی دیگری باشد .

به هر حال ظاهرا امپیدرهای با غلاف p.R.G ) فایبر گلاس ) عمر بیشتری دارند دهانه بند انتهای هر دو طرف باید از جنس غیر فلزی باشد ، ولی باید استقامت مناسب برای نگهداری حدید های لوله آب خنک را دارا باشد ، امپیدرهایی نیز می توان طراحی کرد ، که بتواند پوسته های به جا مانده از جوش را از داخل لوله جدا کند

بطور کلی برای این نوع عملیات کوچکترین قطر عملی 4/1 اینچ ( 32 میلیمتر ) می باشد ، ولی ایمپیدرهایی نیز ساخته شده است ، که اطراف پوسته جوش داخلی نصب می شود و قطر آن به کوچکی 4/3 اینچ ( 19 میلیمتر ) می باشد .

به طور کلی پهنای ناحیه داغ دیده از جوش در سطح بیرون لوله تحت تاثیر حالت و اندازه اندکتور بوده و پهنای ناحیه داغ دیده از جوش در سطح داخلی لوله تحت تاثیر حالت و ابعاد و ایمپیدر می باشد .

اگر هر دو ایمپیدر و اندکتور با هم از نقطه جوش به عقب کشیده شود ، ناحیه داغ دیده از جوش پهنتر شده و لبه این جوش نرم تر و دارای خاصیت چکش پذیری بیشتر خواهد بود .

بهترین راه حل برای این مسئله این است که ما تیغه راهنمای درز را از جسم سرامیکی مانند آلومین کلوخه شده بگیریم ، راهنمای درز لوله علاوه بر این که حالت شعاعی جوش را در محل صحیح خود قرار می دهد . می تواند به عنوان وسیله ای برای کنترل زاویه درز در نقطه جوش استفاده شود و زاویه ای از برخورد لبه های نوار در محل نقطه جوش بوجود می آید .

بطور ایده آل باید برای ورق های فولادی بین 4 تا 7 درجه باشد ، اگر جوش یکنواخت و حرارت یکسانی مورد نظر باشد . لازم به ذکر است که برای این که لبه های ورق با یک فشار قابل کنترل به همدیگر چسبانیده شود و شکل نهایی و قابل جوش لوله ایجاد شده و محل جوش در منطقه مناسب قرار گیرد .

از قالب های فشار دهنده جوش استفاده می شود ، به طور کلی برای رسیدن به سرعت بالا و کیفیت و یکنواختی در جوش از تکنیک های مناسب برای شکل دهی لوله استفاده شود ، برای این که شکل کامل لوله قبل از ورود به قسمت جوش تکمیل شود ، از راهنمای درز لوله استفاده می شود ، که به وسیله ساده ای برای اصلاح تغییرات جزئی که ممکن است در نوار ورودی اتفاق بیفتد ابلاغ می شود ، راهنمای درز را نباید به عنوان یک وسیله جبران و اصلاح کننده شکل خراب به کار گرفت .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید لوله های درزدار

• دستگاه 3 اینچ لوله
• دستگاه نواربر 25 تن
• جوش القایی
• موتور دور متغیر با کنترل
• تابلو برق و خازن
• برج خنک کننده
• جرثقیل سقفی
• تاسیسات باد و آب

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید لوله های درزدار

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید لوله های 5 لایه

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید لوله و شیرآلات صنعتی فولادی

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید لوله های مسی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید لوله های درزدار ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.