جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملتر
طرح توجیهی تولید شمش آلومینیوم سال 1400 + pdf + word - 4.2 out of 5 based on 5 votes
امتیاز کاربر:  / 5
ضعیفعالی 

Aluminum ingots

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید شمش آلومینیوم سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید شمش آلومینیوم را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

آلومینیوم کاربردی ترین فلز بعد از آهن است و تقریبا در تمامی بخش های صنعت دارای اهمیت می باشد . از جمله کاربردهای آلومینیوم می توان به کاربرد در اتومبیل سازی ، هوافضا ، دریایی ، حمل و نقل ریلی ، قوطی ها و بسته بندی ها ، صنعت ساختمان ، صنایع برق ، باتری ها ، گالوانیزه کردن فولاد و .... اشاره نمود .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید شمش آلومینیوم


کد آیسیک محصول 27201331 از گروه ساخت فلزات اساسی )27 ( و زیر گروه ساخت فلزات اساسی قیمتی و فلزات غیر آهنی 2720 ) ) می باشد ، آلومینیم تحت زیر فصل 7601 مقررات گمرکی ایرال با " آلومینیوم به صورت کارنشده " ، با زیر تعرفه های 76011000 آلومینیوم غیرممزوج ، 76012000 آلیاژهای آلومینیوم و وارد و صادر می شود.

شرایط ورود آن داشتن اجازه از وزارت صنعت ، معدل و تجارت و پرداخت 5 درصدی حقوق ورودی در سال 1395 ( حقوق گمرکی 4 %و سود بازرگانی 1 % ) می باشد .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید شمش آلومینیوم


محصول تولیدی در این واحد ، انواع شمش آلومینیم می باشد ، آلومینیوم کاربردی ترین فلز بعد از آهن است و تقریبا در تمامی بخش های صنعت دارای اهمیت می باشد ، آلومینیوم خالص ، نرم و ضعیف است ؛ اما می تواند آلیاژهایی را با مقادیر کمی از مس ، منیزیوم ، منگنز ، سیلیکول و دیگر عناصر به وجود آورد ، که این آلیاژها ویژگی های مفید گوناگونی دارند ، از جمله کاربردهای آلومینیوم می توان به کاربرد در اتومبیل سازی ، هوافضا ، دریایی ، حمل و نقل ریلی ، قوطی ها و بسته بندی ها ، صنعت ساختمان ، صنایع برق ، باتری ها ، گالوانیزه کردن فولاد و ... اشاره نمود .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید شمش آلومینیوم


در فرآیند تولید شمش آلومینیوم ، از الکترولیز نمک مذاب استفاده می نمایند . جریال برق DC که جهت الکترولیز مورد نیاز است ، توسط رکتیفایرها تأمین می گردد ، تحت تأثیر این جریال مستقیم برق DC اکسید آلومینیوم )آلومینا ) به آلومینیوم خالص تبدیل می شود .

جهت تولید آلومینیوم از دیگ هایی بنام دیگ الکترولیز که شامل آند و کاتد می باشد و بطور مخصوصی بر روی استراکچرهای فولادی قرار می گیرند ، استفاده می شود. در این فرآیند کریولیت ، آلومینیوم فلوراید ، کلسیم فلوراید و آلومینا بعنوال الکترولیت و مواد کربنی بعنوال الکترود عمل می نمایند ، آلومینیوم مذاب در کاتد رسوب و گاز آندی که غالباً Co2 می باشد ، در آند تولید می گردد

در طی فرآیند گازهای هیدروژل فلوراید و غبار تولید می گردد ، که همراه گاز آندی مجموعاً بخارات احیا را تشکیل می دهد ، در دماهای کمتر از محدوده 600-400 درجه سانتیگراد ممکن است ، آلومینیوم باید حاوی 5/0-2/0 درصد رطوبت باشد ، که این رطوبت با فلورایدهای جامد در درجه حرارت های بالا واکنش می دهد.

2Na3AlF6+3H2O >>>>>>>>> Al2O3+6NaF+6HF 2AlF3+3H2O >>>>>>>>> Al2O3+6HF

بخارات احیاء در سالن احیاء منتشر شده و شرایط کار را نامطلوب و جدی روی سلامتی کارگران دارد ، به علاوه این بخارات سموم زیست محیطی را به همراه دارد ، بنابراین از ضروری ترین امور در این فرآیند جمع آوری هر چه بیشتر این بخارات می باشد ، تا علاوه بر حذف این گازها و بخارات مضر ، آلومینا و فلورایدها بازیابی گردند

اکسید آلومینیوم مورد نیاز پس از انتقال به کارگاه احیاء به همراه فلورایدها به داخل مخازن آب ریخته می شوند ، در سیستم کنترل آلودگی جهت جذب گازهای دیگ باید از آلومینای تازه استفاده گردد ، که این نیز به نوبه خود بعنوان آلومینای غنی شده به داخل توربین های دیگ انتقال داده می شود و آلومینای داخل توربین بصورت خودکار و اتوماتیک و مداوم بداخل حوضچه مذاب انتقال می یابد .

بلوک های کربن آندی در کارگاه میله گذاری تکمیل شده و در کارگاه احیاء با آندهای کارکرده معاوضه و این آندها بار دیگر به کارگاه میله گذاری انتقال می یابد. جریال برق DC حاصل از رکتیفایرها توسط خطوط انتقال بالابر جهت الکترولیز وارد کارگاه احیاء می شود ، آلومینیوم مذاب موجود در دیگ از طریق سیستم مکش تخلیه شده و به کارگاه ریخته گری انتقال می یابد و در آنجا وارد کوره های نگهدارنده شده و با افزایش عمل اختلاط برحسب نیاز محصولات متنوعی از آن تولید می گردد .

همواره مقداری از آلومینیوم مذاب کارگاه احیاء داخل پیگ ریخته می شود ، تا جهت ذوب مجدد بکار گرفته شود و قبل از انجام فرآیند و در حین حال آزمایش هایی شامل کنترل و آنالیز مواد خام مصرفی و تولیدی صورت می گیرد ، تا محصول بدست آمده بر اساس استانداردهای قابل قبول تولید گردد ، در خاتمه فرآیند شمش های آلومینیوم تولید شده مورد ارزیابی و کنترل نهایی قرارگرفته ، پس از بسته بندی و توزین جهت توزیع به انبار فرستاده می شود .

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید شمش آلومینیوم

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید شمش منیزیم از دولومیت

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید شمش منیزیم از دولومیت و سیلیس

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید شمش روی

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید شمش استیل | ریخته گری قطعات استیل

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید شمش فولاد از قراضه

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی شمش آلومینیوم ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool