جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع شیمیاییطرح توجیهی تولید سولفوریک اسید از گوگرد سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Aluminum pressure casting

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی ریخته گری تحت فشار آلومینیوم ( دایکاست آلومینیوم ) سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی ریخته گری تحت فشار آلومینیوم را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

آلومینیوم فلزی است سبک ، با رنگ روشن ، مقاوم در مقابل بسیاری از عوامل شیمیایی مانند زنگ زدگی ، خوردگی و .... ، این خواص بارز آلومینیوم سبب شده است که در بسیاری از تجهیزات ، ماشین آلات و ابزارآلات ، کاربرد این محسوب روز به روز عمومیت پیدا نماید .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ریخته گری تحت فشار آلومینیوم


محصولات مورد مطالعه طرح حاضر ، انواع قطعات صنعتی می باشد که از طریق ریختگری تحت فشار آلومینیوم تولید می گردند . این روش در صنعت تحت عنوان دایکاست ( CASTING DIE ) آلومینیوم معروف می باشد .

آلومینیوم فلزی است سبک ، با رنگ روشن ، مقاوم در مقابل بسیاری از عوامل شیمیایی مانند زنگ زدگی ، خوردگی و غیره و این خواص بارز آن سبب شده است ، که در بسیاری از تجهیزات ، ماشین آلات و ابزارآلات کاربرد آن روز به روز عمومیت پیدا نماید .

قطعات تولید شده از آلومینیوم به میزان 2/3 برابر از فولاد سبکتر است و لذا بسیاری از لوازم خانگی ، ماشین های اداری ، ماشین آلات صنعتی ، خودروها ، هواپیما و حتی صنایع نظامی که در آنها وزن دارای اهمیت بالا می باشد ، دارای کاربرد است .

قطعات صنعتی آلومینیومی به روش های مختلف تولید می گردند ، که ریختگری تحت فشار ( Casting Die )یکی از روش های تولید این قطعات است . در این روش فلز مذاب آلومینیوم تحت فشار پرس به داخل قالب تزریق شده و قطعه تولید می گردد .

اصلی ترین علل استفاده از روش ریخته گری تحت فشار ، عدم قابلیت تولید قطعه از طریق روش های دیگر تولید می باشد ، که این امر به واسطه پیچیدگی فنی قطعات به وجود می آید .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ریخته گری تحت فشار آلومینیوم


معرفی موارد مصرف و کاربرد محصولات فلز آلومینیوم از وزن بسیار پایین تری نسبت به فولاد برخوردار است . از طرف دیگر این قطعات در مقابل اکسیژن و رطوبت هوا و حتی آب مقاوم بوده و زنگ نمی زنند .

از طرف دیگر خاصیت آب بندی این قطعات در مقایسه با فولاد بسیار بهتر و قابل قبول تر است و به واسطه همین خصوصیات ، کاربرد آن در صنایع بسیار متداول می باشد ، که ذیلاً به موارد مهم آن اشاره شده است .

- کاربرد در صنعت خودرو :

قطعات آلومینیوم در خودرو از اهمیت بسیار بالایی برخوردار هستند . این فلز در ترکیب با فلز روی تشکیل آلیاژی به نام زاماك را می دهد ، که آلیاژ فوق از استحکام و سفتی بیشتری نسبت به آلومینیوم خالص برخوردار است و لذا در بسیاری از قطعات خودرو کاربرد پیدا می نماید ، که ذیلاً به مواردی از آن ها اشاره شده است :

پوسته سرسیلندر ، پوسته اویل پمپ ، پوسته جعبه دنده ، پوسته جعبه فرمان ، پوسته سیبک ، پوسته زیرموتور ، قطعات نگه دارنده آیینه ها ، طوقه فرمان .

- کاربرد در ساخت قطعات ماشین آلات صنعتی :

کاربرد قطعات آلومینیومی در ماشین آلات صنعتی بسیار متنوع است . البته باید گفت که تعداد مصرف در این حوزه در مقایسه با صنعت خودروسازی پایین است ، ولی تنوع مصرف بسیار بالاتر از آن است . ساخت لچکی ها ، پوسته های موتور و گیربکس ها و قطعات دیگر از موارد کاربرد قطعات آلومینیومی در ساخت ماشین آلات صنعتی به شمار می آید .

- کاربرد در ماشین های اداری :

آلومینیوم به علت برخورداری از وزن بسیار پایین ، در ماشین های اداری کاربرد خوبی دارد . البته بخشی از قطعات آلومینیومی مورد استفاده در این ماشین ها از طریق متالوژی پودر و بخشی دیگر از طریق دایکست تولید می گردند .

- کاربرد در لوازم خانگی :

وزن پایین و همچنین عدم زنگ زدگی آلومینیوم ، سبب شده است که قطعات ساخته شده از آن در لوازم خانگی نیز مورد استفاده قرار گیرد . به طوری که تعدادی از قطعات جاروبرقی ها ، ماشین های لباسشویی ، فرها ، چرخ گوشت و .... ، از قطعات آلومینیوم است .

متفرقه کاربرد آلومینیوم به صورت متفرقه نیز در ساخت ابزارآلات و تجهیزات کاربرد دارد ، که در این روش نیز از طریق دایکست ( ریخته گری تحت فشار ) قطعات مورد نظر تولید می گردد . رخت آویزها ، برخی چراغها ، برخی لوازم الکترونیکی و غیره موارد کاربرد متفرقه این قطعات می باشد .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید ریخته گری تحت فشار آلومینیوم :

قطعات آلومینیوم ، یک محصول واسطه ای هستند ، که خود در ساخت دیگر تجهیزات و ماشین آلات دارای کاربرد می باشند . بنابراین به صورت مستقل استاندارد خاصی برای آنها وجود ندارد .

تولید این قطعات تحت نقشه جات و الزامات فنی قطعه صورت می گیرد ، که این امر را می توان نوعی استاندارد تولید تلقی کرد . البته استاندارد ملی شماره 1594 در ارتباط با آنالیز آلیاژ قطعات آلومینیوم تدوین گردیده است .


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ریخته گری تحت فشار آلومینیوم


در بخش های قبل موارد کاربرد قطعات صنعتی آلومینیومی آورده شد . از این رو کشورهایی که به عنوان کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده قطعات صنعتی می توانند مطرح گردند ، می توان به موارد زیر اشاره کرد :

کشورهای تراز اول تولیدکننده انواع خودرو :

صنعت خودرو به لحاظ برخورداری از تعداد تولید بالای انواع خودرو ، بزرگترین صنعت مصرف کننده قطعات صنعتی مورد مطالعه است . لذا کشورهای تراز اول در تولید خودرو را می توانیم به عنوان بزرگترین تولید کننده و همچنین بزرگترین مصرف کننده قطعات مورد مطالعه معرفی نماییم .

کشورهای عمده تولیدکننده ماشین آلات صنعتی :

ذیلاً کشورهای عمده تولیدکننده ماشین آلات صنعتی معرفی شده است: آمریکا ، کشورهای اروپایی ( بخصوص اتحادیه اروپا ) ، روسیه ، چین ، ژاپن ، هندوستان


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ریخته گری تحت فشار آلومینیوم


با مراجعه به کتاب مقررات صادرات و واردات بازرگانی ، نتیجه گیری شده است که محدودیت خاصی برای واردات قطعات تولید شده از طریق ریخته گری آلومینیوم وجود ندارد و لذا کلیه واردکنندگان می توانند به هر تعداد اقدام به واردسازی آن نمایند . حقوق ورودی این قطعات برحسب موارد استفاده از 15 تا 40 درصد متغیر است .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ریخته گری تحت فشار آلومینیوم


عمده ترین مصرف قطعات مورد مطالعه در صنعت خودرو است . در کشور ما توسعه صنعت خودرو از سال 1371 شروع شده و سیاست های دولت در گسترش این صنعت و کسب سهم از بازار جهانی می باشد .

توسعه صنعت خودرو سبب توسعه صنعت قطعه سازی در کشور شده است ، بطوری که هم اکنون حدود 1700 قطعه ساز در کشور فعالیت می نمایند .

صنعت خودرو حدود چهار درصد و صنعت قطعه سازی 5/2 درصد از GNP کشور را تشکیل می دهند و در این میان قطعات کند مصرف خودرو که محصول مورد مطالعه نیز در آن خانواده قرار دارد ، به لحاظ تکنولوژیکی از اهمیت بالائی در قطعه سازی برخوردار می باشند . توسعه صادرات از دیگر سیاست های دولت است ، که قطعات خودرو نیز در این حرکت قرار دارند .

نگاه ویژه مسئولین به صادرات قطعات خودرو ، ایجاد ستاد ویژه توسعه صادرات این قطعات در سازمان توسعه تجارت ایران و بسیاری از موارد دیگر ، نشان از وجود حرکت عظیم در توسعه تولید و صادرات قطعات خودرو می باشد . بنابراین می توان گفت که هر چند قطعات خودرو در ردیف کالاهای اساسی و استراتژیک قرار ندارند ، ولی این قطعات در ردیف کالاهای مهم و حساس کشور قرار دارند .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید ریخته گری تحت فشار آلومینیوم

تکنولوژی مورد استفاده در قطعه سازی از طریق دایکاست آلومینیوم ، در مورد کلیه واحدهای تولیدی آن یکسان است و تفاوت خاصی بین تکنولوژی ها وجود ندارد .

لیکن آنچه که سبب ایجاد تمایز بین قطعات تولید شده کارخانجات مختلف نسبت به همدیگر میتواند بشود ، شامل موارد زیر خواهد بود توان مهندسی واحد تولیدی در انتخاب مواد و آماده سازی آن دقت عمل و کیفیت قالبها دقت عمل اپراتورها در هنگام ماشینکاری دقت عمل کنترل کیفیت در جلوگیری از ورود قطعات نامرغوب به مجموعه قطعات آماده فروش همچنین در اینجا باید گفت که تکنولوژی تولید قطعات دایکاست آلومینیوم علاوه بر ایران در سایر نقاط جهان نیز به همان شکلی انجام می گیرد ، که در فرایند بالا شرح داده شده است و لیکن همچنان کیفیت قطعات تولیدی نیز به مشابه مطالب ذکر شده در بالا ، تابع توان مهندسی ، دقت عمل اپراتورها و کنترل کیفیت و همچنین کیفیت قالب های مورد استفاده خواهد داشت .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید ریخته گری تحت فشار آلومینیوم

• کوره با دمای 1200 درجه سلسیوس
• دایکاست
• پرس 200 تن
• ماشین برش زواید ریخته گری
• ماشین تراش
• ماشین فرز
• ماشین سنگ مغناطیس

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه ریخته گری آلومینیوم تحت فشار

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه متالوژی پودر مس و روی
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید سیلیس و بوژه ریخته گری
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه ریخته گری قطعات فولادی و چدنی
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه ریخته گری قطعات ضد سایش
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه ریخته گری قطعات چدن خاکستری و نشکن
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه ریخته گری قطعات خودرو با تکنولوژی بالا

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید ریخته گری تحت فشار آلومینیوم ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

 دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool