جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع نساجی و پارچهطرح توجیهی احداث کارگاه جوراب بافی مردانه و زنانه سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )
طرح توجیهی متالوژی پودر مس و روی سال 1400 + word و pdf - 3.0 out of 5 based on 2 votes
امتیاز کاربر:  / 2
ضعیفعالی 

Copper powder metallurgy

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی متالوژی پودر مس و روی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی متالوژی پودر مس و روی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

این علم ، فرآوری مواد معدنی از كانه های آنها ( جداسازی از سنگ معدن ) ، ذوب ، تصفیه و تولید شمش ، بهبود خواص وتهیه آلیاژها و فن كار بر روی فلزات و شكل دادن آنها را در بر می گیرد . صنعت متالورژی در جهان از دیرباز به عنوان صنعت مادر شناخته شده ، با پیشرفت های روز افزون تكنولوژی ، نقش آن آشكارتر می گردد .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی متالوژی پودر مس و روی


این تعریف كه متالورژی كه از قدیمی ترین هنرها و یكی از جدیدترین علوم است ، بخوبی تاریخچه طولانی و جالب رشته متالورژی را بیان می کند . از زمانی كه بشر فلز را شناخت ، متالورژی را به عنوان یك هنر فرا گرفت . این علم ، فرآوری مواد معدنی از كانه های آنها ( جداسازی از سنگ معدن ) ، ذوب ، تصفیه و تولید شمش ، بهبود خواص و تهیه آلیاژها و فن كار برروی فلزات و شكل دادن آنها را در بر می گیرد .

صنعت متالورژی در جهان از دیرباز به عنوان صنعت مادر شناخته شده ، با پیشرفت های روز افزون تكنولوژی ، نقش آن آشكارتر می گردد . شواهد باستان شناسی نشان می دهد ، كه ساكنین فلات ایران ، جزو اولین اقوامی بوده اند ، كه به كشف فلزات و استفاده از آن نائل گردیده اند .

با در نظر گرفتن این سابقه دیرینه ، همچنین نقش روزافزون فلزات در زندگی بشرو وجود معادن غنی دركشورمان لازم است ، كه دست اندركاران متالورژی در شناسایی هر چه بیشتر این رشته كوشا بوده و سطح اطلاعات علمی و فنی سایرین را در این زمینه بالا ببرند . دوره فلزات پس از عصر سنگ بوده ، از حدود 6 تا 7 هزار سال پیش از هجرت آغاز شده است .

به نظر می رسد كه مس اولین فلزی است كه به طور خالص و طبیعی و جدا از مواد معدنی مورد استفاده بشر قرار گرفته است . با نگاهی به انواع سنگ های مس ، می بینیم كه آنها كم و بیش از ظاهری فلزی با رنگ های الوان ، نظیر نیلی ، لاجوردی ، سبز ، طلایی و رخ برخوردار می باشند .

این امر می تواند یكی از علل عمده توجه بشر اولیه به تركیبات حاوی مس باشد . از طرفی مس به صورت خالص در طبیعت یافت می شود و قابلیت شكل پذیری مناسبی دارد . برخی از پژوهشگران نیز معتقدند كه اولین بار ذرات براق طلا كه در كف رودخانه ها پراكنده بوده است ، توسط بشر شناسایی شدند .

مصریان و شاید هندیان بیش از سایر ملل در استخراج طلا از سنگ های آن توفیق داشته اند . در ایران نیز از دوره هخامنشی ، آثار متعددی از طلا و نقره خصوصا در كنار رود جیحون و در شهر همدان كشف شده است . با گذشت زمان ، قلع ، نقره ، سرب و آنیتموان ( سنگ سرمه ) نیز كشف شد .

فلزكاران با استفاده از آتش ، سرخ كردن و سپس ذوب فلزات ، آمیختن آنها را تجربه كرده ، به شناخت تجربی آلیاژها توفیق یافتند . از اختلاط قلع و مس ، مفرغ پدید آمده ، عصر مفرغ آغاز شد .

مفرغ از هنر زیبایی با مس ، طلا و نقره رقابت می كرد و سختی و دوامش از آنها بیشتر بود و نیازهای بشر را نیز برای ساخت ابزارهای مختلف تامین می کرد ، لذا بشرتا مدتها به فكر ساختن آلیاژ یا كشف فلز جدیدی نبود . ب

درستی معلوم نیست كه انسان نخستین بار چگونه و از كجا سنگ آهن را كشف و ذوب نمود و فلز آهن را بدست آورد ، اما از شواهد امر پیداست كه از 5000 سال پیش انسان های نخستین آهن را بكار می گرفتند و تقریبا در نصف این مدت ، آهن بعنوان وسیله ای زینتی و فلزی افسانه ای از توجه خاصی برخوردار بوده است .

مصریان قدیم به آهن ، با- ان- پتن یا فلز بهشتی می گفتند . به نظر می رسد كه ابتدا شهاب های آسمانی كه حاوی آهن و نیكل ( 15 -6 درصد نیكل ) بوده اند ، توسط انسان های نخستین بكار گرفته شده اند . اطلاق سنگ آسمانی و فلز ستارگان به آهن نیز موید همین است . آشوری ها ، بابلی ها ، كلدانی ها و عبری ها به علت گرانبها بودن آهن از آن در ساختن زیور آلات استفاده می کردند .

در عهد حمورابی (2700 سال پیش از هجرت ) بهای آهن هشت برابر نقره و معادل سه ربع بهای طلا بوده است . در ایران قدیم نیز در دوره هخامنشی به مرور مصالح آهنی جای مصالح مفرغی را گرفت ، بطوری كه در اواخر این دوره ، اسلحه های آهنی جایگزین اسلحه های مفرغی شدند . پیشینیان ، سنگ معدن آهن را با زغال چوب مخلوط كرده ، مشتعل می نمودند .

در دوران باستان ، در ایران ، بین النهرین ، یونان و روم مجموعا هفت فلز شناخته و بكار برده شده اند ، كه شامل مس ، طلا ( زر ) ، نقره ( سیم ) ، آهن ، سرب ( آبار ) ، قلع ( ارزیز ) و جیوه ( سیماب ) و پلاتین می باشند .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی متالوژی پودر مس و روی


متالورژی پودر ( M/P ) یك روش بسیار پیشرفته برای تولید قطعات آهنی و غیرآهنی با قابلیت اعتماد بالاست . در این تكنولوژی با مخلوط كردن پودرهای عناصر و یا آلیاژهای مختلف و سپس فشرده كردن آن ها در یك قالب بوسیله پرس ، شكل نهایی قطعه بدست می آید . در مرحله بعد ، این قطعه خام در یك كوره مخصوص با اتمسفر كنترل شونده گرما داده می شود ( یا به اصطلاح سینتر می شود ) و به این ترتیب ذرات پودر به هم می چسبند .

از آنجا كه در این فرآیند هیچ براده ای تولید نمی شود ، در قطعه نهایی بیش از 97 % مواد خام اولیه مورد استفاده قرار می گیرد . به همین خاطر در متالورژی پودر صرفه جویی زیادی در مصرف انرژی و مواد اولیه صورت می گیرد . فرآیند متالورژی پودر یك فرآیند كم هزینه در تولید قطعات ساده و یا پیچیده در تعداد چندصدتایی تا چندهزارتایی در ساعت ( تاكید بر تیراژ بالا جهت توجیه دار بودن این صنعت ) با ابعادی با دقت بالاست .

در نتیجه در بدترین حالت ، یك فرآیند ماشین كاری جزئی بر روی قطعه مورد احتیاج است . همچنین قطعات تولید شده ممكن است تحت عملیات سایزینگ ( Sizing )برای دقیق تر كردن ابعاد و كوینینگ ( Coining ) برای دقیق تر كردن ابعاد ، افزایش چگالی و استحكام قطعه قرار بگیرد .

بیشتر قطعات تولید شده بوسیله متالورژی پودر كمتر از 3/2 كیلوگرم ( 5 پوند ) وزن دارند ، اگرچه می توان قطعاتی با وزن 16 كیلوگرم ( 35 پوند ) را هم بوسیله ماشین آلات متعارف متالورژی پودر تولید كرد . بسیاری از قطعات اولیه ای كه بوسیله متالورژی پودر تولید می شدند ، مانند بوش ها و یاتاقان ها ، شكل های ساده ای داشتند ، اما امروزه به دلایل اقتصادی بیشتر قطعات چند سطحی و با كانتورهای پیچیده به كمك فرآیند متالورژی پودر تولید می شوند .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی متالوژی پودر مس و روی


با عنایت به اینكه متالورژی پودر روش و تكنولوژی خاصی برای تولید طیف گسترده ای از انواع قطعات می باشد ، طبیعتا نمی توان استاندارد خاصی را برای این فعالیت تولیدی و صنعتی تعیین كرد و عملا هیچگونه استاندارد ملی یا بین المللی برای این قطعات وجود ندارد .

در عوض این قطعات در صنایع گوناگون مانند صنعت خودرو ، لوازم خانگی ، ساخت ماشین آلات و تجهیزات صنعتی ، تحت مشخصات فنی ارائه شده از طرف صنعت گران و تولید كنندگان صورت می گیرد ، كه به نوعی نیز می توانیم مشخصات فوق را به عنوان الزامات و استانداردهای مورد نیاز در تولید تلقی نماییم .

مشخصات فنی قطعات در قالب نقشه فنی ، برگ آنالیز مواد اولیه مصرفی و برگ مشخصات مكانیكی و متالوژیكی از طرف هر خودرو ساز تهیه و ارائه می گردد ، كه رعایت تك تك آنها از طرف سازندگان امری اجتناب ناپذیر است . لازم به ذكر است كه هر شركت خودروساز استاندارد و الزامات فنی مخصوص به خود را دارا است .


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی متالوژی پودر مس و روی


• ژاپن
• آمریکا
• چین
• آلمان
• کره جنوبی
• فرانسه
• برزیل
• اسپانیا
• کانادا
• هندوستان


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی متالوژی پودر مس و روی


همانطور كه قبلا عنوان گردید ، قطعات تولید شده در این واحد به شیوه متالورژی پودر متنوع بوده و به عنوان قطعات واسطه ای صنعتی مورد استفاده قرار خواهند گرفت . شماره تعرفه گمركی قطعات خودرو براساس سهم تولید داخل آنها تعیین شده است و از آنجائی كه قطعات مورد مطالعه در قسمت های مختلف خودرو دارای كاربرد هستند ، لذا نمی توان قطعه خاص را تعیین و شماره تعرفه دقیقی را برای آن عنوان كرد .

بر اساس آخرین اطلاعات منتشره از سوی وزارت بازرگانی ، در زمینه قطعات منفصله برای ساخت و مونتاژ خودرو ( D .K .C ) در هشت ماهه نخست سال 89 ، 186 هزار و 219 تن به ارزش یك میلیارد و 877 میلیون دلار با سهم 66/4 درصدی از ارزش كل واردات به كشور ، وارد كشورمان شده كه نسبت به مدت مشابه سال 88 ، به میزان 52 درصد از نظر وزن و 50 درصد از نظر ارزش افزایش داشته است .

این میزان در هشت ماهه سال 88 ،121 هزار و 988 تن به ارزش یك میلیارد و 253 میلیون دلار و سهم 84/3 درصدی از ارزش كل واردات كشور بود . طبیعتا درصد اندكی از آمار مذكور به قطعات ساخته شده به روش متالورژی پودراختصاص دارد ، كه البته به صورت مشخص قابل تفكیك نمی باشد .

سه كشور فرانسه ، ژاپن و چین نیز كشورهای عمده تولیدكننده قطعات منفصله ( D .K .C ) وارداتی به كشورمان بوده اند ، كه به ترتیب 27 ، 18 و 21 ٪ از نظروزن و 37 ، 24 و 10 ٪ از نظر ارزش كل واردات D .K .C به ایران سهم داشته اند .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی متالوژی پودر مس و روی


بر اساس تعاریف علمی مطرح در مهندسی ساخت و تولید فرایند متالورژی پودر ، روشی برای ساخت و تولید قطعات فلزی و سرامیكی است كه اساس آن بر فشردن مواد پودری به شكل موردن ظروزینتر آنهاست . جاذبه های گسترده این فرایند و محصولات تولیدی توسط آن ، منجر به استفاده روزافزون از این روش تولیدی در ساخت قطعات مهندسی بویژه در صنعت خودرو و صنایع ساخت ماشین آلات و تجهیزات شده است .

به عنوان یك نمونه از ده ها نمونه قطعات تولیدی به این روش می توان به قطعه رینگ حسگر ترمز ABS به روش ماشین كاری و متالورژی پودر ، اشاره نمود . با توجه به مزایای استفاده از روش PMنظیر كاهش زمان تولید ، كاهش ضایعات و قیمت مناسب قطعه رینگ حسگر ترمز ABSبا این روش ، تولید شده و مورد بررسی قرار گرفته است .

تغییرات چگالی به عنوان عامل اثرگذار بركارایی قطعه ، در این تحقیق مورد بررسی قرار گرفته است . بر اساس نتایج حاصله ، با افزایش فشار پرس از میزان تخلل ها كاسته و بر میزان چگالی قطعه افزوده می شود . با توجه به كاربرد گسترده قطعات تولید شده به روش متالورژی پودر در صنایع مانند صنایع خودروسازی ، لوازم خانگی و صنایع ماشین سازی ) بررسی خواص مكانیكی و عوامل تأثیرگذار بر این خواص ، لازم و ضروری به نظر می رسد .

ریز ساختار این مواد ، نسبتاً پیچیده بوده و از دو جزء اصلی تخلخل ها و زمینه تشكیل شده است . تمامی عوامل تأثیرگذار بر این دو عامل ، بر خواص مكانیكی نیز مؤثر هستند . تخلخل ها در قطعات متالورژی پودر ، به عنوان مراكز ایجاد تمركز تنش ، تأثیری بسزا در خواص مكانیكی قطعه نهایی داشته و عملاً مشخصه های اصلی ریز ساختاری این گونه مواد ، توسط عوامل وابسته به تخلخل های داخلی ، سنجیده می شود .

استحكام قطعات تولیدی با این روش ، ناشی از وجود تخلخل های داخلی است ، كه با این وجود بنا به دلایلی نظیر افزایش دقت ابعادی ، كاهش هزینه ماشین كاری ، مقدار مواد اولیه مصرفی كمتر ، توانایی تكرار تولید بهتر ، كاهش وزن ، احاطه كامل بر آنالیز مواد و منحصر بودن تولید بعضی از قطعات با این روش ، توسعه آن طی سال های اخیر در ژاپن ، آمریكا و اروپا رو به فزونی است .


فرایند اجرای این طرح توجیهی متالوژی پودر مس و روی

با گذشت زمان ، كشف روش های جدید استخراج و تصفیه فلزات ، شناسایی مشخصات ساختاری و فیزیكی مواد و فنون جدید شكل دادن و كاربر روی فلزات ، صنعت متالورژی به عنوان شاخه ای از علم جایگاهی مستقل یافت .

امروزه علم متالورژی را به دو بخش كلی شامل متالورژی استخراجی و متالورژی صنعتی تقسیم می كنند ، كه این دو بخش ، اخیرا در دانشگاه ها نیز به عنوان گرایش های رشته مهندسی متالورژی انتخاب شده اند . متالورژی استخراجی و شیمیایی ، شامل جداكردن فلزات از سنگ معدن و تصفیه آنها ( تولید فلزات ) ، شناخت انواع كوره ها ، سوخت ها و فعل و انفعالات شیمیایی می باشد .

این گرایش ، انواع متعددی از روش ها را دربرمی گیرد ، كه از جمله می توان به كانه آرایی ، پرعیار كردن مواد معدنی ، تشویه ، ذوب كردن ، تصفیه فلز مذاب و تولید شمش اشاره نمود . متالورژی صنعتی ، شامل كار بر روی فلزات و مواد و تهیه محصول نهایی می باشد .

در این گرایش همچنین خواص و مشخصات فیزیكی ، ساختاری و مكانیكی مواد نیز بررسی می شوند . منظور از كار كردن روی فلزات ، روش های مختلف تولید مصنوعات فلزی است ، كه مهمترین شیوه های تولید عبارتند از : متالورژی پودر ، شكل دادن ، جوشكاری و ماشینكاری . انتخاب نوع روش تولید عمدتا به مسائل اقتصادی ، خواص فلزات ، زمان تولید ، اندازه ، شكل و تعداد قطعات مورد نیاز بستگی دارد .

به عنوان مثال ، فلزاتی كه خاصیت پلاستیك كمی دارند ، یا قطعاتی كه دارای اشكال پیچیده هستند ، به روش ریخته گری شكل داده می شوند . به منظور آگاهی بیشتر از نحوه انتخاب روش تولید و شناخت مسائل فوق ، روش های تولید مذكور به اختصار تشریح می گردند

ریخته گری عبارت است از ، شكل دادن فلزات و آلیاژها از طریق ذوب ، ریختن مذاب در محفظه ای به نام قالب ، سرد كردن و انجماد آن مطابق شكل محفظه قالب می باشد . این روش ، قدیمی ترین فرآیند شناخته شده برای بدست آوردن شكل مطلوب فلزات است . اولین كوره های ریخته گری خاك رس ساخته شده است ، كه لایه هایی از مس و چوب به تناوب در آن چیده می شد و برای هوا دادن از دم ( فوتك ) بزرگی استفاده می کردند .

بسیاری از قالب های اولیه نیز از خاك رس خاك نسوز ، ماسه و سنگ تهیه می شد . شواهدی در دست است كه چینی ها در حدود 700 سال قبل از میلاد به ریخته گری آهن مبادرت ورزیدند . ولی یافتن قطعات ریخته شده از خرابه های شهر حسنلو درآذربایجان شرقینشان دهنده توسعه این فن در سال 900 قبل ازمیلاد در ایران بوده است .

ریخته گری هم علم است و هم فن ، هم هنر است و هم صنعت . به میزانی كه ریخته گری از حیث علمی پیشرفت می کند ، ولی در عمل هنوز تجربه ، سلیقه و هنر قالبساز و ریخته گر است ، كه تضمین كننده تهیه قطعه ای سالم و بدون عیب می باشد . این فن از اساسی ترین روش های تولید است ، زیرا حدود 50 درصد وزنی كل قطعات ماشین آلات به این طریقه ساخته می شوند .

برای ریخته گری ، از فولاد و چدن ها ( فلزات آهنی) ، برنزها ، برنج ها ، آلیاژهای آلومینیم و منیزیم و آلیاژهای منیزیم و روی ( فلزات غیر آهنی ) به عنوان مهمترین فلزات ریخته گری استفاده می شود . معمولا روش های ریخته گری را به نام ماده سازنده قالب اسم گذاری می كنند ، مانند ریخته گری در ماسه كه جنس قالب آن ، ماسه است .

مهمترین روش های ریخته گری عبارتند از : ریخته گری در قالب های موقت شامل ریخته گری در ماسه و در قالب های پوسته ای ، ریخته گری در قالب های دائمی ، شامل ریخته گری در قالب های فلزی به روش گریز از مركز . شكل دادن در فرآیند شكل دادن ، روش های مختلفی برای تهیه محصول به صورت شكل نهایی بكار برده می شوند .

این روش ها شامل نورد ، آهنگری ، اكستروژن ، كشیدن ، پرسكاری ، چرخشی ، چرخشی برشی ، انفجاری ، الكترومغناطیسی ، الكتروهیدرولیكی وغیره می باشند ، كه برخی از مهمترین این روش ها در زیر بررسی می گردند .

نورد كاری ( غلتك كاری ) قسمت اعظم فولادی كه در كارخانه های فولادسازی به صورت شمش تهیه می گردد ، توسط دستگاه های نورد به ورق ، تیرآهن ، تسمه های فولادی ، ریل ، انواع پروفیل ، لوله و سیم تبدیل می شود . دستگاه نورد بطور ساده و ابتدایی از دو غلتك استوان های كه روی هم قرار گرفته اند ، تشكیل شده است .

استوانه های مذكور بوسیله موتورها در جهت عكس یكدیگر حركت دورانی نموده ، بدین ترتیب اگر شمش بین آنها هدایت گردد ، استوانه ها آن را گرفته و از شكاف بین خود عبور می دهند . در اثر این عمل ، جسم پهن و طویل می شود . با انجام این عمل به دفعات و نزدیكتر كردن استوانه ها به یكدیگر ، سیم پهن تر ، نازكتر و طویل ترخواهد شد .

محصولات نورد شامل میلگرد ، میل چهار و گوش ، تسمه باریك ، تیرآهن ، ناودانی ، ریل ، ورق و صفحه های فولادی با ضخامت های متفاوت ، لوله های بدون درز و با درز و با مقاطع دایره ای ، بیضی و چندضلعی می باشند . آهنگری ( پتك كاری ) عملیات آهنگری توسط ضربه چكش یا دستگاه پرس انجام می پذیرد .

این روش ، شامل كار بر روی فلز توسط چكش كاری یا پرسكاری تا حصول شكل نهایی با قالب یا بدون قالب است . چكش كاری به دو روش دستی و ماشینی قابل انجام است ، كه امروزه اكثرا چكش های ماشینی بكار گرفته می شوند . این چكش ها با بخار یا هوای فشرده كار می کنند و با اعمال ضربه های سنگین ، چكش كاری قطعات را انجام می دهند .

برای ساخت قطعاتی چون محور كشتی ها ، میل لنگ ها ، لوله های توپ ، دیگ های بخار و غیره توسط پرسكاری تهیه می گردند . امروزه برای خم كردن و شكل دادن ورق در صنایع كشتی سازی و ماشین سازی نیز از پرس استفاده می شود . اكستروژن ( حدیده كاری ) اكستروژن ، فرآیندی است كه بوسیله آن می توان قطعات و اشكالی را تولید نمود ، كه تقریبا با هر روش ساخت دیگری غیر ممكن می باشد .

در این روش ، فلز را تحت تاثیر نیروی زیاد وارد قالبی نموده ، به شكل مورد نظر ( نظیر لوله ، سیم و مقاطع مخصوص ) بیرون می آورند . آلومینیوم ، سرب ، روی ، قلع و برخی از فولادها از جمله موادی هستند ، كه تحت فرآیند اكستروژن قرار می گیرند .

كشیدن ، عبارت است از امتداد دادن و كشیدن ورق برای تولید اشكال با سطوح مختلف . دراین روش ، ورق فلزی حداقل در یك جهت فشرده می شود . این فرآیند می تواند بهصورت كشیدن قطعه از درون قالب ( بر خلاف روش اكستروژن ) انجام پذیرد وقطعاتی نظیر لوله های بدون درز ، قطعات سقف اتومبیل ، پوكه های فشنگ ، ظروف حلبی و ماهیتابه ها به این روش تهیه می شوند .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی متالوژی پودر مس و روی

• كوره با دمای 1800 درجه سلسیوس
• انواع ماشین پرس هیدرولیك از ظرفیت 200 تن به پایین
• انواع ماشین های تراش ، دریل ، سنگ مغناطیس و فرز
• انواع قالب و فیكسچر
• تجهیزات تست و كنترل كیفیت

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه متالوژی پودر مس و روی

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه ریخته گری آلومینیوم تحت فشار

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید سیلیس و بوژه ریخته گری
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه ریخته گری قطعات فولادی و چدنی
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه ریخته گری قطعات ضد سایش
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه ریخته گری قطعات چدن خاکستری و نشکن
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه ریخته گری قطعات خودرو با تکنولوژی بالا

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی متالوژی پودر مس و روی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

  دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool