جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع تجهیزاتیطرح توجیهی تولید دستگاه کمباین سیب زمینی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Copper pipes

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید لوله های مسی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید لوله های مسی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

لوله های مسی در صنایع تاسیساتی ، حرارتی برودتی جهت ساخت مبدل های حرارتی ، رادیاتور ، سیستم های تهویه مطبوع ، آب سردکن ، آب شیرین کن ، انواع یخچال و صنایع خودرو سازی مورد استفاده قرار می گیرند .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله های مسی


موارد مصرف لوله های مسی در صنایع مختلف به شرح ذیل می باشد :

• صنایع تاسیساتی ، حرارتی برودتی :

برای ساخت مبدل های حرارتی ، رادیاتور ، سیستم های تهویه مطبوع ، آب سردکن ، آب شیرین کن ، انواع یخچال

• صنایع خودرو سازی :

برای ساخت رادیاتورها ، انواع یاتاقان

• صنایع الکتریکی الکترونیکی :

برای ساخت سرپیچ لامپ های روشنایی ، تابلوهای انتقال توزیع برق ، کویل های القایی ، کنتاکتورها ، کابلشوها

• صنایع لوازم خانگی :

برای ساخت سماور ، بخاری ، انواع ظروف ، شیرآلات ، اجاق گاز

• صنایع تزئینی :

برای ساخت لوستر ، صنایع دستی ، تابلوهای تبلیغاتی ، نماسازی ساختمان ها پوشش سقف شیروانی ها

• صنایع نفت گاز پتروشیمی :

برای ساخت انواع مبدل ها ، پالایشگاه ها انواع شیر

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید لوله های مسی :

با مراجعه به آخرین فهرست استانداردهای ملی موجود در سایت اینترنتی موسسه استاندارد ملی ایران ، شماره استانداردDIN به شماره های ١٨٠٧ ، ١٧٥٤ ، ١٧٨٦ ، ٥٩٧٥٣ برای محصول مورد مطالعه استخراج شده است . رعایت استاندارد فوق برای کلیه تولید کنندگان الزامی می باشد .


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله های مسی


محصول مورد مطالعه در صنایع مختلف از صنایع برودتی ، تهویه هوا و ... كاربرد فراوانی دارد . از این رو می توان گفت که تولید مصرف آنها در بسیاری از کشورهای جهان عمومیت دارد .

لیکن در کشورهای صنعتی تولید مصرف آن از حجم بالایی به نسبت سایر کشورهای جهان برخوردار می باشد. كشور چین از بزرگترین تولیدكننده این كالا می باشد ، كه بخش عمده ای از واردات این كالا به كشور از طریق این كشور تامین می شود.

كشورهای ایتالیا ، آلمان ، چین ، كره ، یونان ، فرانسه ، اتریش و قبرس كشورهای عمده تولید كننده این محصول می باشند ، با توجه به موارد مصرف این محصول اكثر كشورهای جهان مصرف كننده این محصول می باشند.

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله های مسی :

طبق کتاب مقررات صادرات واردات وزارت بازرگانی مربوط به سال ١٣٨٦ محدودیت خاصی جهت واردات محصول مورد مطالعه وجود ندارد ، لذا با پرداخت حقوق گمرکی طبق جدول امکان واردات وجود دارد.

از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی جهت صادرات محصولات تولیدی طرح ، هیچگونه ایط محدودیتی وجود ندارد .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید لوله های مسی


لوله از یك سو جهت انتقال گاز ، مایعات و جامدات بكار می رود ، كه این موارد شامل خطوط لوله های طولانی است ، كه اغلب از ابعاد قابل توجهی نیز برخوردار هستند .

برای انتقال آب ، نفت و گاز طبیعی بین كشورها و قاره ها استفاده می شوند . از سوی دیگر از لوله به عنوان مصالح ساختمانی در صنایع عمرانی و همچنین در مهندسی مكانیك خودروسازی استفاده می شود . انواع لوله های پلاستیكی (PE ,PVC ) ٦٠ % سهم بازار لوله را در اختیار دارند ، لوله های فلزی ( فولاد ، مس آلومینیوم ) حدود ٢٥ % بقیه بازار را پوشش های سنگی سیمانی به خود اختصاص داده اند .

انتخاب نوع لوله تا حدودی به هزینه ها بستگی دارد ، ولی بار استاتیكی دینامیكی همچنین تنش ، خوردگی ، دما شرایط حمل نقل هم در این انتخاب تاثیرگذار است . به طور كلی لوله های فولادی دارای مقاومت بیشتری در فشار دمای بالا هستند ، كاربرد بیشتری دارند . ولی رسانایی حرارتی مس بیشتر از لوله های فولادی بوده . بنابراین نمی توان جایگزینی برای لوله های مسی با كاربردهای خاص ، كه بیشتر رسانایی حرارتی مدنظر است ، در نظر گرفت.


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید لوله های مسی

در این طرح می توان عملیات تولید را به مراحل زیر تقسیم بندی نمود : تمیزكاری ، آماده سازی ، كوره اكستروژن ، برش ، اسید شویی ، عملیات نوكسازی ، عملیات كشش ، كلاف پیچ كردن و بسته بندی ، كه البته مراحل عملیاتی فوق در تولید لوله های مسی بزرگ كوچك متفاوت می باشد .

برای تولید لوله های بزرگ و خیلی بزرگ دو دسته پروسه جداگانه معرفی می گردد ، در تولید لوله های بزرگ بیلت های اولیه پس از حرارت دیدن در كوره توسط دستگاه اكستروژن پرس شده ، به شكل دلخواه درآمده سپس توسط دستگاه مستقیم كننده لوله ها صاف شده یا برش زده می شود . سپس توسط دستگاه كلاف پیچ كلاف می شود .

در مرحله آخر عملیات چربی زدائی و اسید شوئی انجام می شود . در این روش توضیح داده شده ، بدلیل اینكه قطر لوله حاصله هیچگاه نمی تواند از قطر داخلی بیلت ها بیشتر باشد ، لذا در پروسه تولید لوله خیلی بزرگ است ، با گذاردن یك دستگاه ارهارد در خط تولید ، بیلت های مسی حرارت داده را ابتدا توسط دستگاه ارهارد گرم كرده و قطر داخلی بیلت را به مقدار دلخواه می رسانیم ، سپس لوله حاصله دوباره داخل كوره قرار داده می شود ، تا قطر خارجی لوله نیز به مقدار مورد نظر تغییر داده شود .

بقیه پروسه تولید مشابه تولید لوله های بزرگ مسی می باشد . تولید لوله های كوچك نیز با انجام عمل كشش روی لوله های بزرگ میسر گردیده ، كه در این فرآیند پس از آماده سازی بیلت اولیه عمل نوكسازی برای قرار گرفتن لوله در دستگاه كشش ، شروع عملیات صورت گرفته ، بنا به ضرورت ممكن است ، قبل از یك دستگاه كشش از یك دستگاه ( پیلگر ) به منظور كاهش قطر لوله ها استفاده گردد .

در این طرح از تولید لوله های مسی خیلی بزرگ صرف نظر شده ، لذا از دستگاه ( ارهارد ) استفاده نمی شود در مرحله كشش نیز از دستگاه ( پیلگر ) صرف نظر شده است ، كه این دو دستگاه در توسعه آتی كارخانه باید خریداری گردد ، تا لوله های با قطرهای متنوعی تهیه گردد .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید لوله های مسی

• دستگاه تراش
• مستقیم كننده
• دستگاه های نوكساز
• پرس اكستروژن
• دستگاه كشش

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید لوله های مسی

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید لوله های درزدار

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید لوله های 5 لایه

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید لوله و شیرآلات صنعتی فولادی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید لوله های مسی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool