جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع فلزیطرح توجیهی تولید شیرآلات گاز از شمش برنج سال 1400 + pdf + word
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Flanch

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید انواع فلنچ به روش فورج سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید انواع فلنچ به روش فورجرا که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

فلنج ها دارای گونه های مختلف هستند و در صنایع نفت ، گاز ، آب ، فاضلاب و حتی صنایع خودرو دارای کاربرد می باشند .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع فلنچ به روش فورج


انواع فلنج ها :

1 . فلنج با سطح ساده ( Face Flat ):

در این نوع فلنج ها سطح یك فلنج كه باید در مقابل سطح فلنج دیگر قرار گیرد ، صاف می باشد . معمولا فلنج های چدنی و یا فولادی كه در فشارهای كم كاربرد دارند ، از این نوع ساخته می شوند .

2 . فلنج با سطح برجسته ( Face Raised ) :

در این نوع فلنج ها سطح فلنج كه در مقابل فلنج دیگر قرارگرفته و بر روی آن لایی قرار داده می شود و نسبت به سطح كلی فلنج برجسته تر ساخته می شود . بر اساس استاندارد مقدار برجستگی درتمام اندازه ها برای كلاس های 150و 300 برابر 6 .1 میلی متر و كلاس های بالاتر برابر 4 .6 میلی متر می باشد .

قسمت برجسته ممكن است كاملا صیقلی ( Finish Smooth )و یا دارای شیار ( Finish Serrated ) باشد و این شیارها یا به صورت هم مركز و یا حلزونی می باشد ، كه روش ساخت آن در استاندارد (6 mss- sp-) ، مشخص گردیده است ( معمولا عمق شیارها 0.4 میلی متر و فاصله آن از هم 8/0 میلی متر می باشد .

3. فلنج نر و ماده ( Male & Female ) :

صفحه این نوع فلنج ها كه بصورت جفت وجود دارد ، یكی دارای برآمدگی ( به ارتفاع 4.6 میلی متر ) و دیگری تو رفتگی ( به عمق 5 میلی متر ) می باشد .

4. فلنج با صفحه دارای زبانه و شیاردار (Tongue ) & Facing Groove :

این نوع فلنج نیز بصورت جفت وجود دارد و همانند فلنج نر و ماده بوده ، با این تفاوت كه قطر داخلی زبانه و شیار تا سوراخ فلنج ( مسیر جریان ) ادامه ندارد و بنابراین لایی ( gasket ) را روی قطر داخلی و خارجی خود نگه می دارد و همین باعث می شود ، لایی ( gasket ) از خوردگی و فرسودگی محفوظ بماند .

ساختمان زبانه و شیار مینیمم سطح لایی نوع مسطح را ایجاب می كند و بنابراین تحت فشار پیچ ها كمترین بار و ماكزیمم راندمان اتصالی ( efficiency joint )ممكنه برای لائی های مسطح را خواهد داشت . دراین نوع اتصال میزان برامدگی زبانه 4.6 میلی متر و میزان عمق شیار برابر 5 میلی متر می باشد .

فلنج ها یكی از اتصال دهنده های لوله ها ، شیر آلات و دستگاه ها به یكدیگر می باشد . آب بندی بین دو فلنج توسط لایه ی ( Gasket ) كه در بین آن ها قرار داده می شود ، انجام می گیرد جنس فلنج ها از استیل ، فولاد و آلیاژهای آن و یا از چدن و سایر مواد ساخته می شود .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع فلنچ به روش فورج


فلنج ها دارای گونه های مختلف هستند و استانداردهای متفاوت بر حسب كاربرد آنها تعریف شده است ، كاربرد فلنج ها به طور كلی برای اتصال دو ناحیه و یا تغیر قطر لوله ها می باشد .

عمده ترین كاربرد فلنج ها در صنایع نفت و گاز ، آب و فاضلاب و حتی در صنایع خودرو می باشد . به عنوان مثال دیسك ترمز abs در خودروها یك نوع فلنج است . فلنج ها به صورت ریخته گری و یا از طریق عملیات حرارتی و ماشین كاری تولید می شوند . در صنایع نفت و گاز به منظور اتصال شیر آات و لوله ها و مخازن از فلنج با قابلیت های مختلف و فشار مختلف استفاده می شود .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع فلنچ به روش فورج


بر اساس استاندارد ٥ .B١٦ ASME و ٤٧ .١٦ B ASME در كلاس های : ١٠٠٠٠ & ٥٠٠٠ & ٢٥٠٠ & ١٥٠٠ & ٩٠٠ & ٦٠٠ & ٤٠٠ & ٣٠٠ & ١٥٠ در متریال استاندارد ASTM : F٢٢ ، F٣٠٤ ، F٣٠٤L ، F٣١٦ ، F٣١٦L ، ،A١٠٥ ، A١٨١ ، A١٨٢ Grade F١ ، F٢ ، F٥ ، F٩ ، F١١ ، F١٢ F٣٢١ ، F٣٤٧ ، F٣٤٨ ، F٣١٠ ، A٣٥٠ GradeLF١ ، LF٢ ، LF٣ و نیز بر اساس استاندارد DIN : DIN٢٦٣٠ ، DIN٢٦٣١ ، DIN٢٦٣٢ ، DIN٢٦٣٣ ، DIN٢٦٣٤ ،DIN٢٦٣٥ ، DIN٢٥٤٣ ، DIN٢٥٤٤ ، DIN٢٥٤٥ ، DIN٢٥٢٧ ، DIN٢٥٠٠ در رده های : STD ،SCH١٠ ، SCH٢٠ ،SCH٣٠ ، SCH ،SCH٦٠ ، SCH٨٠ ، SCH١٠٠SCH١٢٠ ، SCH١٤٠ ، SCH١٦٠ ، XS ، XXS


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع فلنچ به روش فورج


با توجه به آمار موجود در خصوص صادر كنندگان و وارد كنندگان این محصولات در دنیا ، كشور های زیادی درتولید این صنعت فعالیت دارند ، اما در حالت کلی از عمده تولید کنندگان این محصول می توان به چین ، آلمان ، ایتالیا ، فرانسه ، هند ، كره ، اسپانیا ، انگلستان ، تركیه ، ژاپن ، هلند ، بلژیك و تایوان اشاره نمود .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع فلنچ به روش فورج


در كتاب مقررات صادرات و واردات جمهوری اسلامی ایران ، شرایط خاصی برای صادرات این محصولات با تعرفه های شماره 73079100 و 73072100 ذكر نشده است و صادرات این كالا نیز با انجام تشریفات قانونی بلا مانع می باشد .

طبق آمار و اطلاعات موجوددر اتاق بازرگانی صنایع و معادن ایران و آمار واردات و صادرات گمرك جمهوری اسلامی ایران ، واردات این محصول با تعرفه شماره 73079100 و 73072100 عمدتا از كشور هایی مانند آلمان ، چین و غیره به كشور ایران وارد شده است .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید انواع فلنچ به روش فورج


مصرف عمده فلنج ها در صنایع نفت و گار و آب و فاضلاب بوده و تولید آن نیز از زیر مجموعه های آهن و فولاد می باشد . با توجه به برنامه های بلند مدت دولت در زمینه افزایش تولید فولاد در كشور و درنتیجه افزایش محصولات پایین دستی فولاد و همچنین تلاش برای بالا بردن صادرات غیر نفتی ، كه خود به تنهایی می تواند نوید گسترش پالایشگاها و صنایع پترو شیمی را داشته باشد ، نیاز كشور روز به روز افزایش می یابد .

بنابراین با توجه به نیاز كشور و به منظور كاهش واردات این محصولات ، تولید این محصولات در كشور استراتژیك بوده همچنین و از اهمیت بالایی برخوردار است .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید انواع فلنچ به روش فورج

فلنج از روش های متفاوتی می تواند تولید شود ، این روش ها را به طور كلی به دو گروه تقسیم می نماییم : 1. روش فورچ ، 2. روش ریخته گری

قطعات فورج شده نسبت به روش های دیگر تولیدی ، از استحكام و خواص مكانیكی بالاتری برخوردار می باشند . اكثر فلزات ، قابلیت آهنگری و فورج شدن را دارا هستند ، فلزاتی مانند فولادهای آلیاژی ، فولادهای كربنی ، آلومینیوم و آلیاژهای آن ، برنج ، مس و آلیاژهای آن ها و . . . برای فورج شدن مناسب می باشد .

قالب های فورج برای فرم دهی و شكل دهی فلزات در تولید انبوه استفاده می شود ، كه گاهی با حرارت دهی قطعات كار و گاهی بدون حرارت دهی صورت می گیرد ، كه اولی را روش گرم كاری و دومی را روش سرد كاری یا فورچ سرد می گویند . قالب های فورج به دو دسته تقسیم می شوند : الف - قالب های بسته فورج ، ب - قالب های باز فورج

با توجه به نوع فلنج و كاربرد آن ، روش ساخت آن نیز تغییر می كند ، به عنوان مثال فلنج های مورد مصرف در صنایع نفت و گاز باید قابلیت جوشكاری داشته باشند . لذا نمی توانند از روش ریخته گری تولید شوند و باید ازطریق فورج تولید شوند . ولی برای تولید فلنج های سر الكتروموتور ، استفاده از روش فورج برای تولید مناسب نیست ، چون با توجه به شكل این فلنج ها ، هزینه تمام شده در روش ریخته گری كمتر است و اقتصادی تر می باشد ، یا در صنایع خوردو به جهت كیفیت بالای محصول ، باید از روش فورج استفاده كرد .

به هر حال در شرایط كنونی فرایند فورج و یا به عبارت دیكر آهنگری ، همانند بسیاری از صنایع فرایند های دستی را به ماشین واگذار كرده و در مسیر توسعه می باشد و به جای استفاده ار كوره های زغال سنگی و چكش و گنس دان كوره های الكتریگی و القای و دستگاه های پرس و پتك برقی جایگزین گردیده است و این تكنولوژی درتمامی كشورهای توسعه یافته و در حال توسعه استفاده می گردد .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید انواع فلنچ به روش فورج

• ماشین تراش cnc
• ماشین فرز cnc
• پرس 100 تنی
• پرس 200 تنی
• پرس 300 تنی
• پرس 500 تنی
• دریل یونیورسال
• دریل ستونی
• سنگ مگنتیك
• سایر ابزار آلات كوره حرارتی

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید فلنچ به روش فورج

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید تنگستن

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید توری های فلزی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .

درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید انواع فلنچ به روش فورج ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool