طرح توجیهی تولید پرلیت منبسط سال 1400 + pdf + word + کامفار

perlite1400

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پرلیت منبسط سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پرلیت منبسط را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

پرلیت به یک شیشه ولکانیکی آلومینه سیلیکاته ، با ترکیب مشابه ریولیت پا آندزیت اطلاق می شود ، که مقدار دو تا پنج درصد آب در شبکه بلوری خود جای داده است و با یک سیستم شکاف های متحدالمرکز یا شعاعی معروف به بافت پرلیتی مشخص می شود .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پرلیت منبسط


برای ساخت بتن سبکدانه پر مقاومت در این دو کشور با هدایت واحد آغاز شد ، که نتایج آن در اواخر دهه ۸۰ و اوایل دهه ۹۰ منتشر گشت . در سالیان اخیر نیز استفاده بتن سبک در دال سقف ساختمان های بلند مرتبه ، عرشه پل ها و دیگر موارد مشابه و همچنین کاربردهای خاص مانند عرشه و پایه دکل های استخراج نفت کاربرد فراوانی یافته است .

پرلیت به یک شیشه ولکانیکی آلومینه سیلیکاته با ترکیب مشابه ریولیت یا آندزیت اطلاق می شود ، که مقدار دو تا پنج درصد آب در شبکه بلوری خود جای داده است و با یک سیستم شکاف های متحدالمرکز یا شعاعی معروف به بافت پرلیتی مشخص می شود .

پرلیت اغلب به صورت سنگی شکننده و نامتراکم با رنگ روشن دیده می شود ، که به دلیل تراکم ناچیز ، این توده ها در اثر ضربات چکش به راحتی خرد شده و به اجزا استروئیدال متحدالمرکر تبدیل می شود ، که همین اجزا با ترک های متحدالمرکر باعث اطلاق اسم بافت پرلیتی به سنگ گردیده اند .

این بافت با انقباض و چروکیدگی به هنگام سرد شدن حاصل می شود ، که طی آن اشکال کروی پیازی شکل با قطری در حدود میلی متر تا سانتی متر در سنگ به وجود می آید ، على القاعده صفت عمومی همه شیشه های ولکانیکی ، داشتن مقدار قابل ملاحظه ای آب ترکیبی می باشد .

مثلا ابسیدین دارای ۱٪ و یا کمتر و پیچستون ممکن است تا ۱۰٪ آب داشته باشد و در حد واسط این دو مقدار ، پرلیت و پامیس قرار می گیرند .

قسمت اعظم آب موجود در پرلیت ، به صورت مولکولی حل شده در شیشه می باشد و فقط قسمت کمی از آن به صورت هیدرو گسیل است . البته مقدار فراوانی این دو نوع آب به میزان فراوانی اکسید کلسیم و منیزیم بستگی دارد .

این آب می تواند منشا ماگمایی و یا بعد ماگمایی داشته باشد . اکثر پلین ها دارای ارزش تجاری زیادی هستند و مهمترین علت آن هم ، قابلیت انبساط زیاد و ناگهانی ( افزایش حجمی در حدود ۲۰ برابر ) در مقابل حرارت می باشد .

البته این خاصیت در سنگ های شیشه ای دیگری که ساخت و بافت پرلیتی نداشته ، بلکه محصول دگرسائی رپولین ها با ابسیدین ها هستند ، وجود دارد . البته در طبیعت ، پرلیت با ترکیب آندزیتی و داسیتی نیز یافت می شود ، ولی آنها فاقد ارزش تجارتی هستند .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پرلیت منبسط


پرلیت منبسط که به اختصار پرلیت گفته می شود، عایق دانه ای سبک است که معمولا از سنگ طبیعی آتشفشانی منبسط شده در اثر حرارت ساخته می شود ، تا تشکیل ساختار سلولی دهد . جهت آماده سازی پرلیت و پس از استخراج پرلیت خام سنگ استحصالی را نخست خرد کرده سپس دانه بندی می نمایند .

آنگاه پرلیت دانه بندی شده را ابتدا به بخش پیش گرم و از آنجا به داخل کوره هدایت می گردد . دمای داخل کوره بین ۱۰۰ تا ۱۷۰۰ درجه سانتیگراد است و بر پایه ترکیب شیمیائی و میزان آب موجود در پرلیت تنظیم می شود . پرلیت در داخل کوره منبسط شده و به کمک جریان هوا به طرف بالا رسانده می شود و مواد زاید به طرف پائین کوره سقوط می کنند .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پرلیت منبسط


پرلیت مورد استفاده در مصارف و کاربردهای مختلف دارای مشخصات ویژه و خاصی می باشند ، که جهت تعیین و کنترل این مشخصات بایستی از تست های استاندارد استفاده شود ، که اغلب تست های ASTM ، متداول است به عنوان نمونه مشخصات پرلیت مورد استفاده مخلوط گچ و سیمان در جدول زیر نشان داده شده است .

لازم به ذکر است استاندارد ملی ایران به شماره ایران ۸۳۲۰ در سال ۱۳۸۴ نیز با عنوان مصالح ساختمانی ، فرآورده های عایق کاری حرارتی ساخته شده در کارخانه از پرلیت منبسط ، ویژگی ها ، تدوین شده است .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید پرلیت منبسط

محصولات اصولا این کارخانه مشتمل بر دو بخش مستقل به نام واحد انبساط پرلیت و واحد تولید بلوک های ساختمانی سبک پر پا به پرلیت می باشد . بر اساس الزامات و توجيهات اقتصادی ، این کارخانه فاقد سیستم خردایش بوده و ورودی به واحد انبساط ، عملا پرلیت خام دانه بندی می باشد . واحد انبساط پرليت وظیفه دارد ، حدود نیمی از پرلیت منبسط مورد نیاز کار خانه را تأمین نماید .

اصولا به منظور ایجاد ارزش افزوده پرلیت و قابل مصرف کردن آن در صنایع مختلف از جمله صنعت ساختمان ، پرلیت دانه بندی شده خام را حرارت می دهند . از آنجا که حجم بالای پرلیت منبسط شده موجب بالا رفتن هزینه حمل و نقل آن می گردد ، لذا کارخانه های انبساط را در نزدیکی مراکز مصرف احداث می کنند .

جهت انبساط پرلیت خام آن را در محدوده ۷۶۰ تا ۱۱۰۰ درجه سانتیگراد حرارت می دهند ، تا یک آگرمات نسبتا سقید و فوق العاده سبک ، که ممکن است دراث پرلیت بالای ۱۰ میلی متر داشته باشد ، به دست آید . در طول فرآیند آب طبیعی موجود در پرلیت به بخار تبدیل شده و باعث خروج حباب های گاز موجود در سنگ می گردد .

فرآیند انبساط برای اولین بار در سال ۱۹۴۰ در لاس وگاس در ایالات متحده آمریکا انجام شد . در صنعت انبساط پرليت از انواع مختلف کوره ها استفاده می شود ، که شامل کوره های افقی با پیش گرم کن و یا بدون پیش گرم کن ، انواع مختلف کوره های گردان و کوره های ثابت عمودی می باشند . پیش گرم كن ممکن است ، جدا از کوره اصلی باشد و یا اینکه با همدیگر به طور یکجا قرار گیرند .

روش انبساط ، طول کوره انبساط ، حرارت انتخاب شده و مدت زمان انبساط از جمله عواملی هستند ، که در کیفیت پرلیت منبسط شده مؤثر هستند . در پروسه انبساط ، پرلیت پس از حرارت دهی اولیه به مقدار ثابت وارد کوره اصلی می گردد و حرارتی بین ۷۶۰ تا ۱۱۰۰ درجه سانتی گراد را تحمل می نماید .

در اثر این حرارت پرلیت منبسط شده و دانه ها به شیشه های کروی تبدیل می شوند ، که پوک بوده و به رنگ سفید تا خاکستری سفید می باشند . پس از این مرحله ، پرلیت با پستی بلافاصله سرد شده و داخل یک سری سیکلون های تقسیم کننده گردد و سپس ذرات کوچک و گرد و غبار جمع آوری شود .

این گرد و غبارها تقريبا ۵ درصد وزن محصول نهایی هستند . در نهایت ذرات پرلیت منبسط شده دانه بندی و بسته بندی می گردند . از کوره های دوار معمولا برای پرلیت های دیر منبسط شونده استفاده می کنند ، که بازده خوبی دارند ولی در عوض هزینه قطعات متحرک آن زیاد بوده و در نتیجه باعث افزایش تمایل استفاده از کوره های عمودی می شود .

پرليت منبسط شده به بار حمل می شود ، بخش دوم این کارخانه مشتمل بر واحد قالب گیری و تولید بلوک های سبک و مصالح ساختمانی مشابه می باشد .

در این بخش مواد اولیه مشتمل بر پرلیت منبسط (خروجی از واحد انبساط و با خریداری شده از سایر منابع ) ، سیمان ، سیلیس ، انواع پوزولان ها و مواد افزودنی جهت بهبود شاخص های کیفی محصول ، با نسبت های معین و طبق فرمولاسیون مناسب در داخل دستگاه میکسر ، کاملا مخلوط می شود .

مخلوط حاصله از طریق ویبراتور به دستگاه پرس و قالب گیری منتقل می گردد و در آن جا عمل قالب گیری و شکل گیری اولیه مصالح ساختمانی مورد نظر صورت می گیرد . پس از آن قطعات پرس شده از طریق نوار نقاله های مخصوص به کانال حرارتی منتقل می شوند و در آن جا پس از کسب حرارت لازم و از دست دادن رطوبت ، خشک می گردد . در مرحله نهایی ، بلوک سبک آماده بسته بندی و حمل به بازار مصرف می باشد .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پرلیت منبسط

• کوره عمودی استیل و تنوره کوره با قلانچ پایه استیل نسوز
• ساخت سرند یک طبقه ۴ متر داخل سیلو
• ساخت سرند دو حلقه ۳ متری پیروان مسیل
• مجموعه ساخت تابلو مادر سیستم ورودی دستگاه مجموعه
• ساخت تابلو اپراتوری کنترل سیستم
• مشعل گازوئیل سوز اروپائی ساخت دستگاه هو پر پاريز ( نگهدارنده موقت مواد )
• دستگاه پاریز تغذیه کوره با الکترو موتور گیربکس دار
• ساخت حفاظ کوره به ارتفاع ۴ متر ساخت دستگاه دهنده هوای مورد نیاز مشعل با کوره
• الکتروموتور ۱۵ اسب بخار ۱۴۰۰ دور ساخت
• لوله های انتقال مواد از کوره به سیکلون ها و سیلو ها
• ساخت الواتور انتقال مواد به هوپر
• ساخت کوره افقی پیش گرمکن
• شاسی و اسکلت فلزی نگهدارنده
• الواتور مواد خام
• ساخت سرد کن مواد منبسط شده در مسیر کوره په سیکلون ها
• ساخت دستگاه های سیکلون جدایش مواد ضد سایش
• مشعل گازوئیل سوز
• ساخت سازه های فلزی کل سیستم با سکوهای مربوطه
• الكترو موتور گیربکس دار
• ساخت دستگاه مکنده با الکتروموتور ۲۰ اسب بخار ۱۴۰۰ دور

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پرلیت منبسط

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید پرلیت منبسط ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

 

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.