جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع شیمیاییطرح توجیهی تولید کک نفتی کلسینه شده یا کک سبز سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )
طرح توجیهی تولید پودر میکرونیزه فلدسپات ، سیلیس و تالک سال 1400 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی 

Feldspar Micronized Powder

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پودر های میکرونیزه فلدسپات ، سیلیس و تالک سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پودر های میکرونیزه فلدسپات ، سیلیس و تالک را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

پودر های میکرونیزه فلدسپات ، سیلیس و تالک در صنایع گوناگونی ازجمله صنایع ساختمانی ، حفاری نفت و گاز ، استخراج آهن ، صنایع لاستیک سازی ، صنایع شیشه سازی ، صنایع رنگ سازی و .... ، مورد استفاده قرار می گیرند .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پودر میکرونیزه فلدسپات ، سیلیس و تالک


محصولات مورد بررسی در این طرح بطور عمده تولید انواع پودرهای میکرونیزه معدنی از جمله کربنات کلسیم ، دولومیت ، باریت ، سیلیس ، کائولن ، تالک ، بنتونیت ، فلدسپات ، میکا ، فلورین و ... با روش های مختلف می باشد که در زیر به ویژگی ها و خصوصیات و کاربردهای برخی از آن ها اشاره می شود .

کربنات کلسیم :

کربنات کلسیم جامد سفید رنگی است ، با فرمول شیمیایی CaCO که بطور فراوان در ترکیب صخره ها در تمام نقاط جهان یافت می شود . در ۸۹۹ درجه سانتیگراد تجزیه می شود و نقطه ذوب آن تحت فشار بالا در دمای ۱۳۳۹ درجه است .

مهمترین کانی های آن ، آراگونیت ، سنگ آهک ، ماربل و تراورتن است ، کربنات کلسیم به دو شکل کریستالی یافت می شود . که کلسیت به شکل هگزا گونال و آراگونیت به صورت رومبوهیدرال است ، در صنعت با نام های دیگری نظیر سنگ آهک ، کلسیت ، آراگونیت ، سنگ گچ ، سنگ مرمر نیز شناخته میشود .

کربنات کلسیم در اثر حرارت با از دست دادن و به آهک تبدیل می شود ، که از آن در کارهای ساختمانی ، در صنعت استخراج آهن و تولید فولاد به عنوان کمک ذوب و برای تهیه کاربید کلسیم استفاده می شود .

از آهک در کشاورزی برای اصلاح خاک و تنظيم PH آن استفاده می شود ، کربنات کلسیم در پزشکی به عنوان آنتی اسید برای خنثی کردن اسید معده بکار می رود . از دیگر کاربردهای کربنات کلسیم با مش های مختلف می توان به استفاده آن جهت خوراک دام و طیور، صنایع لاستیک ، کامپاند ، پی وی سی ، تولید دی کلسیم فسفات اشاره نمود .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پودر میکرونیزه فلدسپات ، سیلیس و تالک


حفاری های نفت و گاز :

باریت کانی حیاتی در صنعت حفاری نفت و گاز محسوب می گردد . در حفاری های عمیق برای نفت و گاز در طریقه روتاری و در مناطقی که فشار گاز یا مایع از پایین زیاد می باشد . برای سونداژ نیاز به یک محصول سنگین است ، که ضمن چرخش ، از خروج مواد جلوگیری و فشار آن را کنترل کند .

باریت به دلیل وزن مخصوص بالا سادگی مصرف در حین کار ، خنثی بودن از نظر شیمیایی ، نرمی و مناسب بودن از نظر قیمت ، در گل حفاری مورد استفاده قرار می گیرد . میزان باریت مصرفی در هر کیلومتر حفاری حدود ۴۲۹ تن گزارش شده است ، در این حالت پودر باریت به محلول معمولی آب و گل رس اضافه می شود .

معمولا ۳/۴ باریت تولید شده سالیانه در این زمینه جذب و مصرف می شود ، تهیه مواد شیمیایی باریم دار دومین مورد مصرف مهم باریت به عنوان منبع تهیه مواد شیمیایی باریم دار است ، که مصارف متعدد آن در صنایع مختلف گسترده می باشد .

سولفات باریم رسوب شده به عنوان سیل کننده رنگ ، پوشش در صنعت کاغذ سازی ، لاستیک سازی بکار می رود کلر و باریم در صنعت چرم سازی ، پارچه بافی و کرینات باریم به عنوان لعاب و پرداخت سرامیک بکار می رود ، از اکسیدهای باریم در صنعت شیشه سازی ، کوره های الکتریکی و متالوژی استفاده می گردد .

هیدروکسید باریم معمولا در تصفیه و تهیه شکر از ملاس و نیترات آن ، یکی از اجزا گلوله های منور و چاشنی های انفجاری است . باریت همچنین در موارد متعددی به صورت فرعی در ترکیبات شیمیایی بکار گرفته می شود ، ۱۰٪ از کل باریت تولید شده برای مصرف در تهیه مواد شیمیایی باریه دار استفاده می شود .

مصارف باریت خرد شده :

باریت به صورت خرد شده ، مستقیما به عنوان روکش و پوشش لاستیک سازی و سیال کننده رنگ بکار می رود ، همچنین اگر اندازه دانه های باریت خرد شده به اندازه ماسه درشت باشد ، می توان از آن در صنعت شیشه سازی استفاده کرد . در این حالت باریت به عنوان کمک ذوب تسهیل کننده کار روی شیشه و ایجاد کننده شفافیت بکار گرفته می شود . باریت خرد شده به عنوان پوشش سیمان لوله های زیر آب در نقل و انتقال نفت و گاز نیز استفاده می شود .

پودرهای میکرونیزه :

اجزا گلوله های منور و چاشنی های انفجاری است . باریت همچنین در موارد متعددی به صورت فرعی در ترکیبات شیمیایی بکار گرفته می شود ، ۱۰٪ از کل باریت تولید شده برای مصرف در تهیه مواد شیمیایی باریم دار استفاده می شود . علت استفاده از پاریت در این حالت به خاطر سنگینی و خنثی بودن آن می باشد .

به علاوه باریت در سرامیک ؛ در شیشه سازی به عنوان همین کننده ماده مذاب ، کاهش حباب و در درخشندگی و شفافیت محصول کاربرد دارد . شیشه های حاوی باریم شفافتر و درخشنده تر از شیشه های سربی و با آن هستند ، سرامیک های پیشرفته حاوی باریم در صنایع الکترونیک ، کندانسور ، گوشی، بلندگو و تلفن و مغناطیس دائم کاربرد دارند .

کاربرد باریت در پرکننده ها :

باریت در صنایع رنگ سازی ، پلاستیک ، کاغذ و لاستیک به عنوان ماده پر کننده به مصرف می رسد . همچنین به دلیل وزن مخصوص بالا و خاصیت جذب اشعه رادیواکتیو ، در ساخت بلوک های سیمانی کاربرد دارد . مخلوط لاستیک ، آنفالت و ۱۰ درصد باریت را در ساختن ایستگاه ها و باند فرودگاه بکار می برند ، همچنین در صنایع داروسازی ، مواد منفجره ، آلياژ ، حفاظت اشعه و ... کاربرد دارد .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پودر میکرونیزه فلدسپات ، سیلیس و تالک


• ۲۳۹۹ : ویژگی ها و روش های ازمون کربنات کلسیم مورد مصرف در صنایع رنگ و پلاستیک و لاستیک
• ۳۸۰ : کربنات کلسیم رسوب داده شده مورد مصرف در صنایع آرایشی
• ۴۸۳۷ : کربنات کلسیم جهت مصرف در خوراک دام و طیور و آبزیان
• ۹۱۲۰ : کربنات کلسیم طبیعی – اجزای آمیزه لاستیک
• ۹۵۴۷ : رنگدانه يارها - تالک طبیعی لایه ای گریات دار
• ۹۵۴۸ : رنگدانه بارها - تالک تکلریت طبیعی لایه ای
• ۱۶۰۳ : اتانولی مورد مصرف در صنایع آرایشی
• ۸۸۴ : رنگدانه يارها - کاتولی طبیعی


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پودر میکرونیزه فلدسپات ، سیلیس و تالک


در جهان امروز صنایع معدن و کانی غیر فلزی اعم از اکتشاف ، بهره برداری ، استخراج و فرآوری محصولات آن ها ، به عنوان یکی از پتانسیل های صنعتی و اقتصادی کشورها ، همواره مورد توجه و اهمیت بوده است .

در کشور ما نیز این صنایع با توجه به گستردگی و وجود منابع غنی از معادن کانی های غیر فلزی در سطح کشور ، به عنوان یک پتانسیل عظیم و بالقوه جهت دستیابی به اقتصاد چند محوره و خروج از اقتصاد تک محصولی نفت بسیار حائز اهمیت می باشد . با این توصیف محصولات این طرح نه به عنوان محصولات استراتژیک بلکه به عنوان محصولات مهم و موثر در اقتصاد داخلی و مبادلات و معاملات خارجی مطرح می باشند .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید پودر میکرونیزه فلدسپات ، سیلیس و تالک

عمده ترین بخش در فرآیند تولید پودرهای میکرونیزه ، آسیاب کردن سنگ و کلوخه هر یکی از کانی هاست ، که امروزه روش های سنتی نه تنها مقرون به صرفه نمی باشد ، بلکه از لحاظ اندازه ذرات و یکنواختی و خلوص نیز مطلوب صنایع نبوده و به مرور کنار گذاشته شده است ، متداولترین روش که امروزه در سطح وسیعی در صنایع داخلی و خارجی مورد استفاده قرار می گیرد ، استفاده از سنگ شکن و آسیاب و الک ، انواع مختلف است که ماشین آلات ساخته شده داخلی و خارجی عموما از لحاظ تکنولوژیکی مشابه هم بوده و فقط از لحاظ کیفی ، ظرفیتی و برخی اصول فنی آن هم با توجه به نوع ماده اولیه ورودی و اندازه ذرات محصول نهایی مورد نظر و یا خطوط انتقال با یکدیگر ممکن است متفاوت باشند .

از لحاظ نقاط قوت و ضعف ، اصولا آسیای های فکی یا چکشی توان و ظرفیت بالاتری نسبت به بخش آسیاب سپراتور و جدا کننده دانه بندی های مختلف محصول دارند ، که برای رفع این نقیصه و هماهنگ نمودن بخش های مختلف خط تولید از سپراتورهای با ظرفیت بالاتر و یا تعداد بیشتر ،؛ که مجموع ظرفیت آسیاب ها را پاسخگو باشد ، استفاده می شود .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پودر میکرونیزه فلدسپات ، سیلیس و تالک

• آسیاب فکی با ظرفیت ۱۰ تن در ساعت
• دستگاه الواتور به ارتفاع ۲۰ متر
• دستگاه سیلوی مواد اولیه به ظرفیت ۱۵۰ تن به همراه روتاری والو
• دستگاه ها اسیاب سپراتور ۲ روتوره ( قابل تغییر به ماده اولیه دیگر )
• دستگاه فیلتر با کیسه های مربوطه
• دستگاه فن سانتریفوژ
• دستگاه سیلوی پاکت پرکن ۵۰ تنی
• دستگاه پرکن دو نازله با سیستم پنوماتیک توریندار برای انواع کیسه
• دستگاه هزینه های حمل و نصب و راه اندازی

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پودر میکرونیزه فلدسپات ، سیلیس و تالک

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید انواع دوغاب میکرونیزه

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید استخراج معدن شن و ماسه

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید فروسیلیس

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید پودر میکرونیزه فلدسپات ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool