طرح توجیهی تولید لواشک میوه سال 1400 + pdf + word + مشاوره

Tropical Fruit Leathers

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید لواشک میوه از محصولات سر درختی سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید لواشک میوه از محصولات سر درختی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.


معرفی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی لواشک از محصولات سر درختی


لواشک به مخلوطی از عصاره و پالپ یک یا چند میوه گفته می شود که پس از طی مراحل فرآیند تا اندازه معینی خشک شده و عمدتاﹰ به صورت ورقه و گاهی به اشکال دیگر بسته بندی و عرضه می شوند .

دو طرف محصول توسط پلاستیک ( نایلکس ) جهت جلوگیری از تماس با محیط و دست در هنگام مصرف پوشیده شده و این مجموعه در درون پلاستیک های مخصوص بسته بندی می شود .

مشخصات فنی و خواص محصول

برتری لواشک نسبت به بقیه تنقلات ، بالا بودن ارزش غذایی لواشک در مقایسه با این کالاها می باشد ، چرا که لواشک با اندکی تغییر در ترکیب میوه تولید می گردد .

خیلی از خواص میوه ها مانند فیبر و رنگدانه های آنتی اکسیدانی در لواشک میوه ها هم وجود دارد و املاح میوه ای که به صورت لواشک درمی آید ، نه تنها کم نمی شود ، بلکه با جوشاندن ، تغلیظ و خشک کردن ، افزایش هم می یابد .

میوه ها ترکیبات شیمیایی متعددی دارند که ساختمان و میزان این ترکیبات می توانند متفاوت باشند .

ترکیبات شیمیایی میوه ها می توانند شامل آب ، کربو هیدرات ها و چربی ها وپروتیین ها باشند و مواد دیگری که نسبتاً به مقدار کم در میوه ها وجود دارند عبارتند از مواد آلی و معدنی مختلف هستند .

فراوان ترین ترکیب تشکیل دهنده میوه ها آب است . در تهیه ی لواشک از میوه هایی استفاده می گردد که دارای ارزش تغذیه ای و خواص درمانی فوق العاده می باشند .

باید توجه داشت که در مراحل مختلف تولید و فراوری ارزش این مواد پایین نیامده و با افزودن عصاره ی تازه ، خواص میوه ها را حفظ نمود .

آلو :

گیاهی از تیره ی سرخیان و خانواده ی بادامیان که به صورت خشک و تازه به مصرف می رسد .

آلو ضد باکتری ، ضد ویروس ، ملین دار و دارای فیبر قابل حل است که برای کاهش کلسترول و در نتیجه کاهش حمله ی قلبی مفید است و نیز برای دفع مدفوع و درمان یبوست موثر و مفید است .

آلوچه :

گیاهی است از خانواده ی گل سرخ از جنس گوجه و آلو با میوه ای گوشتی که به صورت تازه یا خشک به مصرف می رسد و در تهیه ی غذا و تولید لواشک به کار برده می شود .

گوجه سبز :

نوعی آلو یا گوجه با گوشت و پوست سبز طلایی که در اصل فرانسوی می باشد .

زرد آلو و برگه ی آن :

درختی است از تیره ی گل سرخیان و خانواده ی بادامیان با هسته ای سخت که گوشت میوه ی آن خوراکی است و مغز هسته بعضی از آن تلخ و بعضی شیرین است .

از گوشت میوه زرد آلو و برگه ی آن محصولاتی مانند :

پر زرد آلو ، کمپوت ، شربت ، شربت غلیظ و اخیرا لواشک تهیه می شود ، دارای ویتامین های b ، a و c و برای بیماری سیروز تجویز می گردد .

زرد آلو قیسی دارای مس می باشد و در درمان بیماری های کبدی بسیار موثر است .

برگه به دو صورت گوگردی و آفتابی از خشک کردن گوشت میوه به دست می آید و این برگه باید دارای بو و مزه ی طبیعی و عاری از هر گونه آفت باشد .

هلو و برگه ی آن :

هلو میوه ی رسیده درخت هلو از خانواده ی رز استایه می باشد . از هلو و برگه ی آن برای تهیه ی لواشک استفاده می گردد هلو مقوی معده و روده می باشد و برای رفع بوی دهان موثر است .

انار :

انار میوه ی درخت یونیکاگراناتوم و از خانواده ی یونیکاسیا می باشد و انار برای قلب مقوی است و خون را تصفیه می کند و ضد یرقان بوده و کبد را تقویت می نماید .

انار ضد خارش پوست و آلرژی می باشد و نیز انار ترش ضد عفونی کننده ی معده و روده می باشد و برای درمان جوش دهان موثر است .

رنگ آن ارغوانی تا ارغوانی تیره است . طعم ترش و شیرین و مزه ی گس دارد و میزان ph آن بین ٦/٢ تا ٤/٣ باید باشد .

زغال اخته :

گیاهی است درختچه ای از تیره ی زغال اخته نزدیک به زیتونیان با میوه ای کوچکتر از زیتون ، گوشتی و قرمز رنگ که به صورت تازه ، مربا و کمپوت مصرف می شود .

به دلیل طعم و رنگ عالی از میوه های اصلی در تهیه ی آلوچه و لواشک استفاده می گردد و زغال اخته در درمان بیماری قند ، سرفه و بی اختیاری در ادرار ، در مرض های معدوی و روده ای بسیار نافع می باشد .

آلبالو :

آلبالو از خانواده ی گل سرخیان گفته می شود . آلبالو میوه ای ملین دار که خون و معده را تمیز می کند و مصرف آن برای بهبود تنگی رگ ها ی قلب مفید است و صفرا بر می باشد .

آلبالو خشکه از خشک کردن میوه های آلبالو به دست می آید و بسیار متداول و رایج می باشد و از آن در تهیه ی لواشک نیز استفاده می شود .

سیب :

از میوه های اصلی در تولید لواشک است که کلسترول را کاهش می دهد و دارای عوامل ضد سرطانی و ضد ویروس و ضد التهابی است و از یبوست جلوگیری می نماید .

گلابی :

از میوه های مورد استفاده در لواشک سازی است و در گلابی مقدار زیادی فیبر وجود دارد که برای درمان یبوست و کاهش کلسترول موثر است و در گلابی عنصر بور وجود دارد که به بالا بردن جذب کلسیم کمک می نماید .

انگور ، غوره و آب غوره :

در تهیه ی انواع لواشک از موارد فوق استفاده می گردد که سرشار از مواد ضد اکسید کننده و ضد سرطان هستند .

نکته ی مهم  :

از زرشک ، شاه توت در لواشک سازی به عناوین مختلف استفاده می گردد که تمشک نیز در فرمولاسیون انواع لواشک می تواند نقش به سزایی داشته باشد .

کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی لواشک از محصولات سر درختی :

لواشک همان عصاره گرفته شده ی میوه ها است که مورد علاقه همه افراد به ویژه بچه ها می باشد .

خشک کردن از ساده ترین و متداول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است و امروزه در کشورهای مختلف به شکل های گوناگون از روش های سنتی تا الگوهای صنعتی انجام می شود .

امروزه با توجه به توسعه صنایع غذایی ، روش های تهیه لواشک هم تحول یافته و نمونه های نوین این محصول با نظارت بهداشتی کافی تولید می شود .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی لواشک از محصولات سر درختی

  • ۳۳۰۸ : ویژگیها و روشهای آزمون لواشک
  • ۶۹۳۶ : میوه ها و سبزیها - لواشک میوه - آیین کارتولید

فرآیند اجرای طرح توجیهی لواشک از محصولات سر درختی


در ابتدا میوه توسط مسیول مربوطه درجه بندی می شود . میوه ها جهت شستشو در حوضچه ای ریخته می شود و توسط فشار آب در کانال هدایت می شود تا مرحله اولیه شستشو انجام می شود .

در این مرحله میوه در آب غلطانده می شود و خاک و آشغال ها از میوه جدا می شود .

در شستشوی بعدی ، میوه ها در چند مرحله از زیر دوش های آب عبور می کنند تا سطح میوه تمیز شود و این دوش ها در چند جای مسیر وجود دارد تا آلودگی چسبیده به میوه کاملاً از بین بروند .

در ضمن افرادی نیز در طول مسیر جهت کنترل دقیق تر و جدا سازی آشغال های رد شده از مرحله قبل ، هستند تا فقط "میوه" وارد دستگاه خرد کن شود و اطمینان دو چندان شود .

میوه ها وارد خردکن می شوند و بعد از آن میوه خرد شده وارد دستگاهی می شود تا حرارت ببیند و به اصطلاح میوه را پیش پز کند .

این عمل باعث می شود میوه به طور کامل له شود و جداسازی پوست آن به راحتی صورت گیرد و صافی های مخصوصی وجود دارد که وظیفه جدا کردن پوست میوه را به عهده دارد .

این دستگاه میوه خالص را که لواشک از آن بدست می آید را از پوست ، دانه و ..... جدا می کند .

پوره میوه توسط پمپ از طریق لوله های استیل به مخازنی بزرگ جهت پخت هدایت می شوند تا در آنجا پخت نهایی انجام شود .

میوه موجود در این مخازن تحت خلاء پخته می شوند تا در ضمن پخته شدن ، آب آن نیز تبخیر شود و چون این عمل در درجه حرارت پایین تحت خلاء انجام می گردد مواد مغزی حفظ می شوند .

در این مرحله ٢% نمک و ٤% اسید سیتریک به عنوان افزودنی مجاز اضافه می شود تا علاوه بر ماندگاری ، طعم بخوی هم به لواشک بدهد . عمل آوری خمیر تا آنجا ادامه پیدا می کند که کارشناسان میزان پخت و آب موجود در خمیر را مناسب تشخیص دهند .

اگر شرایط به حد استاندارد رسیده باشد ، خمیر حاصل آماده تبدیل شدن به لواشک است .

در این مرحله خمیر بدون دخالت دست و توسط پمپ های استیل به قسمت خشک کن ها برای تبدیل شدن به لواشک فرستاد می شود و یا می توان آنرا در بشکه هایی به صورت استریلیزه برای زمان نگهداری بیشتر ذخیره کرد که به اصطلاح به آن Aseptic ( ضد عفونی کردن ) گفته می شود .

قبل از ورود به خشک کن این خمیر باید روی نایلکس به طور یکنواخت توسط دستگاه دیپازیتور پهن شود که این عمل بدون دخالت دست انجام می شود و سپس وارد خشک کن شده تا خشک شود .

چند ساعتی طول می کشد تا خمیر به لواشک تبدیل شود و از طرف دیگرﹺ خشک کن ، به صورت نواری بیرون آید .

پس از آن به اندازه های مشخص و یکنواخت برش خورده و پس از پوشش روی هم چیده می شوند .

به خاطر خاصیت چسبندگی زیاد لواشک که آمادگی جذب سریع گرد و غبار را دارد ، در طرف دیگر آن نیز نایلکس کشیده می شود و به این ترتیب دو طرف لواشک دارای حفاظ نایلکس برای جلوگیری از آلودگی می باشد .

لواشک ها بر روی میزهای مخصوصی چیده می شوند و از آنجا در انبار موقت جهت دوران قرنطینه و یکنواختی می ماند و سپس به قسمت بسته بندی برده می شوند .

در اینجا اول لواشک ها به ابعاد مختلف برش داده می شوند ؛ بعد هر کدام جهت بسته بندی به طرف دستگاه مربوطه هدایت می شوند .

توسط ماشین های بسته بندی با دقت و نظارت کارشناسان بسته بندی انجام می شود تا در نهایت پاکیزگی ، بتوان لواشک را برای مدت طولانی نگهداری و از ورود آلودگی جلوگیری کرد .

بسته ها در داخل کارتن چیده می شوند و از آنجا به انبار محصول برده می شوند .

ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی لواشک از محصولات سر درختی
  • حوضچه شستشو و سورتینگ ( استنلس استیل )
  • ماشین کاموایر جهت انتقال
  • مخزن خیساندن ( استیل )
  • چرخ آسیاب سه تیغ
  • دیگ پخت مقدماتی
  • صافی استیل با مش مورد نظر
  • چرخ آسیاب شش تیغ
  • اپراتور مجهز به هم زن
  • صافی با مش مورد نظر
  • میکسر مواد اولیه
  • سلفون زن حرارتی
  • مخزن ذخیره استیل اثنی
  • خشک کن
  • برش ویلیبیلینگ
  • جت پرینتر و بسته بندی
  • دیگ بخار٢ تنی

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید لواشک از محصولات سر درختی

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.