جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع شیشه و سیلیس
طرح توجیهی تولید سوهان سال 1400 + کامفار + pdf + word - 4.0 out of 5 based on 4 votes
امتیاز کاربر:  / 4
ضعیفعالی 

sohan

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی سوهان پزی و تولید سوهان سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی سوهان پزی و تولید سوهان را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.


معرفی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی سوهان پزی و تولید سوهان


طرح حاضر تولید و بسته بندی سوهان جهت صادرات می باشد . سوهان نوعی شیرینی سنتی می باشد كه از پخـتن مخلوطی از آرد گندم ، مالت گندم ، شكر و روغن تهیه شده و دارای بافت بسیار فشرده بـه رنـگ قهوه ای روشن می باشد .

با توجه به نیاز و ذایقه مصرف كننده ، سوهان به انواع و اشكال مختلفی تولید می شود كه مهمترین تقسیم بندی آن در كارگاه های تولیدی بر حسب نوع روغن مصرفی به دو نوع سوهان با روغن حیوانی و سوهان با روغن نباتی می باشد .

بر اساس شكل ظاهری ، اندازه ، نحوه آرایش و همچنین نحوه چیدن در بسته ، سوهان در اشكال مختلفی تولید و به بازار عرضه می شود . بسته بندی انواع سوهان در اشكال لقمه ای و گل به شكل مجزا و یا مخلوط انجام می شود كه نوع سوهان گل با خلال بادام در مركز سوهان و با مغز پسته در اطراف سوهان تزیین می گردد .

ظروف بسته بندی سوهان از نظر جنس به دو نوع فلزی و پلاستیكی تفكیك می شود كه ظروف فلزی مورد استفاده در بسته بندی سوهان از ورق فولادی قلع اندود شده و لاك زده شده می باشند كه ابعاد و گنجایش ظرف آنها متفاوت می باشد .

در حال حاظر ظروف فلزی توسط شركت های بسته بندی ساخته می شود . انواع قوطی فلزی مورد استفاده جهت بسته بندی سوهان شامل نیم كیلو گل كریستال ، نیم كیلو لقمه ای كریستال ، یك كیلو گل فلزی ، ٢٥٠ گرم گل كریستال ، نیم كیلو گل فلزی و ٤٠٠ گرم گل كریستال می باشد . ابعاد و گنجایش وزنی ظروف پلاستیكی كه در بازار به كریستال معروف هستند همانند نوع فلزی متفاوت می باشد .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی سوهان :

٢٦١:ویژگی های سوهان


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی سوهان پزی و تولید سوهان


درحال حاضر تنها كشور تولیدكننده مصرف كننده این محصول ایران می باشد . از سویی دیگر با توجه به مصرف این محصول در مناطق خشك و كویری بیش از سایر نقاط می باشد كه این امر به دلیل ذایقه هر فرد در این مناطق و علاقه به مصرف شیرینی جات می باشد . لذا می توان برآورد نمود كه صادر نمودن این محصول به كشورهای حوزه خلیج فارس و گرمسیر مقرون به صرفه تر می باشد .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی سوهان پزی و تولید سوهان


شرایط واردات محصول

بر اساس مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی نتیجه گیری شده که محدودیت خاصی جهت واردات محصول طرح وجود ندارد اما از آنجاییكه تولید سوهان مختص ایران می باشد وارداتی نیز ندارد .

شرایط صادرات محصول

از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی جهت صادرات محصول تولیدی طرح هیچگونه شرایط و محدودیتی وجود ندارد . با این وجود ورود به بازارهای جهانی مستلزم برخورداری تولیدکننده از شرایطی می باشد که در زیر به شرایط فوق اشاره شده است .

برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ قیمت : یکی از معیارهای مهم در صادرات ، قیمت های رقابتی جهانی می باشد که این مورد نیز به شرایط اقتصاد کلان کشور در مقایسه با کشورهای مقصد صادرات باز می گردد . از جمله این شرایط می توان به نرخ ارز ، نرخ بهره ، قیمت مواد اولیه ، نرخ تورم و موارد مشابه اشاره کرد که با توجه به متغیر بودن عوامل فوق ، لازم است توجیه پـذیری اقتصادی صادرات در زمان واقعی صادرات و كشورهای مقصد مورد تحلیل قرار گیرد .

برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ کیفیت : کیفیت در بخش بسته بندی هر مسیولی از جمله سوهان یکی از موارد عمده ای می باشد که در صادرات كالا نقش محوری دارد . با توجه بـه اینكه سوهان جزیی از شیرینی های سنتی كشور ایران بحساب می آید بسته بندی آن جهت صادرات از اهمیت بالایی می باشد لذا برخورداری از مزایای رقابتی فوق بسیار حایز اهمیت می باشد .

دارا بودن استانداردهای جهانی :

توجه به كیفیت و استانداردهای ملی تعریـف شـده در تهیه سوهان و توجه به استانداردهای جهانی بسیار حایز اهمیت می باشد .

آشنایی کامل با امور تجارت جهانی :

فعالیت در بازارهای جهانی مستلزم آگاهی کامل صادرکننده از مقررات و الزامات تجارت جهانی می باشد .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی سوهان پزی و تولید سوهان


محصول مورد مطالعه این طرح دارای اهمیت استراتژیكی در كشور نمی باشد اما با توجه به نیاز روز افزون كشور به توسعه صادرات غیر نفتی بحث بسته بندی مناسب محصولات به ویژه در صنایع غذایی هر روز پررنگ تر می شود .

از سویی رشد روز افزون بیماریهای غیر واگیر كه نقش تغذیه در پیشگیری و درمانهای حمایتی آنها كاملاً به اثبات رسیده است حاكی از اهمیت رشد و توسعه صنایع غذایی در كشور دارد لذا محصولات آردی و صنایع قنادی كه بخش از صنایع غذایی كشور را شامل می شوند مهمترین منبع غذایی در تغذیه مردم ایران و تامین كننده قسمت عمده كالری ، پروتیین و ویتامین های گروه B می باشند و سوهان به عنوان زیر مجموعه ای از این محصولات دارای اهمیت ویژه ای در تغذیه مردم یك جامعه بالاخص ایران به حساب می آید .


فرایند اجرای این طرح توجیهی سوهان پزی و تولید سوهان

تهیه خمیر

تهیه خمیر بخش اصلی و اساسی تهیه سوهان می باشد . در این مرحلـه به میـزان ٢٠ كیلوگرم آرد نول و ٥,١ – ١ كیلوگرم جوانه گندم را در ظرف بزرگ بار قسمت ( دیگ بار قسمت ) ریخته و مقداری آب به مخلوط آرد و جوانه گندم اضافه كرده بطوری كه محلول رقیقی ( دوغ آب ) تهیه شود .

لازم به ذكر است كه با توجه به فصل تولید سوهان دمای آب و مو اد اولیه مورد استفاده متغیر است و برای ایجاد محلـول رقیق در زمستان از آب با دمای حدود ٣٥ درجه سانتیگراد و در تابستان از آب معمولی و یا آب ٣٥ درجه سانتیگراد استفاده می شود .

شعله زیر دیگ بار قسمت و همچنین دستگاه همزن را روشن كرده ، آرد ، جوانه گندم و آب را با یكدیگر كاملاً مخلوط كرده و در مدت حرارت دادن كه دمای مخلوط به ١٥٠ تا ٢٠٠ سانتی گراد می رسد دستگاه همزن همزمان با ادامه پخت ، مواد را جهت یكنواختی بیشتر مخلوط می كند و این عمل ( حرارت دادن و هم زدن ) تـا بـه دست آوردن قوام مناسب و برطرف نمودن بوی خام ادامه می یابد و در صورتیكه مخلوط به قوام نرسید و بوی خام آن برطـرف نگردد می توان مقداری آب به آن اضافه نمود و عمل پخت را ادامه داد .

زمانیكه مخلوط به حالت جوش درآمد شعله زیر بار را قطع كرده بار به مدت ١٥ تا ٢٠ دقیقه به حال خود گذاشته می شود كه در اصطلاح به این عمل خواباندن بار می گویند .

پس از این مرحله شعله زیر دیگ بار را روشن نموده تا بار به حالت جوش بیاید در این مرحله مقدار ٥,٢٣ كیلوگرم شكر به آرد اضافه می شود و كاملاً در مخلوط حل می شود .

بر اساس حجم بار مدت زمان حرارت دادن بار جهت حل شدن شكر در مخلوط حدود ١ تا ٥,١ ساعت می باشد پس از سپری شدن این قسمت بار به سفتی مورد نظر می رسد و می جوشد . جهت اضافه نمودن روغن مجدداً شعله زیر بار قطع می شود تا بار خنك شود .

در این مرحله روغن اضافه شده و كاملاً مخلوط می گردد سپس دو كیلوگرم زرده تخم مرغ كه از قبل با نیم تا یك كیلوگرم شكر مخلوط و به هم زده شده ، اضافه می گردد كه در این حالت خمیر عمل آورده می شود سپس ٢ تا ٧ مثقال پودر زعفران حل شده در آب یا گلاب به بار اضافه می شود .

پس از طی این مراحل و یكنواخت شدن بار ، آن را با پیمانه بزرگی به ظروفی با گنجایش ١٥ كیلوگرم موسوم به كاسه پسایی منتقل و سپس آنها را به مكانی نسبتاً خنك منتقل می كنند تا در فرآیند های بعدی تولید مورد استفاده قرار گیرد .

رساندن ( آبگیری و عمل آوری خمیر )

این مرحله شامل آبگیری و عمل آوری خمیر است . در مرحله آبگیری بار از كاسه پـسایی به كاسه پسایی دیگ ری موسوم به پستایی یا دیگ آبگیری تحت شرایط حرارتی ٢٠٠‐١٥٠ درجه سانتیگراد منتقل می شود و مخلوط توسط همزن هم زده می شود تا آب آن بخار شود ، غلظت آن افزایش پیدا كرده تا شكل آن به خمیر نزدیكتر گردد .

شكل دهی

شكل دهی سوهان طی سه مرحله انجام می پذیرد كه شامل غنچه گیری ، مشته زنی و آرا یش سوهان می باشد . در مرحله غنچه گیری توده خمیر به قطعات كوچكتری تقسیم بندی می شود این قطعات كه غنچه نامیده می شوند به سینی های دیگر منتقل می شوند .

غنچه های چیده شده جهت شكل دهی نهایی توسط یك وسیله دستی تحت فشار قرار گرفته و كوبیده می شود كه بسته به شكل سوهان میان تخت شدن آن متفاوت می باشد و با افزودن مغز پسته و خلال بادام كه از قبل خرد و آماده سازی شده آرایش سـوهان انجام می گیرد ایـن مرحله تقریبـاً با مرحلـه مشته زنی همراه می باشد .

خنك كردن و بسته بندی

در این مرحله سوهان به صفحه فلزی بزرگی كه در مقابل آن یك خنك كننده قرار دارد منتقل می شود و سوهان خنك شده و شكل نهایی را به خود می گیرد . سوهان پس از سرد شدن بر اساس اندازه ، نوع سوهان و گنجایش وزن ظرف بسته بندی می شود .

جهت جلوگیری از چسبیدن سوهان ها به یكدیگر و سطح ظروف بخصوص ظروف فلزی از كاغذهای مخصوص ( كاغذ مومی ) در بین لایه های سوهان استفاده می شود . سپس توزین و درب بندی ظرف سوهان انجام می گیرد و جهت جلوگیری از نفوذ هوا لایه نازكی از پلاستیك در بین درب و بدنه ظرف قرار می گیرد كه تحت حرارت دوخته می شود . پس از طی این مراحل بسته های سوهان درجای خشك و خنك و دور از نور نگهداری می گردد .


ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی سوهان پزی و تولید سوهان

• ماشین همزن دیگ بار قسمت
• ماشین همزن پسایی دیگ آبگیری
• دیگ بار قسمت
• دیگ پستایی ( دیگ آبگیری )
• كاسه پسایی

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید سوهان

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت سال 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت سال 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارایه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی سوهان، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool