جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Yogurt Flavors1

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ماست طعم دار سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید ماست طعم دار را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.


از موارد کاربرد ماست طعم دار می توان به مواردی همچون تأمين بخشي از انرژي مورد نياز بدن ، تقويت سيستم ايمني ، جايگزين مناسب براي بيماران با بيماري عدم تحمل لاكتوز ، پيشگيري از اسهال و كمك به درمان اسهال كودكان ، كمك به سلامت لثه ها ، افزايش سلامتي و طول عمر انسان ، حاوي فيبرهاي رژيمي و پتاسيم ( در مورد ماست ميوه اي ) ، ايجاد تنوع غذايي و بهبود ذائقه مردم و بالا بردن مصرف لبنيات ، منبع غني از كلسيم ، يد و ... اشاره کرد.


معرفی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ماست طعم دار



ماست با آروما و طعم هاي متعدد خيلي محبوب مي باشد . طعم ها معمولاً درست قبل از پر كردن بداخل ظروف مورد نظر افزوده مي شوند ، افزودني هاي معمول ميوه يا توت ها هستند كه معمولاً بصورت پوره يا بصورت ميوه كامل در شربت مي باشند . اين افزودني ها اغلب 50 درصد قند دارند . هرچند كه برخي توليد كنندگان محصولاتي با قند كم و با چربي كم توليد و ارائه مي كنند . ماست هايي با قند كم يا بدون قند اغلب با ساخارين يا بيشتر با آسپارتام شيرين مي شوند . استفاده از قندهاي ميوه به شكل كنسانتره آب سيب مي باشد . زمان ماندگاري ماست پاستوريزه در يخچال 14 روز است . و در ماست استريل براي افزايش مدت نگهداري ماست پس از توليد و تنظيم شدن اسيد ، به وسيله دستگاه مخصوص آنرا حرارت داده و استريل  مي نمايند و  بسته بندي مي كنند . زمان ماندگاري آن چهار تا شش ماه مي باشد . در ماست چكيده به علت بالا بودن اسيديته زمان ماندگاري حدود 10 روز در يخچال است .


توليد ماست ميوه اي در دنيا بسيار رايج است و طرفداران زيادي نيز دارد و براي توليد اين محصول روشهاي مختلفي وجود دارد كه در زير به چند نمونه اشاره مي شود :
الف- توليد ماست ميوه اي با استفاده از اسانس و رنگ خوراكي
در اين فرآيند رنگ و طعم ميوه مورد نظر را همراه با مواد پايدار كننده به ماست افزوده و بسته بندي مي كنند . معمولاً در اين فرآيند از اسانس هاي مصنوعي استفاده مي كنند كه مصرف آن در بعضي كشورها با محدوديت همراه است .

ب- ماست ميوه اي با مربا يا مارمالاد ميوه
در اين موارد ماست را با مربا يا مارمالاد ميوه و مواد پايدار كننده مخلوط كرده و بسته بندي مي نمايند . در بعضي موارد ماست و ميوه را بصورت جداگانه بسته بندي كرده و بصورت بسته بندي هاي دوقلو به فروش مي رسانند و مصرف كننده هنگام مصرف آنها را با هم مخلوط مي نمايند .
براي بهبود مزه و براي فراهم آوردن انواع طعم ها ، برخي از انواع ميوه ها به ماست اضافه مي شود ،  ميوه هاي محبوب شامل توت فرنگي ، زغال اخته ، موز ، و هلو است اما هرگونه ميوه اي مي تواند افزوده بشود. علاوه بر ميوه ها ، طعم ها هم افزوده مي شود . اين طعم ها مي تواند شامل مواردي مانند وانيل ، شكلات ، قهوه و حتي نعناع باشد . توليد كنندگان همينطور از طعم دهنده هاي مصنوعي و طبيعي استفاده  مي نمايند . فرآيند توليد ماست شامل اصلاح تركيب و پاستوريزاسيون شير ، تخمير در درجه حرارت گرم ، سرد كردن آن و افزودن ميوه ، شكر و يا هر ماده ديگر است .

 

در ماست ميوه اي از ميوه تازه ، كنسرو شده يا منجمد استفاده مي شود . آن مي تواند بصورت برش يافته يا خرد شده يا بصورت پوره شده در قسمت بالايي ماست يا مخلوط شده در داخل ماست استفاده بشود . در روش سوئيسي تهيه ماست ميوه اي ، پوره ميوه را در داخل ماست بهم زده تا قوام خامه اي زياد بوجود آمده و تا 3-2 ساعت آنرا در يخچال قرار مي دهيم .  ماست اغلب بصورت شيرين شده و طعم دار يا با ميوه افزوده شده در ته ظرف ( fruit bottom ) فروخته مي شود . اگر معمولاً ميوه به داخل ماست زده مي شود آن برخي اوقات بعنوان سبك سوئيسي ناميده مي شود . ماست كامل يوناني از شير مخلوط شده با خامه يا ميزان چربي دقيقاً ده درصد تهيه مي شود . ماست يوناني اغلب با قطعات ميوه كنسرو شده بصورت دسر سرو مي شود . ماست با عنوان سس رايج يوناني بنام tzatziki بصورت ساندويج gyuros  است كه از ماست ، خيار و سير تهيه مي شود . اغلب ماست ها در آمريكا حاوي پكتين يا ژلاتين افزوده شده بعنوان پايدار كننده ( تثبيت كننده ) و امولسيفاير و غلظت دهنده مي باشند ، مرباي ميوه در عوض قطعات ميوه خام در ماست هاي ميوه اي براي نگهداري به مدت هفته ها ، مورد استفاده قرار مي گيرد .   

 


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی ماست طعم دار



موارد كاربرد ماست ميوه اي و ماست طعم دار  
تأمين بخشي از انرژي مورد نياز بدن
تقويت سيستم ايمني
جايگزين مناسب براي بيماران با بيماري عدم تحمل لاكتوز
پيشگيري از اسهال و كمك به درمان اسهال كودكان
كمك به سلامت لثه ها
افزايش سلامتي و طول عمر انسان
حاوي فيبرهاي رژيمي و پتاسيم ( در مورد ماست ميوه اي )
ايجاد تنوع غذايي و بهبود ذائقه مردم و بالا بردن مصرف لبنيات
منبع غني از كلسيم ، يد
منبع خوبي از ويتامين هاي گروه B بخصوص ويتامين B2 و12 B و در مورد ماست ميوه اي تامين بخشياز ويتامين هاي A و C  
تأمين بخشي از پروتئين مورد نياز بدن
هضم آسانتر ماست از شير
جذب بهتر مواد غذايي با ايجاد شرايط مناسب بيولوژيكي
باعث كاهش وزن
باعث كاهش كلسترول خون مي شود
منبع بسيار خوب براي جذب پروتئين
كاهش عفونت هاي قارچي دستگاه تناسلي زنان
كاهش تومور روده ( به واسطه كلسيم موجود در ماست )

 


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی ماست طعم دار



شماره استاندارد    عنوان استاندارد
2852 : PH
1753  : ماده خشك بدون چربي ( درصد وزني بر پايه شير )  
384 : چربي ( درصد وزني بر پايه شير )

 


فرآیند تولید ماست طعم دار


مقدار كافي شير وزن شده و تا 90-80 درجه سانتي گراد به مدت 20-15 دقيقه حرارت داده مي شود و سپس تا 48-45 درجه سانتي گراد سرد مي شود .
2 تا 3 درصد از كشت ماست به شير افزوده شده و به خوبي مخلوط مي شود .
شير در ظروف تميز و استرليزه براي بستن ريخته مي شود .
لازم به ذكر مي باشد ، طعم ها معمولاً درست قبل از پر كردن بداخل ظروف مورد نظر افزوده مي شوند .
ظروف شير در 45 درجه سانتي گراد گرمخانه گذاري شده تا لخته يكنواخت بشود .
محصول از گرمخانه جدا شده و در 5 درجه سانتي گراد نگهداري مي شود تا به دست مصرف كننده برسد .
تجهيزات تميز شده و براي بچ بعدي عمليات آماده است .
در ماست ميوه اي از ميوه تازه ، كنسرو شده يا منجمد استفاده مي شود . آن مي تواند بصورت برش يافته يا خرد شده يا بصورت پوره شده در قسمت بالايي ماست يا مخلوط شده در داخل ماست استفاده بشود . در روش سوئيسي تهيه ماست ميوه اي ، پوره ميوه را در داخل ماست بهم زده تا قوام خامه اي زياد بوجود آمده و تا 3-2 ساعت آنرا در يخچال قرار مي دهيم  .

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید ماست طعم دار

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید ماست طعم دار با کامفار ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool