جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

bread

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث نانوایی سنتی چند منظوره سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی احداث نانوایی سنتی چند منظوره را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

نان ازجمله محصولاتی می باشد که در تمام جهان با هرنوع فرهنگ و عقیده ای برای مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد . تقریبا در همه منازل نان به صورت روزانه مورد استفاده قرار می گیرد . در کشور ایران بیشتر غذا های سنتی ازقبیل دیزی ، کله پاچه ، کباب و ... با استفاده از نان مصرف می شوند . بنابراین نان یکی از محصولات غذایی جدایی ناپذیر در خانه های ایرانی می باشد .

نانوایی های سنتی در داخل کشور ایران از اهمیت بالایی برخوردار می باشند ، چرا که در کشور ایران تقریبا بیش از 60 درصد از مردم از نان های سنتی مانند نان لواش ، نان بربری و نان سنگک استفاده می نمایند .

به علت وجود تقاضای مناسب و همیشگی برای نان های سنتی ، وجود بیش از یک نانوایی سنتی چند منظوره در هر منطقه نیز بعضا توجیه اقتصادی مناسبی داشته و ضمنا موجب جلوگیری از ایجاد صفهای طویل در نانوایی ها می شود .


کد های آیسیک مرتبط با محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی تولید نان های سنتی لواش و سنگک و بربری ، عبارتند از


نان لواش ماشینی : 1541512310

سنگک ماشینی : 1541412305


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی احداث مجتمع نانوایی سنتی چند منظوره ، عبارتند از


نان های سنتی – ویژگی ها و روش های آزمون : 2628

نان های سنتی – ویژگی ها و روش های آزمون ( اصلاحیه شماره یک ) : A-2628

غلات و فرآورده های آن – نان تافتون ، بربری ، لواش ، آئین کار تولید : 5810 ، 5809 و 5808

غلات و فرآورده های آن – نان جو – ویژگی ها و روش های آزمون : 6761 و 6943

آرد گندم و آرد چاودار – راهنمای عمومی روش های آزمایشی تولید نان : 12043

شرایط فنی – بهداشتی کارگاه های نانوایی : 2749

ویژگی ها و نحوه آزمون ، نان ، شیرینی آردی و خمیر آن ها - نگهداری در سردخانه – آیین کار : 10928


مواد اولیه مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید نان های سنتی لواش و سنگک و بربری ، عبارتند از


آرد معمولی

آرد مخصوص نان سنگک

آرد ستاره

شکر

رومال

خمیر مایه

روغن

نمک ید دار

آب

دانلود فایل طرح توجیهی تولید نان های سنتی لواش و سنگک و بربری


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool