ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث نانوایی سنتی چند منظوره سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی احداث نانوایی سنتی چند منظوره را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
نان از جمله محصولاتی می باشد که در تمام جهان با هرنوع فرهنگ و عقیده ای برای مردم از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد . تقریبا در همه منازل نان به صورت روزانه مورد استفاده قرار می گیرد .
در کشور ایران بیشتر غذا های سنتی ازقبیل دیزی ، کله پاچه ، کباب و ... با استفاده از نان مصرف می شوند . بنابراین نان یکی از محصولات غذایی جدایی ناپذیر در خانه های ایرانی می باشد .
نانوایی های سنتی در داخل کشور ایران از اهمیت بالایی برخوردار می باشند ، چرا که در کشور ایران تقریبا بیش از 60 درصد از مردم از نان های سنتی مانند نان لواش ، نان بربری و نان سنگک استفاده می نمایند .
به علت وجود تقاضای مناسب و همیشگی برای نان های سنتی ، وجود بیش از یک نانوایی سنتی چند منظوره در هر منطقه نیز بعضا توجیه اقتصادی مناسبی داشته و ضمنا موجب جلوگیری از ایجاد صفهای طویل در نانوایی ها می شود .
دانلود فایل طرح توجیهی تولید نان های سنتی لواش و سنگک و بربری