طرح توجیهی رست قهوه سال 1402 + word + pdf

roast

جهت نگارش مطالعات بازار و طرح توجیهی رست قهوه اطلاعات کاملاً به روز برای سال 1401 ، با فرمت DOC و PDF و با گزارش گیری نرم افزار کامفار ، جهت اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، این صفحه را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید فایل pdf طرح توجیهی رست قهوه را که قدیمی هستند ، صرفا جهت مطالعه از انتهای صفحه دانلود نمایید.


معرفی طرح توجیهی رست قهوه


فرآوری و رست قهوه به عنوان یکی از صنایع پرسود شناخته شده است چون در اکثر کشورها قهوه به عنوان یکی از نوشیدنی های گرم مورد استقبال بالایی قرار گرفته است. از گذشته تا کنون قهوه حتی قدمتی بیشتر از چای در میان اقوام مختلف داشته و با این اعتقاد که این دانه پرفایده خواص دارویی نیز دارد، تا به امروز بسته بندی و تولید این محصول اهمیت و رشد به سزایی داشته است.

موارد مصرف محصول مورد بررسی در طرح توجیهی رست قهوه

قهوه دارای اثر شادی بخش و تاثیر به سزایی در جلوگیری از ابتلای افراد به افسردگی دارد.

نوشیدن یک فنجان قهوه در اکثر مواقع منجر به کاهش سردردهای مزمن میگردد و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.

وجود ماده ای به نام تانن در قهوه، از پوسیدگی دندان جلوگیری میکند.

وجود ترکیبی به نام پولیفول تاثیر به سزایی در جلوگیری از ابتلا به آلزایمر در افراد را دارد.

وجود بخش اعظم کافئین در قهوه، کمک بالایی به سوزاندن چربی در بدن می کند، مصرف قهوه قبل از ورزش باعث می شود سلول های چربی منبع انرژی در بدن افراد شود.

مصرف روزانه قهوه خطر ابتلا به بیماری های قلبی و کبدی را کاهش داده و از ابتلای افراد به انواع سرطان ها و نارسایی های کلیوی جلوگیری می کند.

مصرف منظم قهوه خطر ابتلا به بیماری نقرس در زنان را تا 22 درصد کاهش می دهد.

کد آیسیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی رست قهوه

قهوه فوری گرانوله: 1549512311

انواع پودر نوشیدنی فوری بر پایه قهوه: 1549412565

انواع قهوه فوری : 1549412309

پودر قهوه بوداده و سابیده: 1549412303

دانه قهوه بو داده شده: 1549412302

بسته بندی نسکافه و پودر قهوه: 15491140

بسته بندی قهوه فوری: 15491121

بسته بندی قهوه: 15491120

تعرفه گمرکی محصول مورد بررسی در طرح توجیهی رست قهوه

قهوه بو داده کافئین نگرفته به صورت عمده : 9012120

قهوه بوداده کافئین نگرفته:9012190

کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی رست قهوه

برزیل، کلمبیا، مکزیک،هند و ویتنام از کشورهای عمده تولیدکننده و ایالات متحده آمریکا ، اسپانیا، آلمان، ایتالیا،فرانسه، ژاپن، دانمارک ،استرالیا،نروژ و سوئد از جمله کشورهای عمده مصرف کننده قهوه می باشند.

اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی رست قهوه:

قهوه به عنوان دومین کالای مصرفی در دنیا بعد از بنزین نقش به سزایی در اقتصاد دارد و به جرات می توان گفت قهوه رقیبی منحصر به فرد و جایگزین سوخت های فسیلی قرار خواهد گرفت و اقتصاد جهانی در تحولی نوین بر مبنای آن تغییز خواهد کرد.

به دلیل نادیده انگاشتن این صنعت در ایران دانه های قهوه پس از فراوری در کشورهای تولیدکننده مذکور با قیمتی ده برابری وارد ایران شده که در نهایت سود بالایی نصیب فعالان این حوزه خواهد شد.

شایان ذکر است در صورت ورود ایران به این صنعت و حضور قهوه به عنوان کالای مصرفی و تجاری در بخش صادرات ،کسب درآمد به میزان یک پنجم از صادرات نفتی دور از ذهن نباشد،کالایی که در آینده ای نه چندان دور نقش مهمی در بازار و اقتصاد جهانی بازی خواهد کرد.


فرآیند تولید محصول مورد بررسی در طرح توجیهی رست قهوه


فرآیند تولید محصول مورد بررسی در طرح توجیهی رست قهوه

1-      سمعی : سنجش تعداد ترک های قهوه در درجه حرارت مختلف

2-      بصری: مشاهده فرآیند تغییر رنگ قهوه در درجه حرارت مختلف

مراحل رست قهوه مندرج در طرح توجیهی رست قهوه

1-      گرماگیر:

  • قرارگرفتن قهوه در دمای 86 تا 165 درجه سانتی گراد.
  • خشک شدن تدریجی قهوه سبز و متمایل شدن به رنگ زرد و با رایحه ای مشابه ذرت بوداده

2-      لایت:

  • قرارگرفتن قهوه در دمای 196 تا 205 درجه سانتی گراد.
  • کاهش 5 درصدی وزن دانه ها و افزایش دوبرابری اندازه آن ها

3-      مدیوم:

  • قرارگرفتن قهوه در دمای 220 درجه سانتی گراد.
  • تغییر رنگ دانه ها از طیف قهوه ای روشن تا قهوه ای متوسط
  • کاهش 13 درصدی وزن دانه ها

4-      مدیوم – دارک

  • قرارگرفتن قهوه در دمای 220 تا 230 درجه سانتی گراد.
  • تغییر رنگ دانه ها به رنگ قهوه ای تیره
  • آغاز فرآیند ترک خوردن دوم و تسریع عملیات ترکیدن دانه ها و مشاهده مقداری روغن روی سطح دانه ها

5-      دارک

  • قرارگرفتن قهوه در دمای 230 تا 245 درجه سانتی گراد.
  • دارای رنگ قهوه ای کاملا تیره و پوشش کامل دانه ها با روغن
نگاهی به صنعت تولید قهوه فوری

مزایا و نقاط قوت:

بازار صادرات مناسب، بازار تقاضای رو به رشد و ارزش افزوده بالا

موانع و مشکلات:

وارداتی بودن مواد اولیه،عدم دانش کافی جهت تولید قهوه،واردات قاچاق،نوسانات قیمت جهانی دانه قهوه به علت خشکسالی ،قیمت بالای تجهیزات پیشرفته، فرمولاسیون انحصاری

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.