جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
طرح توجیهی فراوری ذرت و تولید پاپ کورن سال 1400 + pdf + word - 4.0 out of 5 based on 1 vote
امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی 

popcorn

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی فراوری ذرت و تولید پاپ کورن سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی فراوری ذرت و تولید پاپ کورن را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

ذرت منبع خوبی از کاروتن محسوب می گردد و دارای مقادیر زیادی تیامین و اسید فولیك می باشد . ذرت شبیه هیچ یك از غلات دیگر نیست ، غنی از انرژی است و در برنامه های غنی سازی ، مکمل سازی تغذیه ای و ساختن برنامه های غذایی توسعه یافته برای کودکان دچار سوء تغذیه ، استفاده فراوان دارد .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فراوری ذرت و تولید پاپ کورن


ذرت حدود 11 درصد پروتئین دارد . پروتئین ذرت از لحاظ آمینو اسید هایی مثل ترییتوفان ولایزین کمبود دارد . واریته های جدید این محصول که مقادیر بیشتری لایزین هستند در کشورهایی مثل امریکا تولید می شود . ذرت منبع خوبی از کاروتن محسوب می گردد .

همچنین ذرت دارای مقادیر زیادی تیامین و اسید فولیك می باشد . ذرت شبیه هیچ یك از غلات دیگر نیست ، غنی از انرژی است و در برنامه های غنی سازی ، مکمل سازی تغذیه ای و ساختن برنامه های غذایی توسعه یافته برای کودکان دچار سوء استفاده فراوان دارد .

به شکل غذای مورد استفاده در آوردن ذرت شامل سه مرحله می باشد :

آسیاب خشک :

کل دانه ها توسط سنگ و یا غلتك برای تولید آرد یا پودر آسیاب می شوند که این روش نمونه مورد استفاده جهانی دارد ، البته زمانی که محصولات آسیاب شده بلافاصله بعد از تولید مورد مصرف قرار می گیرند . ماندراری چنین محصولی به حضور جنین در آرد بر می گردد .

جنین قابل پرس شدن و عصاره ریزی است . اصلی ترین مزیت ذرت خشك آسیاب شده قیمت کمتر آن در مقایسه با دیگر محصولات است .

آسیاب مرطوب :

در کشورهای توسعه یافته مثل آمریکا از آسیاب مرطوب مهمترین استفاده ها می شود . دو محصول مهم از این آسیاب مرطوب فراهم می شود که عبارتند از شربت ذرت و اتانول .

مراحل آکالی ( alkaili ) :

ذرت با آب مخلوط و پس از آغشته شدن با آهك به مدت 50 دقیقه در دمای 90 درجه سانتیگراد حرارت می بیند . پس از آن به مدت 14 ساعت خیسانده شده و توسط آب تازه شسته می شود تا بقایای قلیایی و بقایایی بجا مانده از خود ذرت شسته شوند و ذرت شسته شده با شن و ماسه آسیاب می شود .

سپس پس از صاف و هموار نمودن در تنور برای مدت 2-1 دقیقه پخته می شود . نام این محصول ماسا است . ماسا همچنین می تواند به منظور درست کردن چیپس تردیلا یا چیپس ذرت مورد استفاده باشد و یا اینکه پس از خشك شدن با آسیاب شدن آسیاب شده و نهایتا آرد تولید کند .

از جمله محصولات ذرت می توان به موارد زیر اشاره نمود :

آرد مخصوص :

دارای مقدار زیادی آندوسپرم و مقادیر کمی ویتامین B می باشد . این محصول در آبجوسازی اهمیت دارد . از آن به عنوان نشاسته حد واسط برای فعال کردن عصاره مالت جو در بخش آبجو سازی استفاده می شود .

روغن جنین ذرت :

قابل عصاره ریری توسط دستگاه تقطیر است . این روغن ، روغن مطبوعی است ، چرا که دارای مقادیری اسید یا لینولئیك بوده و دارای عطر و بوی مناسب نیز می باشد . محتوای چربی ذرت 3.6 درصد است و روغن عصاره گیری شده از آن می تواند پس از تصفیه شدن یك روغن ریاهی با کیفیت بالا برای پخت و پز غذا تولید کند .

ذرت بو داده :

ترکاندن ذرت روشی برای پختن نشاسته است . ابتدا دانه های ذرت حرارت می بینید ، سپس توسط آب بخاردهی شده تا منبسط شوند ، افزایش فشار دانه ها را منفجر کرده یا می ترکاند . کیفیت مرغوب ذرت بو داده در عطر و بو و طعم و سختی آن و عدم حضور پوسته و بالا بردن میزان تراکیدگی است .

نشاسته ذرت :

به صورت وسیعی مورد استفاده است . توسط یك مرحله آسیاب مرطوب با برداشته شدن پوسته و جنین صورت می ریزد ، سپس ذرت آسیاب شده با آب مخلوط می شود . ماده نیمه جامد حاصله توسط عملیات الك کردن و یا پیکر بندی تفکیك می شوند . نشاسته تصفیه در حالی که بسیاری از پروتئین ها بصورت معلق باقی مانده اند ، استخراج می شود .

نشایته ذرت بعلت ارزان بودن ، کمبود ویژگی های عطری و پخت و پزی و بعلت ایجاد خمیر صاف و البته تمیز با آب یا دیگر محلولهای تمیز بسیار مورد استفاده است . طعم نشاسته ذرت به همراه وانیل و رنگدانه های خوراکی ، مطوب بوده و بعنوان پودر شیرینی فروخته می شود .


فضا و زیرساخت های مورد نیاز ، مورد نیاز جهت اجرای طرح توجیهی فراوری ذرت و تولید پاپ کورن


• زمین
• ساختمان تولید
• انبار مسقف مواد اولیه و محصول
• ساختمان آزمایشگاه و ابزارآلات و تاسیسات
• ساختمان اداری و رفاهی و خدماتی
• معابر
• فضای سبز

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارگاه فراوری ذرت و تولید پاپ کورن

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی فراوری ذرت و تولید پاپ کورن ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool