طرح توجیهی تولید ترشی و خیارشور سال 1400 + pdf + word

Mix pickles

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید ترشی و خیارشور سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید ترشیجات و شوریجات را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

ترشیجات و شوریجات معمولا همراه با غذا مورد مصرف قرار می گیرند . خیارشور حالت چاشنی داشته و خیلی اوقات در تهیه غذا های سبك و ساندویچ به كاربرده می شود . ترشیجات بیشتر حالت سنتی خود را حفظ نموده اند و اغلب همراه غذاهای سنتی مورد مصرف قرار می گیرند .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ترشی و خیارشور


ترشیجات و خیارشور معمولا همراه با غذا مورد مصرف قرار می گیرد . خیارشور حالت چاشنی داشته و به صورت زیادی در تهیه غذا های سبك و ساندویچ به كاربرده می شود . ترشیجات بیشتر حالت سنتی خود را حفظ نموده اند و بیشتر همراه غذاهای سنتی مورد مصرف قرار می گیرند .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید ترشی و خیارشور

برای تولید ترشی و خیارشور باید استانداردهای شماره GOST 1633 ، GOST 12231 ، GOST 27853 ، GOST 27853 رعایت شوند .

کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ترشی و خیارشور

كشورهای اروپای شرقی و آسیای میانه و چین وخاورمیانه کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده این محصول می باشند .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ترشی و خیارشور


ترشی و خیارشور جزء محصولات غذایی که دارای استاندارهای سخت خوراکی در اروپا و آمریکا نمی باشد و ، لذا پیشنهاد می شود ، و با توجه به شرایط صادرات آسان و تعرفه ای گمرکی و هزینه حمل و نقل در ابتدا صادرات به کشورهایی که شرایط واردات آسان تری دارند مد نظر قرار گیرد .

همچنین شایان ذکر است مصرف کنندگان این محصول کشورهای آسیای میانه ، خلیج فارس و اروپای شرقی وتا حدی اروپای غربی می باشند .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید ترشی و خیارشور


این كالا بدلیل استفاده محصولات كشاورزی به عنوان مواد اولیه و در حقیقت ایجاد ارزش افزوده برای برای كالاهای كشاورزی وایجاد اشتغال مناسب برای كشورهایی كه دارای محصولات كشاورزی با قیمت و كیفیت مناسب بسیار مطلوب می باشد .

همچنین بدلیل تغییر بافت سنتی خانواده ها در كشورهای درحال توسعه مصرف ترشیجات و خیارشور تولید شده به صورت صنعتی در حال گسترش بوده و بسیاری از كشورها سعی در گسترش اینگونه محصولات بجای غذای سنتزی در حال گسترش دارند .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید ترشی و خیارشور

فرآیند تولید خیارشور :

خیارشور از قرار گرفتن خیار در محلول مناسب آماده شده از سرکه و آب نمک خیارشور تهیه می شود . فرآیند صنعتی تولید خیارشور در ادامه توضیح داده شده است :

1- توزین خیار قبل از تخلیه و تحویل بار : در کارخانجات مواد غذایی که مواد اولیه آن ها میوه است میوه را به وسیله باسکول توزین کرده وسپس تخلیه می نمایند .

2- شستشو وتمیز کردن اولیه : منظور از تمیز کردن پاک نمودن خیار از هرگونه آلودگی خارجی می باشد.بدین منظور می توان روش غوطه ورسازی خیار در آب استفاده نمود .

3- درجه بندی : این مرحله در تولید خیارشور که میوه به صورت کامل مورد استفاده قرار می گیرد بسیار اهمیت دارد . درجه بندی را می توان بر اساس معیارهایی که ارائه می شود انجام داد :

- شکل و اندازه
- رسیده وتازه بودن
- بافت
- مزه و عطر
- عیوب ظاهری
- رنگ

به استثنای مورد اول که بوسیله دستگاه انجام نمی گردد در بقیه موارد مجبور به استفاده از نیروی انسانی ( به کمک تشخیص با چشم ) می باشیم

4- جداسازی قسمت های زائد : این کار بلا فاصله پس از شستشو انجام می گیرد .

5- دم گیری : پس از طی مراحل بالا دستگاه را وارد دستگاه دم گیر می کنند تا دم آن جداشود . این عمل می تواند به صورت دستی نیز انجام گردد .

6- شستشو وتمیز کردن : در این قسمت پس از دم گیری این بار خیار را بوسیله اسپری آب با فشار بالا شستشو می نمایند .

7- قراردادن خیارها در شیشه : پس از آماده کردن خیارها آن ها را بوسیله دستگاه و یا به صورت دستی در شیشه ها قرار می دهیم .

8- آماده کردن محلول آب نمک : محلول آب نمک شامل 7-10% حجمی سرکه و 4-3 % حجمی نمک می باشد پس از تهیه محلول آن را وارد دیگ دوجداره می نماییم و تا دمای 95 درجه سانتیگراد گرم می نماییم .

9- اضافه کردن آب نمک : پس از تهیه آب نمک آن را بوسیله دستگاه پرکن آب نمک به شیشه های خیارشور اضافه می نماییم .

10- پاستوریزاسیون : برای ماندگاری خیارشور آن را وارد دستگاه پاستوریزاسیون مینماییم .

11 - دستگاه دربندی تک هد و چند هد : در این دستگاه یک مخزن وجود دارد که درب ها در آن ریخته می شود و به تدریج برای دربندی مورد استفاده قرار می گیرند این دستگاه دارای هدهای چرخنده است که با چرخش خود باعث دربندی شیشه ها می شوند.

12- دستگاه اتیکت چسبان خطی : در این دستگاه شیشه ها از سمت چپ وارد و پس از اتیکت چسبانی از سمت راست خارج می شوند دراین دستگاه بر اثر برخرد شیشه با دستگاه و چرخش آن لیبل ها به شیشه می چسبند . این دستگاه معمولا از استنلس استیل خشدار ضد اسید با پایه های آلومینی قابل تنظیم استفاده می شود .

13- شرینگ پک : در این دستگاه شیشه های خیارشور را که دربندی و اتیکت زنی شده اند شرینگ می کند.این عمل در بسته های 20 تایی و 12 تایی معمولا انجام می شوند . این عمل بوسیله کارگر نیز قابل انجام می باشد .

فرآیند تولید ترشیجات :

ترشی از قرار گرفتن مخلوط سبزی ها و بعضی میوه ها در محلول مناسب آماده شده از سرکه ترشی تهیه می شود . ترشی دارای انواع بسیار گوناگونی است که در اینجا فرآیند صنعتی تولید ترشی در ادامه توضیح داده شده است :

1- توزین مواد اولیه قبل از تخلیه و تحویل بار : در کارخانجات مواد غذایی که مواد اولیه آن ها میوه وسبزیجات است میوه وسبزیجات را به وسیله باسکول توزین کرده وسپس تخلیه می نمایند .

2- شستشو وتمیز کردن اولیه : منظور از تمیز کردن پاک نمودن میوه و سبزیجات از هرگونه آلودگی خارجی می باشد . بدین منظور می توان روش غوطه ورسازی سبزیجات در آب استفاده نمود .

3- درجه بندی : این مرحله در تولید ترشی که به صورت خرد شده تهیه می گردد اهمیت چندانی ندارد . درجه بندی را می توان بر اساس معیارهایی که ارائه می شود انجام داد :

- شکل و اندازه
- رسیده وتازه بودن
- بافت
- مزه و عطر
- عیوب ظاهری
- رنگ

به استثنای مورد اول که بوسیله دستگاه انجام می گردد در بقیه موارد مجبور به استفاده از نیروی انسانی ( به کمک تشخیص با چشم ) می باشیم .

4- جداسازی قسمت های زائد : این کار بلا فاصله پس از شستشو انجام می گیرد .

5- پوستگیری : در تولید ترشیجات در مقیاس های کوچک پوستگیری را اغلب به صورت دستی انجام می دهند اما در تولیدی های بزرگ از دستگاهی استفاده می شود که با ایجاد چرخش در محصول در داخل استوانه پوست آن را جدا می نماید .
شایان ذکر است این روش برای تمامی مواد اولیه ممکن است قابل استفاده نباشد . به عنوان مثال سر سبز بادمجان و پوست سیر را باید به صورت دستی جدا نمود .

6- خرد کردن : در این دستگاه که به صورت پیوسته کار می کند سبزیجات از قسمت بالای دستگاه وارد و در اثر چرخش چاقوهای تیز که حول محور نصب شده اند سبزیجات را خرد می کنند شایان ذکر است که دستگاهی نیز برای تیز کردن چاقوها می تواند مورد استفاده قرار گیرد . قبل از ورود سبزیجات به دستگاه حتما باید از آهنربایی جهت جذب قطعات آهنی و پیچ و مهره های احتمالی موجود در سبزیجات استفاده نمود تا از رسین آسیب های جدی به دستگاه پیشگیری گردد .

7- آماده کردن محلول سرکه : سرکه را به همراه 3-2% نمک مخلوط شده و به دستگاه پرکن منتقل میگردد .

8- قراردادن سبزیجات خرد در شیشه بوسیله دستگاه پرکن : پس از آماده کردن سبزیجات آن ها را به بوسیله دستگاه پرکن در شیشه ها قرار می دهیم .

9- پاستوریزاسیون : برای ماندگاری خیارشور آن را وارد دستگاه پاستوریزاسیون مینماییم .

10 - دستگاه دربندی تک هد و چند هد : در این دستگاه یک مخزن وجود دارد که درب ها در آن ریخته می شود و به تدریج برای دربندی مورد استفاده قرار می گیرند این دستگاه دارای هدهای چرخنده است که با چرخش خود باعث دربندی شیشه ها می شوند

11-دستگاه اتیکت چسبان خطی : در این دستگاه شیشه ها از سمت چپ وارد و پس از اتیکت چسبانی از سمت راست خارج می شوند دراین دستگاه بر اثر برخرد شیشه با دستگاه و چرخش آن لیبل ها به شیشه می چسبند . این دستگاه معمولاً از استنلس استیل خشدار ضد اسید با پایه های آلومینی قابل تنظیم استفاده می شود .

12- شرینگ پک : در این دستگاه شیشه های خیارشور را که دربندی و اتیکت زنی شده اند شرینگ می کند . این عمل در بسته های 20 تایی و 12 تایی معمولا انجام می شوند.این عمل بوسیله کارگر نیز قابل انجام می باشد .

در انتها متذکر می شویم بادمجان را باید به صورت جداگانه با سرکه جوشاند و در پرکن به بقیه مواد اضافه نمود .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید ترشی و خیارشور

ماشین آلات مورد نیاز جهت تولید خیار شور

• گرید یا درجه بندی محصولات
• گل گیر خیار ودم گیر زیتون
• شستشو وگل گیر تمام اتوماتیك
• وان آماده سازی تمام استیل
• میز كار چرخ دار
• خط پركن اتوماتیك برای خیارو زیتون و سیر
• خط بازرسی و توزین تمام استیل
• مخازن آماده سازی آب نمك
• خط شستشو و استریل شیشه تمام استیل
• شوت برگردان
• خط محلول ریز در قوطی و شیشه تمام استیل
• دربند اتوماتیك شیشه
• نوار ورودی به تونل پاستوریزاتور تمام استیل
• پاستوریزاتور دوشی تمام استیل
• تونل خشك كن
• بسته بندی ( شرینگ پك )
ماشین آلات مورد نیاز جهت تولید ترشی
• گرید یا درجه بندی محصولات
• گل گیر خیار ودم گیر زیتون
• شستشو وگل گیر تمام اتوماتیك
• وان آماده سازی تمام استیل
• میز كار چرخ دار
• خط بازرسی و توزین تمام استیل
• مخازن آماده سازی آب نمك
• خط شستشو و استریل شیشه تمام استیل
• شوت برگردان
• خط محلول ریز در قوطی و شیشه تمام استیل
• دربند اتوماتیك شیشه
• وان پاستوریزاتور
• نوار انتقال قوطی یا شیشه
• دیگ بخر 3 تن با سختی گیر و ژلاك استاندارد
• بسته بندی ( شرینگ پك )
• خلال كن

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید ترشی و خیارشور

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارایه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید ترشی و خیارشور ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.