جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Semi prepared foods

جهت تهیه طرح توجیهی تولید غذاهای آماده و نیمه آماده ، این صفحه را مطالعه نمایید . امروزه وجود مشغله زیاد و کمبود وقت ، به بازار فروش محصولات آماده و نیمه آماده رونق قابل ملاحضه ای بخشیده است ، در حالی که تا مدت ها فقط سوسیس و کالباس به عنوان فراورده های گوشتی در بازار فرآورده های غذایی مطرح بود ، اما این روزها ناگت و نودل ها نیز در کنار همبرگر ، کباب لقمه و فرآورده های دیگر ، می کوشند تا سلیقه های مختلف را پوشش دهند .

نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید غذاهای آماده و نیمه آماده :

وجود مشغله زیاد و کمبود وقت ، به بازار فروش محصولات آماده و نیمه آماده رونق قابل ملاحضه ای بخشیده به طوریکه خانم های شاغل نگران شام شب شان نیستند . تا مدت ها فقط سوسیس و کالباس به عنوان فراورده های گوشتی در بازار فرآورده های غذایی مطرح بود اما این روزها ناگت و نودل ها نیز در کنار همبرگر ، کباب لقمه و فرآورده های دیگر ، می کوشند تا سلیقه های مختلف را پوشش دهند .
غذاهاي Fast Food يا به عبارتي ديگر غذاهايي كه از آنها به عنوان غذاي حاضري نام برده مي شود اغلب غذاهايي نظير پيتزا ، همبرگر ، چيزبرگر ، انواع ساندويچ ، مرغ سوخاري ، ناگت مرغ ، سيب زميني سوخاري هستند كه از رستوران هاي عرضه كننده اين نوع غذاها تهيه مي شود . وجه تمايز رستورانهاي فست فود با ديگر رستوران ها در اين است كه غذاي از پيش آماده شده را پس از مدت زمان كوتاهي بعد از دريافت سفارش مشتري به او تحويل خواهند داد . معمولا غذاهاي فست فود به صورت يكجا و در حجم زياد و از قبل تهيه شده و در طول روز گرم نگه داشته مي شوند يا مدت زمان كوتاهي پس از دريافت سفارش مشتري گرم شده و به او تحويل داده خواهد شد .
سوسیس و کالباس
این فرآورده ها مخلوط های پایداری از گوشت حلال ، چربی و آب هستند که با مواد افزودنی دیگر و در اشکال مختلف تولید می شوند . گوشت مصرفی یا گرم و تازه است یا منجمد و عمدتاً وارداتی با رعایت کامل زنجیره ی سرما ، این گوشت ها با مواد افزودنی توسط دستگاه تامبلر ورز داده می شوند سپس با افزودن یک سری مواد دیگر تبدیل به خمیر می شود ، خمیر به دستگاه میکس منتقل و در آنجا به خوبی مخلوط می شود و در نهایت این خمیر آماده و عمل آوری شده ، توسط پر کن در پوشش های طبیعی یا مصنوعی به شکل سوسیس یا کالباس بسته بندی و در اتاق بخار و در دمایی حدود 80 درجه سانتی گراد پخته می شود .
همبرگر و كباب لقمه
در اين فرآورده ها چرخ كردن ، ورز دادن و عمل آوري گوشت با انواع افزودنيها از جمله طعم دهنده ها و پركننده هايي مثل آرد و نشاسته ، مهم ترين بخش عمليات توليد را تشكيل مي دهند . در توليد اين خوراك نيمه آماده معمولاً از گوشت با چربي بالا استفاده مي شود و متأسفانه مقبوليت و مشتري پسندي آن مستقيماً با ميزان چربي آن در ارتباط است .
افزودني ها
با وجود مجاز بودن اكثر اين مواد طبيعي يا شيميايي ، قوانين محكمي براي حد مجاز استعمال آنها در صنايع غذايي تدوين شده است و استانداردهاي مصرف آنها معمولاً در همه كشورها ثابت است و تخطي از نوع يا ميزان به كار گرفته شده اين افزودني ها تخلف محسوب شده و قابل گزارش و پيگرد است . يكي از تركيبات اضافه شده به اين محصولات پروتئين ها هستند . پروتئين ها علاوه بر افزايش كيفي و كمي فرآورده هاي گوشتي از نظر تغذيه اي ، با پركردن اندكي از حجم بافت محصول در جذب و توزيع آب در آن نيز نقش ايفا مي كنند .
پروتئين ها عمدتاً به شكل هيدروليزشده يا سهل الوصول افزوده مي شوند ، يعني اجزاي مفيد آنها در فرآورده پخش شده و در مصرف و گوارش اين غذاها نيز به آساني قابل دسترس سيستم گوارشي خواهد بود . به طور مثال ، شير خشك و كازئين ، مواد پروتئيني با منشاء حيواني هستند كه عمدتاً در سوسيس و كالباس استفاده مي شوند . پروتئين هاي گياهي از قبيل سويا نيز در تمامي فرآورده هاي گوشتي از جمله همبرگرها و كباب لقمه به كار رفته كه علاوه بر افزايش بار پروتئين سالم ، در جذب آب نيز كمك كننده است .
افزودني بعدي چربي است . اين بخش به عنوان مهم ترين نقاط بحث كارشناسان و دست اندركاران حوزه سلامت و حوزه صنعت غذا مطرح است . علاوه بر چربي ذاتي فرآورده هاي گوشتي ، جهت فرآوري و حفظ طعم و نرمي اين محصولات مقاديري چربي در طي مراحل توليد ، به محصول اضافه مي شود اما متأسفانه منابع اين چربيها عمدتاً روغنهاي هيدروژنه اند . البته متناسب با نوع فرآورده ممكن است درصد و نوع روغن افزوده متفاوت باشد ، به طوري كه در انواع خارجي ناگت مرغ ، تركيبي از روغن هاي هيدروژنه ذرت ، كانولا ، آفتابگردان و ...استفاده مي شود .
نگه دارنده ها
در سوسيس و كالباس نيتريت سديم به عنوان مهم ترين نگه دارنده استفاده مي شود . اين ماده در حفظ و تثبيت رنگ گوشتي محصولات و همچنين نگه داري از تغييرات مخرب بافت فرآورده استفاده ميشود . البته اسيد اسكوربيك ( ساختار اصلي ويتامين C ) نيز به عنوان يك ماده همراه در عملكرد نيتريت نقش خواهد داشت . نمك طعام نيز علاوه بر افزايش ظرفيت نگه داري آب در بافت فرآورده مي تواند خاصيت نگه دارندگي در مقابل رشد ميكروبي و همين طور طعم دهنده داشته باشد . پركننده ها و قوام دهنده ها نيز بخشي از افزودنيهاي محصولات گوشتي اند . اين تركيبات در واقع از اصلي ترين بخشهاي بافت فرآورده هاي گوشتي محسوب مي شوند چرا كه بسته به نوع فرآورده و مرغوبيت آن ، گوشت فقط درصدي ( معمولاً 40 تا 90 درصد ) از محصولات مختلف گوشتي را تشكيل مي دهد و بخش عمده باقي مانده را مواد پركننده ، تشكيل خواهد داد . اين مواد عمدتاً از تركيبات كربوهيدراتي هستند . كربوهيدراتهايي مثل انواع نشاسته به طور بالقوه توانايي جذب و حفظ آب در بافت محصول را دارا هستند و به همين جهت از جمله بهترين پركنندهها به حساب مي آيند .
سبزيجات
سبزيجات آماده و منجمد تغيير سبك زندگي در دنياي امروز و كم علاقه تر شدن بيشتر خانمها براي گذران وقت در آشپزخانه و شرايط اجتماعي جديد ، باعث شده است تا گرايش بيشتري به مصرف غذاها و محصولات غذايي آماده و نيمه آماده ايجاد گردد . در بين غذاهاي نيمه آماده و منجمد سبزيجات ، طرفداران فراواني در بين ايرانيها دارند و بيشتر ايراني ها به قورمه سبزي و كوكوسبزي و خورش كرفس علاقه دارند .
تهيه، خرد و سرخ كردن سبزيجات به شكل تازه به تازه را بهترين نوع استفاده از سبزيجات است اما به تمام افرادي كه بنا به هر دليلي قادر به اين كار نيستند توصيه مي شود : براي اينكه خاصيت سبزي ، كمتر از دست برود ، بهتر است بلافاصله پس از سرخ كردن ، آنها را فريزكنيد تا حداقل امكان رشد باكتريها و ميكروارگانيسم هاي دروني يا موجود در محيط در آنها به كمترين حد برسد . بنابراين خريداري و استفاده از سبزيجات منجمد بيشتر از انواع تازه و خردشده اي كه در فروشگاه ها در دسترس هستند ، توصيه ميشود . اما باز هم دقيقا نميتوان گفت كه كدام نوع صد درصد به ديگري برتري دارد . ممكن است كارخانه اي كه آن سبزي تازه خردشده را به بازار ارايه كرده از نظر شرايط بهداشتي و تهيه محصول ، خيلي بهتر از كارخانه اي باشد كه محصول منجمد را روانه بازار نموده است . بسته بندي هاي شفاف ، بي ضررند بسياري از متخصصان در عرصه هاي گوناگون ، بسته بنديهاي شفاف را براي محصولات غذايي مناسب نميدانند و معتقدند كه تابش نور ، باعث تخريب سلولهاي مواد غذايي ميشود .
شرايط نگهداري سبزيجات منجمد به گونه اي است كه بعيد به نظر ميرسد از زمان آماده سازي در كارخانه ، نگهداري در فروشگاه و خريداري و مصرف توسط مشتري ، در معرض تابش نور شديد و مستقيم قرار بگيرد . همچنين خريداران ميتوانند با نگاه كردن به ظاهر كالا ، تازه بودن يا كهنگي آن را تشخيص دهند و عيب و ايراد محصول را ببينند . در اين صورت، اگر محصولي مانند سبزي كه تازگي يا كهنگي اش به راحتي از طريق نگاه كردن به ظاهرش قابل تشخيص است ، در بسته بنديهاي تيره رنگ عرضه شود ؛ امكان انتخاب صحيح براي مصرف كننده از بين ميرود .
كلروفيل موجود در سبزيجات ، به مرور زمان و بنابر شرايط محيطي رنگ خود را تغيير ميدهند و به سمت سبز تيره گرايش پيدا ميكنند . با اين حال ، ما نميتوانيم قاطعانه بگوييم كه سبزيجات منجمد روشن ، تازه تر و بهتر از سبزيجات تيره رنگ هستند زيرا براي مطرح كردن اين ادعا بايد مستندات علمي و درستي در دسترس باشد و آزمايش ها و آناليزهاي مستمري روي اين محصولات صورت گيرد كه متأسفانه اينطور نيست . اما در هر صورت ، كهنگي محصولات غذايي نه تنها ارزش تغذيهاي آنها را كم ميكند و به مرور زمان از بين ميبرد ، بلكه روي ظاهرشان هم تأثير ميگذارد .«آيا محصولات غذايي آماده را خوب ميشويند؟ يكي از نگرانيهاي مصرف كنندگان محصولات غذايي آماده، ترديد در رعايت كامل بهداشت در شستشوي صحيح اين مواد است ؛ دغدغه اي كه شايد بعضيها با توجه به پروانه ساخت محصول و مهر استاندارد ، آن را بي دليل بدانند اما ترديدها همين جا پيش ميآيد : آيا بعد از اعطاي پروانه ساخت و مجوز توليد باز هم از محصولات غذايي كارخانه ها نمونه برداري ميشود و سلامت محصولات ، هر ماه يا هر سال مورد بررسي قرار ميگيرد؟ در اين ميان سبزيجات به دليل اينكه حاوي گل ولاي هستند ، بسيار حساس مي باشند و اگر هنگام شستن آنها مواد ضدعفوني كننده مناسب و به ميزان لازم استفاده نگردد ، ميتوانند سريعترين راه ابتلاي افراد به انواع بيماريهاي انگلي باشند . همچنین تمام مواد ضد عفونی کننده ، شیمیایی هستند و باید پس از استفاده ، محصول را با آب فراوان و سالم شستشو داد تا این مواد به صورت کامل از محصول خارج شوند . اما متأسفانه خریدار از فرآیند تولید ، خبر کافی ندارد و تنها به اعتماد بر تبلیغات بسنده می کند . استفاده از مواد ضد عفونی کننده مناسب و شستشوی دقیق و خوب سبزیجات را بهترین راه برای نگهداری آنها می باشد . معمولاً نگهداری بخصوصی به سبزیجات آماده افزوده نمی شود و عوارض خاصی هم برای مصرف این نوع محصولات گزارش نشده ، مگر بیماری های انگلی که در صورت مصرف سبزیجات آلوده به وجود می آیند .

کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید غذاهای آماده و نیمه آماده :

نودل ( نوعي ماكاروني آماده طبخ )
اين محصول نوعي غذاي آماده با پايه غلات ( گندم ) ميباشد كه كليه خواص گندم را داراست طي آزمايشاتي مشخص شده است كه نشاسته ماكاروني 2 برابر نان و 3 برابر برنج است و باعث ترشح هورمون سروتنين ( كنترل كننده احساسات در بدن ) ميشود . اين محصول آماده مصرف ميباشد كه ميتواند توسط كليه خانوار ها بخصوص افرادي كه زمان كمتري براي تهيه و طبخ غذا دارند مورد مصرف قرار گيرد . اين محصول بسيار سالم و بهداشتي است و از آرد گندم تهيه ميشود . نودل به عنوان يك غذاي آماده يا فست فود شناخته ميشود و نحوي استفاده آن ريختن محتويات بسته در آب جوش به مدت سه دقيقه ميباشد كه پس از آن غذا آماده بوده و به عنوان يك وعده غذايي مورد استفاده قرار ميگيرد .
اين كالا بدليل استفاده محصولات كشاورزي به عنوان مواد اوليه و در حقيقت ايجاد ارزش افزوده براي كالاهاي كشاورزي و ايجاد اشتغال مناسب براي كشورهايي كه داراي محصولات كشاورزي با قيمت و كيفيت مناسب بسيار مطلوب ميباشد . به علت ماندگاري زياد و آماده شدن سريع آن كه نيازي به محل پخت ندارد و ارزش غذايي بالا ي نودل از آن ميتوان در شرايط بحران و در مناطق آسيب ديده از بلاياي طبيعي مورد استفاده قرار گيرد كه به اهميت اين غذا به عنوان يك وعده غذايي گرم در شرايط اضطراري و شرايط بحراني مي افزايد . همچنين بدليل تغيير بافت سنتي خانواده ها در كشورهاي در حال توسعه مصرف غذاهاي آماده توليد شده به صورت صنعتي در حال گسترش بوده و بسياري از كشورها سعي در گسترش اينگونه محصولات دارند . جداي از بررسي سياستهاي داخلي دولت و وزارت بهداشت كه اخيرا توجه خاصي به اين امر پيدا كرده اند كشورهاي مختلف جهان و موسسه هاي بين المللي زمان بسيار زيادي است كه به اهميت اين ماده غذايي پي برده و يكي از اولويتهاي سياست خود را اين موضوع قرار داده اند و به سرعت در حال رشد دادن و حمايت از صنعت نودل سازي هستند .
ماکارونی ارزان است ، مصرف آن آسان است ، انرزی زاست ، می شود ان را به صورت غنی شده مصرف کرد ، مواد موثر گندم را دارد ، فاسد شدنی نیست ، زمان ماندگاری بالایی دارد ، غذای سالمی است ، مقوی و مغذی است ، ماکارونی برای بیماران دیابتی بسیار مناسب می باشد ، نان تخمیر می شود و باعث تحریک انسولین می گردد در حالیکه ماکارونی باعث تحریک انسولین نمی شود .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید غذاهای آماده و نیمه آماده :

• 605 : خوراک مرغ – ویژگی و روش های آزمون
• 22970 – 3 : ماهی و فرآورده های آن – آئین کار انجماد و نگهداری
• 5751 : ماهی – آئین کار نگهداری ، پخش و عرضه گوشت
• 5625 : ماهی کیلکا پاک شده به صورت منجمد – ویژگی ها و روش ها
• 692 : گوشت ، ماهی ، ماکیان و تخم مرغ – روش نگهداری مواد خوراکی
• 213 : ویژگی ها و روش های آزمون ماکارونی
• 2393 : ویژگی ها و روشهای آزمون میکروبیولوژی
• 3522 : ماشین آلات ماکارونی سازی و مقررات ایمنی و بهداشتی
• 3816 : بسته ماکارونی – ویژگی ها و روشهای آزمون
• 3200 : آئین کار بهداشتی واحدهای تولید کننده ماکارونی
• 2304 : همبرگر خام منجمد
• 6938 : گوشت و فرآورده آن – کباب لقمه خام منجمد ( گوشت قرمز و مرغ ) – ویژگی ها
• 7175 : غذاهای آماده و از بیش بسته بندی شده – غذاهای کنسرو شده کودکان – ویژگی ها
• 7152 : غذاهای آماده و از بیش بسته بندی شده – غذاهای خیلی کم انرژی برای کاهش وزن – ویژگی ها
• 7305 : غذاهای آماده و از بیش بسته بندی شده – کنسرو آبگوشت – ویژگی ها
• 7307 : غذاهای آماده و از بیش بسته بندی شده – کنسرو طاس کباب – ویژگی ها
• 7308 : غذاهای آماده و از بیش بسته بندی شده – کنسرو خورشت فسنجان با گوشت تکه ای – ویژگی ها
• 8530 : غذاهای آماده و از بیش بسته بندی شده – کنسرو مرغ – ویژگی ها
• 8531 : غذاهای آماده و از بیش بسته بندی شده – کنسرو دلمه برگ مو – ویژگی ها
• 4152 : ویژگی های روغن های گیاهی سرخ کردنی جهت مصرف در صنایع غذایی
• 9896 : ناگت مرغ آماده مصرف منجمد – آئین کار فرآوری ، تولید و بسته بندی
• 12585 : ناگت میگو و میگوی سوخاری آماده مصرف منجمد – آئین کار فرآوری ، تولید و بسته بندی
• 9036 : پیتزای آماده طبخ منجمد – آئین کار بهداشتی تولید
• 2326 : میکروبیولوژی مواد غذایی کنسرو شده – ویژگی ها و روش های آزمون
• 3228 : ویژگی های گوشت قرمز منجمد
• 6954 : مواد غذایی – مواد غذایی بسته بندی و سرد شده با زمان ماندگاری بالا – آئین کار بهداشتی

کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید غذاهای آماده و نیمه آماده :

طي سالهاي اخير واردات گوشت عمدتاً از كشورهاي اروپاي غربي ، امريكاي لاتين و اقيانوسيه صورت گرفته است كه در اين ارتباط مي توان به كشورهاي زلاندنو ، استراليا ، فرانسه ، برزيل و اروگوئه اشاره نمود . اين كشورها در شمار توليد كنندگان اصلي مواد پروتئيني ميباشند . در حال حاضر با توجه به وضعيت حاكم بر عراق ميتوان اين كشور را به عنوان يك بازار با كشش خوب در نظر گرفت . برخي از كشورهاي عمده توليد كننده غذاهاي آماده و نيمه آماده عبارتند از : انگلستان ، فرانسه ، بلژيك ، هند ، آلمان ، برزيل ، هلند ، آمريكا
• كشورهاي عمده مصرف كننده
بر اساس آخرين پژوهشهاي موسسه يورومانيتور اينترنشنال ، آمريكاييها بيشترين مصرف غذاي آماده را دارند و ژاپنيها جهت خوردن غذا در بيرون از خانه بيشترين هزينه را مي كنند . بر اساس آخرين تحقيقات موسسه يورومانيتور اينترنشنال در سال 2005 مصرف سرانه غذاي آماده در امريكا 566 دلار بوده است و به دنبال آن كشورهاي كانادا ، انگلستان و استراليا به ترتيب با مصرف سرانه 456 دلار ، 390 دلار و 363 دلار در مكانهاي بعدي قرار دارند . اين مصرف سرانه بالا نشان دهنده اهميت غذاي آماده در شكل زندگي اين كشورهاست . جالب است بدانيد كشوركره جنوبي با سرانه مصرف 239 دلار براي غذاي آماده بالاتر از كشورهاي ثروتمند اروپايي مانند اتريش ، آلمان ، سوئيس و سوئد قرار گرفت . در اين ميان تحقيقات نشان مي دهد كه ژاپنيها با هزينه سرانه 198 دلار براي غذاهاي تحويلي در خانه در سال 2005 در جايگاه نخست قرارگرفتند و به دنبال آن ها انگليس با هزينه سرانه 141دلار به ازاي هر نفر در جايگاه دوم قرار دارد .
لازم به ذكر است سرانه مصرف يك نوع غذاي نيمه آماده به نام نودل در امريكا بيش از 12 كيلوگرم در سال است . اين در حاليست كه مصرف نودل يكي از گزينه هاي پيشنهادي سازمانهاي جهاني غذايي است . براي نودل يعني غذاي بهتر براي زندگي ( IRD ) با توجه به شعاري كه سازمان بين المللي امداد بهتر جهت توسعه و گسترش هرچه بيشتر مصرف اين ماده غذايي سالم و مقوي ، انتخاب كرده و همچنين فلوچارت منتشر شده مي توان به اهميت و جايگاه بالاي اين محصول غذايي در دنيا پي برد .
برخي از كشورهاي عمده مصرف كننده غذاهاي آماده و نيمه آماده عبارتند از : آمريكا ، ايتاليا ، آلمان ، اسپانيا ، تايلند ، روسيه ، عراق و چين .

ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید غذاهای آماده و نیمه آماده :

• تجهیزات آماده سازی مواد گوشتی
• تجهیزات آماده سازی مواد غیر گوشتی
• خط کامل اتوماتیک شامل چرخ گوشت ، میکسر ، قالب زن ، آرد زن ، لعاب زن ، سرخ کن ، سیستم انجماد
• خط بسته بندی محصولات
ماشین آلات خط تولید سوریمی و فیش برگ
• ماشین شستشو و پوستگیر و استخوان گیر
• بالابرها و نوار نقاله ها
• سپراتور و سکوی فلزی
• تانک جمع آوری گوشت و شستشو
• سیستم وکیوم پمپ / سیستم ابگیری روتاری ( الک چرخان )
• سیستم پالایش گوشت
• ماشین پرس و میکسر
• ماشین قالب زن
• ماشین لعاب زنی
• ماشین آرد زن و سرخ کن
• دستگاه انژکتور
• ماشین فیله کن
• دستگاه تامبلر
• تجهیزات تونل انجماد
• سیستم انجماد سریع اسپیرال
• ماشین پوست گیر میگو
• سورتر و گریدینگ میگو
• پلیت فریزر صفحه ای

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید غذاهای آماده و نیمه آماده

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه عمل آوری ماهی و میگو

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه سوسیس و کالباس

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید سوپ آماده میگو

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید سالاد فصل

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید غذاهای آماده و نیمه آماده ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool