طرح توجیهی فراوری صیفی جات سال 1400 + pdf + word

Sophie

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی فراوری صیفی جات سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی فراوری صیفی جات را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

کلیه محققان علوم تغذیه و پزشکی به این نتیجه رسیده اند ، که مصرف میوه ها و سبزی ها موجب کاهش بروز سرطان روده بزرگ می شود . بدین ترتیب که مواد فیبری با تسریع حرکت غذا در دستگاه گوارش ، سرعت تخلیه روده را افزایش می دهند ، که این امر موجب کاهش تماس مواد سرطان زا با دیواره روده می شود .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فراوری صیفی جات


سبزیجات و صیفی جات ، محتوی نوعی مواد سلولزی هستند که فیبر نامیده می شوند . امروزه کلیه محققان علوم تغذیه و پزشکی به این نتیجه رسیده اند که مصرف میوه ها و سبزی ها موجب کاهش بروز سرطان روده بزرگ می شود . بدین ترتیب که مواد فیبری با تسریع حرکت غذا در دستگاه گوارش ، سرعت تخلیه روده را افزایش می دهند که این امر موجب کاهش تماس مواد سرطان زا با دیواره روده می شود .

همچنین مواد سرطان زا با فیبرها ترکیب و بدون جذب شدن از بدن خارج می شوند . اثر دیگر فیبرها جذب اسیدهای صفراوی و کاهش عمل باکتری ها بر روی آنها است . فیبرها به رشد باکتری های مفید روده ای نیز کمک می کنند .

یک مطالعه نشان داد در افرادی که مستعد ابتلا به سرطان روده بوده اند مصرف روزانه سیزده گرم سبوس گندم به مدت 8 هفته ، رشد بدخیم سلول های روده کاهش یافته است .

مصرف فیبر ، میزان ابتلا به سرطان سینه را در زنان کاسته است چون مانع از جذب استروژن اضافی در سلول های سینه می شود .

صیفی جاتی که رنگ زرد دارند موادی بنام بتاکاروتن هستند که در بدن انسان تبدیل به ویتامین A شده و برای دیده چشم بسیار مفیدند ( در صورتی که بعد از آن ها روغن زیتون خورده شود ) صیفی جاتی که از رنگ سبز برخوردار هستند دارای موادی بنام کلروفیل و اسید فولیک بوده و برای خون سازی مفیدند .

انواع هندوانه

بیش از پنجاه نوع هندوانه وجود دارد که در اینجا به معرفی چند گونه میپردازیم .

هندوانه های گرد راه راه

هندوانه های بیضی شکل سفید ( هر چه آفتاب کمتری به آن تابیده باشد پوست سبزتری دارد ) . بذر نوع اول ( راه راه ) را از آرژانتین وارد کرده اند . هر یک کیلو از این نوع بذر 50 هزار تومان قیمت دارد و در صورت کاشت 10 تن محصول میدهد . این نوع هندوانه پوست کلفتی دارد و تخم ریز .

اما بذر نوع دوم ( بیضی شکل ) که به بذر مکه ای مشهور است ، کیلویی 500 هزار تومان قیمت دارد و در صورت کاشت هر یک کیلو از آن ،50 تن محصول به دست خواهد آمد . پوست هندوانه های بیضی شکل ، سفید و نازك است و تخم درشتی دارد .

هندوانه دیم

نوع خاصی از هندوانه که در قدیم خیلی کشت میشد و امروز خیلی کمتر کاشته میشود ، هندوانه دیم ( محبوبی ) است . این نوع هندوانه نسبت به انواع دیگر، شیرینی و قرمزی چندانی ندارد ولی تخمهایش فوق العاده درشت و پرمغز است و آن را فقط به خاطر همان تخمهایش میکارند ؛ یعنی پس از برداشت ، هندوانه ها را زیر آفتاب خشک میکنند ، بعد آنها را چوب میزنند و تخمهایشان را جدا میکنند و به صورت عمده به خواربارفروشیها میفروشند و گاهی صادر میکنند .

تخمه ژاپنی که از مغازه خریداری میکنیم ، دو نوع است ؛ نوع اول کمی ریزتر است که تخم هندوانه ای است که چون قبلا محل کشتش روستای ( جابان ) در دماوند بوده به ( تخمه جابونی ) معروف است و نوع درشتتر تخمه ژاپنی ، از تخم هندوانه ای است که بذر آن از ژاپن آمده است اما به اشتباه هر دو نوع این تخمه ها را تخمه ژاپنی مینامند .

هندوانه ی زرد ( آناناسی )

این هندوانه در ایران بیشتر به نام " هندوانه آناناسی " معروف است . هندوانه زرد در تمام فصول سال یافت می شود ، اما در تابستان به نقطه ی اوج خود می رسد . در هندوانه های معمولی رنگدانه ای به نام " لیکوپن " وجود دارد که باعث ایجاد رنگ قرمز در آنها می شود و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد ، ولی هندوانه ی آناناسی، فاقد این رنگدانه است و به همین دلیل زرد رنگ می باشد . لیکوپن مسیول ایجاد رنگ قرمز در گوجه فرنگی و گریپ فروت نیز میباشد .

به گفته ی محققان ، لیکوپن هندوانه ی زرد در اثر تغییرات ژنتیکی مختلف در طی زمان ، از بین رفته است . نکته ی قابل توجه این هندوانه غیرمعمول ، رنگ زرد روشن متمایل به نور آفتاب آن می باشد . از دیگر مشخصات متمایز آن بافت نرم آن می باشد که مزهای شیرین و نیرو بخش دارد .

گاهی اوقات هم دانه های سیاه در لا به لای بافت گوشتی آبدار این میوه دیده می شوند . هندوانه های زرد چه بیضی شکل و چه گرد ، انواع جالب و قابل توجهی هستند که مزه آنها کمی با مزه ی هندوانه ی معمول قرمز رنگی که ما می خوریم ، متفاوت است . اما پوست آن ها شبیه همان هندوانه های قرمز رنگ است .

هندوانه : گیاهی است یکسـاله ویـک پایـه سـاقه آن خزنـده و پیچـک درد و برگهـای آن پهـن بـا بریدگی های عمیق می باشد . گلهای آن کوچک و زردرنگ است . میوه آن رگد یا دراز . پوست آن سبز رنگ و داخل آن قرمز می باشد . تخمه هندوانه بر حسب انواع مختلف آن ممکن است سیاه ، قرمز ، سفید و یا زرد باشد .

انواع خربزه

ارقام کشت شده در ایران عبارتند از : تاشکندی ، مشهدی عباسی ، گرگاب ، شاه آبادی ، جعفری ، خاقانی ، حـاج ماشاءاللهی ، گرمساری ، محمد آبادی ، مجیدی ، روستاق ، صابونی ، جعفر آبادی ، عباس شوری ، سوسکی ، تخم محمد ، بلخی ، زرد ایوانکی ، شفیع آبادی ، شیرازی ، جارجو ، زابلی ، آتشین و شهسواری .

خربزه : گیاهی از تیره کدویان که میوهاش درشت و شیرین و آبدار است . بوته آن کوتاه و ساقه هایش روی زمین میخوابد . خربزه گیاهی از خانواده Cucurbitaceae با نام علمـی melo Cucumis var.inodorus است .

خربزه میوه ای شیرین ، لذیذ و گواراست که انواع گونـاگونی دارد و بهتـرین آن خربزه خراسان است . رسول گرامی اسلام (ص) در بیان خواص خربزه فرموده اند : خربزه از زینتهای زمین است ، آب آن از رحمت الهی ، و شـیرینی آن از بهشـت اسـت .

همچنـین مـی فرماینـد : خوردن خربزه پیش از غذا ، بدن را می شوید و بیماری را از بدن ریشه کن می کند . خربـزه ، رنـگ چهره را روشن می کند . خربزه دارای ویتامین A است ، از این رو درترمیم و تجدید سلول های بدن نقش دارد خربزه سرشار از ویتامین هایD ، A وC و سلولز است . خربزه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کم خونی مفید است .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فراوری صیفی جات


موارد مصرف هندوانه

• از هندوانه ، و خربزه به صورت تازه خوری مصرف میشود . و یا ، برای تهیه آب میوه و فالوده و استفاده می شود .

• از هندوانه برای تولید الکل اتیلیک نیز استفاده میگردد . هندوانه دارای اسید آمینه ای بنام سیترولین و موادی بنام کاروتن و لیکوپن و نوعی قند بنام انیتول می باشد . که از این قند برای تولید الکل اتلیک استفاده میشود .

• از هندوانه میتوانید در تهیه انواع سالادهای میوه استفاده کنید . از هندوانه و پوست هندوانه برای تولید ترشی نیز استفاده میگردد . مردم کشور روسیه و برخی مناطق کشور خودمان از این میوه ترشی تهیه میکنند و این ترشی یکی از متداولترین راه های به مصرف رساندن این میوه به حساب می آید . به علاوه کشورهای اروپایی نیز از پوست خارجی این میوه ترشی تهیه میکنند و آن را به همراه غذایشان به مصرف میرسانند .

• از هندوانه برای تولید انواع دسر و ژله نیز استفاده میگردد .

• همچنین تخم این محصولات به عنوان آجیل در ایران وکشوره های دیگر به مصرف میرسد . تخم هندوانه دارای حدود 30 درصد روغن است که از نظر خواص شیمیایی مانند روغن بادام می باشد .

خواص دارویی هندوانه

• هندوانه از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است . گرما را برطرف می کند و بهترین میوه تابستان است .

• هندوانه مدر است و به پایین آوردن فشار خون کمک می کند .

• هندوانه معده را تقویت می کند .

• پوست سفید داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است .

• مغز تخمه هندوانه کرم های معده و روده را از بین می برد .

• هندوانه برای ورم مثانه مفید است .

• هندوانه بدن را تازه شاداب می کند .

• هندوانه برای اشخاص گرم مزاج بسیار خوب است .

• آب هندوانه مخلوط با سکنجبین علاج کننده یرقان و دفع کننده سنگ کلیه است .

• برای خنک کردن بدن در روزهای گرم تابستان هندوانه را با شکر بخورید .

• برای برطرف کردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شیر خشت بخورید .

• برای رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندی بخورید .

خواص درمانی خربزه

• خربزه دارای ویتامین A است ، از این رو درترمیم و تجدید سلول های بدن نقش دارد .

• خربزه با داشتن خاصیت ادرارآور بودن در بیماری های سنگ کلیه و مثانه مفید است ؛ دراین بیماری ها باید نمک و فلفل کمتر خورده شود .

• خربزه سرشار از ویتامین هایD ، A وC و سلولز است .

• خربزه به علت دارا بودن خاصیت ملین ، برای معالجه یبوست تجویز می شود .

• اگر گوشت خربزه را له کنید و به صورت مرهم روی سوختگی های سطحی پوست بدن بگذارید ، آن را معالجه

خواهد کرد .

• تخم خربزه برای سرفه حاد ، درد سینه و حلق و تب های شدید مفید است .

• خربزه باعث افزایش شیر در زنان شیرده می شود .

• مغز تخم خربزه ی بو داده طبیعت گرم دارد .

• مغز تخم خربزه ی بو داده دارای خاصیت ادرار آور، نرم کننده و افزایش دهنده میل جنسی است .

• خربزه برای اشخاص مبتلا به سل ریوی و کم خونی مفید است .

• خربزه ، رنگ چهره را روشن می کند و بیماری استسقاء ( احساس تشنگی دایمی ) را درمان می نماید .

• خربزه به هضم غذا کمک می کند و رودل را برطرف می نماید .

• خوردن 8 گرم دم کرده ی پوست خشک شده ی خربزه ، سنگ مثانه را دفع می کند .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی فراوری صیفی جات


• 271 : ویژگیهای هندوانه
• 3697 : آیین کار نگهداری و ترابری هندوانه در سردخانه
• 1442 : بذر هندوانه - ویژگیها و روشهای آزمون
• 242 : ویژگیهای خربزه
• 2668 : بذر خربزه - ویژگیها و روشهای آزمون
• 8574 : میوه ها - خربزه- نگهداری سرد و ترابری سردخانه ای - آیین کار
• ٢١٤ : مربا – مارمالاد - ژله
• ٨٨٩٨ : مربا – مارمالاد - ویژگیھای میکروبولوژی
• castalli – D – wooden for fruit and vegetable products unido، ID، WG، 369، 13، 22 Nov1938
• Bushway ،Rodney J. : Analysis of pesticide residues in food by HPLC : 1988
• Jonathan Crane، Section 2، TECHNICAL APPENDIX A ،2006- Tropical Fruit Production in Miami-Dade County: Descriptions، Cultural Practices، and Technical Inputs.
• Storey WB (1976) Papaya - Carica papaya (Caricaceae). In: Simmonds NW (ed)
• Evolution of crop plants. Longman، London: pp. 21-24.
• 3-Fisher JB (1980) The vegetative and reproductive structure of papaya (Carica
• papaya). Lyonia 1(4). Lyon Arboretum، Honolulu، HI.
• 4- Papaya Information: Dept. of Plant Sciences، UC Davis:


کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فراوری صیفی جات


سطح زیر کشت تولید کل و متوسط عملکرد در هکتار هندوانه در جهان در سال 2005 میلادی به ترتیب برابر 3415057 هکتار 96455182 تن و 28243 کیلو گرم در هکتار و بالاترین سطح تولید و عملکرد را کشورچین به ترتیب با 2000000 هکتار 69000000 514705 کیلو گرم درهکتار دارا می باشد .

بررسی وضعیت تولید خربزه در جهان :

طبق آمار فایو کل سطح زیر کشت این محصول در سال 2005 میلادی ، 1308018 هکتار با عملکرد متوسط 6/21 تن در هکتار و تولید 28321159 تن می باشد که بالاترین تولید متعلق به کشور چین با 15138000 تن ( 5/53% از تولید جهان ) است که از سطحی معادل 578500 هکتاربه دست می آید . متوسط عملکرد این کشور 1/26 می باشد .

ایران با تولید 1230000 تن حدود 4/4% از تولید را در اختیار داشته که از سطحی معادل 80000 هکتار به دست می آید .

اقلیم : خربزه و طالبی بهترین نتیجه را در آب و هوای گرم و خشک می دهند . این گیاه بر اساس منشأ خود طالب گرما و به ویژه نور است . هوای ابری و بارانی در موقع رسیدن میوه باعث می شود که خربزه و طالبی طعم مطبوع و کیفیت لازم را پیدا نکند .

دوره رویش این گیاهان طولانی تر از دوره رویش خیار بوده و بین 80 تا 100 روز متفاوت است . هرچند که طالبی و خربزه در طیف وسیعی از انواع خاك ها کشت می شود ولی تنها در خاك های حاصلخیز که دارای مواد غذایی آلی و معدنی کافی باشند بهترین نتیجه را می دهند .

مناسب ترین Ph برای کاشت خربزه و طالبی بین6 تا 7 می باشد در خاك های اسیدی رشد آن کاهش یافته و برگ ها به رنگ زرد مایل به سبز در می آیند .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فراوری صیفی جات


• شرایط واردات محصول

ورود موکول به رعایت ماده 16 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و .... مصوب سال 1346 می باشد . از تاریخ تصویب این قانون ترخیص مواد غذایی یا بهداشتی و یا آرایشی از از گمرك به هر شـکل و کیفیت به منظور بازرگانی یا تبلیغاتی یا رعایت مقررات عمومی علاوه بر دارا بودن گواهی بهداشـتی و قابلیت مصرف از کشور مبدا مستلزم تحصیل پروانه ورود از وزارت بهداری است و وارد کننده نیـز مکلف است برای تحصیل پروانه مزبور فرمول مواد و همچنین موادیکه برای نگهداری به آنها اضـافه شده به وزارت بهداری تسلیم نماید .

• شرایط صادرات محصول

صادرات این محصول پس از اخذ موافقت وزارت بازر گانی وکسب مجوز های بهداشتی از وزارت بهداشت درمان وآموزش پزشکی میسر می باشد .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی فراوری صیفی جات


جلوگیری از ضایعات محصولات کشاورزی با بکارگیری روشهای علمی تبدیل یا نگهداری طولانی مدت این محصولات، علاوه بر تعادل قیمت و حمایت از تولیدکننده سبب رونق صنایع تبدیلی شده و به نوبه خود گامی در جهت توسعه صنایع غذایی محسوب میشود.

هندوانه ، خربزه و طالبی از جمله محصولات کشاورزی هستند که به میزان زیاد و با کیفیت عالی در ایران به عمل می آیند . همه ساله بخش قابل توجهی از این محصولات (40%- 30%) به دلایل گوناگون از جمله عدم وجود روشهای تبدیل ، فرآوری و نگهداری مناسب ، عدم رعایت اصول صحیح برداشت ، حمل و نقل و ذخیره سازی و نحوه عرضه صنایع میگردد .

در نتیجه ارایه راهکارهای جهت فرآوری و نگهداری طولانی مدت محصولات مذکور، جهت جلوگیری از ضایعات و افزایش بهره وری مدنظر میباشد . همچنین در خصوص تولید خربزه ، بر روی این محصول فراوری خاصی در ایران صورت نگرفته است که جای بسی تأمل دارد .


فرایند اجرای این طرح توجیهی فراوری صیفی جات

روش تولید مربا

آماده سازی میوه یا سبزی

این مرحله شامل عملیات مختلف از قبیل سورتینگ ، شستشو ، پوست گیری ، هسته گیری ، خرد کردن ، خلال کردن و برای پوست هندوانه و خربزه قرار دادن در آب آهک ( برای ترد شدن محصول ) و غیره است که با توجه به نوع محصول به روشهای مختلف دستی و مکانیکی انجام میشود .

تهیه شربت

اگرچه میتوان شکر را مستقیما به داخل دیگ پخت حاوی میوه یا سبزی اضافه کرد ولی بهتر است که در مخزن دیگری شکر را در آب جوش حل کرده پس از صاف کردن شربت به وسیله صافیهای پارچه ای آن را به دیگ پخت اضافه کرد . در بعضی موارد نصف شکر را در آب حل میکنند و به محصول در دیگ پخت اضافه میکنند و بعد از اتمام پخت بقیه شکر را اضافه میکنند تا محصول به بریکس نهایی ( غلظت مناسب ) برسد .

پخت

این عملیات به دو روش صورت میگیرد ، یکی پخت در دیگهای روباز و دیگری پخت تحت خلأ . در فرآیند پخت روباز در فشار اتمسفر دمای محصول به حدود 105ـ100 درجه سانتیگراد میرسد و باعث ایجاد طعم و رنگ مخصوص میشود .

در فرآیند تحت خلأ عمل جوشاندن در دمای 60 ـ 50 درجه سانتیگراد و خلأ 540 الی 640 میلیمتر جیوه انجام میگیرد .

در این روش میزان کار املیزاسیون کاهش یافته، تغییر طعم کمتر محسوس میشود و از سوی دیگر رنگ محصول به خصوص در میوه هایی که نسبت به تغییر رنگ حساس هستند بهتر حفظ میشود .

پخت در دیگهای روباز ( در فشار اتمسفری ) یک فرآیند سنتی محسوب میشود . برای این کار از دیگهای روباز از جنس استیل ضدزنگ استفاده میشود که دوجداره بوده و بین دو جدار آنها بخار یا آب داغ به عنوان به عنوان محیط گرم کننده یا در مرحله خنک کردن محصول آب سرد جریان دارد .

معمولا ظرفیت این دیگها حدود 100 ـ 75 کیلوگرم است و به تعداد 4 الی 8 عدد مورد استفاده قرار میگیرند . بنابراین امکان تولید مداوم فراهم میشود . از سوی دیگر برای ممانعت از چسبیدن محصول به جدار دیگ و سوختن آن از همزن با دور 25 ـ 16 دور در دقیقه در داخل آنها استفاده میشود .

برای خارج ساختن بخارهای تولید شده طی فرآیند پخت بهتر است که در بالای هر دیگ یک هود هواکش نصب شود . بارگیری مواد اولیه به داخل دیگ میتواند به صورت دستی با به وسیله نیروی وزن ، پمپ یا فشار هوا از مخزن اختلاط اولیه انجام بگیرد . بعد از بارگیری ، شیر بخار باز شده و محصول را تا پخت آن و رسیدن به میزان ماده خشک محلول نهایی میجوشانند .

نقطه پایان عمل با کنترل بریکس به وسیله رفراکتومتر ( حداقل 65 درصد ) یا اندازه گیری نقطه جوش (104 الی 106 درجه سانتیگراد ) مشخص میشود . در تشخیص نقطه پایان توسط اندازه گیری نقطه جوش باید با توجه به فشاراتمسفر نقطه جوش نهایی را تصحیح کرد .

برای کنترل دقیق دما ترمومتدهای الکتریکی به نقطه مرکزی دیگ وصل میشود و میتوان آن را طوری تنظیم کرد که لحظه رسیدن به دمای موردنظر را اعلام کنند . البته با ارزیابی حسی و تجربی هم میتوان نقطه پایان را تشخیص داد . در نهایت اسید ، پکتین ، آروما و رنگهای مجاز مورد نظر را افزوده و مراحل بعدی پر کردن ، درپوش گذاری و بسته بندی انجام میگیرد .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی فراوری صیفی جات

• ماشین میکسر
• فیلتر صافی
• دربند
• ماشین لیبل زن
• ماشین شیشه شور اتوماتیک
• ماشین پخت مربا ( دوجداره اگزالمت )
• نقاله شش متری با پایه متحرك
• اواپراتور تغلیظ کننده
• کولینگ تاور آب گردان
• خلال کن و پوست گیر
• ماشین خشک کن شیشه
• ماشین شیرینگ پک اتوماتیک

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه فراوری صیفی جات

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارایه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی فراوری صیفی جات ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.