طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا سال 1400 + pdf + word

Pizza Dough

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

خمیر پیتزا در سطح صنعتی ، در سه حالت تولید و عرضه می شود ، که این سه حالت عبارتند از : 1 . خمیر پیتزای منجمد شده ، 2 . خمیر پیتزای نیمه پخته و منجمد شده ، 3 . خمیر پیتزایی که ابتدا همراه با مواد پیتزا تحت حرارت پایینی قرار گرفته و سپس منجمد می شود .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا


به طور کلی می توان گفت خمیر پیتزا محصولی است که در سطح صنعتی به 3 صورت تهیه و آماده می شود :

1. در نوع اول تنها خمیر پیتزای تهیه شده را منجمد می کنند .
2. در نوع دوم این خمیر را کمی حرارت می دهند . به طوری که به صورت نیمه پخته در می آید و سپس محصول را منجمد می کنند .
3. در نوع سوم علاوه بر اینکه خمیر تهیه می شود ، ترکیبات و موادی که در تهیه این محصول به کار می رود نیز تهیه می شود . کمی حرارت داده می شود و سپس به صورت فریز شده در می آید ، که خط تولیدی به صورت تمام اتوماتیک دارد .

طبقه بندی محصول

• خمیر پیتزای نازک .
• خمیر پیتزای کلفت .
• خمیر پیتزای نازک به همراه ترکیبات لازم در تهیه پیتزا .
• خمیر پیتزای کلفت به همراه ترکیبات لازم در تهیه پیتزا .

مزایا و دلایل تولید محصول

1. تولید خمیر پیتزای آماده با اهداف زیر انجام می شود :

2. با این روش می توان خمیرهای پیتزای مطلوبی را با ویژگی های مطلوب و کنترل شده تولید نمود .

3. می توان انواع مختلف خمیرهای پیتزا را با توجه به سلیقه مشتریان تولید نمود .

4. با این روش در وقت و زمان مصرف کنندگان صرفه جویی می شود و فقط کافیست مصرف کننده ترکیبات را آنچنان که مطابق میل و سلیقه خودش است، بر روی خمیر پیتزا قرار دهد .

5. با این روش می توان صنعت تولید خمیر پیتزا را از پیتزای نیمه آماده جدا نمود . به عبارتی می توان از این محصول به عنوان مواد اولیه در تولید پیتزای نیمه آماده استفاده کرد .

6. با توجه به اینکه تولید خمیر پیتزا نیاز به تخمیر دارد که مرحله ای زمان بر است و از طرفی در رستورانها ، غذا بایستی در زمان کوتاهی آماده شود ؛ به همین منظور این رستورانها بیشتر از خمیر پیتزای نیمه آماده استفاده می کنند و همچنین در زمان کوتاهی می توانند چندین نوع پیتزا را همزمان آماده کنند .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا


• شرایط واردات محصول

حقوق ورودی شامل حقوق پایه و سود بازرگانی است . حقوق پایه ، طبق ماده (2) قانون ( موسوم به قانون تجمیع عوارض مصوب 2/11/ 1381) اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، حقوق گمرکی ، مالیات ، حق ثبت سفارش کالا ، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از کالاهای وارداتی تجمیع گردیده است و معادل 4% ارزش گمرکی کالاها تعیین می شود . به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی که طبق قوانین مربوطه توسط هیأت وزیران تعیین می شود ، حقوق ورودی اطلاق می شود .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا


تهیه خمیر

برای تولید خمیرهای پیتزای نازک ( ورقه ای ) که معمولاً در سطوح صنعتی این نوع خمیر تهیه می شود ، ابتدا ترکیبات خمیر در مخزنی مخلوط می شوند . این مخازن از نوع مخازن متداولی است که در صنایع غذایی کاربرد دارد . این ترک یبات را به صورت تدریجی به مخزن اضافه می نمایند تا خمیر حاصله دارای ویژگی های مطلوب و مورد نظر باشد . سپس توسط قالبی به اندازه و شکل مورد نظر بریده می شوند .

بریدن و قطعه قطعه کردن

در این مرحله به منظور بررسی خصوصیات خمیر پیتزا همانند مطلوبیت بافت ، شلی و سفتی خمیر، فرم پذیری خمیر و یکنواخت بودن خمیر، آن را با دست لمس می کنند که این مهارت اصولاً به صورت تجربی می باشد .

در صورتی که خمیر پیتزا دارای خواص مطلوب باشد ، در هنگام بریدن و حرارت دیدن دچار چروک خوردگی و کاهش حجم نخواهد شد . همچنین این مسئله ممکن است در هنگام مصرف نیز رخ دهد و خمیر دچار کاهش حجم شود و یا به دلیل جذب رطوبت و آب ، ترکیباتی که بر روی خمیر پیتزا به کار می رود ، به صورت خمیر شل درآید . این چروکیدگی ممکن است به دلیل کیفیت پایین محصولات اولیه به خصوص میزان پروتئین آرد مورد استفاده باشد .

گرد کردن

در این مرحله قطعات بریده شده خمیر را به صورت گرد در می آورند تا گاز حاصله از مخمر خمیر، خارج نشود .

زمان استراحت

با توجه به اینکه در مراحل قبلی به خمیر ، فشار مکانیکی وارد شده ، مدت زمانی خمیر را به حال خود می گذارند تا هم مخمر بتواند فعالیت خود را به صورت کامل انجام دهد و حجم خمیر تا اندازه مطلوب افزایش یابد و هم بافت خمیر حالت یکنواخت و مطلوب را پیدا کند .

فرم دادن به خمیر

در این مرحله خمیرهای گردشده را توسط صفحات دایره ای مانند به صورت داغ پرس می کنند . این پرس کردن سبب می شود که خمیر به اندازه و ضخامت مورد نظر برسد .

از عواملی که در این مرحله بسیار مهم می باشد این است که خمیر حاصله از مرحله قبل حالت چسبندگی نداشته باشد و در عین حال دارای قابلیت پهن ش دن و شکل گرفتن به صورت ورقه ای نیز داشته باشد ، به طوری که حداکثر گستردگی خمیر را بدون ایجاد حال ت چروکیدگی و ایجاد شکاف داشته باشیم .

تفاوت این مرحله با مرحله قبل در این است که نیرویی که از طریق دستگاه وارد می شود، بسیار قوی تر از نیرویی است که توسط دستگاه قبلی به خمیر وارد می شد و این نیروی قوی عموماً سبب می شود که پوسته خمیر حاصله دچار نقص شده و به فرم و حالت مطلوب نباشد . به همین منظور کنترل نیروی وارده در این مرحله دارای اهمیت فراوانی می باشد .

فریز کردن خمیر

در این مرحله خمیر تهیه شده را منجمد می کنند . معمولاً از روش blast-freezer استفاده می شود . در این روش با استفاده از دمیدن هوای سرد بر روی خمیر پیتزا آنها را به صورت منجمد در می آورند و در دمایی کمتر از 20- درجه سانتیگراد نگهداری می کنند .

در صورتی که علاوه بر خمیر پیتزا ترکیبات و مواد دیگری نیز که در ترکیب پیتزا به کار می رود ، مورد نظر باشد؛ پس از مرحله پرس کردن ، کمی حرارت به خمیر داده می شود تا خمیر به صورت نیمه پخته درآید . بعد از آن خمیر را خنک می کنند . سپس ترکیبات روی خمیر را به آن اضافه می کنند . در نهایت خمیر را به صورت فریز کرده در می آورند . مراحل فوق عیناً برای خمیر پیتزای کلفت نیز تکرار می شود .

تهیه خمیر پیتزای کلفت

مخلوط کردن

در این نوع خمیر نیز ابتدا ترکیبات اولیه را در مخازنی با هم مخلوط می کنند . همانند تهیه مخلوط خمیر پیتزای نازک بایستی تمامی نکات درباره خمیر پیتزا رعایت شود .

تهیه خمیر

این مرحله همانند تولید خمیر پیتزای نازک نیست . در این مرحله خمیر به صورت پیوسته بعد از مخلوط کردن ، وارد دستگاه اکسترودر می شود و به صورت اکسترود شده در می آید . به عبارتی خمیر تحت تاثیر فشار و حرارت بالا به صورت خمیر یکنواخت در می آید .

رول کردن

این مرحله نیز به صورت پیوسته بعد از دستگاه اکسترودر قرار می گیرد و خمیر حاصل از اکسترودر را نازک می کند تا به ضخامت مورد نظر برسد .

برش دادن خمیر

این مرحله نیز به صورت پیوسته بعد از مرحله نازک کردن قرار می گیرد که توسط قالبی خمیر به اندازه مورد نظر بریده می شود .

فریز کردن

این مرحله همانند تهیه خمیر پیتزای نازک می باشد .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا

• ماشین پرس
• میکسر
• پیش پخت
• ماشین چانه گیر
• ماشین خشک کن نواری
• ماشین گردکن
• ماشین بسته بندی
• ماشین پهن کن

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید خمیر پیتزا

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید خمیر پیتزا ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.