جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

UF cheese2

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث کارخانه پنیر اولترا فیلتراسیون برای سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی احداث کارخانه پنیر اولترا فیلتراسیون را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

پنیر یو اف نوعی پنیر می باشد ، که در مقایسه با سایر پنیر های آب نمکی دارای ارزش غذایی بیشتری بوده ، چربی بیشتری دارد و همچنین تمام پروتئین ها در این نوع پنیر باقی می مانند .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کارخانه پنیر UF


پنیرهای سنتی در کارگاه های سنتی پنیر به روش انعقادی تولید می شوند . در این فرآیند به شیر ، مایه پنیر اضافه می شود و این مایه کازیین محلول در شیر را به صورت نامحلول درمی آورد و باعث رسوب آن می شود . رسوب کازیین را پنیر می نامیم که درنهایت ، هم به آن نمک می زنند و هم آن را آبگیری می کنند .

کارخانه های پنیر UF ( اولترا فیلتراسیون ) ، پنیرهای فراپالایش شده تهیه می کنند . در سیستمUF ، ابتدا شیر را از صافی های مخصوصی به نام صافی های غشایی عبور می دهند . پروتئین های محلول در آب شیر و پروتئین های نامحلول آن ( کازیین ) پشت این صافی ها می مانند و به این ترتیب شیر کم کم غلیظ می شود .

تولید کنندگان به این شیر تغلیظ شده آنزیم می افزایند و لخته پنیر ایجاد می شود بدون اینکه پروتئین های محلول در آب شیر از آن جدا شود . با افزودن آنزیم به شیر با قوام معمولی ، فقط کازیین لخته می شود و پروتئین های محلول در آب با آب پنیر از محصول جدا می شوند .

بنابراین ارزش غذایی پنیرهای یواف از پنیرهای آب نمکی به مراتب بیشتر است . به علاوه به دلیل باقی ماندن تمام پروتئین ها در پنیرUF ، راندمان تولید این پنیر بیشتر است . این پنیر چربی بیشتری دارد ( چربی ها از غشا عبور نمی کنند ) و روی نان بهتر مالیده می شود .

ارزش غذایی پروتئین های محلول در آب پنیرUF ، بسیار زیاد است زیرا شبیه پروتئین های انسانی هستند و قابلیت هضم صد درصد دارند . پنیر یواف پاستوریزه می شود و به همین دلیل از لحاظ بهداشتی به پنیرهای سنتی ارجحیت دارد .

پنیرهای پروسس ، علاوه بر روند پاستوریزاسیون ، باز هم حرارت می بینند . متخصصان صنعت غذا این فرآورده ها را چندان مناسب نمی دانند زیرا برای تهیه شان از ضایعات انواع پنیر همراه کره و خامه استفاده می شود . حرارتی که به پروتئین پنیر داده می شود ، تغییراتی در پروتئین ها ایجاد می کند ، به طوری که برخی از آنها مانند پنیر پیتزا کش می آیند . علت وجود آب در بسته پنیرهای UF ، نقص فرآیند تولید آنهاست .

بسیاری از مردم تصور می کنند در کارخانه هم پنیر به روش سنتی تهیه می شود و آب آن را ماده ای بی ارزش و پر از نمک می دانند که باید دور ریخته شود . در حالی که در یک فرآیند صحیح تهیه پنیرUF ، اصلا نباید آب از پنیر خارج شود .

اولترافیلتراسیون در تولید پنیر ، مزیت های زیر را به همراه دارد :

1. کیفیت بهداشتی بسیار مطلوب به دلیل تکنولوژی خاص تولید
2. امکان تولید پنیر با ویژگی های یکنواخت و مطلوب
3. افزایش 20 درصدی بازدهی تبدیل شیر به پنیر
4. جلوگیری از ضایع شدن مقادیری از مواد غذایی با ارزش شیر
5. صرفه جویی در مصرف مایه پنیر
6. تولید گونه ای از پنیر سفید که به واسطه طعم و بافت ویژه طرفداران زیادی دارد .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی کارخانه پنیر UF :

برای تولید پنیر UF باید استانداردهای شماره 760-1367-2243-4658 رعایت شوند .


کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کارخانه پنیر UF


• کشورهای عمده تولید کننده محصول

دانمارك - هلند - ایالات متحده - کانادا - ایتالیا

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی کارخانه پنیر UF :

• شرایط صادرات محصول

هیچ محدودیتی جهت صادرات محصول وجود ندارد .


فرایند اجرای این طرح توجیهی کارخانه پنیر UF


1. آزمایش سلامت شیر
2. دریافت شیر
3. خنک سازی ( این مرحله می تواند در حین دریافت یا بعد از آن انجام شود )
4. ذخیره سازی
5. میکروفیلتراسیون شیر خام
6. استاندارد سازی چربی شیر ( این عمل توسط دستگاه هموژن انجام می شود )
7. پاستوریزاسیون حرارتی شیر
8. فرآیند اولترافیلتراسیون شیر ( این عمل توسط دستگاه UF انجام می شود )
9. تولید پیش پنیر
10. افزودن استارتر به ریتنتیت
11. انتقال ریتنتیت استارتر زنی شده جهت بسته بندی
12. فرآیند مایه زنی ( آنزیم لخته کننده کنستانتره )
13. بسته بندی ریتنتیت در لیوان های مخصوص در دستگاه پرکن
14. طی زمان انعقاد در تونل انعقاد جهت تشکیل لخته
15. کاغذ گذاری ، نمک زنی و درب بندی لیوان های پنیر در دستگاه روتاری
16. کارتن گذاری لیوان ها در دستگاه بسته بندی در کارتن ( Box Packaging که در بعضی از کارخانه ها دستی انجام می شود )
17. گرمخانه گذاری پنیر ( جهت رسیدن پنیر )
18. نگهداری پنیر ها در سردخانه
19. مختصری درباره فرایند تولید پنیر به روش uf

دامداران صنعتی ، تامین کنندگان عمده شیر مصرفی جهت تولید پنیر سفید uf هستند که تحت شرایط کاملا بهداشتی و به روش صنعتی ، شیر تولیدی خود را پس از اقدامات اولیه به کارخانجات تولید فراورده های شیری ارسال می دارند و کارخانجات تولید پنیر طی مراحل زیر شیر دریافتی را به پنیر تبدیل می نمایند :

دریافت

با ورود تانکرهای حمل شیر ، واحد کنترل کیفیت اقدام به نمونه برداری و انجام آزمایش های کیفی شیر می نماید و در صورت تایید ، شیر ضمن ارسال به مخازن ذخیره ، توسط آب یخ در دستگاه مبـدل حـرارتی ( پلیت کولر ) تا زیر 4 درجه سانتیگراد خنک می گردد تا در مدت ماند در مخازن ذخیره ، از رشد باکتری های موجود در شیر جلوگیری شود .

پاستوریزاسیون

ضمن عملیات پاستوریزاسیون شیر ، برای بهینه سازی کیفیت ، شیررا از سانتری فوژهای مختلف شامل کلاریفایر ، سپراتور و باکتریفوژ عبور می دهند تا اجرام زاید و باکتری ها جداسازی شوند و در نهایت شیر را در دما و زمان مناسب پاستوریزه نموده و پس از خنک سازی در مخازن مخصوص شیر پاستوریزه ذخیره می نمایند .

تغلیظ شیر

اقدام بعدی تغلیظ انتخابی شیر به وسیله صافی های غشایی (uf ) است . این عمل در واحدuf با استفاده ازماشین آلات بسیار پیشرفته ، تحت دما و فشار معین در غشاهای مخصوص انجام می گیرد . شیر در حدود پنج به یک تغلیظ شده ، به واحد پاستوریزاتور نهایی هدایت و بعد از هموژنیزاسیون و پاستوریزاسیون و متعادل سازی دمای آن به مخازن ویژه محصول نهایی به نام مخازن تخمیر اولیه ارسال می گردد . در این مخازن برای تأمین مزه پنیر به آن استارتر کالچر اضافه می شود .

پرکردن و بسته بندی

چهارمین مرحله از فرایند تولید پرکردن لیوان ها از شیر غلیظ حاوی استارتر است . تمامی لیوان ها در اندازه های مورد نظر ( 200 و 450 و 500 گرمی ) قبل از پر شدن با اشعه uv ضدعفونی می گردند و سپس مقدار مشخصی از شیر غلیظ ، با توجه به حجم لیوان ، با نسبت معینی از محلول مایه پنیر مخلوط شده و به صورت اتوماتیک در لیوان ریخته می شود .

محتوی لیوان ها ضمن گذر از تونل انعقاد ، منعقد شده و سپس به دستگاه بسته بندی هدایت می گردد . در این دستگاه ، ابتدا به طور اتوماتیک در هر لیوان یک برگ کاغذ مخصوص به نام پارچمنت گذاشته شده و بعد با توجه به حجم محتوی لیوان ، ( حدود 2 تا 3 درصد ) نمک به نسبت معینی ریخته می شود .

ضمن خروج هر لیوان از دستگاه ، ورقـه آلومینیومی روی آن نهـاده شده و سیل می گردد و اطلاعاتی شامل تاریخ تولید ، سری تولید ، بهترین تاریخ مصرف ، قیمت و . . . به وسیله دستگاه چاپگر ، روی لیوان نوشته می شود . در پایان لیوان ها با توجه به حجمشان در کارتن های مخصوص بسته بندی می شوند .

نگه داری در اتاق تخمیر

جهت تکمیل فرایند تولید ، پنیرهای تولیدی به مدت زمان لازم در اتاق تخمیر نگه داری می شود . محصولات تولیدی نهایی ، پس از نمونه برداری توسط واحد کنترل کیفیت و کنترل های شیمیایی و فیزیکی و میکروبی به سردخانه منتقل می شود . واحد کنترل کیفیت در تمام مراحل نگه داری در سردخانه ، بارگیری ، حمل و توزیع ، یعنی تا رسیدن محصول به دست مصرف کننده نیز نظارت مستمر دارد . بنابراین هیچ محصولی بدون داشتن مشخصات لازم به مصرف کننده عرضه نمی شود .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی کارخانه پنیر UF

• خط تولید و بسته بندی پنیر در کاپ
• مخزن ذخیره شیر خام
• تجهیزات آزمایشگاهی
• CIP
• تابلو برق ها - پمپ ها
• پلیت کولر
• پروسس تانک خامه
• روتاری خامه

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پنیر UF

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی کارخانه پنیر UF ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool