طرح توجیهی تولید نشاسته از سیب زمینی و ذرت و گندم سال 1400 + pdf + word

potato starch2

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید نشاسته از سیب زمینی و ذرت و گندم سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید نشاسته از سیب زمینی و ذرت و گندم را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

نشاسته در صنایع غذایی ( در انواع سس ، سوپ ها ، محصولات پخت ، محصولات گوشتی ، نوشیدنی ها ) صنایع لاستیک سازی ( جهت روکش لاستیک ، تولید نخ مصنوعی لاستیک ، اندو کردن قطعات گچی و دیگر قطعات به وسیله لاستیک به منظور حفظ رنگ و چسبندگی ) صنایع چاپ و نقاشی ( به منظور تهیه خمیرهای آبرنگ ) دارای کاربرد می باشد .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید نشاسته از سیب زمینی و ذرت و گندم


نشاسته کربوهیدرات ذخیره ای گیاهی می باشد و از واحدهای متوالی گلوکز تشکیل می شود . نشاسته در گیاهان به صورت کمپلکس هایی تحت عنوان دانک یا گرانول متمرکز شده است . شکل و ابعاد این گرانول ها در هر محصولی منحصر به خود آن محصول است .

گرانول سیب زمینی بزرگ ترین ابعاد را داشته و بیضوی شکل است ؛ در حالی که برنج ریزترین گرانول ها را دارد و گرانول های آن چند وجهی می باشد . گرانول نشاسته فرمی بلوری یا کریستالی دارد که از لایه های هم مرکز تشکیل شده است .

این لایه ها در اطراف یک حلقه مرکزی تحت عنوان ناف نشاسته یا هیلام شکل می گیرند ؛ این لایه ها را حلقه های رشد نشاسته هم می نامند . گرانول های نشاسته در زیر میکروسکوپ نوری دارای خاصیت انکسار مضاعف می باشند ؛ یعنی در محیط تیره ، روشن دیده می شود . این امر بیانگر کریستالی بودن مولکول نشاسته است .

در همه نشاسته ها مقداری فسفر به شکل گلوکز 6- فسفات وجود د ارند . مقدار کمی نیز ترکیبات غیرکربوهیدراته مثل چربی در ساختمان نشاسته وجود دارد . مهم ترین منبع نشاسته جهان ، ذرت است . همچنین از سیب زمینی ، گندم ، برنج ، کاساوا ( نشاسته ای تحت عنوان تاپیوکا تولید می کند ) و ذرت مومی ( نشاسته ای تحت عنوان آمیوکا تولید می کند ) هم نشاسته تهیه می شود .

انواع نشاسته و کاربرد آن :

نشاسته های اصلاح شده ( Modified Starch )

از آن جایی که نشاسته ها در فرم طبیعی گاهی خواص مورد نظر را ندارند ، بنابراین به طرق گوناگونی آنها را اصلاح می کنند . این اصلاح یا به طریقه ژنتیکی و یا به صورت شیمیایی است .

نشاسته های دارای اتصالات عرضی ( Cross Linked Starch )

در این حالت تحت اثر عواملی مانند اپی کلروهیدرین یا اکسی کلرید فسفر ، اتصالات کووالانسی قوی بین مولکول های نشاسته برقرار می شود و در واقع این اتصالات جایگزین پیوندهای ضعیف هیدروژنی می شوند .

پس نشاسته ای با ثبات بالا تولید می شود و در نتیجه دمای تورم و خمیری شدن نشاسته افزایش می یابد . همین امر سبب می شود ویسکوزیته کندتر گسترش یابد و نفوذ حرارت به داخل محصول آسان تر انجام شود . این ترکیب دارای مقاومت خوبی در برابر تنش های مکانیکی ، اسیدی و حرارت است .

از این نوع نشاسته در تهیه محصولاتی همچون سس مایونز رژیمی به عنوان جایگزین چربی ، محصولاتی رشته ای همانند ماکارونی به منظور افزایش و ثبات طعم در محصول ، افزایش یکنواختی بافت محصولاتی همانند نان استفاده می شود .

نشاسته های اکسید شده

با افزودن هیپوکلریت سدیم به نشاسته به دست می آید ، در این صورت ویسکوزیته کاهش و شفافیت خمیرافزایش و رتروگراداسیون به تعویق می افتد . این ترکیب به عنوان قوام دهنده ، استابلایزر ، کاهش دهنده ویسکوزیته و افزایش پایداری دیسپرسیون ها استفاده می شود .

نشاسته های رقیق شده با اسید ( Thin boiling Starch )

در این حالت نشاسته به صورت جزئی توسط اسید هیدرولیز می شود . در نتیجه این عمل آمیلوپکتین بیش از آمیلوز هیدرولیز می شود ، پس ویسکوزیته کاهش و سرعت رتروگراداسیون افزایش و دمای ژلاتینه شدن افزایش خواهد یافت ( چون نسبت آمیلوز زیادتر شده است ) .

استفاده از چنین محصولی در قوطی های کنسروی که فرآیند انتقال حرارت آنها از نوع جابه جایی است ، بسیار مهم است . زیرا نرخ انتقال حرارت افزایش می یابد .

نشاسته دکسترینه شده

در اثر حرارت با مواد شیمیایی نشاسته خرد شده و دکسترین ایجاد می کند . دکسترینه کردن نشاسته ، دمای تورم آن را کاهش می دهد . به دکسترین های ایجاد شده توسط حرارت پیرودکسترین گفته می شود .

نشاسته های فسفاته

مهمترین نوع نشاسته اصلاح شده است و دارای انواع مونوفسفات و دی فسفات می باشد .

1- نوع مونوفسفات از نوع محلول در آب سرد است . از نشاسته فسفاته سیب زمینی به منظور تهیه بستنی ، سس های کچاپ مایونز و دسرها استفاده می شود .

2- از ترکیب نشاسته دی فسفات به عنوان تغلیظ کننده و استابلایزر استفاده می شود . نشاسته دی فسفاته سیب زمینی در دمای معمولی محیط در آب محلول است . از این ترکیب در کنسروهای گوشتی ، مخلوط های حاصله از گوشت ، سس های مایونز ، به عنوان پرکننده ، دسرها ، مرباها ( جهت تولید محصولات رژیمی ) استفاده می شود .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید نشاسته از سیب زمینی و ذرت و گندم


عمده ترین محصول مصرفی بازار را ، نشاسته گندم تشکیل می دهد و اغلب کارخانجات تولید نشاسته نیز به منظور تولید نشاسته گندم به وجود آمده اند ، لیکن می توان گفت که نشاسته ذرت ، نشاسته سیب زمینی و نشاسته برنج به طور معمول به عنوان کالاهای رقیب نشاسته گندم می باشند .

در جائی که نشاسته گندم می بایستی به مصرف برسد ، نشاسته دیگری را نمی توان استفاده نمود . شایان ذکر است در بین نشاسته های ذکر شده ، نشاسته سیب زمینی بسیار شبیه به نشاسته گندم بوده و حاوی مقادیر مناسبی از اسید فسفریک می باشد ؛ به طوری که می توان این نشاسته را به عنوان جایگزین نشاسته گندم مورد استفاده قرار داد .

در مورد دو نشاسته دیگر همانگونه که گفته شد گرچه دارای تفاوت هایی از نظر رنگ ، بو و حالت دلمگی نسبت به نشاسته گندم می باشند ؛ لیکن در مواردی که نشاسته گندم وجود ندارد و یا در مصارف غذائی خاص می توان از مخلوط نشاسته گندم و نشاسته ذرت و برنج استفاده نمود .

نشاسته و محصولات حاصل از آن در صنایع مختلف دارای کاربردهای فراوانی می باشد . برخی از مصارف این محصول در صنایع مختلف به شرح زیر می باشد :

صنایع غذایی

1- مصرف در محصولات به صورت تازه : در انواع سس ، سوپ ها ، محصولات پخت ( کیک ، بیسکویت و نان ) ، محصولات لبنی ، محصولات گوشتی ، نوشیدنی ها و بستنی ها ؛

2 - مصرف در محصولات منجمد شده : در محصولاتی که به صورت عمیق فریز می شوند ، ترکیب کردن محصولات به صورت خشک ، نگهداری ترکیبات در زیر 30 درجه سانتیگراد ؛

3- مصرف در محصولات به عنوان حجم دهنده : در ایجاد محیط های ژله ای مانند : پایدارکننده ، شیرین کننده ، افزایش دهنده حجم ، بافت دهنده به عنوان جانشین .

صنایع لاستیک سازی

جهت روکش لاستیک ، تولید نخ مصنوعی لاستیک ، اندو کردن قطعات گچی و دیگر قطعات به وسیله لاستیک به منظور حفظ رنگ و چسبندگی .

صنایع چاپ و نقاشی

به منظور تهیه خمیرهای آبرنگ ، پوشه ها ، کاغذهای مخصوص نقاشی ، آهارزنی و رنگرزی .

سایر صنایع

نظیر سرامیک سازی ، نخ ریسی ، تولید چوب پنبه و محصولات آن ، کارخانجات تولید پشم شیشه ، در کارخانجات چرم سازی به عنوان واکس و اعضاء تشکیل دهنده آن ، کاغذسازی ، نساجی ، چسب سازی ، تولید لوازم بهداشتی ، داروئی ، مواد شیمیائی ، مواد منفجره و غیره .

جدیدترین استفاده از نشاسته سیب زمینی مربوط به تولید ظروف یکبار مصرف می باشد . این نوع ظروف قابل شستشو بوده و نسبت به سایر ظروف مشابه ( ظروف یکبار مصرف پلاستیکی ) دارای عمر طولانی تری هستند و می توان تا چند بار از آنها استفاده نمود . ویژگی خاص این نوع ظروف زیست محیط دوستی آنهاست .

به این معنا که برخلاف نیاز به مدت زمان بسیار طولانی برای تجزیه ظروف یکبار مصرف پلاستیکی ( نزدیک به 300 سال ) در صورتی که عملیات بازیافت بر روی آنها انجام نشود ، ظروف یکبار مصرف ساخته شده از نشاسته سیب زمینی ظرف مدت 180 روز ( 6ماه ) به طبیعت باز می گردند .

حتی می توان از زباله این ظروف جهت تغذیه دام استفاده نمود . در کشورهای پیشرفته عمده مصرف نشاسته در زمینه صنعتی بوده و بسته به درجه پیشرفتگی کشورها مصرف این محصول زیاد بوده و از این جهت برای تولید سریع و انبوه آن تدابیر مختلفی اندیشیده اند .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید نشاسته از سیب زمینی و ذرت و گندم


• 381 : نشاسته خوراکی
• 3691 : نشاسته – مشتقات ، فرآورده های جانبی
• 4387 : نشاسته و فرآورده های مشتق از آن - اندازه گیری کلرور
• 4401 : نشاسته - فرآورده های آبکافتی - روش اندازه گیری آب
• 4798 : نشاسته طبیعی یا اصلاح شده - اندازه گیری مقدار چربی
• 4729 : نشاسته خوراکی آرد گندم و فرآورده های آن - اندازه گیری دی اکس
• 4797 : نشاسته خوراکی آرد گندم - اندازه گیری رطوبت به روش خشک در گرمخانه
• 4926 : نشاسته خوراکی آرد گندم و فرآورده های آن - میزان فلزات سنگین اندازه
• 5257 : نشاسته خوراکی آرد گندم - آیین کار بهداشتی تولید
• 5341 : نشاسته خوراکی آرد گندم طبیعی - اندازه گیری مقدار نشاسته به روش پلاری
• 2843 : نشاسته - ویژگی ها ، روش های آزمون میکروبیولوژی
• 7773 : نشاسته تغییر شکل یافته - اندازه گیری میزان استیل


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید نشاسته از سیب زمینی و ذرت و گندم


• شرایط واردات محصول

حقوق ورودی مندرج در ستون مربوطه شامل حقوق پایه و سود بازرگانی است . حقوق پایه ، طبق ماده (2) قانون ( موسوم به قانون تجمیع عوارض مصوب 2/11/1381) اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران ، حقوق گمرکی ، مالیات ، حق ثبت سفارش کالا ، انواع عوارض و سایر وجوه دریافتی از کالاهای وارداتی تجمیع گردیده است و معادل 4% ارزش گمرکی کالاها تعیین می شود .

به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی که طبق قوانین مربوطه توسط هیأت وزیران تعیین می شود ، حقوق ورودی اطلاق می شود . لازم به ذکر است که در رابطه با نشاسته سیب زمینی ، مستقیماً شماره تعرفه ای تدوین نگردیده است .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید نشاسته از سیب زمینی و ذرت و گندم

فرایند تولید نشاسته سیب زمینی

فرآیند تولید محصول به شرح زیر است :

1- انبار سیب زمینی
2- جدا کردن ذرات گرد و غبار
3- جدا کردن گرد و خاک و سنگ ( ناخالصی ها )
4- شستشو همراه با آب
5- پوست گیری و خرد کردن توسط آسیابهای چرخشی
6- استخراج نشاسته
7- تهیه پالپ سیب زمینی
8- جدا کردن شیره خام نشاسته
9- جدا کردن پروتئین از شیره خام نشاسته
10- تبخیر پروتئین محلول باقیمانده
11- تهیه کنسانتره پروتئین محلول
12- پروتئین سیب زمینی
13- صاف کردن
14- ورود آب تازه
15- آبگیری
16- خشک کردن
17- نشاسته سیب زمینی

انتخاب واریته مطلوب

معمولاً برای این منظور از سیب زمینی با واریته دیررس استفاده می شود که سیب زمینی ها بایستی کاملاً سالم و ضربه ندیده باشند . چرا که در سیب زمینی های آسیب دیده مقدار نشاسته استحصالی کاهش می یابد .

آماده سازی و شستشو

ابتدا سیب زمینی های دریافت شده را به خوبی تمیز نموده ، گرد و غبار و سنگ های آنها را جدا می کنند ؛ سیب زمینی های تمیز شده را وارد انبار ذخیره سازی می کنند .

خنک سازی به وسیله آب

از آب سرد ، به طور وسیعی برای خنک کردن میوه جات و سبزیجات استفاده می شود . در فعالیتهای تجاری ، روش خنک سازی به وسیله آب موثرترین و اقتصادی ترین روش خنک سازی میوه جات ، محصولات ریشه ای و سبزیجات ساقه ای است .

برای انتقال موثرتر حرارت ، آب حتی الامکان باید به طور کامل با سطح محصول تماس داشته باشد . سرعت جریان آب بر روی سطح محصول باید به قدری باشد تا انتقال میکروارگانیسم هایی که باعث پوسیدگی محصول می شوند ، امکان پذیر گردد .

سه نوع سیستم خنک کننده با آب وجود دارند که عبارتند از:

1- سیستم پاشش خوابیده
2- سیستم پاشش مداوم
3- سیستم خنک سازی به روش غوطه ور کردن در آب

سیستم پاشش خوابیده :

در این روش آب در تماس باکوئلهای تبخیر کننده خنک و سپس به سینی توزیع منتقل می شود . این سینی دارای سوراخهای ریزی است که پاشش یکنواخت را تامین می کند . بسته های محصول در زیر نازل قرار می گیرند . آب پس از گرم شدن در مخزن ذخیره جمع آوری می شود .

سپس برای خنک سازی مجدد به سمت بالا پمپاژ و در تماس باکوئلهای تبخیرکننده قرار می گیرد . برای عمقی معادل دو مخزن موازی ( یکی بر روی دیگری ) ، شدت جریان آب به طور تقریبی 2L / min/ m 490 در نظر گرفته می شود .

سیستم پاشش مداوم :

در این روش محصول بر ر وی یک تسمه نقاله منتقل می شود . واحد پاشش در آن ، همانند واحد پاشش خوابیده طراحی شده است . برای تامین درجه حرارت مطلوب در محصول ، سرعت تسمه نقاله قابل تنظیم است . در این سیستم آسیب دیدگی در اثر ضربه آب بر روی محصول به حداقل می رسد .

فاصله بین نازل و محصول باید کمتر ، از 15 الی cm20 باشد

سیستم غوطه ور سازی :

در این روش تسمه نقاله دارای زوائدی است که به انتقال محصول کمک می کند. در این سیستم محصول از داخل یک حمام آب عبور داده می شود . برای محصولاتی از قبیل انواع گیلاس که دارای جرم حجمی بیشتر از جرم حجمی آب می باشند ، استفاده از سیستم غوطه ور سازی مناسب می باشد .

درجه حرارت آب در طول مدت خنک سازی ، حتی برای محصولاتی که به سرما حساس هستند ، باید صفر تا Co5/0 باشد . وقتی درجه حرارت لازم تامین شد ، خنک سازی متوقف می شود . در بالا و پائین کانتینرها ( مخازن ) عمل تهویه انجام می شود . در یک ردیف قرار گرفتن دقیق سوراخهای تهویه از اهمیت خاصی برخوردار است .

موارد استفاده در بسته بندی باید ضدآب باشند . عموماً از صفحات فیبری موج دار آغشته به پارافین ( مواد مومی شکل ) استفاده می شود . گرچه استفاده از مواد بسته بندی پارافین دار خیلی گران تمام می شود و مشکلاتی در خصوص استفاده مجدد از صفحات فیبری آغشته به مواد پارافینی وجود دارد .

باید از آب تمیز قابل شرب با درجه حرارت C0 حاوی 100 تا ppm 150 کلرین استفاده شود . آب موجود در خنک کننده باید حداقل یک بار در رو ز تعویض شود . کلرین زدایی با اضافه کردن کلرین ، هیپوکلریت سدیم یا هیپوکلریت کلسیم انجام می شود . کلرین همانند اسید هیپوکلر مورد سن جش قرار می گیرد . برای تامین اثر بخشی کلرین ، PH آب باید بین 5/6 تا 5/7 باشد .

انتقال سیب زمینی

سیب زمینی ها را توسط کانالهای آب انتقال می دهند تا هم در طی مسیر سنگ و ذرات غبار آن جدا شود و هم از طریق تماس سیب زمینی ها با یکدیگر ، جدا شدن این آلودگی ها راحتتر و آسانتر انجام شود . در حقیقت در این کانالها سیب زمینی ها توسط یک حلزون مارپیچی انتقال داده می شوند که سیب زمینی ها با چرخش به دور این حلزونها انتقال داده می شوند .

در این مسیر توسط سایش و شستشو به طور مداوم هم گرد و غبار و آلودگی ها از سیب زمینی جدا می شود و هم پوسته سیب زمینی تقریباً جدا می شود . آب حاصل از شستشوی سیب زمینی ها توسط یک پمپ به سمت حوضچه تصفیه هدایت می شود ، تا دوبار ه برای شستشو و جدا نمودن گرد و غبار و سنگ از سیب زمینی ها مورد استفاده قرار گیرد .

خرد کردن و له کردن سیب زمینی ها

سیب زمینی های تمیز شده به وسیله آسیاب هایی که دارای تیغه های بسیار تیزی می باشند ، خرد می شوند . سیب زمینی های خرد شده به دقت و منظم وارد غلطکی می شوند که با سرعت بالایی میچرخد . این غلطک دارای تیغه های بسیار تیزی می باشد که سبب می شود سیب زمینی خرد شده کاملاً به صورت خمیر درآید .

در این مرحله تقریباً تمامی سلولهای سیب زمینی می شکند و در نتیجه این عمل نشاسته از سلولهای سیب زمینی خارج می شود . جدا نمودن پوسته سیب زمینی ها در یک زمان سبب می شود که تمامی نشاسته از سیب زمینی خارج نشود ؛ اما می توان گفت که تقریباً تمامی نشاسته از سلولهای سیب زمینی خارج می شود و فقط ممکن است مقدار کمی از این نشاسته در سیب زمینی باقی بماند که می تواند به دلیل پایین بودن کیفیت سیب زمینی باشد .

استخراج نشاسته و جدا نمودن شیره خام نشاسته

در ابتدا سلولها و لایه های ضخیم خرد می شوند که اصطلاحاً پالپ نامیده می شود که این ذرات از سیب زمینی هایی که در مرحله قبل خرد شده اند ، به دست می آید . این قطعات خرد شده در این مرحله توسط صافی های مخروطی شکلی که دارای حرکت چرخشی می باشد ، جدا می شود که این صافی را در صنعت سانتریفوژ می نامند .

در این مرحله به منظور جداسازی بهتر نشاسته ها از سیب زمینی ، شیره سیب زمینی را از آن جدا می کنند که این آب در قسمت خروجی ( نازل ) صافی به کار می رود ؛ در حالیکه نشاسته و شیره سیب زمینی کاملاً عبور می کند ، خمیر موجود در سیب زمینی به وسیله صافی جدا می شود .

پالپ های باقی مانده تخلیه می شوند و یا پرس می شوند و پالپ های حاصله یا مستقیماً و بدون خشک کردن برای تغذیه حیوانات مصرف می شود و یا توسط خشک کن های تشعشعی ( تابشی ) خشک می شوند . این پالپ ها در غذاهای حیوانی فرموله شده ( پودرهای غذای حیوانی ) مورد استفاده قرار می گیرند .

چرا که هم حاوی مقداری از پروتئین و هم نشاسته استخراج نشده از سیب زمینی می باشد . در مرحله بعدی شیره سیب زمینی در چندین مرحله توسط دستگاه های هیدرو سیکلون دار جدا می شود . شیره خام جدا شده حاوی مقادیر بالایی از پروتئین ، آمینواسیدها و مواد معدنی مغذی می باشد .

تقریباً تمامی پروتئین های محلول توسط کوآگوله کردن ( لخته کردن ) به وسیله عملیاتی که در دکانتورها با اسید و حرارت جدا می شود ، شیره خام باقی مانده تبخیر شده و برای فیلتر کردن استفاده می شود .

آبگیری و خشک کردن

شیره خام نشاسته تصفیه شده تقریباً دارای 40-35% ترکیبات خشک می باشد . این ترکیب توسط فیلترهای چرخشی تحت خلاء آبگیری می شوند و رطوبت آنها به زیر 40% می رسد . خشک کردن محصول توسط خشک کن های پاششی انجام می گیرد . رطوبت نشاسته نبایستی بیش از 15% باشد . با این مقدار رطوبت می توان نشاسته را نگهداری نمود .

فرایند تولید نشاسته از ذرت :

فرایند تولید نشاسته ذرت

فرایند تولید نشاسته از گندم :

فرایند تولید نشاسته گندم


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید نشاسته از سیب زمینی و ذرت و گندم

• سیکلون صفحه ای هیدروژنی
• APV : هموژنایزر با فشار بالا
• سانتریفوژ
• آسیاب کلوئیدها
• الک دوار
• آسیاب میله ای ( Pin Mill )
• فیلتر تحت خلاء چرخشی
 آسیاب مالشی (Attrition Mill)
• سبد سانتریفوژ
• آسیاب خرد کننده جهت پوست گیری
• ماشین الک کننده
• اتاقک فیلتر تحت فشار
• CIP
• کلاسیفایر هوا
• ماشین بسته بندی flow pack
• ماشین خشک کن پاششی
• سپراتور صفحه ای

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید نشاسته از گندم و ذرت و سیب زمینی

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.