طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ سال 1402 + pdf + word

Egg powder

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ کاملاً بهداشتی و عاری از هر گونه میکروب و باکتری تهیه می شوند و استفاده آنها در خطوط تولید بسیار آسان می باشد .

استفاده از این محصولات به مصرف کننده این امکان را میدهد ، که محصول مورد نظر خود را اعم از زرده یا سفیده خالص یا مخلوط هردو به طور جداگانه تهیه و استفاده نماید .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ


محصولات مورد بررسی پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ می باشد که در سال های اخیر درصنایع بزرگی ، مثل ؛ دامپروری ، شیرینی سازی ، صنعت تولید سس مایونز و ... ، جای تخم مرغ را در تولید این محصولات گرفته است .

تخم مرغ یک منبع غذایی مهم است . مقدار فراوان مواد مغذی در تخم مرغ آن را جزء مواد غذایی ممتاز قرار میدهد .

دو عدد تخم مرغ بزرگ شامل حدود 12 گرم پروتیین ، 2,1 گرم کربوهیدرات ،11 گرم لیپید ، مقدار قابل توجهی آهن ، فسفر، ویتامینهای K ، E ، A و بیشتر ترکیبات ویتامین B است .

قسمت اعظم سفیده تخم مرغ شامل مقدار قابل توجهی آب است که به همراه آن حدود 50 درصد پروتیین ، نیاسین و ریبوفلاوین می باشد .

بیشتر ویتامینها و مواد مغذی در زرده تخم مرغ یافت می شود . رنگ زرده تخم مرغ مربوط به درصد پیگمان گزانتوفیلها است .

یکی از مسایل مهم در اقتصاد کشور ضایعات مواد غذایی است که با کمال تأسف در کشور ما به شکلی بسیار دردناک وجود دارد .

علل ضایعات را از مرحله تولید تا مصرف می توان زاییده عوامل گوناگونی چون فرهنگ نادرست مصرف ، بسته بندی های نامناسب ، انبارداری غلط و از همه مهمتر هماهنگ نبودن تولید به مصرف که گاه کمبود و زمانی افزایش را به همراه دارد ، دانست .

تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ یکی از راه های کاهش ضایعات ماده حیاتی و مهم تخم مرغ است که با زحمت بسیار و صرف هزینه های گزاف و ارزبری بالا بدست می آید و نوسانات مصرف بر قیمت وضایعات آن تأثیر میگذارد .

زیرا می توان پس از تهیه ، آنها را با هزینه و فضای کم در انبار خشک یا یخچال نگهداری کرده ودر مواقع کمبود و یا جهت صادرات مورد بهرهبرداری قرار داد .

پودر تخم مرغ به صورت زرده خالص ، سفیده خالص ، مخلوطی از هر دو ( پودر تخم مرغ کامل ) ساخته می شود . مایع تخم مرغ نیز بصورتهای مایع کامل ، سفیده خالص و زرده خالص عرضه می گردد .

استفاده از تخم مرغ بصورت مایع پاستوریزه تخم مرغ باعث افزایش زمان ماندگاری ، بهداشت، ... و نیز کاهش هزینه های تولید می گردد .

در تهیه پودر تخم مرغ نیز با حذف آب از تخم مرغ از رشد میکروارگانیسم ها و سرعت واکنشهای شیمیایی که در تخم مرغ وجود دارد کاسته می گردد .

درصد ترکیبات هر یک از محصولات فوق به شرح زیر می باشد :

• محصول پودر و مایع پاستوریزه کامل تخم مرغ : ( Whole Egg Powder And Liquid )

مخلوط زرده ( 35% ) وسفیده ( 65% ) تخم مرغ که دارای کلیه ترکیبات موجود در تخم مرغ می باشد .

• محصول پودر ومایع سفیده تخم مرغ : ( Egg white / Albumen )

سفیده تخم مرغ و یا آلبومین ، سفیده کاملاً خالص جدا شده و بدون زرده می باشد . جدا سازی زرده و سفیده ، به تازگی تخم مرغ بستگی دارد به این معنا که هر چه تخم مرغ تازه تر باشد عمل جداسازی بهتر صورت میگیرد .

• محصول پودر و مایع زرده تخم مرغ :

( Egg Yolk ) زرده جداسازی شده از تخم مرغ می باشد .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ


استفاده از تخم مرغ بصورت طبیعی در صنایع ، دارای مضرات و معایب بسیاری است که از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • استفاده از نیروی انسانی بسیار زیاد جهت شکستن و جدا کردن زرده سفیده با دست .
  • ایجاد آلودگی در مایع تخم مرغ با شکستن با دست که از نظر بهداشتی کاملاً ممنوع می باشد .
  • هدر رفتن زیاد محصول در شکستن تخم مرغ با دست
  • ایجاد آلودگی در محیط ( توسط پوسته های خالی ) و نهایتاً ایجاد آلودگی در کل محیط کارخانه
  • استفاده از محصول فیلتر نشده و پاستوریزه نشده در تولید
  • مشکلات تهیه و تأمین تخم مرغ روزانه مورد نیاز
  • نگهداری بسیار دشوار

موارد فوق دلایل اهمیت استفاده از پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ را نشان میدهد .

از آنجا که مصرف این محصولات سهل و بهداشتی بوده و در بسیاری از غذاهای آماده قابل استفاده می باشد تولید آن حائز اهمیت است .

این محصولات کاملاً بهداشتی و عاری از هر گونه میکروب و باکتری تهیه می شوند و همچنین استفاده آنها در خطوط تولید بسیار آسان می باشد .

همچنین استفاده از پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ به مصرف کننده این امکان را میدهد که محصول مورد نظر خود را اعم از زرده یا سفیده خالص یا مخلوط هردو به طور جداگانه تهیه کند .

همچنین استفاده از این محصولات موجب عدم نیاز به خرید روزانه تخم مرغ و نیز رفع معضل پوسته های خالی تخم مرغ در کارخانجات صنایع غذایی می شود .

در نتیجه باعث کاهش هزینه شده و صرفه اقتصادی بسیار مطلوبی دارد . این محصولات بعلت ارزش غذایی بالا و غنی سازی محصولات غذایی ، خاصیت امولسیون کنندگی و تولید کف در صنایع غذایی کاربرد فراوان دارند که در زیر موارد استفاده آنها ذکر می گردد .

  • صنایع کیک وکلوچه ، بیسکویت و سایر : پف کردن ، انعقاد ، طعم و رنگدهی به مواد غذایی موجود
  • صنایع ماکارونی ، پاستا : رنگ و طعمدهی به مواد غذایی
  • صنایع غذایی کودک : ارتقاء ارزش غذایی ، افزایش میزان پروتیین
  • صنایع بستنی : حل وترکیب شدن در مواد غذایی موجود
  • صنایع سوسیس و کالباس : انعقاد مواد غذایی موجود
  • صنایع فرآوری ماهی ( سوریمی ) : انعقاد مواد غذایی موجود
  • املت ، پودینگ : انعقاد و طعمدهی به مواد غذایی موجود
  • صنایع بهداشتی و آرایشی : انعقاد مواد معدنی و پروتئینی
  • صنایع دارویی و بیولوژی : انعقاد مواد معدنی و پروتئینی
  • صنایع چرمی ، غذای حیوانات و غیره : انعقاد مواد معدنی و پروتئینی

استاندارد های قابل توجه در طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ :

  • 2487 : ویژگی های پودر تخم مرغ
  • 5949: پودر سفیده تخم مرغ – ویژگی ها و روش های آزمون
  • 6697 : تخم مرغ - مایع یخ زده – ویژگی ها و روش های آزمون

کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول در طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ :

  • کشورهای عمده تولید کننده محصول
  • فرانسه ، ایتالیا ، آلمان
  • کشورهای عمده مصرف کننده محصول
  • فرانسه ، ایتالیا

شرایط واردات و صادرات محصول در طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ


شرایط واردات پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

با مراجعه به کتاب مقررات بازرگانی خارجی کشور، محدودیت خاصی برای واردات انواع پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ دیده نشده است .

شرایط صادرات پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

کشور ما به سبب برخورداری از شرایط اقلیمی مناسب و بسیار متنوع و وجود ذخایر عظیم و نیروی کار ارزان و موقعیت ترانزیتی عالی از موقعیتی خاص در بخش صادرات غیر نفتی بویژه محصولات غذایی برخوردار است .

بر اساس آمار ایران به بیش از 124 کشور محصولات صنایع غیر نفتی از جمله محصولات صنایع غذایی صادر کرده است که در بین این مناطق کشور آلمان ، آذربایجان ، ایتالیا ، ترکیه ، ترکمنستان ، ازبکستان ، هند ، ژاپن واکراین معادل 26 درصد کالای صادراتی غیر نفتی کشور شامل انواع محصولات فرآوری شده غذایی را به خود جذب کرده اند .

در میان این محصولات و باتوجه به امکانات داخل کشور ، تخم مرغ نیز چنانچه بطور مطلوب و برابر استانداردهای جهانی به صورت پودر درآید می تواند یکی از اقلام صادراتی کشور باشد از این رهگذر ارزآوری خوبی را موجب گردد .

اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

تخم مرغ به عنوان یکی از فرآورده های مهم غذایی نقش عمدهای را در تغذیه مردم جهان ایفا میکند .

به جرأت می توان گفت که تمامی مردم جهان به شکلهای مختلف از این ماده غذایی استفاده میکنند .

موقعیت جغرافیایی و شرایط طبیعی و تنوع هوا و تغییرات جوی فصول و عادات مردم در نقاط مختلف جهان ، صنعت غذا را وادار به ابداع روش های گوناگون حفاظت مواد غذایی کرده است ، تا در صورت بروز هر نوع بحران همیشه غذا در دسترس باشد .

روش های حفاظت مواد غذایی و کاربرد آن در تکنولوژی امروزی سالهاست که مورد بررسی مراجع علمی بخصوص محققین صنایع غذایی می باشد .

همچنین امروزه با پیشرفتهای تکنولوژی و اشتغال بکار کلیه افراد خانواده ها در بیرون از منزل ، کمتر خانوادهای است که به نوعی از محصولات فرآوری شده غذایی استفاده نکند ، زیرا وقت ، یک عنصر بسیار مهم در این قرن می باشد .

امروزه بسیاری از مردم جهان به این نتیجه رسیده اند که با هزینه کمتر و صرفه جویی در وقت می توانند از محصولات آماده صنایع غذایی استفاده کنند و نیز استفاده از این محصولات در صنعت غذا موجب افزایش راندمان بهداشت و سلامت غذایی می شود و همچنین با داشتن کیفیت مطلوب موجب کاهش هزینه های تولید می گردند .

از آنجایی که تأمین نیازهای غذایی مردم جهان امروزه یکی از اساسیترین مسائل مورد بحث محافل اقتصادی بین المللی می باشد و هر روز بر جمعیت جهان افزوده شده در حالیکه منابع غذایی دنیا رشد چندانی برخوردار نیست بلکه در بعضی کشورها رو به کاهش است ،بنابراین استفاده از تکنولوزی های پیشرفته برای افزایش مقاومت و طول عمر محصولات غذایی یکی از اولویت های مهم در جهان امروز می باشد .

در همین راستا و بنا بر دلایل گفته شده فوق تهیه پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ یکی از اولویتهای اساسی در بهبود و پیشرفت اقتصاد کشور می باشد .

همچنین با روند تحولات اقتصادی در سطح جهان و کشورمان ، بازنگری در زمینه های صنعتی و اقتصادی ، در داخل کشور ضروریست .

با توجه به کاهش وابستگی به انرژیهای فسیلی در دنیای امروز که حتی انتظار می رود ، روزی مصرف آنها متوقف شود ، بنابراین برای رهایی از اقتصاد تک محصولی و صدور نفت توجه به صنعت فرآورده های غذایی اهمیت بیشتری می یابد .


فرایند اجرای طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

فرایند تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

1. شستشوی تخم مرغ تازه

ابتدا تخم مرغهای تازه را از سردخانه بیرون آورده و وزن میکنند و تخم مرغ های کثیف قبل از شکسته شدن به ماشین شستشو فرستاده میشوند و با ماشین آلات تمام اتوماتیک شسته میشوند .

2. سورتینگ

در این مرحله تخم مرغ ها روی نوار نقاله قرار گرفته و سورت میشوند . تخم مرغ ها در حین عبور از روی نوار نقاله سورتینگ توسط کارگرانی که در دو طرف میز قرار دارند مورد بازرسی قرار گرفته ، تخم مرغ های فاسد و اجسام دیگر جداسازی شده ، حذف می گردند.

3. شکستن تخم مرغ

شکستن تخم مرغ در گذشته به صورت دستی انجام میگرفت ، یک کارگر ماهر می توانست 500 تا 800 عدد تخم مرغ را در یک ساعت بشکند . اما این روش کیفیت محصول را از نظر بهداشتی تنزل میداد . امروزه از ماشینهای تمام اتوماتیک برای شکستن تخم مرغها و جداسازی پوسته از مایع تخم مرغ استفاده می شود .

4. جدا کردن پوسته از مایع تخم مرغ

در این قسمت پوست تخم مرغ از محتویات داخل آن جدا می گردد . این کار امروزه در کارخانه های بسیار پیشرفته توسط دستگاه های تمام اتوماتیک انجام میگیرد . هرچه دقت دستگاه ها در این مرحله بیشتر بوده و این کار با خطای کمتری انجام گیرد به علت کاهش ضایعات در سودآوری کل خط تأثیر گذار خواهد بود .

5. سیستم جدا سازی

برای تولید پودر و مایع سفیده و زرده بصورت مجزا ، جداسازی دقیق سفیده از زرده اهمیت فراوانی دارد . حتی وجود مقدار بسیار کمی از زرده در مایع سفیده می تواند باعث شود که کیفیت نگهداری آلبومین درسفیده تخم مرغ پایین بیاید . ماشینهای جدید قادرند این جداسازی را با خطای کم انجام دهند که قابل قبول است .

6. فیلتراسیون

در این مرحله مایع تخم مرغ وارد دستگاه فیلتراسیون می گردد تا ذرات احتمالی پوست تخم مرغ باقیمانده جدا گردد . در این قسمت جهت جدا سازی پوسته داخلی و خارجی بصورت کامل عمل صاف کردن و فیلتراسیون انجام میگیرد . سپس برای تولید پودر و مایع کامل تخم مرغ ، مایع تخم مرغ وارد مخلوط کن می گردد تا سفیده و زرده با هم مخلوط شوند .

7. سرد کردن

سپس مایع تخم مرغ ها وارد تانکهای ذخیره میشوند ، در این سردکن های صفحه ای که دو جداره بوده و در جدار بیرونی آب سرد جریان دارد مایع تخم مرغ ها تا 3 درجه سانتیگراد خنک می شوند و در این دما نگهداری میشوند .

در این قسمت در تولید پودر و مایع کامل و یا پودر ومایع زرده تخم مرغ به تنهایی همه زرده ها هموژنیزه می شوند .

از این مرحله به بعد روش تولید پودر و مایع پاستوریزه کامل و زرده تخم مرغ مانند هم می باشد ، اما روش تولید پودر سفیده تخم مرغ متفاوت است .

الف- روش تولید پودر و مایع پاستوریزه کامل زرده تخم مرغ :

8. پاستوریزاسیون

در این مرحله مایع تخم مرغ توسط پمپ به پاستوریزاتور وارد می گردد . به منظور انهدام میکروبهای فاسد کننده و پاستوریزه کردن ، زرده تخم مرغ به مدت 1 دقیقه در دمای حدود 62 درجه سانتیگراد و برای مایع کامل تخم مرغ ( زرده و سفیده با هم ) به مدت 5 ،3 دقیقه در دمای حدود 63 درجه سانتیگراد و یا با زمان 2 یا 3 ثانیهای در دمای 74 درجه سانتیگراد پاستوریزه می گردد .

این عمل جهت مقابله با باکتریهای ایکولای و سالمونلا می باشد . بعد از انجام پاستوریزاسیون مایع تخم مرغ آماده برای بسته بندی می باشد و می توان آن را توسط ماشین آلات پر کن چه به روش اسپتیک و چه به روش غیر اسپتیک بسته بندی و در سرد خانه جهت ورود به بازار مصرف انبار نمود .

9. خشک کردن

بعد از پاستوریزاسیون محصول توسط پمپ با فشار زیاد به خشک کن وارد می شود . معمولاً شیوه ی برگزیده برای خشک کردن یک محصول بستگی به ماده غذایی ، میزان کیفیت دلخواه و هزینه های تمام شده دارد .

با توجه به ماهیت تخم مرغ و حساسیت آن به حرارت مناسبترین خشک کن که برای این محصول استفاده می شود خشک کن پاششی : Spray Dryer می باشد .

البته روش های دیگر نیز چون خشک کن تسمه ای ( Belt ) که برای زرده و تخم مرغ کامل کاربرد دارد موجود است .

اما امروزه استفاده از Spray Dryer ( خشک کن پاششی ) متداولترین و بهترین روش در خشک کردن مایع کامل و زرده تخم مرغ می باشد و اولین قسمت مهم خشک کن افشانی ، وسیله ذره کننده آنست .

تاکنون دو نوع اتمایزر به بازار عرضه شده است :

  • ذره کننده های سانتریفوژی
  • ذره کننده های نازلی

قطر ذرات غذایی بعد از خروج از این قسمت 10 تا 20 میکرومتر است و هرچه اندازه ی ذرات خارج شده از داخل نازل یکنواختتر باشد سرعت خشک شدن محصول بیشتر می شود .

معمولاً قطره بزرگترین ذره و ارتفاع برج خشک کن تعیین کننده زمان خشک شدن است . تاکنون هیچ نوع دستگاه ذره کنندهای ساخته نشده که بتوان با آن قطرات یکنواختی از نظر اندازه تولید کرد .

در طراحی ، اساس کار بر این استوار است که حتی الامکان پودر یکنواختی تولید شود و اگر قطر ذرات یکنواخت نباشد منجر به تولید پودر نامرغوب می شود .

برای تولید پودر زرده و مایع کامل تخم مرغ ، آنها را که در حدود 64 درجه سانتیگراد دما دارند توسط پیستون پمپ وارد قسمت ذره کننده ( اتمایزر) دستگاه خشک کن پاششی میکنند .

دمای هوای مورد استفاده در خشک کن 150 تا 200 درجه سانتیگراد می باشد . و پودر نهایی بدست آمده 2 تا 4 درصد رطوبت دارد و دانسیته حجمی آن 3,0 تا 35,0 گرم بر سانتیمتر مکعب است .

10. بسته بندی

بعد از خشک کردن پودرها برای بسته بندی فرستاده میشوند ودر آنجا در بسته های 1 کیلوگرمی با کاغذ گرافت بسته بندی و به بازار مصرف عرضه می گردند. در بسته بندی پودر تخم مرغها می توان هم از روش اسپتیک و هم از روش غیر اسپتیک استفاده نمود .

بسته های پودر تخم مرغ را معمولاً در مجاورت مواد دسیکانت برای جذب رطوبت قرار می دهند . همچنین می توان از گازهای خنثی مثل ازت برای جذب رطوبت استفاده نمود .

ب- روش تولید پودر سفیده تخم مرغ  :

8. ذخیره سازی سفیده پاستوریزه نشده

در این مرحله سفیده تخم مرغ را در تانکهای ذخیره به مدت 24 ساعت ذخیره می نمایند . این عمل برای حذف گلوکز می باشد .

9. پیش گرمایش جهت تخمیر

در این قسمت برای تخمیر سفیده تخم مرغ و حذف گلوکز مایع سفیده تخم مرغ را گرم میکنند . حذف گلوکز از سفیده امر بسیار مهمی می باشد زیرا وجود مقدار بسیار کمی از گلوگز در هنگام خشک کردن باعث کاراملیزه شدن و تغییر رنگ پودر به قهوهای می گردد .

10. سرد کردن

سپس پس از تخمیر مایع سفیده تخم مرغ وارد تانکهای ذخیره می شود ، در این سرد کنهای صفحهای که مانند سردکنهای خط تولید پودر کامل و زرده دو جداره بوده ودر جدار بیرونی آب سرد جریان دارد مایع تخم مرغ تا 3 درجه سانتیگراد خنک می شود و در این دما نگهداری می شود .

11. خشک کردن

در این مرحله مایع سفیده تخم مرغ توسط پمپ به قسمت خشککن فرستاده می شود . بهترین روش برای خشک کردن سفیده تخم مرغ استفاده از خشک کن Pan می باشد . اما روشهای دیگری نیز مانند خشک کردن انجمادی برای خشک کردن سفیده تخم مرغ وجود دارد که کاربرد چندانی ندارد .

12. ذخیره سازی در اتاق گرم

پس از خشک کردن مایع سفیده تخم مرغ و تبدیل آن به پودر، آن را در اتاقی گرم به مدت 24 ساعت ذخیره می نمایند تا پاستوریزه گردد .

13. بسته بندی

بعد از خشک کردن پودرها برای بسته بندی فرستاده می شوند ودر آنجا در بسته های 1 کیلوگرمی با کاغذ گرافت بسته بندی و به بازار مصرف عرضه می گردند .

در بسته بندی پودر تخم مرغ همانطور که گفته شد می توان هم از روش اسپتیک و هم از روش غیر اسپتیک استفاده نمود.

بسته های پودر تخم مرغ را معمولاً در مجاورت مواد دسیکانت برای جذب رطوبت قرار می دهند .

همچنین می توان از گازهای خنثی مثل ازت برای جذب رطوبت استفاده نمود .

ماشین آلات خط تولید طرح توجیهی پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

تخم مرغ شکن و جداکننده

به ظرفیت 15000عدد در ساعت شامل :

تخم مرغ شکن خطی شامل شستشوی تخم مرغ ، تخم مرغ شکن و قسمت جداکننده مایع داخل تخم مرغ از پوسته از جنس استنلس استیل

سردکن صفحه ای

مخزن استیل

با همزن و گنجایش 3000 لیتر مجهز به الکتروموتور گیربکس دار - استیل - با پایه تمام استیل - شیشه آبنما

پاستوریزاتور و پمپ فشار قوی

نوار نقاله

مخزن استیل دو جداره بدون همزن

بدون همزن - دو جداره وگنجایش 1000 لیتر - پایه هاتمام استیل - شیشه آبنما

مخزن استیل 3 جداره همزن دار

3 جداره همزندار از جنس استیل به گنجایش 1500 لیتر - پایه استیل قابل رگلاژ - الکتروموتور گیربکس دار 5,1 کیلووات

اسپری درایر :

خط کامل اسپری درایر مدل 150-PC با کلیه متعلقات با هزینه نصب

دستگاه بسته بندی

به ظرفیت 25 تا 30 عدد در دقیقه با وزن بسته بندی حداکثر 2 کیلوگرم

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.