جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح توجیهی رایگاندانلود سریع طرح زودبازده کشاورزی و دامداری کاملا رایگان
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Egg powder

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ كاملاً بهداشتی و عاری از هر گونه میكروب و باكتری تهیه می شوند و استفاده آنها در خطوط تولید بسیار آسان می باشد . استفاده از این محصولات به مصرف كننده این امكان را میدهد ، كه محصول مورد نظر خود را اعم از زرده یا سفیده خالص یا مخلوط هردو به طور جداگانه تهیه و استفاده نماید .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ


محصولات مورد بررسی پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ می باشد كه در سالهای اخیر درصنایع بزرگی ، مثل ؛ دامپروری ، شیرینی سازی ، صنعت تولید سس مایونز و ... ، جای تخم مرغ را در تولید این محصولات گرفته است .

تخم مرغ یك منبع غذایی مهم است . مقدار فراوان مواد مغذی در تخم مرغ آن را جزء مواد غذایی ممتاز قرار میدهد . دو عدد تخم مرغ بزرگ شامل حدود 12 گرم پروتیین ، 2,1 گرم كربوهیدرات ،11 گرم لیپید ، مقدار قابل توجهی آهن ، فسفر، ویتامینهای K ، E ، A و بیشتر تركیبات ویتامین B است .

قسمت اعظم سفیده تخم مرغ شامل مقدار قابل توجهی آب است كه به همراه آن حدود 50 درصد پروتیین ، نیاسین و ریبوفلاوین می باشد . بیشتر ویتامینها و مواد مغذی در زرده تخم مرغ یافت می شود . رنگ زرده تخم مرغ مربوط به درصد پیگمان گزانتوفیلها است .

یكی از مسایل مهم در اقتصاد كشور ضایعات مواد غذایی است كه با كمال تأسف در كشور ما به شكلی بسیار دردناك وجود دارد . علل ضایعات را از مرحله تولید تا مصرف می توان زاییده عوامل گوناگونی چون فرهنگ نادرست مصرف ، بسته بندی های نامناسب ، انبارداری غلط و از همه مهمتر هماهنگ نبودن تولید به مصرف كه گاه كمبود و زمانی افزایش را به همراه دارد ، دانست .

تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ یكی از راه های كاهش ضایعات ماده حیاتی و مهم تخم مرغ است كه با زحمت بسیار و صرف هزینه های گزاف و ارزبری بالا بدست می آید و نوسانات مصرف بر قیمت وضایعات آن تأثیر میگذارد . زیرا می توان پس از تهیه ، آنها را با هزینه و فضای كم در انبار خشك یا یخچال نگهداری كرده ودر مواقع كمبود و یا جهت صادرات مورد بهرهبرداری قرار داد .

پودر تخم مرغ به صورت زرده خالص ، سفیده خالص ، مخلوطی از هر دو ( پودر تخم مرغ كامل ) ساخته می شود . مایع تخم مرغ نیز بصورتهای مایع كامل ، سفیده خالص و زرده خالص عرضه می گردد . استفاده از تخم مرغ بصورت مایع پاستوریزه تخم مرغ باعث افزایش زمان ماندگاری ، بهداشت، ... و نیز كاهش هزینه های تولید می گردد .

در تهیه پودر تخم مرغ نیز با حذف آب از تخم مرغ از رشد میكروارگانیسمها و سرعت واكنشهای شیمیایی كه در تخم مرغ وجود دارد كاسته می گردد . درصد تركیبات هر یك از محصولات فوق به شرح زیر می باشد :

• محصول پودر و مایع پاستوریزه كامل تخم مرغ :Whole Egg Powder And Liquid ) (مخلوط زرده ( 35% ) وسفیده ( 65% ) تخم مرغ كه دارای كلیه تركیبات موجود در تخم مرغ می باشد .

• محصول پودر ومایع سفیده تخم مرغ : ( Egg white / Albumen )

سفیده تخم مرغ و یا آلبومین ، سفیده كاملاً خالص جدا شده و بدون زرده می باشد . جدا سازی زرده و سفیده ، به تازگی تخم مرغ بستگی دارد به این معنا كه هر چه تخم مرغ تازه تر باشد عمل جداسازی بهتر صورت میگیرد .
• محصول پودر و مایع زرده تخم مرغ : ( Egg Yolk ) زرده جداسازی شده از تخم مرغ می باشد .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ


استفاده از تخم مرغ بصورت طبیعی در صنایع ، دارای مضرات و معایب بسیاری است كه از آن جمله می توان به موارد زیر اشاره كرد:

1. استفاده از نیروی انسانی بسیار زیاد جهت شكستن و جدا كردن زرده سفیده با دست .
2. ایجاد آلودگی در مایع تخم مرغ با شكستن با دست كه از نظر بهداشتی كاملاً ممنوع می باشد .
3. هدر رفتن زیاد محصول در شكستن تخم مرغ با دست
4. ایجاد آلودگی در محیط ( توسط پوسته های خالی ) و نهایتاً ایجاد آلودگی در كل محیط كارخانه
5. استفاده از محصول فیلتر نشده و پاستوریزه نشده در تولید
6. مشكلات تهیه و تأمین تخم مرغ روزانه مورد نیاز
7. نگهداری بسیار دشوار

موارد فوق دلایل اهمیت استفاده از پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ را نشان میدهد . از آنجا كه مصرف این محصولات سهل و بهداشتی بوده و در بسیاری از غذاهای آماده قابل استفاده می باشد تولید آن حائز اهمیت است .

این محصولات كاملاً بهداشتی و عاری از هر گونه میكروب و باكتری تهیه میشوند و همچنین استفاده آنها در خطوط تولید بسیار آسان می باشد . همچنین استفاده از پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ به مصرف كننده این امكان را میدهد كه محصول مورد نظر خود را اعم از زرده یا سفیده خالص یا مخلوط هردو به طور جداگانه تهیه كند .

همچنین استفاده از این محصولات موجب عدم نیاز به خرید روزانه تخم مرغ و نیز رفع معضل پوسته های خالی تخم مرغ در كارخانجات صنایع غذایی می شود . در نتیجه باعث كاهش هزینه شده و صرفه اقتصادی بسیار مطلوبی دارد . این محصولات بعلت ارزش غذایی بالا و غنی سازی محصولات غذایی ، خاصیت امولسیون كنندگی و تولید كف در صنایع غذایی كاربرد فراوان دارند كه در زیر موارد استفاده آنها ذكر می گردد .

صنایع كیك وكلوچه ، بیسكویت و سایر : پف كردن ، انعقاد ، طعم و رنگدهی به مواد غذایی موجود .
 صنایع ماكارونی ، پاستا : رنگ و طعمدهی به مواد غذایی
 صنایع غذایی كودك : ارتقاء ارزش غذایی ، افزایش میزان پروتیین
 صنایع بستنی : حل وتركیب شدن در مواد غذایی موجود
 صنایع سوسیس و كالباس : انعقاد مواد غذایی موجود
 صنایع فرآوری ماهی ( سوریمی ) : انعقاد مواد غذایی موجود
 املت ، پودینگ : انعقاد و طعمدهی به مواد غذایی موجود
 صنایع بهداشتی و آرایشی : انعقاد مواد معدنی و پروتئینی
 صنایع دارویی و بیولوژی : انعقاد مواد معدنی و پروتئینی
 صنایع چرمی ، غذای حیوانات و غیره : انعقاد مواد معدنی و پروتئینی

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ :

• 2487 : ویژگی های پودر تخم مرغ
• 5949: پودر سفیده تخم مرغ – ویژگی ها و روش های آزمون
• 6697 : تخم مرغ - مایع یخ زده – ویژگی ها و روش های آزمون

کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ :

• کشورهای عمده تولید کننده محصول
فرانسه ، ایتالیا ، آلمان
• کشورهای عمده مصرف کننده محصول
فرانسه ، ایتالیا


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ


• شرایط واردات محصول

با مراجعه به كتاب مقررات بازرگانی خارجی كشور، محدودیت خاصی برای واردات انواع پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ دیده نشده است .

• شرایط صادرات محصول

كشور ما به سبب برخورداری از شرایط اقلیمی مناسب و بسیار متنوع و وجود ذخایر عظیم و نیروی كار ارزان و موقعیت ترانزیتی عالی از موقعیتی خاص در بخش صادرات غیر نفتی بویژه محصولات غذایی برخوردار است .

بر اساس آمار ایران به بیش از 124 كشور محصولات صنایع غیر نفتی از جمله محصولات صنایع غذایی صادر كرده است كه در بین این مناطق كشور آلمان ، آذربایجان ، ایتالیا ، تركیه ، تركمنستان ، ازبكستان ، هند ، ژاپن واكراین معادل 26 درصد كالای صادراتی غیر نفتی كشور شامل انواع محصولات فرآوری شده غذایی را به خود جذب كرده اند و در میان این محصولات و باتوجه به امكانات داخل كشور ، تخم مرغ نیز چنانچه بطور مطلوب و برابر استانداردهای جهانی به صورت پودر درآید می تواند یكی از اقلام صادراتی كشور باشد از این رهگذر ارزآوری خوبی را موجب گردد .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ


تخم مرغ به عنوان یكی از فرآوردههای مهم غذایی نقش عمدهای را در تغذیه مردم جهان ایفا میكند . به جرأت می توان گفت كه تمامی مردم جهان به شكلهای مختلف از این ماده غذایی استفاده میكنند .

موقعیت جغرافیایی و شرایط طبیعی و تنوع هوا و تغییرات جوی فصول و عادات مردم در نقاط مختلف جهان ، صنعت غذا را وادار به ابداع روش های گوناگون حفاظت مواد غذایی كرده است ، تا در صورت بروز هر نوع بحران همیشه غذا در دسترس باشد .

روش های حفاظت مواد غذایی و كاربرد آن در تكنولوژی امروزی سالهاست كه مورد بررسی مراجع علمی بخصوص محققین صنایع غذایی می باشد .

همچنین امروزه با پیشرفتهای تكنولوژی و اشتغال بكار كلیه افراد خانواده ها در بیرون از منزل ، كمتر خانوادهای است كه به نوعی از محصولات فرآوری شده غذایی استفاده نكند ، زیرا وقت ، یك عنصر بسیار مهم در این قرن می باشد .

امروزه بسیاری از مردم جهان به این نتیجه رسیده اند كه با هزینه كمتر و صرفه جویی در وقت می توانند از محصولات آماده صنایع غذایی استفاده كنند و نیز استفاده از این محصولات در صنعت غذا موجب افزایش راندمان بهداشت و سلامت غذایی می شود و همچنین با داشتن كیفیت مطلوب موجب كاهش هزینه های تولید می گردند .

از آنجایی كه تأمین نیازهای غذایی مردم جهان امروزه یكی از اساسیترین مسائل مورد بحث محافل اقتصادی بین المللی می باشد و هر روز بر جمعیت جهان افزوده شده در حالیكه منابع غذایی دنیا رشد چندانی برخوردار نیست بلكه در بعضی كشورها رو به كاهش است ،بنابراین استفاده از تكنولوزیهای پیشرفته برای افزایش مقاومت و طول عمر محصولات غذایی یكی از اولویت های مهم در جهان امروز می باشد .

در همین راستا و بنا بر دلایل گفته شده فوق تهیه پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ یكی از اولویتهای اساسی در بهبود و پیشرفت اقتصاد كشور می باشد . همچنین با روند تحولات اقتصادی در سطح جهان و كشورمان ، بازنگری در زمینه های صنعتی و اقتصادی ، در داخل كشور ضروریست .

با توجه به كاهش وابستگی به انرژیهای فسیلی در دنیای امروز كه حتی انتظار می رود ، روزی مصرف آنها متوقف شود ، بنابراین برای رهایی از اقتصاد تك محصولی و صدور نفت توجه به صنعت فرآورده های غذایی اهمیت بیشتری می یابد .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

1. شستشوی تخم مرغ تازه

ابتدا تخم مرغهای تازه را از سردخانه بیرون آورده و وزن میكنند و تخم مرغهای كثیف قبل از شكسته شدن به ماشین شستشو فرستاده میشوند و با ماشین آلات تمام اتوماتیك شسته میشوند .

2. سورتینگ

در این مرحله تخم مرغ ها روی نوار نقاله قرار گرفته و سورت میشوند . تخم مرغ ها در حین عبور از روی نوار نقاله سورتینگ توسط كارگرانی كه در دو طرف میز قرار دارند مورد بازرسی قرار گرفته ، تخم مرغ های فاسد و اجسام دیگر جداسازی شده ، حذف می گردند.

3. شكستن تخم مرغ

شكستن تخم مرغ در گذشته به صورت دستی انجام میگرفت ، یك كارگر ماهر می توانست 500 تا 800 عدد تخم مرغ را در یك ساعت بشكند . اما این روش كیفیت محصول را از نظر بهداشتی تنزل میداد . امروزه از ماشینهای تمام اتوماتیك برای شكستن تخم مرغها و جداسازی پوسته از مایع تخم مرغ استفاده می شود .

4. جدا كردن پوسته از مایع تخم مرغ

در این قسمت پوست تخم مرغ از محتویات داخل آن جدا می گردد . این كار امروزه در كارخانه های بسیار پیشرفته توسط دستگاه های تمام اتوماتیك انجام میگیرد . هرچه دقت دستگاه ها در این مرحله بیشتر بوده و این كار با خطای كمتری انجام گیرد به علت كاهش ضایعات در سودآوری كل خط تأثیر گذار خواهد بود .

5. سیستم جدا سازی

برای تولید پودر و مایع سفیده و زرده بصورت مجزا ، جداسازی دقیق سفیده از زرده اهمیت فراوانی دارد . حتی وجود مقدار بسیار كمی از زرده در مایع سفیده می تواند باعث شود كه كیفیت نگهداری آلبومین درسفیده تخم مرغ پایین بیاید . ماشینهای جدید قادرند این جداسازی را با خطای كم انجام دهند كه قابل قبول است .

6. فیلتراسیون

در این مرحله مایع تخم مرغ وارد دستگاه فیلتراسیون می گردد تا ذرات احتمالی پوست تخم مرغ باقیمانده جدا گردد . در این قسمت جهت جدا سازی پوسته داخلی و خارجی بصورت كامل عمل صاف كردن و فیلتراسیون انجام میگیرد . سپس برای تولید پودر و مایع كامل تخم مرغ ، مایع تخم مرغ وارد مخلوط كن می گردد تا سفیده و زرده با هم مخلوط شوند .

7. سرد كردن

سپس مایع تخم مرغها وارد تانكهای ذخیره میشوند ، در این سرد كنهای صفحهای كه دو جداره بوده ودر جدار بیرونی آب سرد جریان دارد مایع تخم مرغها تا 3 درجه سانتیگراد خنك میشوند و در این دما نگهداری میشوند .

در این قسمت در تولید پودر و مایع كامل و یا پودر ومایع زرده تخم مرغ به تنهایی همه زرده ها هموژنیزه میشوند . از این مرحله به بعد روش تولید پودر ومایع پاستوریزه كامل و زرده تخم مرغ مانند هم می باشد ، اما روش تولید پودر سفیده تخم مرغ متفاوت است .

حال در ادامه ابتدا به بررسی روش تولید پودر و مایع پاستوریزه كامل و زرده تخم مرغ می پردازیم :

8. پاستوریزاسیون

در این مرحله مایع تخم مرغ توسط پمپ به پاستوریزاتور وارد می گردد . به منظور انهدام میكروبهای فاسد كننده و پاستوریزه كردن ، زرده تخم مرغ به مدت 1 دقیقه در دمای حدود 62 درجه سانتیگراد و برای مایع كامل تخم مرغ ( زرده و سفیده با هم ) به مدت 5 ،3 دقیقه در دمای حدود 63 درجه سانتیگراد و یا با زمان 2 یا 3 ثانیهای در دمای 74 درجه سانتیگراد پاستوریزه می گردد .

این عمل جهت مقابله با باكتریهای ایكولای و سالمونلا می باشد . بعد از انجام پاستوریزاسیون مایع تخم مرغ آماده برای بسته بندی می باشد و می توان آن را توسط ماشین آلات پر كن چه به روش اسپتیك و چه به روش غیر اسپتیك بسته بندی و در سرد خانه جهت ورود به بازار مصرف انبار نمود .

9. خشك كردن

بعد از پاستوریزاسیون محصول توسط پمپ با فشار زیاد به خشككن وارد می شود . معمولاً شیوهء برگزیده برای خشك كردن یك محصول بستگی به ماده غذایی ، میزان كیفیت دلخواه و هزینه های تمام شده دارد .

با توجه به ماهیت تخم مرغ و حساسیت آن به حرارت مناسبترین خشك كن كه برای این محصول استفاده می شود خشك كن پاششی : Spray Dryer می باشد .

البته روشهای دیگر نیز چون خشككن تسمهای ( Belt ) كه برای زرده و تخم مرغ كامل كاربرد دارد موجود است . اما امروزه استفاده از Spray Dryer ( خشك كن پاششی ) متداولترین و بهترین روش در خشك كردن مایع كامل و زرده تخم مرغ می باشد . اولین قسمت مهم خشك كن افشانی ، وسیله ذره كننده آنست .

تاكنون دو نوع اتمایزر به بازار عرضه شده است : ذره كننده های سانتریفوژی و نازلی . قطر ذرات غذایی بعد از خروج از این قسمت 10 تا 20 میكرومتر است . هرچه اندازهء ذرات خارج شده از داخل نازل یكنواختتر باشد سرعت خشك شدن محصول بیشتر می شود .

معمولاً قطره بزرگترین ذره و ارتفاع برج خشك كن تعیین كننده زمان خشك شدن است . تاكنون هیچ نوع دستگاه ذره كنندهای ساخته نشده كه بتوان با آن قطرات یكنواختی از نظر اندازه تولید كرد .

در طراحی ، اساس كار بر این استوار است كه حتی الامكان پودر یكنواختی تولید شود . اگر قطر ذرات یكنواخت نباشد منجر به تولید پودر نامرغوب می شود . برای تولید پودر زرده و مایع كامل تخم مرغ ، آنها را كه در حدود 64 درجه سانتیگراد دما دارند توسط پیستون پمپ وارد قسمت ذره كننده ( اتمایزر) دستگاه خشك كن پاششی میكنند .

دمای هوای مورد استفاده در خشك كن 150 تا 200 درجه سانتیگراد می باشد . و پودر نهایی بدست آمده 2 تا 4 درصد رطوبت دارد و دانسیته حجمی آن 3,0 تا 35,0 گرم بر سانتیمتر مكعب است .

10. بسته بندی

بعد از خشك كردن پودرها برای بسته بندی فرستاده میشوند ودر آنجا در بسته های 1 كیلوگرمی با كاغذ گرافت بسته بندی و به بازار مصرف عرضه می گردند. در بسته بندی پودر تخم مرغها می توان هم از روش اسپتیك و هم از روش غیر اسپتیك استفاده نمود .

بسته های پودر تخم مرغ را معمولاً در مجاورت مواد دسیكانت برای جذب رطوبت قرار می دهند . همچنین می توان از گازهای خنثی مثل ازت برای جذب رطوبت استفاده نمود . حال به بررسی ادامه روش تولید پودر سفیده تخم مرغ می پردازیم :

8. ذخیره سازی سفیده پاستوریزه نشده

در این مرحله سفیده تخم مرغ را در تانكهای ذخیره به مدت 24 ساعت ذخیره می نمایند . این عمل برای حذف گلوكز می باشد .

9. پیش گرمایش جهت تخمیر

در این قسمت برای تخمیر سفیده تخم مرغ و حذف گلوكز مایع سفیده تخم مرغ را گرم میكنند . حذف گلوكز از سفیده امر بسیار مهمی می باشد زیرا وجود مقدار بسیار كمی از گلوگز در هنگام خشك كردن باعث كاراملیزه شدن و تغییر رنگ پودر به قهوهای می گردد .

10. سرد كردن

سپس پس از تخمیر مایع سفیده تخم مرغ وارد تانكهای ذخیره می شود ، در این سرد كنهای صفحهای كه مانند سردكنهای خط تولید پودر كامل و زرده دو جداره بوده ودر جدار بیرونی آب سرد جریان دارد مایع تخم مرغ تا 3 درجه سانتیگراد خنك می شود و در این دما نگهداری می شود .

11. خشك كردن

در این مرحله مایع سفیده تخم مرغ توسط پمپ به قسمت خشككن فرستاده می شود . بهترین روش برای خشك كردن سفیده تخم مرغ استفاده از خشك كن Pan می باشد . اما روشهای دیگری نیز مانند خشك كردن انجمادی برای خشك كردن سفیده تخم مرغ وجود دارد كه كاربرد چندانی ندارد .

12. ذخیره سازی در اتاق گرم

پس از خشك كردن مایع سفیده تخم مرغ و تبدیل آن به پودر، آن را در اتاقی گرم به مدت 24 ساعت ذخیره می نمایند تا پاستوریزه گردد .

13. بسته بندی

بعد از خشك كردن پودرها برای بسته بندی فرستاده میشوند ودر آنجا در بسته های 1 كیلوگرمی با كاغذ گرافت بسته بندی و به بازار مصرف عرضه می گردند . در بسته بندی پودر تخم مرغ همانطور كه گفته شد می توان هم از روش اسپتیك و هم از روش غیر اسپتیك استفاده نمود .

بسته های پودر تخم مرغ را معمولاً در مجاورت مواد دسیكانت برای جذب رطوبت قرار می دهند . همچنین می توان از گازهای خنثی مثل ازت برای جذب رطوبت استفاده نمود .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

• تخم مرغشكن و جداكننده : به ظرفیت 15000عدد در ساعت شامل : تخم مرغ شكن خطی شامل شستشوی تخم مرغ ، تخم مرغ شكن و قسمت جداكننده مایع داخل تخم مرغ از پوسته از جنس استنلس استیل

• سردكن صفحهای

• مخزن استیل : با همزن و گنجایش 3000 لیتر مجهز به الكتروموتور گیربكسدار- استیل - با پایه تمام استیل - شیشه آبنما

• پاستوریزاتور و پمپ فشار قوی

• نوار نقاله

• مخزن استیل : بدون همزن - دو جداره وگنجایش 1000لیتر- پایه هاتمام استیل - شیشه آبنما

• مخزن استیل : 3جداره - همزندار از جنس استیل به گنجایش 1500لیتر- پایه استیل قابل رگلاژ - الكتروموتورگیر بكسدار5,1كیلووات

• اسپری درایر : خط كامل اسپری درایر مدل 150- pCبا كلیه متعلقات با هزینه نصب

• دستگاه بسته بندی : به ظرفیت 25 تا 30 عدد در دقیقه با وزن بسته بندی حداكثر 2 كیلوگرم

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید پودر و مایع پاستوریزه تخم مرغ ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool