جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و استارت آپ هاطرح توجیهی هتل 5 ستاره سال 1401 + word + pdf + کامفار
طرح توجیهی روغن کشی از دانه های روغنی و تولید روغن نباتی سال 1400 - 5.0 out of 5 based on 4 votes
امتیاز کاربر:  / 4
ضعیفعالی 

Vegetable oil

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی روغن کشی از دانه های روغنی و تولید روغن نباتی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی روغن کشی از دانه های روغنی و تولید روغن نباتی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

روغن نباتی خام که با استفاده از دانه های روغنی تولید می شود ، جزء بخش اصلی محصولات غذایی و آشامیدنی‌ها و در زیربخش تولید انواع روغن‌های نباتی و خام قرار گرفته است .

این روغن از نوع تصفیه شده آن مغذی تر است ، اما ماندگاری کوتاه‌تری دارد . بهترین نحوه استفاده از این روغن ، مصرف خام آن در سالاد یا مواد غذایی که نیاز به حرارت ندارد ، می‌باشد .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی روغن کشی از دانه های روغنی و تولید روغن نباتی


روغن نباتی خام از دانه‌های روغنی می‌باشد که جزء بخش اصلی محصولات غذایی و آشامیدنی‌ها و در زیربخش تولید انواع روغن‌های نباتی و خام قرار گرفته است . محصول اصلی این طرح روغن‌های نباتی خام از دانه‌های روغنی می‌باشد . روغن‌های نباتی را از گیاهان یا دانه‌ی آن‌ها استخراج می‌کنند .

برخی روغن‌های گیاهی از جمله روغن دانه شلغم روغنی یا روغن پنبه دانه ، بدون انجام عملیات مخصوص بر روی آنها ، برای مصرف انسان مناسب نیستند . روغن‌های نباتی همچون دیگر انواع چربی ، از استرهای گلیسرین و همچنین از مخلوط انواع مختلف اسیدچرب تشکیل یافته‌اند .

این روغن‌ها در آب حل نمی‌شوند ، اما در برخی حلال‌های آلی ، محلول هستند . معمولا روغن‌های نباتی رایج را از دانه‌‌های روغنی گیاهان پنبه ، شاهدانه ، خردل ، دانه شلغم روغنی ، کلزا ، کنجد ، آفتاب‌گردان ، سویا و ... به دست می آورند .

روغن تصفیه نشده ( خام ) روغنی کدر رنگ است و حتی می‌توان رسوب ته روغن را نیز دید . این روغن از نوع تصفیه شده آن مغذی تر است اما ماندگاری کوتاه‌تری دارد . بهترین نحوه استفاده از این روغن ، مصرف خام آن در سالاد یا مواد غذایی که نیاز به حرارت ندارد ، می‌باشد .

همچنين پس از جداسازي روغن موجود در دانه‌هاي روغني ، باقیمانده‌های حاصل اعم از پوسته آفتابگردان و كنجاله نيز توليد شده كه براي مصارف دام و طيور مي‌باشد .

برخي از کنجاله هاي روغني به ويژه انواع خوراکي آن ، براي فرايندهاي زيست شناختي به عنوان سوبسترا ( پیش ماده یا سوبسترا ماده ای است که آنزیم بر آن اثر می کند و تحت تاثیر آنزیم‌ها تغییر می کند و به یک یا تعدادی محصول تبدیل می شود . ) پيشنهاد مي شوند و از آنها در فرايند تخمير براي توليد آنزيم ها ، آنتي بيوتيک ها ، قارچ ها ، ويتامين ها و بسياري موارد ديگر استفاده مي شود .


ویژگی ها و مزایای اجرای طرح توجیهی روغن کشی از دانه های روغنی و تولید روغن نباتی


از جمله ویژگی‌های طرح می‌توان به مواردی از قبیل سودآوری ، بازده و دوره برگشت مناسب سرمایه گذاری ، در دسترس بودن مواد اولیه ، معافیت  100 درصد درآمد حاصل از صادرات و محصولات تمام شده كالاهای صنعتی و محصولات بخش كشاورزی ( شامل محصولات زراعی ، باغی و دامی و طیور و شیلات و جنگل و مرتع ) و صنایع تبدیلی و تكمیلی آن از شمول مالیات و عدم تولید محصول در کشور و تامین نیاز داخلی از طریق واردات اشاره نمود .


هزینه های ثابت مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی وغن کشی از دانه های روغنی و تولید روغن نباتی ، عبارتند از


هزینه خرید زمین
محوطه سازی و بهبود زمین
عملیات عمرانی و احداث ساختمان
ماشین آلات و تجهیزات تولیدی
تجهیزات خدماتی و جانبی ( اداری )
هزینه تاسیسات
لوازم و تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی
وسایل نقلیه
هزینه های پیش بینی نشده ( 10% ریالی و 3% ارزی )
مخارج پیش از تولید

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه روغن کشی از دانه های روغنی و تولید روغن نباتی


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool