طرح توجیهی تولید کرم کارامل سال 1400 + pdf + word

caramel cream

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کرم کارامل سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید کرم کارامل را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

کارامل رنگی است خوراکی ، که بطور طبیعی در بسیاری از میوه ها ، و ضمن پخت و پز در بسیاری از مواد غذایی به وجود می آید . رنگ خوراکی کارامل ، مصارف گسترده در صنایع غذایی و دارویی دارد ، که برخی از این مصارف عبارتند از : نوشابه سازی ( کوکا کولا ) ، سرکه سازی ، تولید ماءالشعیر ، تولید نان و شیرینی ، کیک ، کارامل ، تولید فرآورده های گوشتی .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کرم کارامل


کارامل رنگی است خوراکی ، که بطور طبیعی در بسیاری از میوه ها و ضمن پخت و پز در بسیاری از مواد غذایی به وجود می آید . همچنین این رنگ از کاراملیزاسیون شکر نیز به دست می آید . این ماده ابتدا مایع بوده و کم کم سفت می شود .

این رنگ آشنا و چشم نواز ، در غلظت های مختلف ، رنگ های زرد روشن تا قهوه ای تیره را ایجاد می کند . رنگ خوراکی کارامل ، مصارف گسترده در صنایع غذایی و دارویی دارد که از آن جمله اند :

- نوشابه سازی ( کوکا کولا )
- سرکه سازی
- تولید ماءالشعیر
- تولید نان و شیرینی
- کیک کارامل
- تولید فرآورده های گوشتی
- تولید انواع سس

از کارامل خشک در مخلوط های خشک استفاده می شود . بیشترین مقدار کارامل در تهیه نوشابه های کولادار و محصولات نانوائی مصرف می شود .

ماده اولیه انواع کارامل ، انواع شکر می باشد .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کرم کارامل


خانگی ( مصارف مستقیم خانواده )

شکر جایگاه ویژه ای در سبد خانوار دارد . این کالا بصورت مستقیم و به همراه چای ، شربت ، آب میوه ، تهیه غذاهای شیرین ، مرباها و غیره در خانواده ها مصرف می گردد . همچنین قند یک محصول ساخته شده از شکر است ، که سالیان بسیار متمادی توسط انسان مورد استفاده قرار گرفته است .

در اینجا بطور کلی می توان گفت که به استثنای برخی موارد خاص و بیماران دیابتی شدید ، شکر و قند مورد مصرف کلیه انسان ها و تحت هرگونه موقعیت و وضعیت اجتماعی می باشد .

مصرف در صنایع نوشابه سازی

شکر بعنوان یک شیرین کننده ، طعم دهنده و ایجاد کننده ویسکوزیته وبریکس مناسب در انواع نوشابه های گازدار مورد استفاده قرار می گیرد . حجم مصرف آن در هر بطر نوشابه به طور متوسط ده درصد وزن آن می باشد . بنابراین هر بطر نوشابه معمولی محتوی 4/28 گرم شکر می باشد . که عموماً در کارخانه های نوشابه سازی با احتساب ضایعات برای هر بطر نوشابه 30 گرم شکر در نظر می گیرند .

مصرف شکر در صنایع آبمیوه سازی

در صنایع آب میوه سازی ، شکر بعنوان شیرین کننده و بهبود کننده بریکس مورد استفاده قرار گیرد . مصرف آن در هر پاکت آب میوه حدود 10 درصد وزن آن می باشد . البته مصرف بسته به نوع میوه پایه در تولید آب میوه ، متفاوت است . لیکن با در نظرگرفتن بریکس آب میوه و شدت شیرینی آن ، رقم 10 درصد بصورت متوسط قابل قبول است .

مصرف شکر در صنایع کنسروسازی

صنایع کنسروسازی ، مانند انواع کمپوت میوه و سبزی از موارد مهم مصرف شکر می باشند . در این صنعت نیز بسته به نوع میوه ، حجم مصرف شکر 20ـ 17 درصد وزنکمپوت متغیر است .

مصرف شکر در صنایع مرباسازی ـ ژله

مرباها و ژله ها یکی از حوزه های پر مصرف شکر می باشند . شکر به میزان معادل وزن میوه در فرمولاسیون ساخت مربا کاربرد دارد . خاصیت شیرین کنندگی ، ایجاد بریکس و ویسکوزیته ، ایجاد قابلیت ماندگاری محصول از جمله دلایل مصرف شکر درفرمولاسیون ساخت مرباها می باشد . مصرف شکر در ساخت مرباها و ژله ها حدود 50 درصد وزن آن می باشد .

مصرف شکر در ساخت بستنی

بستنی یکی از موارد دیگر استفاده شکر می باشد . شکر به میزان تقریبی است درصد در فرمولاسیون ساخت انواع بستنی کاربرد داد . خاصیت شیرین کنندگی و مزه دهندگی شکر از عوامل مهم استفاده شکر دراین صنعت می باشد .

مصرف شکر در صنایع آردی : بیسکویت سازی ، کیک ، کلوچه و ...

صنایع آردی از صنایع مهم و عمده شکر می باشد . انواع بیسکویت ها ،کیک ها ، کلوچه ها ، ویفرها و غیره از جمله صنایع آردی هستند که مصرف کننده شکر دراین صنعت می باشند .

حجم مصرف شکر در این صنایع بطور متوسط 17 درصد وزن این محصولات است . خاصیت شیرین کنندگی ، خاصیت ترد کنندگی ، ارائه رنگ قهوه ای کم رنگ یا طلائی به محصول ( بواسطه کارامل شدن شکر ) از علل مصرف شکر در این محصولات است .

مصرف شکر در صنایع شکلات سازی

شکلات ها یکی دیگر از حوزه های مصرف شکر می باشند . خاصیت کاراملیزاسیون شکرعامل مهم استفاده شکر در این حوزه است . کارامل ماده قهوه ای و نسبتاً تلخ مزه ای است که از شکر تولید می گردد . ( شکر در دمای حدود 200 درجه و در غیاب آب تبدیل به کارامل می گردد ) کارامل در صورت ترکیب با شکرمعمولی شیرین گردیده و دارای مزه خوشایند می شود که این خاصیت آن را مناسب ساخت انواع شکلات می نماید .

شکلات ها ، تافی ها و موارد مشابه در این بخش مورد مصرف دارد . متوسط میزان مصرف شکر در صنایع شکلات سازی 40 درصد است البته در ساخت این محصولات علاوه بر شکر از گلوکز نیز استفاده می شود .

مصرف شکر در قناد یها ، شیرینی ، زولبیا و بامیه و غیره

شیرینی ها ، حلواها ، نان های روغنی ، زولبیا ، بامیه ، آب نبات ، پشمک وغیره یکی دیگر از موارد مصرف شکر در جهان می باشد .

خاصیت شیرین کنندگی شکر، حجم دهندگی ، طلائی کردن سطح محصول ، تردشوندگی و غیره از علل استفاده شکر در این محصولات می باشد . بر اساس نظرسنجی های به عمل آمده از چند صنف مرتبط در این صنعت ، متوسط مصرف ، شکر در این محصولات حدود سی درصد وزنی آنها می باشد .

سایر مصارف شکر

شکر در فرمولاسیون ساخت کلیه غذاهای شیرین ، تنقلات ، آدامس ها و موارد مشابه کاربرد دارد . خاصیت شیرین کنندگی و حجم دهندگی و طعم دهندگی شکر از دلایل عمده مصرف شکر در این صنایع است .

موارد استفاده غیر غذایی شکر

تا کنون حداقل 13 مورد مصرف مستقیم شکر در صنایع غیرغذایی شناخته شده است که از آن جمله می توان به سیمان ، بتون ، قالب گیری ، ریخته گری و ذوب فلزات ، ترکیبات مبارزه با آفات و امراض گیاهی ، چسب ها ، احیاء یون های فلزی ، چرم ، مواد پاك کننده ، پرداخت البسه ، ترکیبات سفید کننده ، مواد نرم کننده ، چوب ، مواد منفجره و پزشکی را نام برد .

همچنین طبق آزمایشات پزشکی به عمل آمده در آرژانتین از قند در معالجه زخمها بجای پودر آنتی بیوتیک استفاده می شود . درکشاورزی از شکر سرخ بعنوان ماده بی اثر ( ADDITLF ) در ساختن سموم آفت کش ، حشره کش ، علف کش و سایر ترکیبات سمی استفاده می نمایند چون قند دارای نقش جذب کنندگی روی حشرات می باشد .

علاوه بر مواد فوق الذکر، ترکیبات مشتق شده از ساکاروز در فرآیندهای لابراتواری به بیش از ده هزار مورد تخمین زده می شود . موضوع دیگر در مورد شکر ( ساکاروز ) قابلیت سنتز مواد مختلف حاصل از تخریب ساختمان آن می باشد . تعداد مواد سنتزی ازساکاروز به ده ها مورد بالغ می گردد که ذیلاً به برخی موارد مهم آن اشاره شده است .

سوربیتول ( SORBITOL ) و مانیتول ( MANITOL )

این دو ماده بعنوان یک شیرین کننده شیمیایی مصنوعی کاربرد متعددی در تغذیه و شیمی دارند .

گلیسیرین

گلیسیرین ماده دیگری است که از ساکاروز قابل تهیه است . گلیسیرین در تهیه مواد منفجره ، لوازم آرایشی بهداشتی و نرم کننده ها دارای کاربرد است .

متیل پیپرازین ( METHYL PIPERAZINE )

این ماده بعنوان ترکیب واسطه جهت تهیه پلی آمیدهای شبه نایلون کاربرد دارد .

متیل امیدازول ( METHYL IMIDAZLOE )

این ماده برای ساختن یک داروی مهم برای زخم های کهنه بنام سیمتیدین CIMETIDINE بکار می رود .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید کرم کارامل :

برای تولید کرم کارامل باید استاندارد شماره 12844 رعایت شود .


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کرم کارامل


• کشور عمده تولید کننده محصول

مالزی - ایتالیا - فرانسه - انگلیس - ایالات متحده - هلند - ترکیه


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کرم کارامل

• شرایط صادرات محصول

هیچ محدودیت جهت صادرات محصول وجود ندارد .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید کرم کارامل

• ماشین میکسر و بالابر
• بال میل
• تانک ذخیره
• ماشین میکسر
• ماشین تزریق
• سردخانه تونلی
• ماشین میکسر دو جداره تمام استیل 500 لیتری
• مخزن نگهداری محصول 5 تنی استیل
• برج خنک کننده 60 تنی با تجهیزات و اتصالات
• قیف خوراك دهی
• پمپ آب تمام استیل
• منو پمپ تمام استیل
• مخزن استیل مجهز به کول 1000 لیتری

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید کرم کارامل

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید کرم کارامل ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.