جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

caramel cream

جهت تهیه طرح توجیهی تولید کرم کارامل ، این صفحه را مطالعه نمایید . کارامل رنگی است خوراکی ، که بطور طبیعی در بسیاری از میوه ها ، و ضمن پخت و پز در بسیاری از مواد غذایی به وجود می آید . رنگ خوراکی کارامل ، مصارف گسترده در صنایع غذایی و دارویی دارد ، که برخی از این مصارف عبارتند از : نوشابه سازی ( کوکا کولا ) ، سرکه سازی ، تولید ماءالشعیر ، تولید نان و شیرینی ، کیک ، کارامل ، تولید فرآورده های گوشتی .

نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کرم کارامل :

کارامل رنگی است خوراکی ، که بطور طبیعی در بسیاری از میوه ها و ضمن پخت و پز در بسیاری از مواد غذایی به وجود می آید . همچنین این رنگ از کاراملیزاسیون شکر نیز به دست می آید . این ماده ابتدا مایع بوده و کم کم سفت می شود . این رنگ آشنا و چشم نواز ، در غلظت های مختلف ، رنگ های زرد روشن تا قهوه ای تیره را ایجاد می کند . رنگ خوراکی کارامل ، مصارف گسترده در صنایع غذایی و دارویی دارد که از آن جمله اند :
- نوشابه سازی ( کوکا کولا )
- سرکه سازی
- تولید ماءالشعیر
- تولید نان و شیرینی
- کیک کارامل
- تولید فرآورده های گوشتی
- تولید انواع سس
از کارامل خشک در مخلوط های خشک استفاده می شود . بیشترین مقدار کارامل در تهیه نوشابه های کولادار و محصولات نانوائی مصرف می شود .
ماده اولیه انواع کارامل ، انواع شکر می باشد .

کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کرم کارامل :

خانگی ( مصارف مستقیم خانواده )

شکر جایگاه ویژه ای در سبد خانوار دارد . این کالا بصورت مستقیم و به همراه چای ، شربت ، آب میوه ، تهیه غذاهای شیرین ، مرباها و غیره در خانواده ها مصرف می گردد . همچنین قند یک محصول ساخته شده از شکر است ، که سالیان بسیار متمادی توسط انسان مورد استفاده قرار گرفته است . در اینجا بطور کلی می توان گفت که به استثنای برخی موارد خاص و بیماران دیابتی شدید ، شکر و قند مورد مصرف کلیه انسان ها و تحت هرگونه موقعیت و وضعیت اجتماعی می باشد .

مصرف در صنایع نوشابه سازی

شکر بعنوان یک شیرین کننده ، طعم دهنده و ایجاد کننده ویسکوزیته وبریکس مناسب در انواع نوشابه های گازدار مورد استفاده قرار می گیرد . حجم مصرف آن در هر بطر نوشابه به طور متوسط ده درصد وزن آن می باشد . بنابراین هر بطر نوشابه معمولی محتوی 4/28 گرم شکر می باشد . که عموماً در کارخانه های نوشابه سازی با احتساب ضایعات برای هر بطر نوشابه 30 گرم شکر در نظر می گیرند .

مصرف شکر در صنایع آبمیوه سازی

در صنایع آب میوه سازی ، شکر بعنوان شیرین کننده و بهبود کننده بریکس مورد استفاده قرار گیرد . مصرف آن در هر پاکت آب میوه حدود 10 درصد وزن آن می باشد . البته مصرف بسته به نوع میوه پایه در تولید آب میوه ، متفاوت است . لیکن با در نظرگرفتن بریکس آب میوه و شدت شیرینی آن ، رقم 10 درصد بصورت متوسط قابل قبول است .

مصرف شکر در صنایع کنسروسازی

صنایع کنسروسازی ، مانند انواع کمپوت میوه و سبزی از موارد مهم مصرف شکر می باشند . در این صنعت نیز بسته به نوع میوه ، حجم مصرف شکر 20ـ 17 درصد وزنکمپوت متغیر است .

مصرف شکر در صنایع مرباسازی ـ ژله

مرباها و ژله ها یکی از حوزه های پر مصرف شکر می باشند . شکر به میزان معادل وزن میوه در فرمولاسیون ساخت مربا کاربرد دارد . خاصیت شیرین کنندگی ، ایجاد بریکس و ویسکوزیته ، ایجاد قابلیت ماندگاری محصول از جمله دلایل مصرف شکر درفرمولاسیون ساخت مرباها می باشد . مصرف شکر در ساخت مرباها و ژله ها حدود 50 درصد وزن آن می باشد .

مصرف شکر در ساخت بستنی

بستنی یکی از موارد دیگر استفاده شکر می باشد . شکر به میزان تقریبی است درصد در فرمولاسیون ساخت انواع بستنی کاربرد داد . خاصیت شیرین کنندگی و مزه دهندگی شکر از عوامل مهم استفاده شکر دراین صنعت می باشد .

مصرف شکر در صنایع آردی : بیسکویت سازی ، کیک ، کلوچه و ...

صنایع آردی از صنایع مهم و عمده شکر می باشد . انواع بیسکویت ها ،کیک ها ، کلوچه ها ، ویفرها و غیره از جمله صنایع آردی هستند که مصرف کننده شکر دراین صنعت می باشند . حجم مصرف شکر در این صنایع بطور متوسط 17 درصد وزن این محصولات است . خاصیت شیرین کنندگی ، خاصیت ترد کنندگی ، ارائه رنگ قهوه ای کم رنگ یا طلائی به محصول ( بواسطه کارامل شدن شکر ) از علل مصرف شکر در این محصولات است .

مصرف شکر در صنایع شکلات سازی

شکلات ها یکی دیگر از حوزه های مصرف شکر می باشند . خاصیت کاراملیزاسیون شکرعامل مهم استفاده شکر در این حوزه است . کارامل ماده قهوه ای و نسبتاً تلخ مزه ای است که از شکر تولید می گردد . ( شکر در دمای حدود 200 درجه و در غیاب آب تبدیل به کارامل می گردد ) کارامل در صورت ترکیب با شکرمعمولی شیرین گردیده و دارای مزه خوشایند می شود که این خاصیت آن را مناسب ساخت انواع شکلات می نماید . شکلات ها ، تافی ها و موارد مشابه در این بخش مورد مصرف دارد . متوسط میزان مصرف شکر در صنایع شکلات سازی 40 درصد است البته در ساخت این محصولات علاوه بر شکر از گلوکز نیز استفاده می شود .

مصرف شکر در قناد یها ، شیرینی ، زولبیا و بامیه و غیره

شیرینی ها ، حلواها ، نان های روغنی ، زولبیا ، بامیه ، آب نبات ، پشمک وغیره یکی دیگر از موارد مصرف شکر در جهان می باشد . خاصیت شیرین کنندگی شکر، حجم دهندگی ، طلائی کردن سطح محصول ، تردشوندگی و غیره از علل استفاده شکر در این محصولات می باشد . بر اساس نظرسنجی های به عمل آمده از چند صنف مرتبط در این صنعت ، متوسط مصرف ، شکر در این محصولات حدود سی درصد وزنی آنها می باشد .

سایر مصارف شکر

شکر در فرمولاسیون ساخت کلیه غذاهای شیرین ، تنقلات ، آدامس ها و موارد مشابه کاربرد دارد . خاصیت شیرین کنندگی و حجم دهندگی و طعم دهندگی شکر از دلایل عمده مصرف شکر در این صنایع است .

موارد استفاده غیر غذایی شکر

تا کنون حداقل 13 مورد مصرف مستقیم شکر در صنایع غیرغذایی شناخته شده است که از آن جمله می توان به سیمان ، بتون ، قالب گیری ، ریخته گری و ذوب فلزات ، ترکیبات مبارزه با آفات و امراض گیاهی ، چسب ها ، احیاء یون های فلزی ، چرم ، مواد پاك کننده ، پرداخت البسه ، ترکیبات سفید کننده ، مواد نرم کننده ، چوب ، مواد منفجره و پزشکی را نام برد . همچنین طبق آزمایشات پزشکی به عمل آمده در آرژانتین از قند در معالجه زخمها بجای پودر آنتی بیوتیک استفاده می شود . درکشاورزی از شکر سرخ بعنوان ماده بی اثر ( ADDITLF ) در ساختن سموم آفت کش ، حشره کش ، علف کش و سایر ترکیبات سمی استفاده می نمایند چون قند دارای نقش جذب کنندگی روی حشرات می باشد . علاوه بر مواد فوق الذکر، ترکیبات مشتق شده از ساکاروز در فرآیندهای لابراتواری به بیش از ده هزار مورد تخمین زده می شود . موضوع دیگر در مورد شکر ( ساکاروز ) قابلیت سنتز مواد مختلف حاصل از تخریب ساختمان آن می باشد . تعداد مواد سنتزی ازساکاروز به ده ها مورد بالغ می گردد که ذیلاً به برخی موارد مهم آن اشاره شده است .

سوربیتول ( SORBITOL ) و مانیتول ( MANITOL )

این دو ماده بعنوان یک شیرین کننده شیمیایی مصنوعی کاربرد متعددی در تغذیه و شیمی دارند .

گلیسیرین

گلیسیرین ماده دیگری است که از ساکاروز قابل تهیه است . گلیسیرین در تهیه مواد منفجره ، لوازم آرایشی بهداشتی و نرم کننده ها دارای کاربرد است .

متیل پیپرازین ( METHYL PIPERAZINE )

این ماده بعنوان ترکیب واسطه جهت تهیه پلی آمیدهای شبه نایلون کاربرد دارد .

متیل امیدازول ( METHYL IMIDAZLOE )

این ماده برای ساختن یک داروی مهم برای زخم های کهنه بنام سیمتیدین CIMETIDINE بکار می رود .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید کرم کارامل :

برای تولید کرم کارامل باید استاندارد شماره 12844 رعایت شود .

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کرم کارامل :

• کشور عمده تولید کننده محصول
مالزی - ایتالیا - فرانسه - انگلیس - ایالات متحده - هلند - ترکیه

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کرم کارامل :

• شرایط صادرات محصول
هیچ محدودیت جهت صادرات محصول وجود ندارد .

ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید کرم کارامل :

• ماشین میکسر و بالابر
• بال میل
• تانک ذخیره
• ماشین میکسر
• ماشین تزریق
• سردخانه تونلی
• ماشین میکسر دو جداره تمام استیل 500 لیتری
• مخزن نگهداری محصول 5 تنی استیل
• برج خنک کننده 60 تنی با تجهیزات و اتصالات
• قیف خوراك دهی
• پمپ آب تمام استیل
• منو پمپ تمام استیل
• مخزن استیل مجهز به کول 1000 لیتری

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید کرم کارامل

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید شکلات صبحانه نوتلا

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه فراوری قهوه و تولید قرص قهوه

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید نبات و آبنبات

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید و بسته بندی تافی و شکلات

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید کرم کارامل ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool