جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع شیمیاییطرح توجیهی تولید اسید سیتریک از ملاس و ضایعات خرما سال 98
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Semolina flour

جهت تهیه طرح توجیهی تولید آرد سمولینا ، این صفحه را مطالعه نمایید . کاربرد عمده آرد سمولینا در تولید ماکارونی می باشد ، ﺍﻳﻦ ﺁﺭﺩ ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﺍﻣﻼﺡ ﻣﻌﺪﻧی انواع ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻦ ﺧﺼﻮﺻﺎ ویتامین های گروه های B ﺍﺳﺖ ، همچنین كربوهیدرات های موجود در ماكارونی تهیه شده از این نوع آرد بسیار مفید بوده و با تولید ماده ای به نام سروتونین در مغز باعث هوشیاری و تنظیم عواطف و احساسات می شود .

نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید آرد سمولینا :

آرد سمولینا تولید شده از گندم دوروم بوده و ماده اولیه اصلی در تولید ماكارونی به حساب می آید در صورتی كه ماكارونی های تولیدی در كشور از آرد نول تهیه می شود اخیرا دو شركت تولیدكننده ماكارونی اقدام به تولید ماكارونی با آرد سمولینا نموده كه به طور كامل نیز از این آرد استفاده نمی كنند .

کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید آرد سمولینا :

ﺁﺭﺩ ﺳﻤﻮﻟﻴﻨﺎ ﻛﻪ ﺍﺯ ﮔﻨﺪﻡ ﺩﻭﺭﻭﻡ ﺑﺪﺳﺖ ﻣی ﺁﻳﺪ ﻛﻪ ﮔﻨﺪﻣی ﺳﺨﺖ ﺑﻪ ﺭﻧﮓ ﺷﻴﺸﻪ ﺍﻱ ﺑﻮﺩﻩ ﻭ ﻋﻤﺪﻩ ﻣﺼﺮﻑ ﺁﻥ ﺩﺭ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻣﺎﻛﺎﺭﻭﻧی ﻣی ﺑﺎﺷﺪ ﺍﻳﻦ ﺁﺭﺩ ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺁﺯﺍﺩ ﻛﺮﺩﻥ ﺗﺪﺭﻳﺠی ﺍﻧﺮﮊﻱ ﺧﺎﺻﻴﺖ ﺭﮊﻳﻤی ﺩﺍﺭد . ﺍﺯ ﺁﻧﺠﺎ ﻛﻪ ﺁﺭﺩ ﺳﻤﻮﻟﻴﻨﺎ بسیارﺩﺭﺷت ترﺍﺯ ﺁﺭﺩ ﻧﻮﻝ می ﺑﺎﺷﺪ . ﻧﺸﺎﺳﺘﻪ ﺩﺭ ﻣﻐﺰ ﺫﺭﻩ ﺁﺭﺩ ﺑﺎﻗی ﻣﺎﻧﺪﻩ ﻭ ﺑﺎﻋﺚ ﻣی ﺷﻮﺩ ﻫﻴﭻ ﮔﺎﻩ ﻣﺎﻛﺎﺭﻭنی بهم نچسبد . ﺍﻳﻦ ﺁﺭﺩ ﺳﺮﺷﺎﺭ ﺍﺯ ﺍﻣﻼﺡ ﻣﻌﺪﻧی انواع ﻭﻳﺘﺎﻣﻴﻦ ﺧﺼﻮﺻﺎ ویتامین های گروه های B ﺍﺳﺖ . همچنین كربوهیدرات های موجود در ماكارونی تهیه شده از این نوع آرد بسیار مفید بوده و با تولید ماده ای به نام سروتونین در مغز باعث هوشیاری و تنظیم عواطف و احساسات می شود . غنی ترین ماكارونی تولید شده ، ماكارونی تهیه شده از آرد سمولیناست این آرد با پروتیین زیاد ، کیفیت بالای گلوتن ، خاکستر پایین و دانه بندی زبرمناسب برای تولید انواع ماکارونی به روش های سنتی و مدرن می باشد .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید آرد سمولینا :

• 3104 : ﺁﺭﺩ ﮔﻨﺪﻡ ﻭ ﺩﻳﺎﺳﺘﺎ روش اندازه گیری فعالیت دیاستا
• 7123 : ﻏﻼﺕ ﻭ ﻓﺮﺁﻭﺭﺩﻩ ﻫﺎﻱ ﺁﺭﺩ ﮔﻨﺪﻡ ﺩﻭﺭﻭﻡ ﺳﻤﻮﻟﻴﻨﺎ
• 7436 : گندم دوروم ‐ سمولینا ‐ تعیین اندازه های ذرات ریزتر

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید آرد سمولینا :

آرد سمولینا تهیه شده از گندم دوروم یكی از انواع گندم های تولیدی در جهان می باشد لذا در بررسی كشورهای عمده تولیدكننده و مصرف كننده این محصول به بررسی كشورهای عمده تولیدكننده و مصرف كننده گندم اقدام شده كه گندم دوروم را نیز شامل می گردد . کشورهای مصرف کننده گندم تحت سه گروه کشورهای مناطق آسیایی ( چین ، ژاپن ، کره و تایوان ) ، مناطق آفریقایی ( الجزایر ، مصر، موروکو و تونس ) و آمریکای لاتین ( مکزیک ، برزیل و ونزویلا ) تقسیم بندی می شوند و عمده تولید كنندگان گندم را كشورهای آمریكا ، كانادا ، استرالیا ، آرژانتین و كشورهای عضو اتحادیه اروپا شامل می گردند .

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید آرد سمولینا :

• شرایط واردات محصول
ﺩﺭﺳﻨﻮﺍﺕ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﺍﻋﻼﻡ ﺧﻮﺩ ﻛﻔﺎﻳی ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﮔﻨﺪﻡ ﻭ ﺣﻤﺎﻳﺖ ﺍﺯ ﺻﻨﺎﻳﻊ ﻭﺍﺑﺴﺘﻪ ﺍﺯ ﻭﺍﺭﺩﺍﺕ ﺁﺭﺩ ﮔﻨﺪﻡ ﺟﻠﻮﮔﻴﺮﻱ ﺑﻪ ﻋﻤﻞ ﺁﻣﺪﻩ ﻭ ﺑﺎ ﻣﻄﺎﻟﻌﺎﺕ ﻣﻴﺪﺍﻧی ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﻧﺘﻴﺠﻪ ﮔﻴﺮﻱ ﺷﺪﻩ ﻛﻪ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﻭﺍﺭﺩﺍﺗی ﺩﺭ ﺯﻣﻴﻨﻪ ﺁﺭﺩ ﺳﻤﻮﻟﻴﻨﺎ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﺩ ﺍﻣﺎ ﺟﻬﺖ ﺍﻓﺰﺍﻳﺶ ﺫﺧﻴﺮﻩ ﺍﺳﺘﺮﺍﺗﮋﻳﻚ ﻭ ﺑﻪ ﺩﻟﻴﻞ ﻛﻤﺒﻮﺩ ﺩﺭ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ﮔﺬﺷﺘﻪ ، ﺑﻪ ﻋﻠﺖ ﺧﺸﻜﺴﺎﻟی ﻭﺍﺭﺩﺍﺕ ﮔﻨﺪﻡ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪﻩ ﻛﻪ ﺍﻟﺒﺘﻪ ﮔﻨﺪﻡ ﺩﻭﺭﻭﻡ ﺭﺍ ﺷﺎﻣﻞ شده ﺍﺳت .
• شرایط صادرات محصول
از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی صادرات كلیه محصولات یارانه ای ممنوع می باشد . در این میان صادرات آرد نیز ممنوع می باشد و در صورتی مجاز می باشد كه یک واحد تولیدی اقدام به واردات گندم نموده و با هزینه خود آن را عمل آوری کرده و به آرد تبدیل کرده باشد . با این وجود ورود به بازارهای جهانی مستلزم برخورداری تولید کننده از شرایطی می باشد که بشرح ذیل ارایه شده است .
1. صادرات آرد با گواهی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ذیربط مجاز است .
2. آرد آزاد مخصوص صادرات باید در بسته بندی های مشخص بوده و با آرد بسته بندی و کیسه گیری شده دولتی تمایز داشته و کلمه آرد صادراتی روی بسته ها باید درج شده باشد .
3. صادر کننده آرد موظف است آرد صادراتی را مطابق با ضوابط استاندارد داخلی و اخذ گواهی استاندارد صادر نماید.
4. ثبت سفارش توسط وزارت بازرگانی به منزله اجازه ورود می باشد .
5. استرداد حقوق ورودی صادرات آرد حداکثر تا شش ماه پس از ترخیص کالا امکان پذیر خواهد بود .

اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید آرد سمولینا :

امروزه تغذیه و تامین غذای مورد نیاز جمعیت های روزافزون از موضوعات مهم و حساس مورد توجه سازمان های بین المللی نظیر سازمان خواروبار جهانی ( FAO ) می باشد . از طرف دیگر كشاورزی یكی از مهمترین بخش های تاثیرگذار در اقتصاد هر كشور بوده و نقش بسزایی در استقلال سیاسی ، اقتصادی و اجتماعی دارد . گندم ( ماده اولیه تولید آرد ) به عنوان اولین و اصلی ترین منبع تامین غذایی و زراعی از اهمیت بالایی بخصوص در ایران برخوردار بوده و از همین رو در سالهای اخیر تلاش های بسیاری در جهت رسیدن به خودكفایی در این زمینه صورت گرفته است آرد سمولینا تولید شده از گندم دوروم نیز به به دلیل اینكه محصول اولیه گندم دوروم بوده و به دلیل وابستگی به یك محصول استراتژیكی و به دارا بودن ارزش غذایی بالا از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد .

فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید آرد سمولینا :

تمیزکردن گندم
گندم در بدو ورود به آسیاب دارای مقدار زیادی ناخالصی های مختلفی است که نوع و مقدار آنها بسته به نحوه برداشت محصول و محل کاشت آن متفاوت است و بخصوص در مورد گندمهای بومی در مقایسه با گندم وارداتی نوع این ناخالصیها متفاوت است . بنابراین آسیابهای مجهز باید دارای وسایل لازم جهت جدا نمودن این ناخالصیها باشند .
ناخالصیهای موجود در گندم را می توان به صورت زیر طبقه بندی کرد .
‐ تخم علفهای هرز، دانه سایر غلات و باقیمانده های گیاهی از قبیل کاه و کوزل
‐ موادی که منشا حیوانی دارند مانند فضولات و باقیمانده های حشرات
‐ مواد معدنی ، گل و لای ، گردو خاک ، سنگ ریزه و قطعات فلزی گوناگون
‐ سایر ناخالصیها از قبیل پارچه ، کاغذ ، اشیاء پلاستیکی و نخ
ناخالصیهای فوق همراه با دانه های آسیب دیده ، دانه های لاغر و چروکیده و دانه های شکسته را اصطلاحاﹰ Screening نامند که به اسمهای دیگری از قبیل Besatz در اروپا و Dokage در آمریکا هم خوانده می شود . این مواد لزوما باید قبل از آسیاب کردن از گندم جدا شوند . بعضی از ناخالصیها مانند ارگو و تخم گیاه سرشکافته مقداری مواد سمی یا رنگی به محصول اضافه می کنند و برعکس بعضی از آنها موجب رنگبری آرد می گردند بعلاوه سنگ ریزه ها و قطعات فلزی موجب خرابی دستگاه ها و خطر آتش سوزی در کارخانه می شوند و بهرحال وجودشان در محصول مطلوب نیست . عملیات تمیزکردن گندم در اطاقکهای مخصوص انجام می گیرد . ناخالصیهایی از قبیل گل و گرد و خاک و مو که به دانه ها چسبیده اند به وسیله شستشو جدا می شوند . ناخالصیهای دیگر را با توجه به اینکه در مقایسه با دانه گندمدارای ابعاد ، شکل ، سرعت پرتاب در مقابل جریان هوا ، وزن مخصوص ، ویژگیهای مغناطیسی و الکترواستاتیک ، رنگ و ناصاف بودن سطح متفاوت هستند را می توان بر اساس عوامل فیزیکی گوناگون از محصول جدا نمود .
شستشوی گندم
برای شستشوی گندم آن را در آب غوطه ور می سازند . برای این منظور مقدار آب لازم به ازای هر کیلوگرم گندم در حدود ١٠ لیتر می باشد . پس از عمل غوطه ورسازی ، گندم به دستگاه سانتریفوژ مخصوص به نام Whizzer می رود و مقداری از آب اضافی آن حذف می شود در طی این عمل رطوبت گندم به حدود ٣ درصد افزایش می یابد و بنابراین شستشو دادن گندم قبل از آسیاب کردن بخصوص برای گندمهای خشک مناسب است زیرا بدین ترتیب عمل مشروط کردن بعدی آنها با سهولت بیشتری انجام خواهد گرفت . در مواردی که دانه ها تمیز بوده و نیازی به شستشوی مرطوب نداشته باشد یا خیس کردن گندم اشکالاتی را به وجود می آورد برای جداکردن بعضی از ناخالصی ها از روش تمیزكاری خشك استفاده می شود . در این روش گرد و خاک سطحی و بال حشرات و سایر مواد سبک توسط جریان هوا با شدتهای متفاوتی به خارج پرتاب می شود . برای هر نوع ناخالصی سرعت جریان هوا متفاوت و قابل تنظیم است و به هر صورت اساس عمل جداسازی مواد سبک تر ازگندم می باشد ، در بیشترکشورهای پیشرفته و مجهز به سیستمهای مدرن آردسازی از این روش استفاده می شود .
جداسازی بر اساس شکل و اندازه
ناخالصی ها ی بلندتر یا کوتاه تر از گندم را بوسیله الک های مخصوص جدا می کنند . این الکها دارای سوراخهای مختلفی هستند که ابعاد آنها بر اساس اندازه دانه گندم تعیین شده است . همگی به همدیگر متصل بوده و بطور افقی حرکت می کنند و گاهی افقی و دایره مانند . سوراخهای ریز و به قطر مساوی طول دانه گندم موجب جدا شدن دانه هایی نظیر ذرت می شوند که روی سطح می مانند و همچنین موجب جدا شدن دانه های کوچکتر از گندم می شود که از این سوراخها عبور کرده و روی الک بعدی جمع می شوند و در صورت لزوم مجددا برای جداسازی بعدی الک می شوند در این روش دانه های گندم خارج از استاندارد خواه دانه های بزرگ تر از حد معمول و یا کوچکتر از حد معمول هم همراه ناخالصی ها جدا می شوند . ناخالصی های بلندتر یا کوتاه تر از دانه گندم که دار ای قطر مساوی آن باشند را می توان بوسیله دیسکهای دندانه دار و استوانه های Trieur جدا نمود . سطح این دیسکها دارای فرورفتگی و یا دندانه هایی است که دارای شکل و اندازه خاصی بوده و می تواند فقط دانه گندم را در خود جای دهد ، دندانه های صفحات و استوانه ها برای جداکردن انواع مختلف ناخالصی با همدیگر متفاوت هستند . شیارها و دندانه های باریک برای جدا کردن ذرات گرد و کوچکتر از گندم مثل تخم علفهای هرز و دندانه هایی به اندازه دانه های گندم برای جداکردن این ماده از ناخالصی های بلندتر مثل جو و چاودار بکار می روند .
جداکردن بذر علفهای هرز
برای جداکردن ذراتی که دارای شکل متفاوتی نسبت به گندم هستند می توان با معلق محصول در استوانه مارپیچ بلند آنها را جدا کرد . ذرات کروی در این دستگاه سرعت بیشتری نسبت به ذرات بیضوی و اشکال دیگر دارند و در آخر مسیر می توان آنها را به طور جداگانه جمع آوری نموده و در قسمت دیگر محصول خالص را بدست آورد . سرعت جریان و یا به عبارت دیگر سقوط یک ذره در هوای آرام بستگی به وزن مخصوص آن دارد . بنابراین ذرات کروی شکل یا مکعب در مقایسه با ذرات مسطح و پهن سرعت بیشتری دارند . در عمل به جای معلق کردن ذرات در هوای ساکن آنها را در معرض هوایی با جریان معین به حالت تعلیق در می آورند . سرعت جریان هوا را می توان به نحوی تنظیم کرد که ذراتی که دارای وزن مخصوص زیادی هستند پایین بیافتد و آنهایی که دارای وزن مخصوص کمتری هستند به خارج پرتاب شوند و در مسیر دیگری بیفتند . با استفاده از این اصل ذرات کاه ، ساقه ، گرد و غبار، دانه های کوچک و بذر علفهای هرز از محصول جدا می شوند .
پوست گیری
عمل پوست گیری در دستگاهی انجام می گیرد که از یک استوانه افقی یا عمودی تشکیل شده که در داخل آن پره هایی حول یک محور حرکت دورانی دارد . دانه گندم پس از ورود به این دستگاه بوسیله پره های متحرک داخل استوانه به شدت به شبکه فلزی استوانه برخورد کرده و پوست و غبار از آن جدا میشود و گندم تمیز شده از داخل استوانه خارج می شود .
آهن گیر
وجود ذرات و قطعات فلزی در گندم موجب آسیب غلطکها و ایجاد جرقه و در نتیجه آتش سوزی می شود به همین جهت در مسیر حرکت گندم و در چند محل مختلف آهن ربا برای جذب آنها قرار داده می شود تا با اطمینان کامل از توده گندم حذف شوند .
شن گیر
برای جداکردن شن از جدا کننده لرزشی استفاده می شود . در این دستگاه گندم به طرف پایین و شن ها به طرفین رفته و خارج می شوند .
جدا كننده الكترواستاتیك
این دستگاه مخلوط گندم و ناخالصیهای مختلف را بر اساس قابلیت هدایت الکتریکی آنها از هم جدا می کند .
سیکلون ها
در قسمت تمیزکردن گندم در سیلوها و آسیاب ها مقدار زیادی گرد و غبار ایجاد می شود که باید جمع آوری شوند ، برای این منظور از دستگاه سیکلون استفاده می شود . این دستگاه هوای آلوده به گرد و غبار محل را گرفته و گرد و خاک آن را جدا می کند .
آماده سازی گندم
آماده سازی در درجه اول برای بهبود ویژگیهای فیزیکی دانه گندم هنگام آسیاب کردن و سهولت جدا شدن پوسته از آندوسپرم صورت می گیرد که لایه خارجی آن ترد و شکننده است و لایه داخلی محکم و چسبیده به آندوسپرم می باشد . همزمان با این عمل ویژگیهای پخت محصول هم بهبود می یابد .
عمل آماده سازی در اصل عبارت است از تعدیل مقدار رطوبت و پخش یکنواخت آن درتمام دانه های محصول . هنگام مشروط کردن گاهی لازم است از گرم کردن و سرد کردن برای مدتهای حساب شده و معین هم استفاده شود زیرا این عملیات به جذب مقدار معینی آب توسط گندم کمک می کند . هنگاهی که آماده سازی در شرایط مطلوب انجام گیرد پوسته گندم سفت ، محکم و الاستیک می شود ولی اتصال آن به آندوسپرم شل می شود و بعلاوه جدا شدن پوسته از دانه سریعتر و راحت تر انجام می گیرد . از طرفی سفت شدن و محکم شدن پوسته موجب کاهش شکنندگی آن می شود و درنتیجه از خرد شدن ذرات جلوگیری شده و این امر باعث میشود که ذرات پوسته با ذرات آرد مخلوط نشده و آرد با رنگ سفید تروخاکسترکمتر حاصل گردد . از مهمترین عوامل موثر در مشروط کردن گندم می توان دما ، رطوبت ، مقدارهوا و زمان را نام برد .
انواع روشهای آماده سازی عبارتند از : ١) مخلوط کردن گندم مرطوب و خشک ٢) مشروط کردن سرد ٣) مشروط کردن گرم ٤) مشروط کردن داغ ٥) مشروط کردن به وسیله بخار
فرآیند آسیاب كردن گندم
به طور كلی هدف از آسیاب كردن گندم عبارتست از جداكردن آندوسپرم از پوسته و جوانه و نرم كردن و كوچك كردن اندازه ذرات آندوسپرم برای تولید آرد ، این عمل اگر به خوبی انجام گیرد بازدهی تولید آرد بالا می رود و ذرات پوسته و جوانه در آرد باقی نمانده و درنتیجه قابلیت ذخیره سازی آرد هم طولانی تر می گردد . بدیهی است به دست آوردن آرد به نحوی كه اندازه ذرات آن دارای اندازه مناسبی باشند ( نه خیلی درشت باشند و نه خیلی كوچكتر از حد مورد نظر ) كار ساده ای نیست . در عمل اندازه ذرات آندوسپرم در آرد خوب باید حدود ١٤٠ میكرون باشد و هر گز تحت هیچ شرایطی تمام گندم تبدیل به ذراتی به این اندازه نخواهد شد بلكه همواره بعضی از ذرات درشت تر و بعضی از آنها كوچكتر از این حد خواهند شد . در نتیجه آسیاب كردن آرد ، دو محصول به دست می آید یكی آرد كه همان آندوسپرم است كه به ذرات ریز تبدیل شده است و دیگر ی جوانه و پوسته و سایر موادی كه به آندوسپرم چسبیده اند و در طی عمل آسیاب كردن از آن جدا شده اند . این عمل را در انگلستان wheat feed و در آمریكا Mill feed نامند كه در تغذیه حیوانات از آنها استفاده می گردد .
مراحل مختلف فرآیند آسیاب كردن
برای جداكردن آندوسپرم از دانه و یا به عبارت دیگر جداكردن آندوسپرم از پوسته و جوانه و تبدیل كردن آن به ذرات ریز آرد عملیات بخصوصی لازم است و نمی توان تنها با خردكردن دانه به هر شكل و وسیله ای آرد مناسب برای تولید فرآورده های آن را بدست آورد . در عمل آسیاب كردن گندم از نیروهای مختلفی از قبیل Scraping ،Shearing forceو Crushing استفاده می شود . اساس استفاده از نیروهای مختلف در عمل آسیاب كردن بر این اصل استوار است كه سه قسمت مختلف گندم یعنی جوانه ، آندوسپرم و پوسته درمقابل نیروهای مختلف عكس العملهای گوناگونی از خود نشان می دهند و به طور یكسان تغییر حالت نمی دهند بنابراین به طور كلی در آسیاب كردن دو عمل اساسی وجود دارد :
١‐ خردكردن دانه كه در آن دانه و یا قسمتهای دیگر آن به قطعات كوچكتری تبدیل می شوند و تا حدی عمل تفكیك قسمتهای سه گانه فوق صورت می گیرد .
٢‐ الك كردن كه عبارتست از جداكردن و طبقه بندی ذرات مختلف آرد كه به اشكال ، انواع و اندازه های گوناگون در مخلوط وجود دارند بدین ترتیب كه ذرات جدا شده در هرگروه ، یك اندازه ، یك نواخت و دارای شكل یكسان باشند . طی این فرآیندها جداكردن پوسته كار مشكلی است زیرا لایه خارجی آن ترد و شكننده است و لایه داخلی محكم وچسبیده به آندوسپرم كه اگر عمل خرد كردن به خوبی انجام نگیرد این لایه ها خرد شده و با آرد مخلوط می شوند .
سیستم آسیابهای غلطكی
پس از آماده سازی گندم برای تولید آرد مراحل بعدی عبارتست از عبوردادن دانه ها از یك سری غلطك به اندازه ها و حالات مختلف كه در آن دانه كامل به ذرات كوچكتری تقسیم می شود . در هر مرحله خرد كردن مقداری از مواد كه اصطلاحاﹰ Grind خوانده می شوند و شامل ذرات درشت ، زبر، ریز و نرم است بدست می آید كه ممكن است قبل از رفتن به مرحله بعدی از همدیگر جدا شوند و بنابراین در این عم ل پس از هر مرحله خردكردن به وسیله غلطكها یك مرحله الك كردن وجود دارد . ذرات درشت كه روی هر الك باقی می مانند ممكن است هنوز محتوی مقداری از آندوسپرم باشند و بنابراین به قسمت بعدی مخصوص خردكردن می روند و آنهایی كه دارای محتوای آندوسپرم نیستند لزوما حذف می شوند . باید توجه داشت كه ذرات با اندازه های مختلف دارای تركیب شیمیایی متفاوتی هستند كه عبارتست از :
Break Rolls: غلطكهای خردكننده كه دارای شیار گود و درشت هستند .
Scratch Rolls: دارای شیارهای كوچكتر از غلطكهای خردكننده هستند .
Reduction Rolls: دارای سطح نسبتا صاف هستند و عاری از شیار می باشند . هریك از این غلطكها دارای عمل مخصوص به خود هستند و ممكن است یك سری چند تایی از آنها همزمان مشغول كار باشند .
غلطکهای خردکننده
سیستم غلطكهای خردكننده شامل ٤ الی ٦ غلطك است كه هریك به یك الك ختم می شوند . در بعضی از سیستمها الكها فقط در غلطكهای سوم و چهارم وجود دارند و سایر غلطكها بدون الك هستند . گندم كامل وارد این سیستم شده و ابتدا به غلطك خردكننده اول و سپس به غلطكهای خردكننده بعدی می رود ، عمل غلطك اول شكافت دانه است ولی غلطكهای بعدی آندوسپرم را از پوسته و جوانه جدا كرده و آنرا نرم می كنند . غلطكهای خردكننده به صورت جفت جفت قرار دارند كه دانه گندم در فاصله بین آنها قرار گرفته و خرد و نرم می شود . در سیستمهای انگلیسی شیارها به طور مورب و موازی قرار دارند . فاصله بین دو غلطك قابل تنظیم است . در هر زوج غلطك یكی از آنها بر خلاف جهت دیگری و یكی از آنها با سرعت بیشتری نسبت به دیگری حركت می كنند . مقطع دهانه شیارها شبیه عدد ٧ است كه یك بازوی آن كوتاه تر از بازوی دیگر است . هنگام كار غلطكها شیارهای موجود روی سطح آنها طوری قرار می گیرند كه دهانه آنها مقابل همدیگر قرار می گیرد با این تفاوت كه بازوی بلند شیار یك غلطك مقابل شیار بلند غلطك دیگر قرار گرفته و موقع حركت با ایجاد Shearing Force دانه را خرد و یا ذرات را به اندازه كوچك تبدیل می نماید و به این ترتیب در اولین غلطك خردكننده دانه فقط شكافته می شود و مقدار آرد حاصل معمولا صفر و در صورت ساخته شدن مقدار آن بسیار ناچیز است . درهر حال نقش اصلی غلطكهای خرد كننده در درجه اول خرد كردن دانه و تبدیل آن به ذرات با اندازه های مختلف است . در محصول حاصل از غلطكهای خرد كننده اول بزرگترین ذرات ، پوسته چسبیده به آندوسپرم است . ذرات متوسط حاصل از این غلطكها عبارتند از سمولینا ، Middling و كوچكترین آنها آرد است . ذرات حاصل از غلطكهای خرد كننده اول از روی الكهای سیمی كه متناسب با اندازه آنها انتخاب شده عبور داده می شود و باقیمانده روی این الكها به غلطك دوم فرستاده می شود . طرز كار غل طكهای بعدی مشابه غلطكهای اول است با این تفاوت كه فاصله غلطكها كمتر است و درنتیجه محصول را به ذرات ریزتری تبدیل می نماید .
الك كردن
بعد هر جفت غلطك یك دستگاه الك برای جداكردن آندوسپرم ، جوانه و پوسته از یكدیگر قرار دارد . قطر سوراخها برای تولید آردهای مختلف و جدا كردن مواد مختلف استاندارد شده است و جنس الكها بیشتر از تورهای سیمی مخصوص است . اما از نخ ابریشم و نایلون هم برای بافتن تورها استفاده می شود .
به طور كلی سیستم الكها را Plan sifter نامند كه شامل چند الك با اندازه های مختلف است كه بطور موازی یكدیگر و با فاصله مناسبی روی همدیگر قرار دارند و دارای ٥‐٤ اندازه متفاوت می باشند كه با توجه به هریك از مراحل خرد كردن انتخاب می شوند و یا با توجه به نوع آرد مورد نظر به كار برده می شوند . مخلوطی كه باید الك شود به وسیله جریان Pneumatic بر روی این سیستم ریخته می شود و در اثر نوسانات و حركات مكانیكی و وزن ذرات از سوراخهای آن عبور كرده و ذرات كوچكتر از چند الك عبور كرده و به محل جمع آوری آرد می رود در حالیكه ذرات درشت نسبت به اندازه آنها بر روی الك باقیمانده و به قسمتهای دیگر منتقل می شوند . برای اینكه عمل الك كر دن به خوبی انجام شود لازم است مقدار محصول در هر بار از حد معینی تجاوز نكند زیرا هرقدر ضخامت لایه محصول بر روی سطح الك كمتر باشد سرعت عمل بیشتر است . معمولا جوانه در مرحله سوم الك كردن به طور كامل از آرد جدا می شود در غیر اینصورت در مراحل بعدی بیش از حد نرم شده و جداكردن آن مشكل می شود .
دستگاه تصفیه كننده
این دستگاه برای درجه بندی ذرات حاصل از غلطكهای خردكننده است كه در عمل دارای اشكال ، ابعاد و وزنهای مختلف هستند . گرانولهای نشاسته گرد و حدود ٥٠ میكرون هستند . ذرات پروتیین دارای شكل نامنظم و كوچك حدود ٢٠ میكرون هستند و ذرات نشاسته و پروتیین به هم چسبیده بزرگتر هستند . دستگاه شامل یك الك طویل می باشد كه با زاویه كمی نسبت به سطح زمین به طور مورب قرار گرفته و دارای یك هود یا سرپوش است . الك تصفیه كننده معمولا داری ٤ قسمت است كه اندازه سوراخهای آن به ترتیب از بالا به پایین درشت تر می شود . هود یا سرپوش دستگاه نیز قسمت بندی شده است به نحوی كه با قسمت بندی الك از نظر اندازه مطابقت می كند . ابتدا هوای با فشار نسبتا زیاد كه بوسیله شیرهای تنظیم فشار كنترل می شود از پایین به بالا از هریك از قسمتهای الك عبور داده می شود . سپس موادی كه لازم است درجه بندی شوند از قسمت بالا وارد الك می شوند و در اثر نوسانات الك از بالا به پایین حركت می كند . ذرات آندوسپرم كه درجه خلوص آنها از بالا به پایین كاهش می یابد درمقابل هر قسمت از الك دستگاه كه قرار گیرند چنانچه قطرشان با قطر سوراخ آن قسمت از الك برابر باشد از آن عبور كرده و در محل مخصوص جمع آوری می شوند . اما ذرات خیلی سبكو عاری از ذرات جوانه در قسمت بالای الك و ذرات جوانه و پوسته متصل به آندوسپرم بر روی سطح الك باقی می مانند . ذرات سبك در ظروف مخصوص جمع می شوند و ذرات جوانه و پوسته از روی الك جمع آوری شده و یا به مصرف تغذیه حیوانات می رسند و یا وارد غلطكهای خرد كننده می شوند تا مجددا خرد شده و آندوسپرم آن جدا شود . عیب این كار این است كه احتمال وجود ذرات جوانه در محصول دوم را افزایش می دهد .
ذرات آندوسپرم جمع آوری شده در قسمتهای مختلف دستگاه در صورت لزوم برای نرم شدن و تبدیل شدن به آرد وارد غلطكهای نرم كننده می شود.
غلطك های سایشی
تفاوت این غلطكها با غلطكهای خردكننده در این است كه سطح استوانه دارای شیارهای ریزتری می باشد . موادی كه وارد این قسمت می شوند عبارتند از ذرات درشت سمولینا و ذرات پوسته چسبیده به آندوسپرم . هدف از گنجاندن این غلطكها در سیستم آسیابهای مكانیكی عبارت است از جداكردن آندوسپرم از پوسته بدون اینكه اندازه ذرات آرد از حد معینی كوچكتر شوند . عمل كلی این غلطكها شبیه غلطكهای خرد كننده است مواد بدست آمده بسته به اندازه ذرات و حالت خود به یكی از قسمتهای جمع آوری آرد یا مواد زاید و یا موادی كه لزوما باید وارد غلطكهای دیگر شوند داخل می گردد .
غلطكهای نرم كننده
سطح استوانه این غلطك ها معمولاﹰ صاف است و تعداد غلطك های این سیستم بسته به نوع گندم مصرفی ، رطوبت ، درصد استخراج و سایر كیفیات آرد مورد نظر متغیر است . بطور كلی از غلطك های نرم كننده برای خرد كردن اجزای دانه استفاده می شود . موادی كه وارد این غلطك ها می شوند عبارتند از سمولینا ، Dunst و Middlings همراه با مقداری از موادی كه از غلطك های نرم كننده حاصل شده است .
در مقایسه روش تولید معمول کشورمان با دیگر کشورهای جهان می توان اذعان نمود تکنولوژی مورد استفاده در تولید آرد سمولینا با توجه به ماشین آلات مورد نیاز كه عمدتا وارداتی می باشند تكنولوژی واحدهای تولیدی همان تكنولوژی مرسوم در دنیا می باشد.

ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید آرد سمولینا :

• بخش بوجاری مقدماتی به ظرفیت ٣٠ تن در ساعت
• ماشین بالابر گندم به ارتفاع ٨٥,٢٩ متر مدل AMBE-18/65
• ماشین بوجاری مغناطیسی تخت مدل AMFMS-30
• مخزن بالای بوجاری دورانی با نشاندهنده
• ماشین بوجاری دورانی مدل AMRS-100/100
• ماشین سوپراتور لرزشی مدل AMVAA-150
• ماشین گردگیر مدل AMDC-380 با بارریز مدل AMAL-220/C
• ماشین آلات بخش بوجاری مقدماتی به ظرفیت ۳۰ تن در ساعت
• ماشین آلات بخش بوجاری اولیه به ظرفیت ۱۰ تن در ساعت
• ماشین آلات بخش بوجاری ثانویه به ظرفیت ۱۵۰ تن در ۲۴ ساعت
• ماشین آلات بخش آسیاب به ظرفیت ۱۵۰ تن در ۲۴ ساعت
• ماشین آلات بخش كیسه گیری
• هواكش فشار متوسط مدل AMMF-260/240 ( 18.5 kw )
• جت فیلتر ۶۰ كیسه ای با مارپیچ و بارریز موتور گیریبكسی مدل AMPF-60/C
• ماشین بوجاری نوسانی مدل AMSPR
• سوپراتور هوا مدل AMAA-150
• ماشین گردگیر مدل AMDC-380 با بارریز مدل AMAL-220/C
• ماشین بالابر گندم به ارتفاع ٤٠,٢٦ متر مدل AMBE-18/65
• نقاله زنجیری به طول ۷ متر مدل AMCC 195
• دریچه كشویی الكتروپنوماتیك با جك و شیر برقی
• ماشین نشاندهنده فوقانی سیلوهای گندم خشك
• ماشین نشاندهنده تحتانی سیلوهای گندم حشك
• بخش بوجاری اولیه به ظرفیت ١٠ تن در ساعت
• دریچه كشویی الكتروپنوماتیك با جك و شیر برقی
• فلومتر مدل AMCC-195
• نقاله زنجیری به طول ۷ متر مدل AMCC-195
• ماشین بالابر به ارتفاع ۴۰,۲۶ متر مدل AMBE-10/35
• بوجاری مغناطیسی تخت مدل AMTMS-18
• بوجاری نوسانی مدل AMSPR
• ماشین سوپراتور سبك و سنگین مدل AMCAA-150
• ماشین گردگیر مدل AMDC-380
• ماشین شن گیر مدل AMGS-T/10
• هواكش فشار متوسط مدل AMMF-90/270 ( 7.5 kw )
• ماشین سوپر سیكلون با قیف استیل مدل 800-AMHC
• ماشین بارریز مدل AMAL-250/C
• ماشین تریور سیاه دانه گیر مدل AMTB-90/200
• ماشین تریور جو گیر مدل AMTB-90/200
• ماشین سیاه دانه گیر مارپیچی مدل AMSS
• ماشین پوستگیر افقی مدل AMHS-50/165-15
• سوپراتور هوا مدل AMVAA-125
• میز لرزشی مدل AMGT
• هواكش فشار متوسط مدل AMMF-160/270 (15 kw)
• ماشین سوپر سیكلون با قیف استیل مدل AMHC-1200
• جت فیلتر ۶۰ كیسه ای با مارپیچ و بارریز موتور گیربكسی مدل AMPF-60/C
• ماشین هواكش فشار متوسط مدل AMHS-50/165-15
• ماشین بالابر به ارتفاع ۴۰,۲۶ متر مدل AMBE-10/35
• نم زن مدل AMID-40/200
• نقاله مارپیچ به طول ۴ متر مدل AMSC-250
• دریچه كشویی الكتروپنوماتیك با جك و شیر برقی
• نشاندهنده فوقانی سیلوهای گندم خشك
• نشاندهنده تحتانی سیلوهای گندم خشك
• سیستم كامل تخلیه سیلوهای گندم شسته شده با لوله های مربوطه
• فلومتر مدل AMFM
• نقاله مارپیچ به طول ۵ متر مدل AMSC-250
• بالابر به ارتفاع ۴۰,۲۶ متر مدل AMBE-10/35
• ماشین نم زن اتوماتیك با سیستم PLC
• همزن مدل AMMX
• نقاله مارپیچ به طول ۴ متر مدل AMSC-250
• دریچه كشویی الكتروپنوماتیك با جك و شیر برقی
• بخش بوجاری ثانویه به ظرفیت ۱۵۰ تن در ۲۴ ساعت
• سیستم كامل تخلیه سیلوهای گندم شسته شده با لوله های مربوطه
• نقاله مارپیچ به طول ۵ متر مدل AMSC-250
• بالابر به ارتفاع ۴۰,۲۶ متر مدل AMBE-10/35
• پوستگیر افقی مدل AMHS-50/165-15
• سوپراتور لرزشی مدل AMVAA-125
• هواكش فشار متوسط مدل AMMF-90/270 (7.5 kw)
• سوپر سیكلون با قیف استیل مدل 800-AMHC
• بارریز مدل AMAL-250/C
• الك تك كاناله مدل AMAD
• نقاله مارپیچ به طول ۸ متر مدل AMSC-250
• بوجاری مغناطیسی تخت مدل AMFMS-18
• مخزن بالای والاس
• جت فیلتر ۳۰ كیسه ای با با بارریز و الكتروگیربكسی مدل AMPF-30/A
• هواكش فشار متوسط مدل AMMF-160/240 ( 15 kw )
• بخش آسیاب به ظرفیت ۱۵۰ تن در ۲۴ ساعت
• والس مدل AMRM 250*1000
• الكتروموتور والس با پولی مربوطه و تسمه V
• الك ۸ كاناله ۲۲ طبقه كامل مدل AMDP-8/22
• الك مغز گندم گیر مدل AMVP-68/3
• ماشین كمك والس سانتریفوژ مدل 3/68 -AMCP
• ماشین كمك والس ضربه ای مدل 60/33 -AMDD
• ماشین سبوس جداكن دوبله مدل 90/40-AMBF
• الك ویبره عمودی مدل AMTS
• هواكش فشار قوی مدل AMHF-250/1200 ( 90kw )
• جت فیلتر ۹۰ كیسه ای با دو مارپیچ و بارریز و الكتروگیربكسی مدل AMPF-90/2C
• فیدر مدل AMRF-500
• مخزن بالای فیدر
• جت فیلتر ۳۰ كیسه ای با بارریز و موتورگیربكسی مدل AMPF-30/A
• هواكش فشار متوسط مدل AMHF-90/240
• فیدر مدل AMRF-500
• سیستم بازیابی شامل تغذیه كننده مدل ۵۰۰ با مخزن و تبدیل ها و لوله های مربوطه
• نقاله مارپیچی سه ردیفه آرد ( بدنه از جنس استیل ) به طول ۱۰ متر با موتور گیربكسی مدل AMTC-250
• نقاله مارپیچ به طول ۴ متر مدل AMSC-250
• سیستم كامل بلوثر جهت انتقال آرد و سبوس با بارریز و لوله ها و كلیه ملزومات مربوطه
• نقاله مارپیچ به طول ۸ متر مدل AMSC-300
• بالابر به ارتفاع ۴۰,۲۶ متر مدل AMBE-13/50
• دریچه كشویی الكتروپنوماتیك با جك و شیر برقی
• نشاندهنده فوقانی سیلوهای گندم خشك
• نشاندهنده تحتانی سیلوهای گندم حشك
• جت فیلتر ۱۶ كیسه ای با بارریز و موتورگیربكسی مدل AMPF-16/A
• هواكش فشار متوسط مدل AMMF-90/270 ( 7.5kw )
• سوپر سیكلون با قیف استیل مدل 800-AMHC
• بارریز مدل AMAL-250/C
• بارریز ویبره مدل AMVD-1500
• نقاله لوله ای مدل AMDS-250
• نقاله مارپیچ به طول ۸ متر مدل AMSC-300
• سیستم كامل پنوماتیك شامل شاه لوله و میكروسیكلون ها و بارریزها و لوله و شیشه های دیده بانی و قیف ها
• بخش كیسه گیری آرد
• بالابر به ارتفاع ۴۰,۲۶ متر مدل AMBE-13/50
• الك كنترل مدل AMCS-40/100
• دریچه كشویی الكتروپنوماتیك با جك و شیر برقی
• نقاله مارپیچ به طول ۷ متر مدل AMSC-250
• بارریز ویبره مدل AMVD-1800
• نقاله لوله ای مدل AMDS-250
• ماشین مخزن زیر بارریز ویبره با نشاندهنده
• جت فیلتر ۹ كیسه ای با بارریز و موتورگیربكسی مدل AMPF-9/A
• مخزن فلزی كیسه گیری سبوس
• كیسه گیری و ترازو

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید آرد سمولینا

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید پودر کیک آماده

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید کیک و کلوچه

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارایه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید آرد سمولینا ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool