طرح توجیهی تولید و بسته بندی تافی و شکلات سال 1400 + pdf + word

Chocolate2

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید و بسته بندی تافی و شکلات سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید و بسته بندی تافی و شکلات را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

شکلات از دانه های درخت گرمسیری کاکائو به دست آمده و معمولاً تولیدکنندگان با تغییر در میزان مواد تشکیل دهنده ی شکلات ها ، انواع متفاوتی از آن را ایجاد می نمایند . شکلات در تهیه انواع شیرینی جات در سراسر دنیا مورد استفاده قرار می گیرد .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید و بسته بندی تافی و شکلات


شکلات ، ماده ایست که در تهیه ی انواع شیرینی جات در سراسر دنیا به کار می رود . این ماده را از دانه های درخت گرمسیری کاکائو به دست می آورند .

اغلب واژه کاکائو و شکلات را به جای هم به کار می برند . اما باید بدانیم که کاکائو ماده ای تلخ مزه است که اصلا به تنهایی استفاده نمی شود . در صنعت تهیه ی شکلات ، این ماده را این گونه تعریف می کنند : دانه ی کاکائو از یك بخش جامد تشکیل شده است .

این دانه همچنین شامل چربی می باشد که مخلوط این بخش جامد با چربی کاکائو ، شکلات را ایجاد می نماید . معمولاً شکلات را با استفاده از شکر شیرین می کنند و از آن شکلات تخته ای و یا حتی نوشیدنی هایی همچون شکلات داغ تهیه می کنند .

در تهیه شکلات از انواع کاکائو استفاده می شود . دانه های کاکائو از نظر تلخی و عطر و طعم با هم تفاوت دارند . بهترین شکلات ها را از گران ترین کاکائو که از دانه های درخت کریئولو به دست می آید ، درست می کنند که البته تنها 10 درصد از شکلات ها را با استفاده از آن تهیه می شود . این کاکائوی گران قیمت ، عطر و بوی بسیار خوبی دارد ؛ در عین حال که تلخی آن هم نسبت به سایر انواع کاکائو خیلی کمتر است .

انواع مختلف شکلات

Chocolate 9

شکلات ، ماده غذایی مشهوری در سراسر دنیاست که انواع و اشکال بسیار متنوعی دارد . معمولاً با تغییر در میزان مواد تشکیل دهنده ی شکلات ها ، انواع متفاوتی از آن را ایجاد می نمایند .

شکلات تيره :

شکلاتی که بدون شیر تهیه می شود . گاهی به آن ، شکلات ساده هم می گویند . معمولاً در تهیه آن ، 35 درصد کاکائو به کار می رود .

شکلات شيری:

در تهیه آن ، شیر هم به کار رفته است . در درست کردن آن ، 25 درصد کاکائو استفاده شده است .

شکلات کم شیرین :

نوعی شکلات است که برای تهیه غذاها به کار می رود . مقدار شکر آن هم کم می باشد .

شکلات سفيد :

شکلاتی است که در تهیه آن ، تنها از چربی دانه کاکائو ، نه خود آن ، استفاده می شود . معمولاً اسانس نعنا ، پرتقال ، موز ، توت فرنگی و ... را برای طعم دادن به شکلات اضافه می کنند .

در شکلات های تخته ای از مغز میوه جات مثل ، گردو ، فندق ، بادام زمینی و ... استفاده می شود . گاهی عسل ، کارامل ، مربا ، کشمش یا مویز هم در تهیه شکلات به کار می رود . شکلات یکی از معروف ترین اسنك ها در همه جای دنیاست .

تعریف حقوقی شکلات :

شکلات به هر فراورده ای اطلاق می شود که از دانه کاکائو و یا از چربی آن حاصل شود . از آنجا که این ماده در تهیه بسیاری از فراورده ها به کار می رود ، هر گونه تغییر در تولید آن تأثیر عمیقی بر صنعت می گذارد . اضافه نمودن مواد مختلف به آن ، کاملاً بستگی به سلیقه مصرف کنندگان دارد .


مجوز های مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید و بسته بندی تافی و شکلات


مجوزهای قانونی مورد نیاز این طرح می بایست از اداره کل صنعت ، معدن و تجارت ، اداره کل جهاد کشاورزی ، اداره کل بهداشت و درمان و سایر دستگاه های ذیربط اخذ گردد .


مواد اولیه مورد نیاز و فرایند تولید و بسته بندی شکلات و تافی


مواد اولیه جهت تولید شکلات و تافی به قرار زیر میباشند :

شکر
لستین
شیر خشک
گلوکز مایع
روغن مایع
کلرید سدیم
پودر کاکائو
مغز خشکبار
بسته بندی

فرایند شکلات سازی از دانه کاکائو به شرح زیر میباشد: 
Chocolate 221

مرحله 1: برداشت

اولین مرحله در فرآیند تولید شکلات، برداشت دانه های کاکائو است که توسط دست انجام می شود و سپس برای فراوری بیشتر به کارخانه منتقل می شود.

مرحله 2: تخمیر

هنگامی که دانه های کاکائو برداشت شد، آنها را در جعبه های تخمیر یا سبدهای بزرگ قرار می دهند. تخمیر مرحله مهمی در فرآیند ساخت شکلات است، چراکه به تقویت طعم دانه های کاکائو کمک می کند.

فرایند تخمیردانه های کاکائو برای چند روز تخمیر به طول میانجامد، که باعث میشود قندها و طعم‌های طبیعی ایجاد شوند. فرایند تخمیر همچنین به برداشتن لایه بیرونی دانه کاکائو کمک کرده و برشته شدن آن را آسان‌تر می‌کند.

مرحله 3: خشک کردن

پس از مرحله تخمیر، دانه های کاکائو را روی قفسه های خشک کن بزرگ یا حصیر پهن می کنند تا خشک شوند. مرحله خشک کردن بسیار مهم است چراکه به جلوگیری از رشد کپک و باکتری کمک می کند و همچنین رطوبت اضافی را از بین می برد.

دانه های کاکائو معمولاً برای چند روز در آفتاب خشک می شوند تا زمانی که به رطوبت حدود 7 درصد برسند. این کار درر کارخانه میتواند توسط ماشین های خشک کن نیز انجام پذیرد.

مرحله 4: بو دادن

پس از خشک شدن، دانه های کاکائو، تفت داده می شوند. تفت دادن به ایجاد طعم بهتر و قوی تر در دانه کاکائو کمک می کند و همچنین رطوبت اضافی را از بین می برد. دانه های کاکائو در دمای حدود 250 درجه فارنهایت حدود 30 دقیقه تفت داده می شوند.

پس از برشته شدن، دانه های کاکائو خنک می شوند و سپس از یک دستگاه پوست گیر عبور می کنند که پوسته بیرونی دانه ها را از مغز دانه جدا می کند.

مرحله 5: آسیاب کردن

سپس مغز دانه های کاکائو که برشته شده اند آسیاب شده و به ماده ای به نام لیکور شکلاتی تبدیل می شوند. این کار با استفاده از دستگاهی به نام ملانجر یا کونچ انجام می شود که می تواند مغز دانه های کاکائو را برای چند ساعت آسیاب کند. در طی این فرآیند، لیکور شکلات گرم شده و هم زده می شود که به بهبود طعم و بافت شکلات کمک می کند.

مرحله 6: مخلوط کردن

وقتی لیکور شکلات آسیاب شد، آن را با مواد دیگری مانند شکر، پودر شیر و کره کاکائو مخلوط می کنند. دستور پخت و مواد تشکیل دهنده خاص به نوع شکلات ساخته شده بستگی دارد. سپس این مخلوط را به مدت بیشتری آسیاب کرده و مخلوط می کنند تا کاملا یکدست شود.

مرحله 7: تصفیه

سپس مخلوط شکلات تصفیه می شود تا نرم تر شود. این کار با استفاده از دستگاهی به نام رول پالایشگر انجام می شود که شکلات را از بین دو غلتک بزرگ میدهد. این فرآیند به شکستن ذرات باقی مانده و ایجاد بافتی صاف و کرمی کمک می کند.

مرحله 8: هم زدن و حرارت دادن

پس از تصفیه، نوبت به انجام فرآیندی است که شامل حرارت دادن و هم زدن مخلوط شکلات برای چند ساعت است. این مرحله به بهبود بیشتر طعم و بافت شکلات کمک می کند و همچنین رطوبت باقی مانده را از بین می برد.

مرحله 9: حرارت دادن مجدد

بعد از مرحله هم زدن نوبت فرآیندی است که شامل گرم کردن و خنک کردن شکلات در دماهای خاص به منظور ایجاد یک ساختار بلوری پایدار است. این مرحله به شکلات ظاهری براق و بافتی صاف می دهد.

مرحله 10: قالب گیری

مرحله نهایی در فرآیند تولید شکلات، مرحله قالب گیری است. شکلات حرارت داده شده را در قالب ها ریخته و سپس سرد کرده و جامد می کنند. پس از سفت شدن، شکلات از قالب خارج می شود و برای فروش بسته بندی می شود.

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید و بسته بندی تافی و شکلات

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.