جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید فرنچ فرایز و چیپس سیب زمینی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید فرنچ فرایز و چیپس سیب زمینی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
فرنچ فرایز یا خلال سیب زمینی سوخاری قطعاتی از سیب زمینی می باشند ، که در روغن داغ سرخ شده و اغلب در صنایع غذایی دارای کاربرد می باشند .
نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فرنچ فرایز و چیپس سیب زمینی
فرنچ فرایزر یا خلال سیب زمینی سوخاری به قطعاتی از سیب زمینی كه ابعاد cm 1×1 مقطع عرضی و 67 سانتیمتر طول داشته و در روغن داغ سرخ می گردند ، اطلاق می شوند . این نوع خلال سیب زمینی در بریتانیا Chips نام دارد . در حالی كه در ایالت متحده آمریكا و بیشتر كشورهای دیگر به نام Fried French Potatoes مرسوم است . انواع خلال های سیب زمینی كه در سطح صنعتی تولید می شود :عبارتند از:
خلال منجمد ، این محصول به سوخاری كردن كامل نیاز دارد .
خلال منجمد ، كمی سوخاری می شود . ( برای سوخاری سازی یك مرحله دیگر صورت می گیرد )
- خلال سوخاری سرد شده ( بعد از اولین مرحله سوخاری سازی ) ، زمان ماندگاری آن كوتاه است ، قبل از مصرف باید داخل روغن داغ قرار گیرد .
کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فرنچ فرایز و چیپس سیب زمینی
كاربرد این محصول بیشتر به 2 صورت می باشد : 1) مصرف به عنوان تنقلات ؛ 2) مصرف در غذاها
با توجه به روند رشد جمعیت در كشور و وجود درصد زیادی افراد خردسال و جوان و همچنین كمبود وقت جهت آماده كردن غذا ، مصرف این نوع كالا روز به روز از رشد بیشتری برخوردار می گردد ، در اكثر كشورهای اروپایی به علت شناخت كاملی كه از سیب زمینی و مواد مغذی آن وجود دارد ، مصرف انواع فرآورده های سیب زمینی بسیار بیشتراز كشورما می باشد ، ولی با توجه به رشد فرهنگ غذایی كشور و همچنین قیمت بالای سایر منابع غذایی مصرف سیب زمینی و فرآورده های آن روز به روز بیشتر می شود .
استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید فرنچ فرایز و چیپس سیب زمینی :
میوه ها و سبزیها سیب زمینی پرك : 6964
آئین كار تولید انواع قطعات سیب زمینی سرخ شده در روغن : 3575
کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فرنچ فرایز و چیپس سیب زمینی
بیشترین تولید و مصرف صنعتی فرآورده های سیب زمینی ، من جمله چیپس در ایالات متحده آمریكا صورت می گیرد . البته منظور از سیب زمینی فرآوری شده ، چیپس ، فرنچ فرایز ، پلت ، سیب زمینی خشك ، نشاسته سیب زمینی و ... است . آمار دقیقی از درصد تبدیل سیب زمینی در بخش مذكور در كشورهای مختلف وجود ندارد .
براساس گزارش های منتشر شده ، در كشورهای آمریكا ، انگلستان و فرانسه بیشترین درصد سیب زمینی تولید شده به مصرف فرآوری می رسند .
شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فرنچ فرایز و چیپس سیب زمینی
بر اساس قانون صادرات و واردات ، محدودیتی برای واردات انواع فرآورده های سیب زمینی از جمله چیپس وجود ندارد .
در بخش صادرات كشور ما حضور قوی در بازارهای جهانی ندارد . یكی از دلایل این امر بر اساس اطلاعات موجود در بخش كشاورزی ، كیفیت پایین جنس و نژاد سیب زمینی ایرانی برای اختصاص در بخش فرآوری است .
راه حل این مشكل اصلاح نژاد و استفاده از بذرهای مناسب و پرمحصول برای این امر است . علت دیگر ، نبود برنامه ریزی در زمینه تولید برای صادرات است .
به این معنی كه برای حضور در بازارهای جهانی باید شبكه ای وجود داشته باشد تا محصول را از بخش تولید مواد اولیه تا فرآوری و تبدیل به محصول تحت نظارت اصولی و صحیح قرار دهد و محصول را با كیفیت و استاندارد مورد تقاضای بازارهای هدف تولید کند .
اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید فرنچ فرایز و چیپس سیب زمینی
سیب زمینی در مقایسه با سایر محصولات كشاورزی مثل گندم و چغندر ، در خاك های ضعیف و شرایط نامساعد تر آب و هوایی قابل كشت است و بیشترین ماده خشك را در مقایسه با سایر محصولات كشاورزی دارد . به همین دلیل توجه كشورهای صنعتی به سیب زمینی های پر بازده و مصرف آن برای محصولات فرآوری شده معطوف شده است .
از طرف دیگر سیب زمینی به عنوان یك ماده پرارزش غذایی و غنی از منابع سدیم ، پتاسیم و منیزیم مطرح است . از این رو فرآورده های این مواد غذایی در اشكال مختلف از منابع با ارزش غذایی محسوب می شوند . شكل ، طعم و مزه های متفاوتی كه طی عملیات فرآوری می توان به آن داد ، در جلب مصرف كنندگان نقش موثری دارد .
همچنین امكان استفاده از تكنولوژی های به روز دنیا در كشورهای تولیدكننده سیب زمینی ، زمینه را برای تولید محصولاتی با ارزش افزوده بالا فراهم می آورد . بنابراین ، این محصول به عنوان یك ماده غذایی لذیذ ، آماده مصرف و پرطرفدار در بازار مصرف مواد غذایی كالایی رقابتی است .
فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید فرنچ فرایز و چیپس سیب زمینی
سوخاری سازی خلال سیب زمینی با استفاده از تكنوژی پیشرفته میسر گشته است . تكنولوژی تولید آن از یك كارخانه تا كارخانه دیگر ممكن است فرق كند ، اما به طور كلی غذاهای حاصل از سیب زمینی شامل انواع چیپس و خلال سیب زمینی است كه فرآیند تولید شامل مراحل زیر می باشد :
1. سورتینگ و شستشو
2. پوستگیری
3. خرد كردن
4. شستشوی مجدد
5. بلانچینگ
6. رطوبت گیری
7. سرخ كردن
8. روغن گیری
9. نمك پاشی و ادویه زنی
10. بسته بندی
ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید فرنچ فرایز و چیپس سیب زمینی
• دستگاه شستشو
• دستگاه برش مخصوص فرنج فرایز
• بلانچر
• دستگاه ابگیز ویبراتور
• بالا بر
• سرخ كن
• دستگاه روغن گیر
• دستگاه خنك كننده
• تونلی فریزر
• دستگاه پر كن وزنی و بسته بندی اتومات
• لیبل زن حرارتی
• جت پرینتر
• قیمت و باركد زن