جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح توجیهی رایگاندانلود رایگان فایل طرح توجیهی صنعتی و دانلود فرمت word و pdf طرح کسب و کار کارآفرینی
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Chicken nugget3

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ و ماهی و میگو سوخاری سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ و ماهی و میگو سوخاری را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ و ماهی و میگو سوخاری


از جمله پیشرفته ترین روش ها در حفظ و نگه داری مواد غذایی ، بسته بندی آنها در پاکت هاای نایلونی مخصوص و عاری از هوا می باشد ، که اصطلاحا وکیوم نامیده می شوند .

از جمله مزیت های مهم این روش جلوگیری از فعالیت های آنزیمی محصول به خصوص اتولیز است . انجماد و نگهداری در برودت منهای 18 درجه سانتیگراد ، اگرچه از فعالیت میکرواورگانیسم های محصول جلوگیری می کند ، اما فعالیت شیمیایی متوقف نمی شود .

به همین دلیل در مقایسه با محصولات تازه ، مواد منجمد که بیش از یك سال از زمان آن گذشته باشد و یا منجمد شده باشند ، اندکی سبك تر و پوك تر به نظر می رسند .

در بسته بندی های وکیوم شده تغییرات شیمیایی بسیار اندك بوده و بعد از یك سال نگهداری در شرایط مناسب ، محصول از کیفیتی نزدیك به نوع تازه آن برخوردار است . بسته بندی ماهی و میگو به دو صورت سفارشی و یا به صورت متعارف به بازار عرضه می شوند .

به طور کلی برای این واحد تولیدی شرایط خاصی وجود دارد که در ذیل به بعضی از آن ها اشاره می شود:

• شرایط محیطی و فضاهای لازم جهت تولید و بسته بندی واحد تولیدی بر اساس ظرفیت تولیدات ، فضاهای مربوط به تولید و ابعاد مورد نیاز و همچنین ساختمان مورد نظر ، توسط دامپزشکی مورد بررسی و تایید می گردد.

• با توجه به شرایط خاص این محصولات که با سلامتی افراد رابطه مستقیمی دارند ، علاوه بر انجام عملیات کنترلی توسط آزمایشگاه واحد تولیدی ، معمولا از طرف سازمان شیلات و استاندارد هم اقدامات کنترلی روی محصولات این واحد انجام می شود.

• ساختمان باید دارای تهویه مناسب و نور کافی بوده و به راحتی قابل تمیز کردن باشد .

• از فضای کافی برای عملیات ، تحت شرایط بهداشتی مناسب برخوردار بوده و تحت بوهای نامطبوع ، دود ، گرد و غبار و آلودگی قرار نگیرد .

• از امکانات کافی جهت تمیز کردن و ضدعفونی دست ها در محال کار و داخل سرویس های بهداشتی برخوردار باشد .

یکی از تولیدات این واحد " میگو سوخاری " می باشد . میگو یکی از لذیذ ترین غذاهای دریایی است ، 100 گرم میگو ، حاوی 77 میلی گرم آب ، 99 کالری انرژی ، 18/1 گرم پروتئین ، 8/0 میلی گرم چربی ، 163 میلی گرم کلسترول و 91 میلی گرم قند است .

از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیاد دارند ، نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان ، میگو کالری کمتری دارد . پروتئین موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه های لازم جهت رشد می باشد .

پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت هم بند به راحتی هضم می شود . برای گروه هایی از مردم نظیر افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند ، غذای حاوی میگو گزینه مناسابی برای تامین پروتئین روزانه آنهاست . میگوها در کل دارای چربی کمی هستند .

اسیدهای چرب امگا 3 که از دسته اسید های چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند ، در میگو ها به وفور یافت می شوند . این دسته از اسید های چرب می توانند در کاهش خطر بیماری های قلبی موثر واقع شوند .

ماهی ها از دیگر تولیدات این واحد می باشند ، که دارای ویژگی های خاص خود می باشند و استفاده از آنها در سلامتی افراد بسیار موثر است .


ماشین آلات و فرایند تولید محصول در طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ و ماهی و میگو سوخاری


ماشین آلات و دستگاه های خط تولید تولید و بسته بندی ناگت مرغ و ماهی و میگو سوخاری در زیر آمده است :

• دستگاه فیله کن
• دستگاه بسته بندی
• وکیوم و شرینگ پك
• دستگاه تولید پودر یخ
• تجهیزات تونل انجماد
• سیستم انجماد سریع اسپیرال
• پلیت فریزر صفحه ای
• تجهیزات سردخانه ای
• پوست گیر میگو
• سورتر و گریدینگ میگو
• دستگاه دیفراست و سیستم مونیتورینگ برای ثبت دمای سالن ها
• ماشین آلات خط تولید سوخاری ساز
• دستگاه انژکتور
• دستگاه تامبلر
• میزهای استیل ، مخازن استیل

فرایند تولید و بسته بندی ناگت مرغ و ماهی و میگو سوخاری در شکل زیر آمده است :

nugget 122


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ و ماهی و میگو سوخاری


گوشت آبزیان ، همانند گوشت قرمز و مرغ دارای ترکیبات شیمیایی کلی ، پروتئین ، چربی ، آب ، مواد معدنی ، ویتامین و .... می باشد ، که درصد این ترکیبات و جزییات آنها متفاوت بوده و به نوعی بر کیفیت پروتئین و ارزش غذایی آنها تاثیر گذار است . آبزیان به لحاظ داشتن ویژگی های زیر از نظر ارزش غذایی در اولویت مصرف قرار می گیرند:

میزان هضم پذیری گوشت ماهی بین 96 - 89 درصد می باشد ، درحالی که این مورد در گوشت مرغ و گاو 87 -90 درصد است . از آنجایی که بیماری های مشترك بین انسان و آبزیان بسیار پایین تر از بیماری های مشترك باین انساان و دام است ، لذا می توان گفت گوشت آبزیان به مراتب سالم تر از گوشت دام و طیور است .

غنی بودن گوشت آبزیان از انواع مواد معدنی نظیر آهن ، ید ، کلسیم ، منیزیم و.... ویژگی های خاصی به گوشت آبزیان می دهد .

غنی بودن گوشت آبزیان از اسیدهای چرب امگا-3 مثل EPA ، DHA و همچنین گروه لینولئیاك و آراشیدونیك ، از نظر تغذیه ای جایگاه خاصی به آبزیان می دهد . ترکیب شیمیایی گوشت آبزیان شامل آب ، پروتئین ، چربی ، کربوهیدرات ، ویتامین ها و مواد معدنی است .

آب بیشترین وزن فیله را تشکیل داده به طوری که در ماهیان کم چرب یا بدون چربی حدود 80 % و در ماهیان چرب مثل ساردین و قباد حدود 70 % وزنی فیله را شامل می شود . مقدار پروتئین در گوشت ماهی معمولا بین 20-15 درصد بوده که گاهی اوقات ممکن است به کمتر از 15 و یا بالاتر از 28 درصد نیز برسد .

پروتئین ماهی حاوی میزان زیادی اسید آمینه های لیزین و متیونین بوده ، که در پروتئین های گیاهی به میزان کمتری وجود دارد . در مقایسه با گوشت قرمز و مرغ به اسید آمینه تریپتوفان موجود در گوشت آبزیان ، به میزان بالاتری بوده به طوری که این اسید آمینه قابلیت تبدیل به نیاسین را داشته و مانند یك ویتامین در بافت بدن نقش تنظیم کنندگی ایفا می کند .

روغن ماهی منبع غنی اسیدهای چرب امگا-3 از قبیل ایکوزانپتانونیك اسید و دوکوزاهگزانوئیك اسید است . این ترکیبات تاثیر خارق العاده ای در سلامت و پیشگیری بیماری ها در انسان دارند ، که برخی از آنها عبارتند از :

خواص ضد التهابی ، ساخت پروستاگلندین ها ، تنظیم تری گلیسیریدهای خون ، تنظیم عملکرد ایمنی خون ، جلوگیری از ناهماهنگی های ضربان قلب ، تکامل لیپید مغز ، اعصاب و.... ، تکامل سیستم عصبی جنین ، بال بردن ضریب هوشی کودکان


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ و ماهی و میگو سوخاری

با توجه به رشد صنایع آبزی در کشور و مشکلاتی که در رابطه با مصرف گوشت قرمز مطرح شده ، باعث افزایش مصرف این محصولات در کشور شده است . به طوری که بعضا در سال های گذشته وارداتی محدود هم داشته ایم .

به نظر می رسد اگر قرار باشد ، میزان سرانه مصرف آبزیان در ایران بیشتر شود ، لازم است که میزان تولید این محصولات هم بیشتر گردد .

عمده تولید کنندگان و مصرف کنندگان محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ و ماهی و میگو سوخاری ، عبارتند از :

کشورهای کانادا ، چین ، ژاپن ، روسیه ، هند و آمریکا بزرگترین تولید کنندگان انواع ماهی و کشورهای هند ، ویتنام و چین بزرگترین تولیدکنندگان میگو در جهان می باشند و کشورهای اروپایی ، ژاپن و آمریکا بیشترین میزان مصرف را به خود اختصاص داده اند .

مناسب ترین بازارهای هدف جهت صادرات محصولات داخل کشور ، کشورهای اروپایی و کشورهای همسایه
حوزه خلیج فارس می باشد .

میزان تولید سالیانه سوریمی و غذاهای آماده در جهان 800 هزار تن می باشد و کشور آمریکا با تولیدی معادل
300 هزار تن بزرگترین مصرف کننده جهانی این محصولات در دنیا محسوب می شوند . کشورهای اتحادیه اروپا نیاز بازار هدف بسیار خوبی جهت فرآورده های گوشتی آبزیان می باشد .

دانلود طرح توجیهی تولید انواع ناگت + فرایند تولید + ماشین آلات و دستگاه های خط تولید


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool