جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح توجیهی رایگاندانلود رایگان فایل طرح توجیهی صنعتی و دانلود فرمت word و pdf طرح کسب و کار کارآفرینی
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Chicken nugget3

جهت تهیه طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ و ماهی و میگو سوخاری ، این صفحه را مطالعه نمایید . از جمله پیشرفته ترین روش ها در حفظ و نگهداری مواد غذایی ، بسته بندی آنها در پاکت های نایلونی مخصوص و عاری از هوا می باشد ، که اصطلاحا وکیوم نامیده می شوند .

نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ و ماهی و میگو سوخاری :

از جمله پیشرفته ترین روش ها در حفظ و نگه داری مواد غذایی ، بسته بندی آنها در پاکت هاای نایلونی مخصوص و عاری از هوا می باشد ، که اصطلاحا وکیوم نامیده می شوند . از جمله مزیت های مهم این روش جلوگیری از فعالیت های آنزیمی محصول به خصوص اتولیز است . انجماد و نگهداری در برودت منهای 18 درجه سانتیگراد ، اگرچه از فعالیت میکرواورگانیسم های محصول جلوگیری می کند ، اما فعالیت شیمیایی متوقف نمی شود . به همین دلیل در مقایسه با محصولات تازه ، مواد منجمد که بیش از یك سال از زمان آن گذشته باشد و یا منجمد شده باشند ، اندکی سبك تر و پوك تر به نظر می رسند . در بسته بندی های وکیوم شده تغییرات شیمیایی بسیار اندك بوده و بعد از یك سال نگهداری در شرایط مناسب ، محصول از کیفیتی نزدیك به نوع تازه آن برخوردار است . بسته بندی ماهی و میگو به دو صورت سفارشی و یا به صورت متعارف به بازار عرضه می شوند . به طور کلی برای این واحد تولیدی شرایط خاصی وجود دارد که در ذیل به بعضی از آن ها اشاره می شود:
• شرایط محیطی و فضاهای لازم جهت تولید و بسته بندی واحد تولیدی بر اساس ظرفیت تولیدات ، فضاهای مربوط به تولید و ابعاد مورد نیاز و همچنین ساختمان مورد نظر ، توسط دامپزشکی مورد بررسی و تایید می گردد.
• با توجه به شرایط خاص این محصولات که با سلامتی افراد رابطه مستقیمی دارند ، علاوه بر انجام عملیات کنترلی توسط آزمایشگاه واحد تولیدی ، معمولا از طرف سازمان شیلات و استاندارد هم اقدامات کنترلی روی محصولات این واحد انجام می شود.
• ساختمان باید دارای تهویه مناسب و نور کافی بوده و به راحتی قابل تمیز کردن باشد .
• از فضای کافی برای عملیات ، تحت شرایط بهداشتی مناسب برخوردار بوده و تحت بوهای نامطبوع ، دود ، گرد و غبار و آلودگی قرار نگیرد .
• از امکانات کافی جهت تمیز کردن و ضدعفونی دست ها در محال کار و داخل سرویس های بهداشتی برخوردار باشد .
یکی از تولیدات این واحد " میگو سوخاری " می باشد . میگو یکی از لذیذ ترین غذاهای دریایی است ، 100 گرم میگو ، حاوی 77 میلی گرم آب ، 99 کالری انرژی ، 18/1 گرم پروتئین ، 8/0 میلی گرم چربی ، 163 میلی گرم کلسترول و 91 میلی گرم قند است . از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیاد دارند ، نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان ، میگو کالری کمتری دارد . پروتئین موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه های لازم جهت رشد می باشد . پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت هم بند به راحتی هضم می شود . برای گروه هایی از مردم نظیر افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند ، غذای حاوی میگو گزینه مناسابی برای تامین پروتئین روزانه آنهاست . میگوها در کل دارای چربی کمی هستند . اسیدهای چرب امگا 3 که از دسته اسید های چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند ، در میگو ها به وفور یافت می شوند . این دسته از اسید های چرب می توانند در کاهش خطر بیماری های قلبی موثر واقع شوند . ماهی ها از دیگر تولیدات این واحد می باشند ، که دارای ویژگی های خاص خود می باشند و استفاده از آنها در سلامتی افراد بسیار موثر است .

کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ و ماهی و میگو سوخاری :

گوشت آبزیان ، همانند گوشت قرمز و مرغ دارای ترکیبات شیمیایی کلی ، پروتئین ، چربی ، آب ، مواد معدنی ، ویتامین و .... می باشد ، که درصد این ترکیبات و جزییات آنها متفاوت بوده و به نوعی بر کیفیت پروتئین و ارزش غذایی آنها تاثیر گذار است . آبزیان به لحاظ داشتن ویژگی های زیر از نظر ارزش غذایی در اولویت مصرف قرار می گیرند:
میزان هضم پذیری گوشت ماهی بین 96 - 89 درصد می باشد ، درحالی که این مورد در گوشت مرغ و گاو 87 -90 درصد است . از آنجایی که بیماری های مشترك بین انسان و آبزیان بسیار پایین تر از بیماری های مشترك باین انساان و دام است ، لذا می توان گفت گوشت آبزیان به مراتب سالم تر از گوشت دام و طیور است .
غنی بودن گوشت آبزیان از انواع مواد معدنی نظیر آهن ، ید ، کلسیم ، منیزیم و.... ویژگی های خاصی به گوشت آبزیان می دهد .
غنی بودن گوشت آبزیان از اسیدهای چرب امگا-3 مثل EPA ، DHA و همچنین گروه لینولئیاك و آراشیدونیك ، از نظر تغذیه ای جایگاه خاصی به آبزیان می دهد . ترکیب شیمیایی گوشت آبزیان شامل آب ، پروتئین ، چربی ، کربوهیدرات ، ویتامین ها و مواد معدنی است . آب بیشترین وزن فیله را تشکیل داده به طوری که در ماهیان کم چرب یا بدون چربی حدود 80 % و در ماهیان چرب مثل ساردین و قباد حدود 70 % وزنی فیله را شامل می شود . مقدار پروتئین در گوشت ماهی معمولا بین 20-15 درصد بوده که گاهی اوقات ممکن است به کمتر از 15 و یا بالاتر از 28 درصد نیز برسد . پروتئین ماهی حاوی میزان زیادی اسید آمینه های لیزین و متیونین بوده ، که در پروتئین های گیاهی به میزان کمتری وجود دارد . در مقایسه با گوشت قرمز و مرغ به اسید آمینه تریپتوفان موجود در گوشت آبزیان ، به میزان بالاتری بوده به طوری که این اسید آمینه قابلیت تبدیل به نیاسین را داشته و مانند یك ویتامین در بافت بدن نقش تنظیم کنندگی ایفا می کند . روغن ماهی منبع غنی اسیدهای چرب امگا-3 از قبیل ایکوزانپتانونیك اسید و دوکوزاهگزانوئیك اسید است . این ترکیبات تاثیر خارق العاده ای در سلامت و پیشگیری بیماری ها در انسان دارند ، که برخی از آنها عبارتند از :
خواص ضد التهابی ، ساخت پروستاگلندین ها ، تنظیم تری گلیسیریدهای خون ، تنظیم عملکرد ایمنی خون ، جلوگیری از ناهماهنگی های ضربان قلب ، تکامل لیپید مغز ، اعصاب و.... ، تکامل سیستم عصبی جنین ، بال بردن ضریب هوشی کودکان

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ و ماهی و میگو سوخاری :

با توجه به رشد صنایع آبزی در کشور و مشکلاتی که در رابطه با مصرف گوشت قرمز مطرح شده ، باعث افزایش مصرف این محصولات در کشور شده است . به طوری که بعضا در سال های گذشته وارداتی محدود هم داشته ایم . به نظر می رسد اگر قرار باشد ، میزان سرانه مصرف آبزیان در ایران بیشتر شود ، لازم است که میزان تولید این محصولات هم بیشتر گردد .

عمده تولید کنندگان و مصرف کنندگان محصولات مورد بررسی در طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ و ماهی و میگو سوخاری ، عبارتند از :

کشورهای کانادا ، چین ، ژاپن ، روسیه ، هند و آمریکا بزرگترین تولید کنندگان انواع ماهی و کشورهای هند ، ویتنام و چین بزرگترین تولیدکنندگان میگو در جهان می باشند و کشورهای اروپایی ، ژاپن و آمریکا بیشترین میزان مصرف را به خود اختصاص داده اند .
مناسب ترین بازارهای هدف جهت صادرات محصولات داخل کشور ، کشورهای اروپایی و کشورهای همسایه
حوزه خلیج فارس می باشد .
میزان تولید سالیانه سوریمی و غذاهای آماده در جهان 800 هزار تن می باشد و کشور آمریکا با تولیدی معادل
300 هزار تن بزرگترین مصرف کننده جهانی این محصولات در دنیا محسوب می شوند . کشورهای اتحادیه اروپا نیاز بازار هدف بسیار خوبی جهت فرآورده های گوشتی آبزیان می باشد .

ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ و ماهی و میگو سوخاری :

• دستگاه فیله کن
• دستگاه بسته بندی
• وکیوم و شرینگ پك
• دستگاه تولید پودر یخ
• تجهیزات تونل انجماد
• سیستم انجماد سریع اسپیرال
• پلیت فریزر صفحه ای
• تجهیزات سردخانه ای
• پوست گیر میگو
• سورتر و گریدینگ میگو
• دستگاه دیفراست و سیستم مونیتورینگ برای ثبت دمای سالن ها
• ماشین آلات خط تولید سوخاری ساز
• دستگاه انژکتور
• دستگاه تامبلر
• میزهای استیل ، مخازن استیل

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید ناگت مرغ و ماهی

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید اسنک برنج

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید و بسته بندی مرغ و ماهی و میگو سوخاری

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید و بسته بندی زعفران به روش فریز درایر

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه بسته بندی پودر زعفران در کپسول

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ و ماهی و میگو سوخاری ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

:: این مطالب هم ممکن است برای شما جذاب باشند  :

:: نگارش طرح توجیهی بانکی با کامفار

:: دانلود هزاران طرح توجیهی تیپ صنعتی و معدنی

:: دانلود طرح های توجیهی سال 96 و 97 و 98

:: دانلود طرح های توجیهی تیپ کشاورزی و دامپروری

دانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و خدماتی ::


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool