طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ و ماهی و میگو سوخاری سال 1402

Chicken nugget3

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ ، ماهی و میگو سوخاری سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ ، ماهی و میگو سوخاری را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ ، ماهی و میگو سوخاری


از جمله پیشرفته ترین روش ها در حفظ و نگه داری مواد غذایی ، بسته بندی آنها در پاکت هاای نایلونی مخصوص و عاری از هوا می باشد ، که اصطلاحا وکیوم نامیده می شوند .

از جمله مزیت های مهم این روش جلوگیری از فعالیت های آنزیمی محصول به خصوص اتولیز است .

انجماد و نگهداری در برودت منهای 18 درجه سانتیگراد ، اگرچه از فعالیت میکرواورگانیسم های محصول جلوگیری می کند ، اما فعالیت شیمیایی متوقف نمی شود .

به همین دلیل در مقایسه با محصولات تازه ، مواد منجمد که بیش از یک سال از زمان آن گذشته باشد و یا منجمد شده باشند ، اندکی سبک تر و پوک تر به نظر می رسند .

در بسته بندی های وکیوم شده تغییرات شیمیایی بسیار اندک بوده و بعد از یک سال نگهداری در شرایط مناسب ، محصول از کیفیتی نزدیک به نوع تازه آن برخوردار است .

بسته بندی ماهی و میگو به دو صورت سفارشی و یا به صورت متعارف به بازار عرضه می شوند .

نکات و ویژگی های کارخانه تولید و بسته بندی ناگت مرغ ، ماهی و میگو سوخاری :

  • شرایط محیطی و فضاهای لازم جهت تولید و بسته بندی واحد تولیدی بر اساس ظرفیت تولیدات ، فضاهای مربوط به تولید و ابعاد مورد نیاز و همچنین ساختمان مورد نظر ، توسط دامپزشکی مورد بررسی و تایید می گردد.
  • با توجه به شرایط خاص این محصولات که با سلامتی افراد رابطه مستقیمی دارند ، علاوه بر انجام عملیات کنترلی توسط آزمایشگاه واحد تولیدی ، معمولا از طرف سازمان شیلات و استاندارد هم اقدامات کنترلی روی محصولات این واحد انجام می شود.
  • ساختمان باید دارای تهویه مناسب و نور کافی بوده و به راحتی قابل تمیز کردن باشد .
  • از فضای کافی برای عملیات ، تحت شرایط بهداشتی مناسب برخوردار بوده و تحت بوهای نامطبوع ، دود ، گرد و غبار و آلودگی قرار نگیرد .
  • از امکانات کافی جهت تمیز کردن و ضدعفونی دست ها در محال کار و داخل سرویس های بهداشتی برخوردار باشد .

یکی از تولیدات این واحد " میگو سوخاری " می باشد .

میگو یکی از لذیذ ترین غذاهای دریایی است ، 100 گرم میگو ، حاوی 77 میلی گرم آب ، 99 کالری انرژی ، 18/1 گرم پروتئین ، 8/0 میلی گرم چربی ، 163 میلی گرم کلسترول و 91 میلی گرم قند است .

از نظر مقایسه ای نسبت به سایر غذاهایی که پروتئین زیاد دارند ، نظیر گوشت ماهی و گروه ماکیان ، میگو کالری کمتری دارد .

پروتئین موجود در میگو کیفیت بالایی داشته و حاوی تمام اسید آمینه های لازم جهت رشد می باشد .

پروتئین میگو همانند سایر جانوران دریایی به دلیل نداشتن بافت هم بند به راحتی هضم می شود .

برای گروه هایی از مردم نظیر افراد مسن که در جویدن و هضم غذا مشکل دارند ، غذای حاوی میگو گزینه مناسابی برای تامین پروتئین روزانه آنهاست و میگوها در کل دارای چربی کمی هستند .

اسیدهای چرب امگا 3 که از دسته اسید های چرب غیر اشباع بوده و برای سلامتی مفید هستند ، در میگو ها به وفور یافت می شوند .

این دسته از اسید های چرب می توانند در کاهش خطر بیماری های قلبی موثر واقع شوند .

ماهی ها از دیگر تولیدات این واحد می باشند ، که دارای ویژگی های خاص خود می باشند و استفاده از آنها در سلامتی افراد بسیار موثر است .


ماشین آلات و فرایند تولید و بسته بندی ناگت مرغ ، ماهی و میگو سوخاری


فرایند تولید و بسته بندی ناگت مرغ ، ماهی و میگو سوخاری در شکل زیر آمده است :

فرایند تولید و بسته بندی ناگت مرغ و ماهی و میگو سوخاری

ماشین آلات و دستگاه های خط تولید و بسته بندی ناگت مرغ ، ماهی و میگو سوخاری :

  • دستگاه فیله کن
  • دستگاه بسته بندی
  • وکیوم و شرینگ پک
  • دستگاه تولید پودر یخ
  • تجهیزات تونل انجماد
  • سیستم انجماد سریع اسپیرال
  • پلیت فریزر صفحه ای
  • تجهیزات سردخانه ای
  • پوست گیر میگو
  • سورتر و گریدینگ میگو
  • دستگاه دیفراست و سیستم مونیتورینگ برای ثبت دمای سالن ها
  • ماشین آلات خط تولید سوخاری ساز
  • دستگاه انژکتور
  • دستگاه تامبلر
  • میزهای استیل ، مخازن استیل

کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ ، ماهی و میگو سوخاری :

گوشت آبزیان ، همانند گوشت قرمز و مرغ دارای ترکیبات شیمیایی کلی ، پروتئین ، چربی ، آب ، مواد معدنی ، ویتامین و .... می باشد ، که درصد این ترکیبات و جزییات آنها متفاوت بوده و به نوعی بر کیفیت پروتئین و ارزش غذایی آنها تاثیر گذار است .

آبزیان به لحاظ داشتن ویژگی های زیر از نظر ارزش غذایی در اولویت مصرف قرار می گیرند:

میزان هضم پذیری گوشت ماهی بین 96 - 89 درصد می باشد ، درحالی که این مورد در گوشت مرغ و گاو 87 -90 درصد است .

از آنجایی که بیماری های مشترک بین انسان و آبزیان بسیار پایین تر از بیماری های مشترک باین انساان و دام است ، لذا می توان گفت گوشت آبزیان به مراتب سالم تر از گوشت دام و طیور است .

غنی بودن گوشت آبزیان از انواع مواد معدنی نظیر آهن ، ید ، کلسیم ، منیزیم و.... ویژگی های خاصی به گوشت آبزیان می دهد .

غنی بودن گوشت آبزیان از اسیدهای چرب امگا-3 مثل EPA ، DHA و همچنین گروه لینولئیاک و آراشیدونیک ، از نظر تغذیه ای جایگاه خاصی به آبزیان می دهد .

ترکیب شیمیایی گوشت آبزیان شامل آب ، پروتئین ، چربی ، کربوهیدرات ، ویتامین ها و مواد معدنی است .

آب بیشترین وزن فیله را تشکیل داده به طوری که در ماهیان کم چرب یا بدون چربی حدود 80 % و در ماهیان چرب مثل ساردین و قباد حدود 70 % وزنی فیله را شامل می شود .

مقدار پروتئین در گوشت ماهی معمولا بین 20-15 درصد بوده که گاهی اوقات ممکن است به کمتر از 15 و یا بالاتر از 28 درصد نیز برسد .

پروتئین ماهی حاوی میزان زیادی اسید آمینه های لیزین و متیونین بوده ، که در پروتئین های گیاهی به میزان کمتری وجود دارد .

در مقایسه با گوشت قرمز و مرغ به اسید آمینه تریپتوفان موجود در گوشت آبزیان ، به میزان بالاتری بوده به طوری که این اسید آمینه قابلیت تبدیل به نیاسین را داشته و مانند یک ویتامین در بافت بدن نقش تنظیم کنندگی ایفا می کند .

روغن ماهی منبع غنی اسیدهای چرب امگا-3 از قبیل ایکوزانپتانونیک اسید و دوکوزاهگزانوئیک اسید است .

این ترکیبات تاثیر خارق العاده ای در سلامت و پیشگیری بیماری ها در انسان دارند ، که برخی از آنها عبارتند از :

  • خواص ضد التهابی
  • ساخت پروستاگلندین ها
  • تنظیم تری گلیسیریدهای خون
  • تنظیم عملکرد ایمنی خون
  • جلوگیری از ناهماهنگی های ضربان قلب
  • تکامل لیپید مغز و اعصاب و....
  • تکامل سیستم عصبی جنین
  • بالا بردن ضریب هوشی کودکان

شرایط واردات و صادرات محصول در طرح توجیهی تولید و بسته بندی ناگت مرغ ، ماهی و میگو سوخاری

با توجه به رشد صنایع آبزی در کشور و مشکلاتی که در رابطه با مصرف گوشت قرمز مطرح شده ، باعث افزایش مصرف این محصولات در کشور شده است . به طوری که بعضا در سال های گذشته وارداتی محدود هم داشته ایم .

به نظر می رسد اگر قرار باشد ، میزان سرانه مصرف آبزیان در ایران بیشتر شود ، لازم است که میزان تولید این محصولات هم بیشتر گردد .

عمده تولید کنندگان و مصرف کنندگان ناگت مرغ ، ماهی و میگو سوخاری ، عبارتند از :

کشورهای کانادا ، چین ، ژاپن ، روسیه ، هند و آمریکا بزرگترین تولید کنندگان انواع ماهی و کشورهای هند ، ویتنام و چین بزرگترین تولیدکنندگان میگو در جهان می باشند و کشورهای اروپایی ، ژاپن و آمریکا بیشترین میزان مصرف را به خود اختصاص داده اند .

مناسب ترین بازارهای هدف جهت صادرات محصولات داخل کشور ، کشورهای اروپایی و کشورهای همسایه حوزه خلیج فارس می باشد .

میزان تولید سالیانه سوریمی و غذاهای آماده در جهان 800 هزار تن می باشد و کشور آمریکا با تولیدی معادل

300 هزار تن بزرگترین مصرف کننده جهانی این محصولات در دنیا محسوب می شوند .

کشورهای اتحادیه اروپا نیاز بازار هدف بسیار خوبی جهت فرآورده های گوشتی آبزیان می باشد .

دانلود طرح توجیهی تولید انواع ناگت + فرایند تولید + ماشین آلات و دستگاه های خط تولید

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.