جستجو در محتوای K2
جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع فلزیطرح توجیهی تولید سیم خاردار سال 1400 + pdf + word + کامفار
طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی دکمه ای و صدفی سال 1400 + pdf + word - 5.0 out of 5 based on 1 vote
امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی 

Cultivation of edible button mushrooms

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی کشت و پرورش قارچ خوراکی دکمه ای و صدفی سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی کشت و پرورش قارچ خوراکی دکمه ای و صدفی را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

قارچ دکمه ای و صدفی دو نوع قارچ خوراکی می باشند ، که در تهیه انواع غذا ها ، تولید ترشی جات و تولید کنسرو مورد استفاده قرار می گیرند .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی دکمه ای و صدفی


قارچ ها وجوه مشترک فراوانی با گیاهان و آغازیان دارند . در واقع قارچ ها را گاهی جزء این جانداران طبقه بندی می‌کنند ، اما قارچ ها از بسیاری جهات با سایر جانداران متفاوت هستند ، که بیشتر زیست شناسان آن ها را در سلسله مجزا قرار می‌دهند .

قارچ ها زندگی بسیار موفقیت آمیزی دارند . تقریبا در همه زیستگاه های در دسترس که روی زمین وجود دارد ، یافت می‌شوند و بسیاری از آن ها از لحاظ اقتصادی و پزشکی حائز اهمیت هستند .

انسان از زمان های بسیار دور اهمیت قارچ های مخمر را کم و بیش می‌شناخت و از وجود آن ها روی مواد قندی ، شیر ، ماست ، خمیر ترش ، سرکه ، الکل ، حتی خاک و بقایای فضولات حیوانی اطلاع داشت و برای تخمیر مواد قندی و تهیه ماست و یا برخی مواد دیگر از آنها استفاده می‌کرد .

رنگ قارچ دکمه ای جنس ( آگاریکوس ) متناسب با رقم آن ، سفید ، کرم تا کرم متمایل به قهوه ای می باشد . این قارچ باید طعم خاص خود را دارا بوده و عاری از هر گونه بو و طعم خارجی باشد . از نظر شکل ظاهری ، کلاهک قارچ دکمه ای تازه آماده به مصرف باید کاملاً بسته باشد ، به طوری که لامل های آن پیدا نباشد .

اندازه کلاهک قارچ دکمه ای نباید از 5/6 سانتی متر تجاوز کند و طول پایه این نوع قارچ ، نباید از ضخامت کلاهک در راستای پایه تجاوز کند .

زمان ماندگاری قارچ دکمه ای در شرایط مناسب نگهداری ( در یخچال ) حداکثر یک هفته می باشد . بافت قارچ دکمه ای باید سفت بوده و تحمل جابجا شدن و حمل ونقل را دارا باشد . قارچ آماده به مصرف باید تازه ، سالم ، تمیز و فاقد آفات باشد .


ویژگی های قارچ دکمه ای جهت استفاده در کنسرو


قارچ های مورد استفاده در تهیه کنسرو می بایستی سالم ، تمیز و بدون عیب باشد . در تهیه کنسرو قارچ دکمه ای اگر از این قارچ به طور کامل استفاده شده است ( دارای کلاهک و پایه ) ، باید حتی المقدور قارچ ها از نظر کلاهک یک اندازه بوده و طول پایه چسبیده به کلاهک متجاوز از 10 میلی متر نباشد .

در صورتی که قارچ دکمه ای بریده شده استفاده شده است ( در این حالت قارچ کامل در جهت محور طولی ، در راستای پایه قطعاتی بریده می شود ) ، ضخامت قطعات باید 6-2 میلی متر بوده و در مقطع برش ها پایه مشخص باشد :

1- رنگ طبیعی خود را داشته باشد .
2- بافت آن باید محکم و ترد باشد .
3- یک شکل ، یک اندازه و عمدتاً از یک رقم باشند .
4- عاری از قارچ های صدمه دیده و یا لکه دار باشد .
5- باقیمانده سموم آفت کش در این فرآورده ، نباید بیش از حد مجاز تعیین شده در استاندارد حد مجاز باقیمانده آفت کش ها در محصولات کشاورزی باشد .

نوع محصول تولیدی این طرح قارچ خوراكی می باشد و مصرف آن در صنایع غذایی و جهت تهیه انواع غذاها با قارچ و تهیه قارچ بصورت كنسرو ( غذای آماده ) كاربرد دارد .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی دکمه ای و صدفی


قارچ به دو صورت تازه و کنسروی مورد مصرف قرار می گیرد ، اما آنچه که تجربه نشان داده است در گرایش های آینده ، تمایل به سوی افزایش مصرف قارچ تازه و تثبیت میزان مصرف قارچ کنسروی خواهد بود .

از مصارف مهم قارچ های کنسروی استفاده از آن در تهیه پیتزا است و لذا با توجه به گرایش های موجود به سوی مصرف قارچ تازه ، احتمالاً در آینده نیز در تولید پیتزا بیشتر از قارچ تازه استفاده خواهد شد ، کما اینکه در حال حاضر هم برخی از کشور ها همین کار را می کنند .

در حالی که مصرف سرانه جهانی قارچ در کشور های مختلف در محدوده 2-4 کیلوگرم است . مصرف سرانه قارچ در ایران نسبت به کشورهای اروپایی بسیار ناچیز می باشد ، به گفته یکی از کارشناسان وزارت جهاد کشاورزی در سال 1385 (حدودا 300 گرم ) است .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی دکمه ای و صدفی


عرضه هر کالای مصرفی در بازار ، ضرورت دارا بودن کیفیتی مطلوب و مطابق با استاندارد تدوین شده و معتبر ملی و جهانی را به همراه داشته ، که در این راستارعایت استانداردهای ملی جهت مصارف داخلی و استانداردهای بین المللی جهت صادرات کالا امری ضروری می باشد .

موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی جهت كنترل و ارائه الزامات لازم جهت تولید این محصول ، اقدام به انجام آزمایشات بر روی مواد اولیه ، پروسه تولید و بسته بندی محصول نموده است ، كه این الزامات و نتایج را در استانداردهایی به شماره های 5075 و 5259 خلاصه نموده است .


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی دکمه ای و صدفی


برخی از عمده تولیدکنندگان و مصرف کنندگان محصولات مورد بررسی در طرح حاضر عبارتند از :

• هلند
• فرانسه
• اسپانیا
• ایتالیا
• انگلستان
• ایرلند
• آلمان
• بلزیک
• دانمارک


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی دکمه ای و صدفی


با توجه به اینكه این محصول به صورت كامل قابلیت تولید و شرایط مساعد و مناسبی در كشورمان دارد ، لذا تمامی امكانات و ماشین آلات آن را می توان از داخل تامین نمود . بنابراین سیاست های دولت برای بخش كشاورزی ، در جهت توسعه و ترقیب كشاورزان مختص این گونه تولیدات می باشد و دولت برای واردات این محصول تعرفه گمركی و حقوق بازرگانی لحاظ نموده است ، تا بیشتر تولید كنندگان را حمایت نماید و از واردات این محصول حتی الامكان جلوگیری نماید .

شرایط صادرات : قارچ همانند سایر محصولات كشاورزی ، اولا باید از كیفیت مطلوبی برخوردار باشد ، ثانیا توجه به ابعاد و بسته بندی متناسب محصول ، جهت جابجایی آسان آن از اهمیت خاصی برخوردار می باشد . مضافا اینكه قارچ به لحاظ ماندگاری كم در محیط عادی ( دمای 25 درجه سانتیگراد ) ، می بایست حتما جهت نگهداری این محصول و جابجایی آن جهت جلوگیری از افت محصول و تثبیت كیفیت آن ، حتما در سردخانه و در دمای صفر درجه نگهداری شود . لذا یكی از مسایل مهم و مشكل این محصول حمل و نقل آن می باشد .


فرایند اجرای این طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی دکمه ای و صدفی

فرایند تولید قارچ دكمه ای ( AGARICUS ) ، فرایندی نسبتا ساده است ، كه در صورت تهیه و فراهم آوردن بستر مناسب برای این محصول ، به راحتی می توان طبق موارد ذیل تولید نمود :

1. تهیه بذر مورد نظر برای تولید محصول
2. تهیه بستر مناسب با كود یا كمپوست برای كشت محصول
3. كاشت بذر مناسب
4. برداشت محصول


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی دکمه ای و صدفی

• هوا ساز به ظرفیت 6500 متر مکعب
• دیگ آب گرم 1 تن
• سختی گیر
• چیلر
• برج هوایی
• سرد خانه
• طبقه بندی سالن های تولید قارچ
• طبقه بندی سالن های خاک پوشش
• هوا ساز سالن خاک پوششی
• تجهیزات انتقال آب و بخار
• تاسیسات آب رسانی
• منبع های آب مصرفی با سیستم فشار آب
• منبع سوخت گازوئیل
• ژنراتور 100 کیلو وات
• تابلو های فرمان و کنترل
• سایر تجهیزات برقی
• دستگاه های کنترل دما
• نقاله

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث مزرعه پرورش قارچ خوراکی دکمه ای و صدفی

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی پرورش قارچ خوراکی دکمه ای و صدفی ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool