جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع تجهیزاتیطرح توجیهی تولید دستگاه کمباین سیب زمینی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )
طرح توجیهی پرورش کبک و قرقاول | سال 1400 | روش اخذ مجوز و وام - 5.0 out of 5 based on 6 votes
امتیاز کاربر:  / 6
ضعیفعالی 

Quebec Breeding

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی پرورش کبک و قرقاول سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی پرورش کبک و قرقاول را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

کبک و قرقاول ازجمله پرندگانی می باشند ، که از گوشت آن ها در صنایع غذایی استفاده می شود . به علاوه از این پرندگان در شکارگاه های خصوصی استفاده می شود .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی پرورش کبک و قرقاول


كبك پرنده ای است با نام علمی chukar Alectoris و نام انگلیسی partridge Alectoris ، كه از تلاقی چندین زیرگونه بوجود آمده و از آسیای میانه و اروپای شمالی به ایالات متحده مهاجرت كرده است .

زیستگاه طبیعی این پرنده از كوه های منطقه خاورمیانه و آسیا از شرق یونان و جنوب بلغارستان ، آسیای صغیر تا منچوری چین گسترده است . كبك در آمریكای شمالی ، هاوایی و نیوزیلند نیز از جمعیت خوبی برخوردار شده است

پراکندگی : 14 گونه مختلف از این نوع پرنده تا كنون شناسایی شده است . زیستگاه طبیعی این پرنده از كوه های منطقه خاورمیانه و آسیا از شرق یونان و جنوب بلغارستان ، آسیای صغیر تا منچوری چین گسترده است . كبك در آمریكای شمالی ، هاوایی و نیوزیلند نیز از جمعیت خوبی برخوردار شده است .

زیستگاه طبیعی: كبك را می توان در دامنه ها ، كوه ها و صخره ها یافت.

مشخصات ظاهری : وزن : از 510 تا 680 گرم با متوسط 595 گرم نرها ( با وزن 510 تا 800 گرم ) كمی از ماده ها ( با وزن 450 تا 680 گرم ) از لحاظ طول و وزن بزرگترند .

تركیب پرها در هر دو جنس نر و ماده یكسان است . رنگ این پرنده قهوه ای مایل به خاكستری در بالا و زرد كمرنگ در قسمت شكم است . یك خط سیاه از قسمت جلوی سر آغاز شده و پس از عبور از چشم ها و گردن ، در قسمت بالای سینه تمام می شود و سر و سینه خاكستری پرنده را از قسمت سفید رنگ گلو جدا می كند .

پهلوی پرنده با تركیبی از رنگ سیاه و شاه بلوطی متمایل به سفید پوشانده شده و پرهای انتهایی بال ، به رنگ شاه بلوطی هستند . نوك ، لبه پلكها ، ساق و پاهای كبك به رنگ صورتی تا قرمز سیر هستند . اگرچه هر دو جنس نر و ماده ممكن است دارای یك سیخك كوچك در قوزك پا باشند ، ولی این معمولا از مشخصات جنس نر است .

كبك های نابالغ كوچكتر هستند و به رنگ قهوه ای و خاكستری هستند . در زیستگاه طبیعی این پرنده ، رنگ آن بسته به موقعیت جغرافیایی منطقه متغیر است . رنگ پرندگان مناطق خشك تر ، بیشتر متمایل به خاكستری و سفید است . این پرنده زیست گاه خود را در مناطق ناهموار و سخت ، دره ها با درختان پراكنده و در مناطق كوهستانی انتخاب می نمایند .

معمولا 4 تا 5 پرنده با هم دیده می شوند ولی در پاییز در دسته های 50 تایی نیز مشاهده می شوند . غذای این پرنده را درشرایط طبیعی شامل علف ها و دانه های آن ها ، برگ گیاهان و حشرات تشكیل می دهند . هم زمان با تغذیه ، مقدار زیادی سنگ ریزه نیز می بلعد . فصل آشیانه سازی برحسب ارتفاع منطقه جغرافیایی متغیر است ولی معمولا بین اردیبهشت و تیرماه بوده و گاهی تا اواسط تابستان طول می كشد .

آشیانه خیلی ساده و روی زمین زیر یك صخره یا درختچه و در پناه توده ای از گیاهان بنا می گردد . كبك ها در هنگام صبح و بعد از ظهر در روی زمین به چرا مشغولند ، آنها مهاجرت نمی كنند و جابه جایی های فصلی آن ها فقط در ارتفاع است . پرواز كبك در هنگام احساس خطر انجام می شود و به مسافت های كوتاه و در سراشیبی محدود است .

كبك ها در هنگام شب زیر بوته ها و داخل صخره ها به سر می برند و نرها به طور فعال از قلمرو خود دفاع می كنند . در هنگام احساس خطر ، به سرعت به سوی حاشیه بالایی كوهستان می دود . پروازی پر سرو صدا دارد و پرنده ای اجتماعی است .

تولید مثل :

فواصل تولید مثل : كبك ها بسته به شرایط محیطی ، یك مرتبه در سال تولید مثل می كنند .

فصل تولید مثل : از فروردین آغاز شده و بسته به منطقه جغرافیایی ممكن است تا اواخر تیر و اوایل مرداد نیز در مناطق سردسیر ادامه یابد . 

تعداد تخم ها : از 7 تا 21 عدد مدت زمان خوابیدن بر روی تخم ها: 24 روز به طور متوسط كبك ها تك همسر هستند . نرها با نشان دادن تمایل خود به ماده با كج كردن سر و باز كردن بالها و نمایش آنها در اواخر اسفند اقدام به جفت گیری می كنند .

هنگام خشكسالی و كمبود غذا ، عمل تولید مثل ممكن است محدود به چند پرنده شود . نرها از ماده ها در مقابل نرهای دیگر محافظت می كنند .

آشیانه كبك از ساقه های ساده كه گاهی با پر و خاشاك پوشانده می شود ، در میان صخره ها و یا مناطق پر از بوته و خاشاك ، تشكیل می گردد . یافتن آشیانه كبك ها مشكل است و به خوبی تحت مطالعه قرار نگرفته اند . تعداد تخم ها بسته به شرایط محیطی از 7 تا 21 عدد متغیر است .

دوره خوابیدن روی تخم ها معمولا 24 روز است و این عمل معمولا وظیفه ماده است . از اواسط اردیبهشت تا اواسط مرداد ، جوجه ها از تخم بیرون می آیند كه بستگی به موفقیت تخم اول دارد .

جوجه ها در هنگام بیرون آمدن از تخم ، باهوش و توانا هستند و می توانند پس از چند هفته ، پرواز كنند . پس از گذشت 12 هفته ، جوجه ها بالغ می شوند . نرها معمولا تا زمان پرورش جوجه ها با خانواده می مانند ، اگرچه بعضی از آنها پس از تخمگذاری ماده ، خانواده را ترك و به نرهای دیگر ملحق می شوند . هنوز زمان زیادی تا شناختن كامل عادات تولید مثل كبك ها مانده است .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی پرورش کبک و قرقاول


گوشت كبك ، گوشت این پرنده از گوشت های بسیار سودمند و لذیذ است ، اگرچه دسترسی به آن حداقل در حال حاضر دركشور ما برای همه مهیا نیست . ویژگی های گوشت این پرنده به شرح زیر است :

در هر صد گرم گوشت كبك 5 .24 گرم آلبومین ، 4 .1 گرم چربی و حدود 1 تا 5 .1 گرم مواد معدنی وجود دارد . وجود مقدار زیادی از مواد معدنی در گوشت كبك ، نشان دهنده ارزش حیاتی آن است . مقدار پتاسیم این گوشت زیاد است و كلسیم ، فسفر ، منیزیم ، آهن و گوگرد موجود در آن نیز بدن را تامین می كند .

كانی های موجود در گوشت كبك به خوبی جذب بدن می شود و به همین جهت ، در این زمینه مواد مورد نیاز بدن را در دسترس سلول قرار می دهد . گوشت كبك برای همه افراد اعم از كودك و سالمند ، غذایی سالم و سلامت بخش است .

گوشت كبك كمتر تولید اسید اوریك می كند ، فعالیت كلیه را افزون می سازد و به دفع سموم بدن یاری فراوان می رساند . باتوجه به این ویژگی ها برای همه افراد و در مورد همه بیماری ها ، غذایی خوب و موثر است .

ویژگی های منحصر به فرد گوشت كبك : پروتئین های حیوانی مانند گوشت دام و طیور ، به دلیل داشتن مقادیر بالای عناصر كلسیم و فسفر ، ویتامین هایB كمپلكس ، اسیدهای آمینه ضروری ، متیونین و لیزین و تعادل مناسب اسیدهای آمینه ضروری در مقایسه با منابع پروتئین گیاهی مانند سویا ، ذرت و . . . ارزش بیولوژیكی بالاتری دارند .

حال گوشت كبك نه تنها مضرات گوشت قرمز دام های بزرگ را كه روزانه از سوی متخصصان پزشكی گوشزد می شود ندارد ، بلكه توانسته نیازهای مردم به تنوع گوشت سفید در بازار را برآورده كند و حتی به لحاظ طعم و مزه هم به بسیاری از گوشت های سفید همچون مرغ ، بلدرچین و . . . ارجحیت دارد .

چرا كه گوشت این حیوان دارای طبیعت گرم بوده و زود هضم می باشد و خواص دارویی و درمانی فراوانی دارد كه برای مثال می توان به موارد زیر اشاره كرد:

• تقویت قوای جنسی
• برطرف نمودن ضعف عمومی بدن و درد مفاصل
• تقویت حافظه ( درمان فراموشی )
• تقویت سیستم گوارشی
• پیشگیری از ابتلا به عوارض قلبی و عروقی ( به دلیل كلسترول بسیار پایین )

برخلاف تصور بسیاری افراد ، خواص گوشت كبك پرورشی كمتر از نوع وحشی آن نمی باشد ، زیرا همان طور كه اشاره شد در تغذیه این پرنده از مواد كاملا طبیعی استفاده می شود . بنابراین گوشت حاصل ، طعم و بوی طبیعی خود را حفظ می كند .

وجود مقدار زیادی از مواد معدنی در گوشت این پرنده ، نشان دهنده ارزش حیاتی آن است . مقدار پتاسیم این گوشت زیاد است و كلسیم ، فسفر ، منیزیم ، آهن و گوگرد موجود در آن نیز ، می تواند نیاز بدن را تامین كند . كانی های موجود در این گوشت به خوبی جذب بدن می شود و به همین جهت زمینه مواد مورد نیاز بدن را در دسترس سلول قرار می دهد .

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی پرورش کبک و قرقاول :

گونه كبك پرورشی در ایران با نام علمی chukar chukar Alecktorisبه نام كبك چوكار معروف است . در حالی كه در سایر كشور ها انواع دیگری از كبك نیز تولید تجاری دارند . البته غالب جمعیت كبك حیات وحش ایران را نیز همین نوع تشكیل می دهد .

با این حال از نظر علمی كبك چوكار شانزده زیرگونه دارد . اما مانند سایر بخشهای قبلی كه آمار دقیقی به صورت اختصاصی برای این محصول وجود ندارد .

نمیتوان آمار دقیقی از تولید كبك بدست آورد ، ولی طبق مطالب عنوان شده در بخش اول میتوان كشورهای مختلفی را بعنوان تولید كننده ومصرف كننده گوشت كبك عنوان كرد

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی پرورش کبک و قرقاول :

از لحاظ قانونی محدودیتی برای واردات این محصولات وجود ندارد . به طبع محصولات خریداری شده و وارداتی از سایر كشورها ، بر طبق استانداردهای خاص و ویژه تعریف شده در سطح ملی و بین المللی ارزیابی و آزموده می شوند .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی پرورش کبک و قرقاول


پرورش كبك رخدادی است ، كه شاید موفقیت افراد شاغل در این حرفه به اضافه ایجاد عنوانی متفاوت از لحاظ شغلی ، مزید علت صرفه اقتصادی آن شده است .

رشد چشمگیر این صنعت طی سال های اخیر به دلیل اقبال عمومی در مصرف گوشت كبك به عنوان منبع پروتئینی ، می تواند به این دیدگاه نگریسته شود ، كه ضمن استفاده از خواص درمانی و تنوع در آشپزی ، گریزی نیز به مجموعه غذاهای ارگانیكorganic زده شود . علی رغم این كه تعریف واژه ارگانیك كه در برخی كشور ها بیولوژیك نیز گفته می شود ، بسیار مرتبط با قوانین ملی هر كشوریست و سازمان هایی همچون فائو استاندارد قطعی بر آن ننهاده اند ، معذالك از جمله شروطی كه در منابع از آن یاد شده است ، عدم اصلاح نژاد و حفظ توانایی طبیعی پرنده در برابر بیماری ها و عدم استفاده از برخی مواد غذایی در جیره طیور ، منجمله فراورده های سایر حیوانات مانند پودر خون ، گوشت یا ماهی است ، كه باتوجه به توانایی طبیعی این پرنده ، با تغذیه از منابع گیاهی كلیه احتیاجات غذایی پرنده برآورده شده و نیاز به استفاده از این فراورده ها در جیره كبك نیست ، كه بالطبع قدم موثری در اطمینان بخشی از ارگانیك بودن محصولات آن است .

در صنعت طیور توانایی مدیریتی كه همان آگاهی از خم و چم كار است ، عامل اصلی اختلاف میان افراد موفق و ناموفق است . پیشگیری از مشكلات بسیار آسان تر و ارزان تر از حل آنهاست . محدودیت دسترسی به درمان های موثر علیه بیماری ها ، مدیریت صحیح را مبدل به تنها راه موفقیت نموده است .

براورد می شود كه 80 درصد مشکلات سلامت گله ها ، كه پرورش دهندگان با آنها روبرو می شوند ، با دقت و تمركز بر جزئیات قابل پیشگیری اند . پرورش كبك چوكار می تواند با دلایل مختلفی همراه باشد : تفریح ، زیبایی پسندی ، كار اقتصادی .

در برخی كشورها تامین پرندگان مورد نیاز برای شكارگاه های خصوصی ، از طریق مراكز پرورشی صورت می گیرد . گرچه این كار نیز به روش های مختلفی انجام گرفته و روشی كه در آن پرندگان رها شده در محیط شكار می شوند ، نیاز به دانش فنی و مدیران حرفه ای در امر پرورش دارد .

برای موفقیت در این برنامه ، گله پرورشی باید تحت شرایط مناسبی رشد یابد ، تا از توانایی پرنده در حفظ بقا اطمینان حاصل شود . دلیل آغاز بكار پرورش كبك هرچه كه باشد ، باید سه نكته مهم را به خاطر داشت :

1. به كبك باید به عنوان قسمتی از حیات وحش نگریست .
2. روش های موفق پرورش و بازاریابی را دنبال نمود .
3. به شرایط لازم برای پرورش انبوه پرنده توجه ویژه داشت .
به هر حال پرورش كبك بدون صرف وقت ، دقت و پشتكار ، هزینه های زیادی را به پرورش دهنده تحمیل خواهد كرد .


فرایند اجرای این طرح توجیهی پرورش کبک و قرقاول

محلی را كه كبك ها در آن پرورش می یابند ، اصطلاحاً جایگاه می گویند . جایگاه پرورش كبك می بایستی از نوع پرورش تبعیت كند ، بدین معنی كه جایگاه پرورش كبك گوشتی ، با جایگاه پرورش كبك تخم گذار و سالن هایی كه به صورت قفسی تجهیز شده اند ، تفاوت محسوسی دارد ، كه در جای خود تشریح خواهند شد . ولی قبل از هر چیز اشاره و تاكید بر چند نكته ضروری است .

اول اینكه كبك ها پرندگانی عادت پذیر هستند و خود را با شرایط مختلف وفق می دهند ، ولی با این حال می بایستی حداقل امكانات را برای آنها فراهم نمود .

دوم اینكه قبل از ساخت جایگاه برای كبك ، می بایست ضوابط نظام دامپروری كشور كه حدود ، فواصل و شرایط سالن های پرورش ماكیان را مشخص می كند ، در نظر گرفت . بدین معنی كه می بایستی از سازمان جهاد كشاورزی استان مربوطه ، پروانه تاسیس اخذ نمود .

بنابراین قبل از تهیه زمین برای ایجاد مزرعه پرورش كبك ، بهتر است به واحد صدور پروانه معاونت امور دام سازمان جهاد كشاورزی استان مراجعه نموده و با كارشناسان آن واحد مذاكره و محل و موقعیت زمین را به اطلاع آنها برسانید ، تا با در نظر گرفتن ضوابط نظام دامپروری كشور ، اقدامات لازم انجام شود .

ضمن آن كه بعد از دریافت موافقت اصولی ؛ ادارات دامپزشكی ، محیط زیست ، میراث فرهنگی ، امور اراضی و . . . می بایستی درخصوص بلامانع بودن ایجاد واحد پرورشی كبك اعلام نظر نمایند . در هر صورت برای ایجاد یك مزرعه پرورش كبك توجه به موارد زیر ضروری است:

• زمین محل احداث جایگاه پرورش كبك ، می بایستی حداقل 1000 متر با مزارع پرورش ماكیان در اطراف ، فاصله داشته و از مناطق مسكونی دور بوده و جاده های ارتباطی كوتاه و مناسبی داشته باشد .

• بهتر است زمین مزبور در جهت دریافت باد از سمت مزارع دیگر پرورش طیور و كارخانه های آلاینده نباشد .

• بهتر است زمین محل احداث جایگاه در مناطق پست و در معرض سیل و طوفان و بادهای تند نباشد .

• آب مورد استفاده می بایستی از نقطه نظر شوری و املاح مورد توجه قرار گرفته و هم چنین موانع غیر بهداشتی نیز نداشته باشد .

• كف سالن های محل پرورش ، می بایستی حداقل 40 تا 50 سانتیمتر بلندتر از سطح زمین اطراف بوده و شیب مناسب (حداقل 3 درصد ) داشته باشد ، تا در صورت شستشو ، آب های آلوده امكان خروج از سالن را داشته باشند .

• دیوارها و كف سالن به صورت اصولی عایق كاری شوند ، تا امكان تبادلات گرما و سرمای ناخواسته در فصول مختلف سال از بین برود .

• سالن ها شرقی غربی ساخته شوند ، بدین معنی كه یك طول سالن به سمت جنوب و طول دیگر به سمت شمال باشد ، تا امكان دریافت نور خورشید با هدف از بین بردن میكروب های احتمالی را داشته باشد .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی پرورش کبک و قرقاول

• قفس پرورش جوجه كبك
• قفس پرورش نیمچه كبك
• قفس پرورش كبك گوشتی
• دستگاه ستر و هچر
• شان ها و راك های انتقال تخم
• آسیاب و میكسر سه تنی
• دستگاه سلفون و بسته بندی
• دستگاه پرکن
• شعله افكن و سمپاش
• آبخوری
• دانخوری
• تجهیزات کشتارگاهی
• تجهیزات كوره لاشه سوز
• قفس های حمل كبك و جوجه

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث مزرعه پرورش کبک

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث مزرعه پرورش قرقاول گوشتی و مولد

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی پرورش کبک و قرقاول ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool