جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کود مرغی پلت شده سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید کود مرغی پلت شده را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
کود مرغی پلت شده ، که با استفاده از فضولات مرغداری ها تولید می شود ، به عنوان کود مرغی در صنایع کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد .
نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کود مرغی پلت شده
كودهای ارگانیك ( organic ) یا آلی به كودهایی اطلاق می شود ، كه منشا گیاهی یا دامی دارند . كودهای آلی در مقایسه با كودهای معدنی یا شیمیایی ، دارای درصد پایین تری از عناصر غذایی هستند ، اما معمولا این كودها درصد قابل قبولی از مواد غذایی مورد نیاز درختان را در اختیار آن ها قرار می دهند .
كودهای آلی علاوه بر عناصر اصلی ( PK , N ) دارای عناصر میكرو ( آهن ، روی ، مس و....... ) هم هستند . می توانیم كودهای آلی با منشاهای مختلف ( مرغی ، گوسفندی ، گاوی ، كمپوست ) را با درصد مشخصی از كودهای شیمیایی مخلوط كنیم .
در نتیجه با مخلوط كردن كودهای دارای منشا organic با كودهای شیمیایی ، می توانیم كودهای آلی غنی شده با عناصر معدنی را تولید كنیم ، كه برای تغذیه درختان پسته مفیدند . به علت پایین بودن تكنولوژی تولید این دسته كودها ، بسیاری از متقلبین و سودجویان ، كودهای بسیار متنوعی با برندهای مختلف را وارد بازار مصرف كرده اند ، كه باید بسیار تامل كرد ، كه كود بی كیفیت و بنجل را نخریم .
امروزه انبوه فضولات باقی مانده از مرغداری های صنعتی و سنتی ، به یك معضل جدی برای صاحبان مرغداری ها تبدیل شده و این دسته افراد ، بسیار مشتاقند تا فضولات و بقایای مرغداری ها را به كارخانجات تولید كننده كودهای ارگانیك بفروشند . انباشت این دسته مواد به تدریج باعث آلودگی شدید هوا و خاك و آب می شود . كودهای آلی غنی شده مزایایی زیادی دارند ، که برخی از این مزایا عبارتند از :
1 ) تا حد زیادی می توانند جایگزین كودهای معدنی شوند و چون كودهای معدنی قیمت بالایی دارند ، استفاده از كودهای organic هزینه ها را كاهش می دهد .
2) در این دسته از كودها می توان درصد عناصر ماكرو و میكرو را به دلخواه تنظیم كرد ، یعنی به عبارت دیگر بر اساس نیازهای غذایی مناطق مختلف ، فرمول های مختلفی ( حاوی درصدهای دلخواه از عناصر ماكرو و میكرو ) را می توان تولید كرد .
3 ) مواد بیولوژیكی مفید
برای بهبود شرایط خاك و جذب بهینه مانند باكتری ها ( مثلا تیوباسیلوس ها ) ، قارچ ها و میكروارگانیسم های مفید را می توان بر اساس شرایط خاكی و آبی به این دسته از كودها اضافه نمود .
4 ) این دسته از كودها ( ارگانیك ) بر خلاف بسیاری از كودهای شیمیایی ، ماندگاری بیشتری در خاك دارند و گاها 2 الی 3 سال می توانند تاثیر گذار باشند
5 ) همانطور كه قبلا در مورد كودهای مرغی بیان شد ، چون ماده اصلی این دسته از كودها ، كودهای حیوانی است ، می توان از فضولات مختلف برای تولید كود بهره جست و آلودگی های حاصله از انباشت این دسته از مواد را كاهش داد . در مورد بازیافت فضولات مرغی 3 روش اصلی وجود دارد ، که این روش ها به شرح زیر می باشند .
1. كمپوست كردن فضولات مرغی و نهایتا پوسیدن كامل فضولات ، كه معمولا این پروسه ( كمپوست سازی كود مرغ ) چندین سال به طول می انجامد . محصول تولید شده به این روش خشك است و دارای درصد پایینی از نیتروژن ( N ) است .
2 دومین روش فرآوری فضولات مرغی به این گونه است ، كه فضولات مرغی جمع آوری شده از مرغداری ها را بدون اضافه كردن هیچگونه عنصر معدنی ، به سرعت كمپوست می كنند . در این روش عوامل گند زدا یا Deodorizingagents را به كود اضافه می كنند و پس از گندزدایی ، موجودات میكروبی مفید مانند تیوباسیلوس ها را به مخلوط حاصله اضافه می كنند . محصول بدست آمده را كاملا خشك می كنند.
كود تولید شده نسبت به كود مرغی تازه فرآوری نشده آلودگی كمتری دارد و برای تغذیه نباتات قابل استفاده است ، اما همانطور كه اشاره شد ماده معدنی به كود اضافه نمی شود .
3. در روش سوم فضولات و بقایایی موجود در كف مرغداری ها و قفس های مرغی را ، كه دارای درصد بالایی از آب هستند با آهك یا lime مخلوط می كنند و سپس مقداری فسفات و یا سایر كودهای معدنی دیگر حاوی عناصر ماكرو و میكرو به آن اضافه می كنند .
تكنولوژی تولید كودهای آلی مرغی در تمام كارخانجات مشابه و دارای پروسه های خرد كردن ، كمپوست سازی ، مخلوط سازی ، گرانوله كردن ، خشك كردن و بسته بندی است . محصول نهایی می تواند به صورت پودری یا گرانول باشد . محصول به صورت پودری به راحتی قابل استفاده در زمین های كشاورزی نیست .
محصول گرانوله شده مانند كودهای شیمیایی می تواند به راحتی در مزارع مورد استفاده قرار گیرد . باید در نظر داشت میزان مواد غذایی موجود در كودهای آلی مرغی ، بسیار كمتر از میزان مواد موجود در كودهای شیمیایی است . رویه رایج در تولید كودهای پلت شده مرغی ، اضافه كردن كود شیمیایی سوپرفسفات به آنهاست ( مونو یا دوبل سوپرفسفات ) .
سایر كودهای شیمیایی هم می توانند به این دسته از كودهای اضافه شوند ، از جمله فسفات آمونیوم ، كلرید پتاسیم . علاوه بر این كودها ، كود اوره نیز می تواند برای افزایش میزان یا درصد نیتروژن به آنها اضافه شود .
كود اوره و آهك در مراحل پایانی گرانوله كردن ، به كودهای مرغی اضافه می شوند . ایجاد موازنه یا فرمولاسیون اختلاط كودهای شیمیایی با كودهای مرغی در كیفیت كودهای مرغی پلت شده بسیار تاثیر گذار است . درصد مواد یا عناصر موجود در كودهای پلت مرغی بسیار كمتر از كودهای شیمیایی است .
نیروی انسانی موردنیاز جهت بررسی در طرح توجیهی تولید کود مرغی پلت شده
• مدیر
• کارگر ماهر
• کارگر ساده
• مسئول فنی
• مسئول آزمایشگاه
• نگهبان
• راننده
ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید کود مرغی پلت شده
• دستگاه پلت پرس
• دستگاه خشك كن كود مرغی
• سرند پلت پرس
• بالابر
• انتقال دهنده حلزونی
• دیگ بخار
• کولر پلت پرس
• پرکن کیسه
• سیستم کنترل مرکزی
• دوربین مدار بسته دزدگیر
• وسایل اطفا حریق
• لوازم کار
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید کود مرغی پلت شده
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
- در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید کود مرغی پلت شده ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.