جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی گردشگری و بوم گردی و استارت آپ هادانلود طرح توجیهی پیست موتورسواری ( موتور چهار چرخ ) و دوچرخه سواری
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Fertilizer

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید کود کامل مایع و جامد سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید کود کامل مایع و جامد را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

کود کامل ماکرو از مهم ترین کودهای تولید داخل کشور است ، که دارای سه عنصر اصلی ازت ، فسفر و پتاسیم است و تحت عنوان NPK نیز شناخته می شود . بعضاً در ترکیب این کود از ترکیبات روی نیز به میزان بسیار کم استفاده می شود . این کود مصرف عمده و فراوانی در بخش کشاورزی داشته و به صورت گرانول به بازار عرضه می گردد .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کود کامل مایع و جامد


انسان برای تأمین غذا که مهمترین نیاز اوست ، می بایست از تمامی عوامل مؤثر در تهیه آن استفاده نماید . با توجه به رابطه مستقیم مواد غذایی با بخش کشاورزی و همچنین با توجه به روند روز افزون جمعیت جهانی ، این بخش باید مورد توجه ویژه ای قرار گیرد ، تا با افزایش بهره وری از طریق استفاده بهینه از نهاده های کشاورزی ، از جمله کودهای شیمیایی مواد غذایی مناسب و کافی تهیه شود .

به طور کلی عوامل متعددی نظیر آب ، کود ، حاصلخیزی خاک و دفع آفات در میزان تولیدات کشاورزی و حاصلخیزی خاک ، به عنوان مهم ترین عامل ( WFS ) دخیل هستند . اما در سال 1998 در بیانیه جهانی غذا کلیدی در برقراری امنیت غذایی و کشاورزی پایدار ذکر شده است. از طرف دیگر مهم ترین عامل در حاصلخیزی خاک ، کود دهی می باشد .

به طوری که مطالعات انجام شده طی سه دهه گذشته بیانگر آن است ، که 33 الی 60 درصد افزایش تولیدات کشاورزی مرهون مصرف کود در زمین های کشاورزی بوده است .

کد ایسیک این محصول 24121330 می باشد .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کود کامل مایع و جامد


کود کامل ماکرو از مهم ترین کودهای تولید داخل کشور است ، که دارای سه عنصر اصلی ازت ، فسفر و پتاسیم است و تحت عنوان NPK نیز شناخته می شود . بعضاً در ترکیب این کود از ترکیبات روی نیز به میزان بسیار کم استفاده می شود . این کود مصرف عمده و فراوانی در بخش کشاورزی داشته و به صورت گرانول به بازار عرضه می گردد .

استفاده از کود ماکرو در مقایسه با کودهای ازته ، فسفر و پتاسیم سبب استفاده بهینه از خاک می شود . به عبارت دیگر کاربرد اصلی کود کامل ماکرو همچون سایر کودهای شیمیایی ، تأمین عناصر غذایی خاک به منظور تأمین نیاز غذایی گیاهان جهت حداکثر بهره وری از خاک است .

کود کامل ماکرو هم در زمین های زراعی و هم در زمین های باغبانی و نیز اراضی شور مورد استفاده قرار می گیرد . کود کامل مورد استفاده در زمین های زراعی بیش از 95 درصد مصرف کود کامل را به خود اختصاص می دهد . کود کامل مورد استفاده در این زمینه به صورت گرانول تولید و مصرف می شود .

این کود برای تمام محصولات کشاورزی مناسب می باشد ، ولی لازم است قبل از کشت با استفاده از عمیق کاری و یا شخم زمین ، در محل های علامت گذاری شده زیر خاک قرار گیرند . در باغبانی و اراضی شور نیز کود کامل ماکرو مورد استفاده قرار می گیرد . اما ترجیحاً توصیه برای مصرف این کود بایستی براساس آزمون خاک صورت گیرد .

این کود در مرحله قبل از کاشت درخت در چاله غرس نهال و یا در اوایل فصل به عنوان کود پایه مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین این کود در درختانی که مشکل زرد برگی مشابه علائم کمبود ازت و روی دارند نیز مورد استفاده قرار می گیرد . علاوه بر آن این کود برای محصولاتی که نیاز به پتاسیم بالا دارند ، نیز مورد استفاده قرار می گیرد . مانند محصولات جالیزی به عنوان کود پایه در زمان کاشت و یا در مرحله خاک دهی مناسب می باشد .

کود کامل ماکرو در خاک هایی که میزان فسفر و پتاسیم آن بالاست ، مورد استفاده قرار نمی گیرد . در بعضی موارد نیز این کود در سیستم آبیاری تزریق شده و به همراه آب به خاک داده می شود . با توجه به عدم وجود یون کلر در این کود ، می توان از آن در مزارعی که احتمال وجود یون کلر بالا به دلیل شوری وجود دارد نیز استفاده نمود.

در کشت انواع صیفی و سبزی نیز این کود می تواند هم به صورت تقسیط و هم قبل از کاشت و هم به شکل نواری با جایگزینی عمقی مصرف گردد .

یکی از نکات بسیار مهم در بکار گیری کودهای ماکرو ، کنترل کیفیت آن ها پیش از مصرف است . به طور کلی کودهای تولید شده توسط بخش خصوصی و پتروشیمی ها و همچنین کودهای وارداتی مستمرا تحت کنترل کیفی و آزمایشگاهی قرار می گیرند و در صورت غیر استاندارد بودن ، از توزیع آن ها جلوگیری می شود .

این امر بدین صورت انجام می شود ، که کودهای وارداتی توسط نمایندگی های بنادر ، مطابق روش های استاندارد نمونه برداری شده و برای شرکت خدمات حمایتی جهت آزمایش و تائید فرستاده می شود . بخش کنترل کیفی امور کود نیز کودهای ارسالی را از نظر ظاهری بررسی و در صورت تایید به آزمایشگاه ارسال می کند. کودهای تولیدی بخش خصوصی و پتروشیمی ها نیز توسط شعب شرکت در مناطق نمونه برداری شده و همانند نمونه های وارداتی ، به بخش کنترل کیفیت ارسال می شود .

به جز عناصر موثر که می بایست در کودهای شیمیایی در حد استاندارد باشد ، عناصر سرب و کادمیوم عناصر مضری هستند ، که می بایست میزان آن ها زیر حد تعیین شده باشند .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید کود کامل مایع و جامد


برخی از استانداردهای بین المللی موجود برای کود کامل ماکرو در زیر ارائه شده است .

• روش نمونه برداری از کودهای کامل : 5551 BSI
• مسائل زیست محیطی کود : 6483 N CNS
• تعیین میزان کارایی کود به روش آزمایشگاهی : 4028 BSI

اسامی استانداردهای ملی تدوین شده برای کود کامل در زیر ارائه شده است .

• کودهای مرکب جامد - آمیختن ناهمگن : 192 - ISIRI
• کودهای مرکب جامد - آمیختن همگن : 191 - ISIRI
• نمونه برداری از کودهای جامد : 3110 - ISIRI
• کودها و بهسازی خاک : 5283- ISIRI


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کود کامل مایع و جامد


• چین
• مالزی
• تایوان
• اندونزی
• هنگ کنگ
• هند
• فیلیپین

شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کود کامل مایع و جامد :

بر اساس قوانین و مقررات بازرگانی کشور شرایط خاصی برای صادرات این محصول وجود ندارد . ولی جهت ورود به بازار های جهانی می بایست محصول تولیدی از استانداردهای لازم برخوردار بوده و قابلیت رقابت در بازار را داشته باشد .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید کود کامل مایع و جامد


بخش کشاورزی با ارزش افزوده 4/11 درصد در سال 1384 ، 25 درصد اشتغال ، 25 درصد از صادرات مواد غیر نفتی ، 18 درصد تولید ناخالص ملی ، تأمین کننده 85 درصد نیاز غذایی کشور است و از این نظر از اهمیت بالایی برخوردار است . امروزه از کودهای شیمیایی به عنوان اقتصادی ترین ابزار برای نیل به حداکثر تولید در واحد سطح یاد می شود .

در شرایطی که هر ساله جمعیت کشور بیش از یک میلیون نفر افزایش می یابد و تقاضا برای مواد غذایی رو به فزونی است . کود به عنوان عامل اصلی حاصل خیزی خاك و افزایش بهره وری از جمله کالاهای استراتژیک داخلی به شمار می آید. همچنین با عنایت به اهداف برنامه سوم و چهارم توسعه و همچنین برنامه ریزی جهت افزایش تولید گندم و ذرت از رقم 7/12 و 7/2 میلیون تن در سال 1384 به 5/17 و 7/3 میلیون تن در سال 1390 ، لزوم افزایش تولید کود در کشور ، حتی در صورت افزایش کارایی کود به عنوان کالایی استراتژیک کاملاً محسوس است .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید کود کامل مایع و جامد

فرآیند تولید کود کامل به صورت جامد ، در واقع شامل یک فرآیند Mixing و گرانول سازی است و واحدهای موجود تولید کننده این نوع کود در جهان از همین روش جهت تولید کود کامل گرانوله شامل هر سه عنصر NPK استفاده می کنند. در فرآیند تولید NPK ، ابتدا مواد اولیه یعنی سولفات آمونیوم ، سولفات پتاسیم و فسفات آمونیوم توسط آسیاب به ذرات ریز تبدیل می شوند .

بعد از آسیاب مواد با نسبت های تعیین شده مطابق فرمولاسیون کود ، توزین شده و از طریق قیف های خوراک دهنده وارد سیستم می شوند. در مرحله اول فرآیند مواد درون مخازن استوانه ای همزن دار با یکدیگر مخلوط می شوند . پس از اختلاط توسط سیستم های انتقال دهنده به بخش گرانول سازی منتقل می شوند.

در بخش گرانول سازی مخلوط در دستگاه های گرانول ساز گرم می شوند . حرارت سبب ذوب نسبی ترکیبات و چسبندگی آن ها می شود . با چرخش همزن ها گرانول ها در سایز های مختلف شکل می گیرند. در مرحله بعد گرانول ها وارد سیستم خشک کن می شوند .

با استفاده از هوای سرد گرانول ها تشیکل شده و سایزشان تثبیت می شود . در مرحله آخر نیز گرانول ها الک شده و سایز بندی می شود و پس از آن توسط تسمه نقاله وارد قسمت بسته بندی می گردد . نهایتا در این بخش کود گرانوله درون کیسه ( عمدتا 50 کیلوگرمی ) بسته بندی شده و قابل عرضه به بازار خواهد بود.


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید کود کامل مایع و جامد

• الواتور
• خشک کن همراه با فن هوا
• آسیاب
• خشک کن همراه با فن هوا سرند دو طبقه
• مخزن زیر آسیاب
• الواتور
• نوارنقاله ورودی آسیاب
• ورودی توزین توزین نیمه
• نوارنقاله ورودی میکسر
• اتوماتیک
• نوارنقاله
• شارژ متحرک به صورت میکسر
• دستگاه دوخت برقی دستی
• گرانول ساز
• نوارنقاله
• نوارنقاله زیر گرانول ساز
• سیکلون غبارگیر

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید کود کامل مایع

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید کود کامل مایع و جامد ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool