ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید تجهیزات آبیاری قطره ای و تحت فشار سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید تجهیزات آبیاری قطره ای و تحت فشار را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
آبیاری قطره ای یکی از روش های آبیاری است ، که با استفاده از تجهیزات خاص خود ، آب را توسط آب پاش ها به صورت قطرات ریز باران در آورده و در سطح زمین پخش می نمایند و رطوبت مورد نیاز گیاه تامین می شود .
انواع روش های آبیاری بارانی ، یکی از روش های آبیاری است که آب را توسط آب پاش ها به صورت قطرات ریز باران در آورده و در سطح زمین پخش می نمایند و رطوبت مورد نیاز گیاه تامین می شود .
روش های آبیاری بارانی بر اساس نوع حرکت بال آبیاری به چهار دسته تقسیم می شوند : سیستم های آبیاری بارانی ثابت ، سیستم های بارانی نیمه ثابت ، آبیاری بارانی با جابجایی متناوب ، آبیاری بارانی با جابجایی مداوم .
آبیاری بارانی ثابت در این روش ، به تعداد کافی بال آبیاری و آبپاش وجود دارد ، به طوری که احتیاجی به جابجایی بال های آبیاری و آبپاش ها در طول فصل زراعی نمی باشد . در سیستم های ثابت ممکن است ، بال های آبیاری به صورت ثابت در زیر زمین کار گذاشته شود ، یا این بال ها در ابتدای فصل رشد روی زمین چیده شود و در انتهای فصل رشد جمع شوند .
آبیاری بارانی نیمه ثابت در این روش ، بال های آبیاری زیر زمین قرار می گیرند و پس از هر آبیاری فقط آبپاش ها بر روی بال آبیاری جابجا می شوند . این کار توسط شیرهای خودکاری که روی بال های آبیاری نصب شده ، صورت می گیرد.
آبیاری بارانی با جابجایی متناوب در این روش ، بال آبیاری در حالی که آب پاش ها روی بال آبیاری ثابت می باشند ، پس از انجام هر آبیاری جابجا شده و به محل اسقرار بعدی منتقل می شوند .
پس از هر آبیاری ، بال آبیاری از لوله اصلی جدا شده و به محل بعدی منتقل می شود . براساس روش انتقال بال آبیاری ، سیستم های آبیاری بارانی با جابجایی متناوب به سه دسته تقسیم می شوند .
سیستم آبیاری بارانی :
جابجایی با دست در این روش ، لوله های اصلی در طول فصل آبیاری ثابت بوده ، ولی بال های آبیاری پس از هر آبیاری ، به همراه آب پاش های نصب شده روی آن ها توسط دست جابجا می شوند .
سیستم آبیاری بارانی قطره ای کوچک :
در این روش ، بال آبیاری شامل لوله هایی است که به دور قرقرهای پیچیده شده و در فواصل معینی روی لوله اصلی نصب می شود . در انتهای هر یک از لوله ها ، آب پاش ها توسط ارابه کوچک وصل شده اند ، این آب پاش ها در ابتدای آبیاری به انتهای زمین کشیده می شوند ، به طوری که در این زمان قرقره کاملا باز شده است .
آبیاری بارانی آبفشان غلتان :
این نوع سیستم شبیه سیستم آبیاری بارانی جابجایی با دست است ، با این تفاوت که مجموعه یک بال آبیاری روی چرخ های فلزی سوار شده و کل این مجموعه دارای یک موتور بنزینی است .
سیستم آبیاری بارانی با جابجایی مداوم :
در این روش بال آبیاری در موقع عمل آبیاری ، دارای یک حرکت مداوم و پیوسته است . این سیستم آبیاری شامل سه دسته سیستم آبیاری بارانی آبفشان دوار ، آبفشان خطی و آبفشان قرقره ای است .
سیستم آبیاری بارانی آبفشان دوار :
در این روش ، بال آبیاری شامل یک سازه بزرگ فلزی است ، که توسط برجک هایی در ارتفاع بلندتر از گیاه قرار گرفته و حول نقطه مرکزی ، که در همان نقطه اتصال بال به لوله اصلی است دوران می کند . با توجه به نوع حرکت دورانی بال آبیاری ، آبیاری مزارع به صورت دایرهای شکل صورت می گیرد .
سیستم آبیاری بارانی آبفشان خطی ، از لحاظ شکل ظاهری شبیه سیستم آبیاری بارانی آبفشان دوار است ، با این تفاوت که در این روش ، خط لوله اصلی در کنار زمین قرار گرفته و بال آبیاری در کنار آن حرکت رفت و برگشتی دارد .
سیستم آبیاری بارانی آبفشان قرقره ای :
در این روش بال آبیاری شامل یک لوله است ، که از یک طرف به دور یک قرقره بزرگ پیچیده شده و از طرف دیگر به ارابه بزرگی ، که آبپاش روی آن قرار گرفته متصل می شود . برای شروع آبیاری ، معمولا قرقره و ارابه را به کنار زمین و جایی که شیر آب از لوله اصلی وجود دارد ، منتقل کرده و پس از اتصال قرقره به شیر آب ، ارابه را توسط تراکتور کشیده و به انتهای زمین انتقال می دهند .8995
شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تجهیزات آبیاری قطره ای و تحت فشار :
هیچ محدودیتی جهت صادرات محصول وجود ندارد .
استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید تجهیزات آبیاری قطره ای و تحت فشار
استانداردهای ملی و بین المللی مرتبط با محصولات مورد بررسی در طرح حاضر عبارتند از : 8990-8991-8992-8993-8994-
با توجه به اینکه کشاورزی در جهان استراتژیک می باشد ، بالطبع آبیاری که اساسی ترین رکن کشاورزی می باشد ، بنابراین محصول جزء کالاهای استراتژیک می باشد .
جمع اوری اطلاعات درمورد خود مزرعه و منابع آب موجود بعنوان اولین قدم در طراحی سیستم های آبیاری بارانی به حساب می آید .
این اطلاعات شامل نقشه توپوگرافی مزرعه ،محل منبع آب ، مقدار و کیفیت آب موجود ، نوع گیاه و پارامترهائی ازخاک مزرعه مزرعه می باشند .
همچنین پارامترهایی از قبیل مقدار تبخیر و تعرق و بخصوص مقدار ماکزیمم آن در طول فصل زراعی ، سرعت نفوذآب درخاک ، قدرت نگهداری رطوبت درخاک و نیاز آب آبیاری باید اندازه گیری یا محاسبه شود و اطلاعاتی که به این ترتیب بدست می آید اساس کار طراحی سیستم آبیاری بارانی راتشکیل می دهد .
چنانچه اندازه گیری و یا محاسبه آنهادقیق نباشد طرح بدون اشکال نبوده و سیستم آبیاری بعد از برپایی درمزرعه اهداف آبیاری را برآورده نخواهد کرد .
اشکالات حاصل ازاین عدم دقت ممکن است بصورت عدم کفایت آبیاری ویابرعکس آبیاری بیش ازاندازه مزرعه ظاهرگردد .
علاوه برتأثیر در امر آبیاری ، معمولاً عدم دقت درجمع آوری و محاسبه داده ها باعث گرانی سیستم آبیاری نیز می گردد.
در طراحی سیستم های آبیاری بارانی ابتدا آرایش لوله ها یعنی طرز قرار گرفتن لوله های اصلی و جانبی بر روی زمین و موقعیت آن نسبت بهم مشخص میشود .
پس از آن بترتیب فاصله لوله های جانبی ، مشخصات آبپاش ها، اندازه و تعداد لوله های جانبی ،قطر لوله اصلی و نیمه اصلی و بالاخره مشخصات پمپ و موتور مورد نیاز تعیین می گردد.
تهیه لیستی از منابع موجود که شامل اطلاعاتی در زمینه خاک ، توپو گرافی زمین ، منبع آب ، منابع انرژی ونوع گیاه می باشد.
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید تجهیزات آبیاری قطره ای و تحت فشار