جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع لاستیک و پلاستیکطرح توجیهی تولید انواع پروفیل های پلاستیکی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )
طرح توجیهی تولید جوانه های خوراکی | جوانه حبوبات | سال 1400 - 5.0 out of 5 based on 1 vote
امتیاز کاربر:  / 1
ضعیفعالی 

Bean sprouts

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید جوانه های خوراکی ( جوانه حبوبات ) سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید جوانه های خوراکی ( جوانه حبوبات ) را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

جوانه حبوبات را می توان به سادگی در انواع پیش غذاها ، دسر ها مانند سالاد ، پخت انواع سوپ و تولید غذای کودک مورد استفاده قرار داد .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید جوانه های خوراکی | جوانه حبوبات


جوانه ها ، مولتی ویتامین های طبیعی هستند ، كه طی فرآیندی از جوانه زدن دانه ها تولید می شوند . با جوانه زدن ، میزان ویتامین ها ، املاح معدنی و پروتئین دانه افزایش یافته ، ولی میزان كالری و كربوهیدرات كاهش می یابد .

جوانه ها منبع فراوانی از اسیدهای آمینه آماده جذب ، قندهای طبیعی و نیروهای حیاتی هستند . جوانه ها برای سلول های بدن مواد مغذی ، نیرو و حیات را مهیا می كنند و به همین دلیل ، جوانه ها فرآیند پیری را به تأخیر می اندازند .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید جوانه های خوراکی | جوانه حبوبات


جوانه حبوبات را می توان به سادگی در انواع پیش غذاها و دسر ها مانند سالاد ، مورد استفاده قرار داد . همچنین می توان جوانه ها را در پخت انواع سوپ بكار برد .

جوانه ها را میتوان پس از خشك كردن به صورت پودر در آورده و علاوه بر سوپ های آماده به صورت پوره و غذای كودك نیز استفاده كرد .

همچنین جوانه ها كاربردهای گیاهی و پزشكی نیز دارند ، بدین صورت كه در ساختن انواع كرم های گیاهی و داروهای ضد سرطان بكار می رود .

بررسی كالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول:

تاكنون هیچگونه كالای جایگزینی با خواص جوانه حبوبات شناخته نشده است . زیرا جوانه حبوبات دارای مقادیر بیشتری ویتامین نسبت به دانه ای كه از آن حاصل می گردد ، می باشد و در عین حال مقدار كالری آن كمتر از خود دانه است ، كه این مسئله می تواند در رژیم های غذایی بسیار موثر باشد .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید جوانه های خوراکی | جوانه حبوبات


• 5833 : پودر جوانه گندم
• 6874 : غلات وفراورده های ان
• 7684 : جوانه میخك
• 8152 : ارد بلغور ذرت جوانه زده شده
• 11244: گندم جوانه زده
• 11245 : ماش جوانه زده
• 11246 : شبدر جوانه زده
• استانداردهای جوانه حبوبات : codex CF1210

بر اساس استانداردهای فوق ، مراحل تهیه جوانه حبوبات به ترتیب مراحل زیر تحت شرایط كاملاً استرلیزه انجام می پذیرد:
پس از جایگذاری دانه حبوبات در ظرف مخصوص شستشو انجام می گیرد .

سپس خیساندن و روكش گذاری و نگهداری در شرایط مناسب به مدت زمان كافی ، برای جوانه زدن و رشد جوانه ها انجام می پذیرد .

تمامی مراحل فوق باید بدون توقف غیر لازم صورت گیرد .

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید جوانه های خوراکی | جوانه حبوبات :

طبق گزارشات سازمان غذا و خواربار جهانی ( FAO ) در سال 2007 ، 10 كشور عمده تولیدك ننده جوانه حبوبات عبارتند از : چین ، هند ، آمریكا ، روسیه ، فرانسه ، پاكستان ، آلمان ، كانادا ، تركیه و آرژانتین


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید جوانه های خوراکی | جوانه حبوبات


با توجه به رشد جمعیت روزافزون جهان و افزایش نیاز به مواد مغذی و كمبود این مواد در دنیای امروز ، رسیدن به روش هایی كه بتواند این نیاز را جبران نماید ، بسیار ضروری است .

از این رو فعالیت های كشاورزی و فرآیندهای تبدیلی آن ، كه باعث ارزش افزوده و افزایش مواد مغذی حاصله می گردد ، مورد توجه بسیاری از كشورها به خصوص كشورهای پیشرفته ، كه در آن ها سلامت افراد بسیار مورد اهمیت بوده است ، می گردد .

محصول مورد بررسی طرح جوانه حبوبات می باشد ، كه ارزش افزوده انواع ویتامین ها و اسید های آمینه ضروری نسبت به حبوبات در آن ها بسیار زیاد است . با توجه به مطالعات انجام شده روند مصرف این محصولات در كشورهای پیشرفته رو به رشد می باشد .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید جوانه های خوراکی | جوانه حبوبات

روش سنتی :

دانه ها را از شب تا صبح در كاسه ای آب خیس كرده ، به گونه ای كه یك بند انگشت روی آن آب بماند و آن را در جای گرمی قرار می دهند .

صبح فردا ، آب كاسه را طوری خالی كرده ، كه دانه ها از آن بیرون نریزد ، سپس دانه ها را در یك سینی یا بشقاب پخش می كنند و پارچه كتانی مرطوبی روی آن می کشند .

روزی سه مرتبه ؛ صبح و ظهر و شب ، با آبپاش یا كف دست ، پارچه كتانی را خیس می كنند ، یا آنكه دانه ها را به طور مستقیم با برداشتن پارچه و پاشش كمی آب خیس می نمایند . در تابستان وقتی هوا خیلی گرم است ، این عمل را سه بار در شبانه روز تكرار می نمایند . در تمام این مدت ظرف را در محلی تاریك و نسبتاً گرم نگاه می داریم . باید توجه داشت كه پارچه كتانی خیس باشد .

معمولا دانه ها بعد از یك روز ریشه زده و بعد از سه روز جوانه می زند .

اگر حرارت محیط حدود 22 درجه سانتی گراد و محل آن تاریك باشد ، دانه خیلی زود جوانه می زند . بسته به نوع دانه ، بین سه تا پنج روز و گاهی بیشتر ، می توان جوانه را از تاریكی درآورده و پشت پنجره رو به آفتاب گذاشت . جوانه را همیشه مرطوب نگاه داشته تا اندكی بیشتر رشد كند .

پس از یك تا دو روز ماندن در جلوی نور خورشید ، جوانه آماده مصرف است . آن را یك بار دیگر به آرامی آب كش كرده و در ظرفی دربسته ، در یخچال نگهداری كرده و به تدریج مصرف می نمایند .

گذاشتن جوانه در یخچال باعث توقف رشد آن است ، با این كار می شود آن ها را در روزهای دیرتری به مصرف رساند .

اگر بخواهیم پوسته روی بعضی از جوانه ها ( مانند ماش یا سویا ) را از آن ها جدا كنیم ، جوانه آماده شده را در كاسه ای ریخته و آن را پر از آب می نماییم . سپس به آرامی آن را هم زده ، تا پوسته ها روی آب می آیند ، ولی بهتر است پوسته ها را از جوانه ها جدا نکرد ، زیرا همین پوسته ها دارای مقدار زیادی فیبر هستند ، كه برای كار دستگاه گوارش بسیار مفیدند .

بعضی از دانه ها مانند عدس ، سویا ، نخود و مانند آن را یكی دو بار در روز زیر و رو نموده ، تا همه آن ها هوا گرفته و جوانه بزنند . بعضی دانه ها زودتر و برخی دیرتر جوانه می زنند ، ولی اگر دانه كهنه باشد ، جوانه نمی زند .

بدین گونه انواع مختلف مواد معدنی را با خوردن جوانه ها به بدن خود می رسانید . می توانید دانه ی هر نوع سبزی را سبز و سپس مصرف كنید . ( به جز سیب زمینی ، گوجه فرنگی و لوبیا چشم بلبلی كه مسموم كننده اند . ( آسان ترین دانه ها برای جوانه زدن عبارت اند از:

یونجه ، ماش ، عدس ، شنبلیله ، تربچه ، نخود و گندم و پس از آن ها تخمه آفتاب گردان ، كدو ، كنجد ، بزرك ، نعنا و سپس انواع لوبیاها مانند سویا ، جو ، ذرت و ارزن .

از میان جوانه ها ، دانه سویا بسیار مغذی است . باید توجه داشت كه دانه سویا تازه باشد ، پوستش شكسته نباشد و دانه نصف نشده باشد .

روش صنعتی :

مراحل كلی فرآیند تولید جوانه حبوبات از 6 بخش اصلی تشكیل شده است ، که این مراحل به شرح زیر می باشند .
مرحله اول دپو بذر ها می باشد ، كه قبل از انبار بذرها آن ها را تست از لحاظ رطوبت ، كیفیت و سپس سرند و بعد از آن انبار می نمایند .

لازم به توضیح است در انبارداری این مواد باید دقت شدیدی به رطوبت انبار ها نمود ، زیرا درصورت بالا بودن رطوبت میزان در صد رشد قارچ ها بالا رفته و ممكن است در طول زمان انبارداری میزان قابل توجهی از سموم از قبیل آفلاتوكسین تولید شود .

در این بخش مواد اولیه به سالن های كوچكی انتقال داده می شوند ، تا بعد از شستشو كشت جوانه ها تهیه گردد و پس از جوانه زدن به سالن های بزرگتر انتقال داده شوند . در این بخش باید تمامی شرایط دما و اسیدیته و رطوبت كنترل گردد ، زیرا در صورت اختلال در این مرحله مواد اولیه استفاده شده از بین می رود .

این مرحله سالن اصلی تولید می باشد . سالن های این بخش باید بسیار تمیز باشد ( room clean ) . پیش كشت های تهیه شده در مرحله قبل كه با شرایط محیطی همگن شده اند ، به این بخش انتقال پیدا می كند و در شرایط دمایی و محیطی مناسب مراحل رشد انجام می شود .

لازم به توضیح است كه تمامی مراحل این فرآیند ، می تواند به صورت دستی یا نیمه اتوماتیك انجام شود ، ولی این مرحله باید بصورت تمام اتوماتیك كنترل شود . زیرا مواد در این بخش به علت مغذی بودن مستعد فساد می باشند . این بخش پس جوانه زنی نامیده می شود ، زیرا در این بخش محصولات اصلی برداشت شده اند و دانه هایی كه تا كنون جوانه نزده ، مجدداً جوانه می زنند كه نهایتاً به عنوان محصول استفاده می شوند .

البته محصولات تولیدی در این بخش عمدتاً از كیفیت و كمیت خوبی بر خوردار نیستند و به عنوان مكمل خوراك دام و طیور بسیار مناسبی می باشد . در این مرحله با توجه به سفارشات موجود برای فروش محصولات در بازار ، آن ها را بسته بندی می كنند .

این واحد می تواند شامل دستگاه های بسته بندی شیرینگ معمولی باشد ، كه مدت زمان نگهداری محصولات پایین تر است و یا می تواند شامل دستگاه های پیشرفته تر باشد ، كه با استفاده از گاز دی اكسید كربن محصولات را بسته بندی می كنند ، كه در این صورت مدت زمان نگهداری این محصولات افزایش می یابد . در این مرحله محصولات به سردخانه انتقال می یابد و به بازار های مصرف انتقال پیدا می كنند .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید جوانه های خوراکی | جوانه حبوبات

• ماشین آلات دپو و سرند بذر
• تجهیزات سالن پیش جوانه
• ماشین آلات اصلی جوانه زنی
• غنی سازی نیمه اتوماتیك
• تجهیزات پس جوانه
• خطوط بسته بندی
• كانوایرها

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید جوانه های خوراکی ( جوانه حبوبات )

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید جوانه های خوراکی مانند جوانه حبوبات ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool