جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتدانلود طرح های توجیهی صنعتی و معدنی کاملترطرح های توجیهی صنایع ساختمانیطرح توجیهی تولید دیوارهای پیش ساخته گچی سال 1400 + کامفار ( Word و Pdf )
طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان سال 1400 + pdf + word - 5.0 out of 5 based on 5 votes
امتیاز کاربر:  / 5
ضعیفعالی 

Aquatic feed

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

از مواد اولیه اصلی در تولید خوراك آبزیان ، می توان به پودر ماهی و روغن ماهی اشاره نمود . خوراک آبزیان عمدتا در مراکز تولید و پرورش آبزیان مورد استفاده قرار می گیرند .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان ( خوراک ماهی و میگو )


تغذیه آبزیان در شیلات در سال 1370 شكل گرفت . شیلات در مراكز بازسازی ذخایر تابعه شیلات دنبال میشد و پرورش ماهیان گرم آبی و سردآبی در بخش های خصوصی كشور ، در دستور فعالیت های شیلات قرار داشت .

اغلب مزارع سردآبی در مزرعه تولید غذا داشتند و از ضایعات كشتارگاهی استفاده می كردند و خوراك های آغازین قزل آلا را نیز شیلات برای بخش خصوصی از كشورهای دانمارك و آلمان وارد می كرد . كپور ماهیان نیز به روش سنتی در مزارع غذادهی می شد .

كارشناسان شیلات اعتقاد داشتند و دارند كه برای توسعه آبزی پروری در كشور ، بایستی نهاده های سهم تاثیر گذار كه غذا مهم ترین آنهاست ( چرا كه بیش از پنجاه درصد هزینه های تولید را غذا به خود اختصاص می دهد ) بایستی در داخل تولید و صنایع مرتبط آن نیز بومی شود .

بنابراین درهمان سال نخستین قرارداد تولید خوراك آبزیان بایكی از كارخانجات داخل كشور در حد 100 تن درسال منعقد شد و با راهنمایی های شیلات و داده های آموزش لازم ، نخستین خوراك داخلی براساس فرمول های ارائه شده ازشیلات در كارخانه چینه متعلق به سازمان اقتصادی كشور تولید شد .

ابتدا خوراك های پرواری قزل آلا كپور ماهیان تولید شد و سپس در سال های بعد خوراك های آغازین در اندازه های مختلف اعم از آغازین ، قزل آلا ، كپور ، معمولی و ماهی سفید ( SFT. SFC , SFK ) در داخل كشور تولید شد ، بدین طریق واردات خوراك توسط شیلات تقریبا متوقف شد .

كمیت خوراك جوابگوی نیاز داخلی بود . ولی از نظر كیفیت فاصله با استانداردهای جهانی بسیار بود . ضرایب تبدیل غذایی كپور 5 با یك ، در قزل آلا بالای 2/6 به یك بود . در سال 73 برای اولین بار درایران خوراك آزمایشی میگو در همان كارخانه شروع شد و ضرایب تبدیل غذایی بالای 3 و از نظر ماندگاری درآب مشكل اساسی داشتیم .

با ارائه خدمات آموزش فنی تسهیلات اعتباری چه ریالی و ارزی به متقاضیان و راهنمایی در تجهیز كارخانجات خوراك دام و طیور ، تعداد كارخانجات دام طیور و آبزیانی درگیر در تولید خوراك آبزیان ، به حدود بیست كارخانه در كشور ارتقاء یافته كه از بین این كارخانه ها ، تعداد چهار كارخانه اختصاص خوراك آبزیان می باشد ، كه مجهز به سیستم های پیشرفته تولید خوراك آبزیان می باشد .

تولید خوراك آبزیان در پایان سال 83 به بیش از 54 هزار تن رسید و حدود 95 درصد نیاز كشور به خوراك را تامین نمود ، كه بیانگر رشد چشمگیر نسبت به سال 70 است .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان ( خوراک ماهی و میگو )


همانطور كه مشخص است ، كاربرد این محصول جهت تولید و پرورش آبزیان در تمام مراكز مرتبط به آن می باشد . از مواد اولیه اصلی در تولید خوراك آبزیان ، می توان به پودر ماهی و روغن ماهی اشاره نمود ، كه در زیر به موارد مصرف و كاربرد آن اشاره شده است :

پودر ماهی به عنوان منبع غنی پروتئین در تغذیه دام ، طیور و آبزیان نقش بسزایی دارد . در حال حاضر این محصول در صنعت مرغداری كه دومین صنعت كشور می باشد ، مصرف فراوانی داشته و حدود 6 - 12 درصد از ماده تشكیل دهنده دانه مرغ را در بر می گیرد . همچنین در سال های اخیر این ماده در سر سفره غذای انسان ها نیز به طور مستقیم حضور پیدا كرده است .

روغن ماهی نیز همانند پودر ماهی در صنعت پرورش حیوانات به ویژه آبزیان نقش مهمی را داراست و باعث افزایش رشد ، ضریب تبدیل خوراك ( FCR ) و مقاومت در برابر بیماری می شود . استفاده ی تركیبی از پودر و روغن ماهی در پرورش آبزیان باعث رشد چشمگیر آن ها ، كاهش هزینه های تولیدی و حفظ و بهبود طعم ماهیان خوراكی می شود .

بر اساس آمار ارائه شده از شركت های مهم پرورش آبزیان در جهان ، رژیم غذایی مورد استفاده آنها دارای 54 - 25 درصد پودر ماهی و 32 - 25 درصد روغن ماهی می باشد . سایر مصارف روغن ماهی عبارتند از : مصرف خوراكی برای انسان ، مصرف دارویی ، تولید لوازم آرایشی و بهداشتی ( از قبیل صابون و ... )


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان ( خوراک ماهی و میگو )


در ایران به همت اداره ی كل تغذیه ی آبزیان شیلات ، استاندارد غذای آبزیان به شماره ی 5661 در آبان 1381 تصویب و برای اجرا ی واحدهای ذیربط منتشر شد .


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان ( خوراک ماهی و میگو )


در حال حاضر با توجه به اهمیت استفاده از خوراك آبزیان در پرورش آن ها ، اكثر كشورها از این محصولات استفاده می كنند و در صورت امكان سعی در تولید آن دارند . با توجه به آمار تولید و مصرف جهانی ، از كشورهایی چون چین ، تایوان ، شیلی ، فرانسه ، هلند و استرالیا به عنوان كشورهای عمده تولید كننده و از كشورهایی چون چین ، ایران و زلاندنو به عنوان مصرف كننده نام برد .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان ( خوراک ماهی و میگو )


در مورد واردات این محصول می توان گفت واردات آن به طور كلی بیشتر شامل واردات انواع مكمل های غذایی و كنستانتره ها می باشد ، كه تحت نظر سازمان دامپزشكی كشور و شیلات بر اساس نیاز داخلی صورت می گیرد .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان ( خوراک ماهی و میگو )


تغذیه در آبزیان پرورشی از اهمیت وجایگاه خاصی برخوردار است . اهمیت تغذیه از تغذیه صحیح مولدین ماهی و میگو شروع و تا زمان بازاری شدن و صید آنان از مزارع آبزیان پرورشی ادامه پیدا می كند . تغذیه ركن اصلی در صنعت آبزی پروری می باشد .

بیشترین هزینه را در مزارع آبزیان پرورشی ، هزینه غذا به خود اختصاص می دهد . تغذیه تاثیر مستقیم بر رشد و كیفیت لاشه آبزیان پرورشی دارد . تغذیه مناسب آبزیان پرورشی را در برابر بیماری ها مقاوم می سازد ، تغذیه تاثیر بسیار زیادی بر اقتصاد آبزی پروری دارد .

نبود تغذیه مناسب و عدم مدیریت صحیح تغذیه در مزارع ، باعث ضررو زیان جدی مزارع پرورش آبزیان می شود . با توجه به اهمیت تغذیه در صنعت آبزی پروری ، جا دارد بهای لازم به این بخش مهم از آبزی پروری داده شود .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان ( خوراک ماهی و میگو )

مراحل مختلف چگونگی تولید انواع خوراك آبزیان پرورشی ، طبق آخرین بررسی ها و تكنولوژی های موجود در جهان به شرح زیر است :

• تعیین كیفیت مواد اولیه و مواد افزودنی .
• نگهداری مواد اولیه در انبارها پس از تهیه آن ها و علامت گذاری ها .
• نگهداری مواد اولیه مشخص شده ، مثل روغن ها ، ویتامین ها و مواد اولیه خاص در محلول های مخصوص مانند انبارهایی با شرایط فیزیكی مشخص یا سردخانه ها .
• توزین مواد اولیه و مواد افزودنی در مقادیر و نسبت های مورد نیاز بر اساس فرمول خوراك و غذای موردنظر ، تهیه مخلوط مواد معدنی و مخلوط مواد ویتامینی .
• آسیاب كردن مواد آسیاب نشده و نگهداری آنها در سیلوهای موادسازی
• آسیاب كردن دقیق برای رسیدن به دانه بندی و اندازه های كوچك مورد نیاز
• الك كردن و مش بندی
• مخلوط كردن مواد ( میكس كردن ) و اضافه نمودن مواد افزودنی
• شكل دادن به دانه های غذایی و تهیه پلت خوراك
• اندازه كردن خوراك
• الك كردن به منظور دانه بندی خوراك ساخته شده
• بسته بندی خوراك
• انبار كردن برای حمل


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان ( خوراک ماهی و میگو )

• تانك ذخیره ملاس
• فیلتر دوگانه تانك ذخیره ملاس
• لیستین سیستم توزین
• پمپ چربی سیستم توزین مایعات
• سیستم گرمایش لوله ای مایعات لوله كشی مربوط به چربی
• مخازنPK-FK
• مخازن تایپ
• سیم بار كشویی تق
• مخزن میانی PK-FK
• مخازن تایپ 2 سیستم گونی زنی دفیق با كلیه متعلقات
• مخازن گونی زنی مخزن میانی
• روتواسپری
• سیستم توزین مایعات
• تابلوی قدرت ماشین آلات
• تابلو كنترل و میمیك عملكرد قفل ماشین آلات
• موادمصالح مونتاژ برق والكترونیك سینی
• كابل سیم
• اتصالات لوله و سویچ های امر جنسی قطع برق در زمان تعمیرات كمپرسورهای هوا
• ژنراتور

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید خوراک آبزیان

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید خوراک آبزیان ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool