ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید آنزیم های پانکراتیک و پروتئاز سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید آنزیم های پانکراتیک و پروتئاز را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.
آنزیم ها مولکول های طبیعی هستند ، که قادر به انجام واکنش های مختلف در طبیعت می باشند .
آنزیم های پانکراتیک و آنزیم های پروتئاز در فراوری پشم ، تولید چرم و ... دارای کاربرد می باشند .
آنزیم ها مولکول های طبیعی هستند که قادر به انجام واکنش های مختلف در طبیعت می باشند .
آنزیم ها را براساس نوع عمل آنها تقسیم بندی و به آنها نام مناسب آن فرآیند را می دهند .
مثلا آنزیم های هضم کننده پروتئین ها را پرواز ها می نامند و بسته به نوع هیدرولیز آنها را به شاخه های کوچک تر و طبقه های خاصی تقسیم بندی می نمایند .
بعضی از آنزیم ها توان بالائی برای عملکرد خود در مقایسه با آنزیم های دیگر می باشند ، که از آن ها به طور مستقیم و یا بعد از یک سری فرایندهای آماده سازی استفاده می گردد .
از جمله این آنزیم ها ، آنزیم های گوارشی حیوانات و باکتری می باشد .
این آنزیم ها به دلیل در تماس بودن با انواع مختلف مواد و همچنین مقدار متفاوت آنها در طول عمر یک موجود دارای توانایی بالایی می باشند .
از موارد مصرف دیگر و مناسب آنزیم در تولید پشم با کیفیت بالاست . به خاطر جلوگیری از وارد آمدن خسارت به پشم با کیفیت بالا ، که می توان آن را به صورت نخ پشمی ارزشمندی درآورد ، فرآوری روی پوست گوسفند آهسته تر انجام می شود .
پروتناژ های مایع از قبیل شیره های حاوی تریپسین و کوموتر وپسین لوزالمعده ، در قسمت بشرة پوست گوسفند استفاده می شوند . پروتئازها تارهای پشمی را با کمترین خسارت جدا می كنند .
در حال حاضر از انواع مختلف آنزیم های پروتئاز ، شامل پروتئاز های از گروه سرین پروتئاز ها و پروتئازهای غیر اختصاصی استفاده می گردد .
عمده تولید کنندگان آنزیم های چرم در دنیا کشور های آلمان ، دانمارک ، ایتالیا ، هند ، ترکیه و چین می باشند .
این کشور ها علاوه بر صادرات آنزیم به کشورهای دیگر ، از آن برای فرآوری چرم در کشور های خود نیز استفاده می نمایند .
همچنین کشورهائی چون ایران ، ترکیه و کشورهایی که تولید پوست خام در کشور آنها زیاد است ، از مصرف کنندگان عمده آنزیم می باشند .
با توجه به مراجعات انجام شده به وزارت بازرگانی ، مشخص شد که شرایط خاصی برای واردات این محصولات تعریف نشده است و وارد کنندگان آن ها را به نام های دیگر و به شکل های دیگر وارد کشور می نمایند .
همچنین شرایط خاصی برای صادرات محصولات مورد بررسی در طرح حاضر ، تعریف نشده است .
آنزیم های مورد استفاده برای چرم و پوست علاوه بر کاهش آلودگی های زیست محیطی بر افزایش کیفیت چرم تولیدی تیز اثر می گذارد .
امروزه برای افزایش کیفیت چرم با انواع کاربرد با کمک آنزیم های مختلف ارزش افزوده چرم تولیدی را افزایش می دهند . از زمان استفاده این آنزیم های در صنعت چرم ارزش چرم های تولیدی افزایش یافته و تنوع را به این بازار آورده است .
همان گونه که در بالا به آن اشاره شد ، این ماده در صنعت پوست و چرم مورد استفاده قرار می گیرد .
منابع اصلی برای تولید آنزیم های چرم سازی از پانکراس گاو و گوسفند ، قارچ ها و باکتری ها می باشند .
نحوه تولید این محصول از هر منبع بسته به نوع آنزیم و مواد همراه آن می باشد . لذا روش های یکسانی برای تولید این آنزیم ها نمی توان ارائه نمود.
ولی روند کلی تولید شامل تهیه ضایعات کشتارگاهی ( پانکراس ) ، عصاره گیری از نمونه ها و جداسازی آنزیم به وسیله سانتریفیوژ ، رسوب دهی ، جداسازی کروماتوگرافی می باشد .
در بعضی از این موارد روش های فیلتراسیون و خشک کردن با نمک های آمونیسی نیز استفاده می گردد .
اما استفاده از روش های بیوتکنولوژی ، تولید این محصولات را ساده نموده و هزینه های تولید را نیز کاهش داده است .
عمده آنزیم های پروتناژ تولیدی در این صنعت ، دارای طیف pH بازی بین ۸-۹ می باشند و پانکراس می تواند منبع مناسبی برای این تولید باشد ، اگر چه وجود مهار کننده های آنزیمی در پانکرانی ، تولید آن را کمی مشکل نموده و یا پایداری محصول تولید شده را کم می نماید .
لذا تولید آنزیم با کیفیت بالا بایستی بر اساس روش های مناسب جداسازی و نگهداری استوار باشد .
نحوه ارائه آنزیم ها به بازار مصرف به دو شکل پودر و مایع می باشد ، که هر کدام دارای خصوصیات مخصوص به خود برای استفاده و نگهداری را دارا می باشند .
مطلوب ترین فرم عرضه به بازار مصرف در بسته های ۲۵ کیلوگرمی و با ظروف ۲۰ لیتری می باشد .
برای پایداری بیشتر محصول استفاده از روش های مناسب بسته بندی و انبارداری بر پایداری محصول می افزاید ، که خود بر قیمت تمام شده محصول برای مصرف کننده نیز تاثیر مثبتی دارد .
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید آنزیم های پانکراتیک | آنزیم های پروتئاز