جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
موقعیت شما: صفحه نخستدانلودستان سایتمشاوره سرمایه گذاری
طرح توجیهی پرورش شتر داشتی و شیری سال 1400 + pdf + word - 5.0 out of 5 based on 3 votes
امتیاز کاربر:  / 3
ضعیفعالی 

Breeding dairy camels

جهت سفارش طرح توجیهی پرورش شتر شیری و شتر داشتی با آپدیت سال 1400 و با نرم افزار کامفار 3 به همراه مشاوره های اداری و بانکی ، این صفحه را مطالعه نموده و با ما تماس بگیرید . ضمنا میتوانید طرح توجیهی پرورش شتر داشتی سال 99 را با 54 صفحه اطلاعات مفید از لینک انتهای صفحه دانلود نمایید.


معرفی شتر


 

شتر از حیواناتی است که دارای مقاوت بدنی بسیار خوبی می باشد . شتر ماده در سن 3 سالگی و شتر نر در سن 4 تا 5 سالگی به بلوغ خواهد رسید . البته بهترین سن برای استفاده از شتر ها سن 8 سالگی می باشد . هر شتر ماده دارای 370 تا 390 روز دوره آبستنی است و در پایان سن 4 سالگی یا سن 5 سالگی اولین زایمان خود را انجام می دهد .

هر شتر از سن 5 سالگی شروع به شیر دهی می نماید ، البته ممکن است که از زمان پنج یا شش ماهگی دوره حاملگی ، شیردهی شتر قطع شود . البته هر شتر ماده تا سن 20 سالگی می تواند حامله شود و در طول این مدت بین 7 تا 8 کیلو کره تولید خواهد کرد .

وزن شتر ماده نیز با توجه به نوع آن متفاوت بوده اما وزن یک شتر ماده دارای یک کوهان تقریبا 350 کیلوگرم می باشد . وزن یک شتر نر نیز در صورتی که پروار شود به 530 کیلوگرم خواهد رسید .


معرفی شتر شیری


شتر حیوانی است که در فصل های گرم و خشک بین 10 تا 20 روز یکبار آب می خورد . به همین جهت پرورش شتر در مناطق گرم و خشک به صرفه است . شیر شتر دارای ارزش غذایی بالایی می باشد ، شیر شتر حاوی ویتامین C ، آهن و پتاسیم می باشد . هر شتر شیری به صورت میانگین در تمام طول دوره پرورش خود تقریبا 2000 لیتر شیر تولید خواهد کرد .

تقریبا یک شتر در طول یک روز 9 کیلوگرم شیر تولید خواهد کرد . طول دوره شیردهی هر شتر بین 12 تا 18 ماه می باشد . تقریبا 80 درصد از مساحت کشور ایران دارای اقلیم نیمه خشک و خشک می باشد . به علاوه نوع تغذیه و مقاومت بدنی شتر شیری سبب شده است که ، این حیوان دارای صرفه اقتصادی بالا شود .

با توجه به ارزش غذایی و دارویی شیر و گوشت این حیوان ، پروش شتر به جای پرورش دام های سبک سبب کسب درآمد زیادی می شود .


معرفی شتر داشتی


پرورش شتر به دلیل مزایای اقتصادی آن دارای طرفداران زیادی می باشد . برای تداوم نسل شتر ها ، شتر هایی پرورش و نگهداری می شوند که این به این کار ، شتر داشتی نامیده می شوند .


فرایند اجرای طرح توجیهی پرورش شتر شیری و شتر داشتی و شتر لاما

 

برای پرواربندی شتر چند روش وجود دارد . در روش اول پروار بندی شتر در مراتع انجام می شود ، به این صورت که شتر در مراتع چرا می کند و هیچ تغذیه ای به صورت دستی در اختیار شتر گذاشته نمی شود . در سال هایی که باران زیاد می بارد این روش مناسب است .
در روش دوم که به صورت نیمه بسته است ، روز ها شتر در مراتع برای چرا برده می شود و در شب در جایگاه های ساده ای نگهداری می شود و مقداری کنسانتره برای تغذیه در اختیار دام قرار داده می شود .
در روش سوم که به صورت بسته است ، شتر در مکانی که کاملا بسته است نگهداری می شود ، در این روش تمام تغذیه شتر به صورت دستی در اختیار شتر قرار داده می شود . در روش بسته محیط پروار بندی دارای دو بخش بهار بند و قسمت سایبان می باشد . علوفه و کنسانتره های مورد نیاز برای تغذیه شتر ها نیز در انبار ذخیره می شوند .
معمولا برای هر 6 شتر ، سایبانی به اندازه 3 متر مربع و بهاربندی به اندازه 6 متر مربع ساخته می شود . معمولا سایبان و بهاربند با مصالحی ارزان قیمت ساخته می شوند . لازم به ذکر است که برای هر شتر 1 متر آخور و 0.5 متر آبشور ساخته می شود .


سود بدست آمده پس از اجرای طرح توجیهی پرورش شتر شیری و شتر داشتی و شتر لاما به شرح زیر می باشد

فروش شیر شتر
فروش گوشت شتر
فروش پوست شتر

:: دانلود طرح توجیهی تیپ پرورش شتر داشتی و شیری

:: آموزش صفر تا صد پرواربندی شتر ( دانلود کتب علمی پرورش شتر )

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت سال 1400 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت سال 1400 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی پرورش شتر داشتی و شیری، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool