جستجو در مجموعه ها
جستجو در تماس ها
جستجو در محتوا
جستجو در خبرخوان ها
جستجو در وب لینک ها
امتیاز کاربر:  / 0
ضعیفعالی 

Livestock slaughterhouse

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث کشتارگاه صنعتی دام ( گاو و گوسفند و شتر ) سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی احداث کشتارگاه صنعتی دام را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

در کشتارگاه ها دام ها و طیور را ذبح نموده و گوشت مورد نیاز مراکز عرضه گوشت را تامین می نمایند . علاوه بر گوشت ، از پوست ، سر و استخوان های بدست آمده در کشتارگاه ها ، در سایر واحد های صنعتی و غذایی استفاده می شود .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث کشتارگاه صنعتی دام ( گاو و گوسفند و شتر (


محصول عمده حاصل از کشتارگاه های دام ، گوشت قرمز می باشد . گوشت عبارت است از مجموعه ای از بافت های عضلانی ، چربی ، پیوندی و استخوانی ، که از لاشۀ حیوانات یا دام های گوشتی به دست می آید . اندام های خوراکی دام اصطلاحاً اندام های گوشتی نیز نامیده می شوند .

گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئین حیوانی محسوب می شود . غنی بودن گوشت از پروتئین های ارزشمند ، که حاوی اسیدهای آمینه ضروری نظیر هیستیدین ، ایزولوسین ، لوسین ، میتونین ، تریپتوفان هستند و همچنین چربی ها ، که به عنوان یک منبع انرژی زا برای بدن محسوب شده و نیز حاوی اسیدهای چرب نظیر اسیدلینولئیک ، اسیدلینولیک و اسید آراشیدونیک می باشند و مواد معدنی نظیر فسفات ها و سولفات ها و ویتامین ها به خصوص ویتامین های گروه B و هیدرات کربن ( گلیکوژن ) ، نشان دهندە ارزش و اهمیت این فرآوردۀ مهم در تغذیۀ انسان است .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی احداث کشتارگاه صنعتی دام ( گاو و گوسفند و شتر )


1) رنگ گوشت باید رنگ روشن طبیعی گوشت دام بوده و به تیرگی متمایل نشده باشد.
2) سطح خارجی بدون رطوبت باشد.
3) هیچگونه بوی غیرطبیعی مثل بوی ترشیدگی با تعفن نباید استشمام گردد. در محل اتصال گوشت به استخوان نباید بوی غیرطبیعی به مشام برسد ( وجود بوی غیرطبیعی در محل یاد شده ، نشانه فساد عمقی در لاشه گوشت است . )
4) گوشت دچار قارچ زدگی نباشد.
5) گوشت باید سفت و قوام خاص خود را داشته و نباید لزج و نرم باشد.
6) گوشت باید کاملاً تمیز و عاری از خونمردگی ، ضربه ، بیماری و ذرات خارجی قابل رویت باشد.
7) چربی باید سفت و سفید یا متمایل به سفید و بدون هیچگونه بوی نامطبوع باشد.
8) بافت ها یا قسمت هایی مثل کبد نباید دچار تورم ، ندول های غیرطبیعی یا رنگ و بوی غیرطبیعی باشند.
9) گوشت نباید خشک و حالت چروکیده داشته باشد.
10) گوشت نباید در خارج از مغازه آویزان باشد.
11) گوشت عرضه شده در فروشگاه باید متناسب با ظرفیت یخچال های موجود باشد.
12) گوشت باید کاملاً بهداشتی تهیه شده و ممهور به مهر کنترل بهداشتی باشد.
13) گوشت های بسته بندی شده موجود در فروشگاه ها ، باید در یخچال ها نگهداری و در مدت کوتاهی بعد از تاریخ تولید به فروش رسند.
14) گوشت باید در حضور مشتری چرخ و خرد گردد.
15) گوشت قرمز منجمد علاوه بر خصوصیات فوق ، باید دارای موارد زیر نیز باشد: گوشت قرمز منجمد عاری از امعاء و احشاء و زوائد و ضمائم و چربی های ذخیره در حفرات سینه و شکم باشد.
16) آثار سوختگی ناشی از انجماد Point Freezing بر روی لاشه گوشت قرمز منجمد دیده نشود.
17) در داخل بسته بندی گوشت منجمد ، نباید خونابه یا آب منجمد شده وجود داشته باشد.
18) نگهداری و عرضه گوشت قرمز ، باید در داخل یخچال های ویترین دار صورت گیرد.
19) هرگونه تغییر در رنگ قرمز گوشت به سبز ، قهوه ای و یا خاکستری و یا ایجاد لایه لزج و چسبناک برروی گوشت ، نشانه فساد گوشت است.


فرایند اجرای این طرح توجیهی احداث کشتارگاه صنعتی دام ( گاو و گوسفند و شتر )


کشتار صنعتی طیور ، به ترتیب شامل مراحل زير است :

الف) دريافت طیور زنده سالم
ب) بازرسی فنی بهداشتی طیور زنده پیش از کشتار
پ) بیهوش کردن طیور زنده
ت) سر بريدن طیور زنده
ث) خون گیری از الشه
ج) پر کنی الشه
چ) تخلیه اندرون الشه
ح) بازرسی فنی بهداشتی الشه طیور پس از کشتار
خ) جدا سازی اندرون الشه
د) شستشوی الشه
ذ) قطع پاهای الشه
ر) سرد کردن الشه
ز) آب چکان شدن الشه
ژ) آماده سازی الشه برای بسته بندی


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی احداث کشتارگاه صنعتی دام ( گاو و گوسفند و شتر )

• تجهیزات کشتار مکانیزه گاوی
• تجهیزات کشتار مکانیزه گوسفندی
• تجهیزات کشتار دام مشکوک و مصدوم
• دستگاه لاشه سوز دامی
• تجهیزات کله پاک کنی
• تجهیزات عمل آوری شکمبه و روده
• تجهیزات سردخانه

:: دانلود فایل طرح توجیهی تیپ احداث کشتارگاه صنعتی دام

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 99 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی احداث کشتارگاه مرغ و کشتارگاه دام ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.


Go to top

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت نزد کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران محفوظ می باشد :: 1389-1388 :: طراحی و اجرا با کانون مشاوران سرمایه گذاری ایران

Free Page Rank Tool