طرح توجیهی احداث کشتارگاه صنعتی دام سال 1400 + pdf + word

Livestock slaughterhouse

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی احداث کشتارگاه صنعتی دام ( گاو و گوسفند و شتر ) سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی احداث کشتارگاه صنعتی دام را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

در کشتارگاه ها دام ها و طیور را ذبح نموده و گوشت مورد نیاز مراکز عرضه گوشت را تامین می نمایند . علاوه بر گوشت ، از پوست ، سر و استخوان های بدست آمده در کشتارگاه ها ، در سایر واحد های صنعتی و غذایی استفاده می شود .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث کشتارگاه صنعتی دام ( گاو و گوسفند و شتر )


محصول عمده حاصل از کشتارگاه های دام ، گوشت قرمز می باشد .

گوشت عبارت است از مجموعه ای از بافت های عضلانی ، چربی ، پیوندی و استخوانی ، که از لاشۀ حیوانات یا دام های گوشتی به دست می آید .

اندام های خوراکی دام اصطلاحاً اندام های گوشتی نیز نامیده می شوند .

گوشت یکی از مهمترین منابع پروتئین حیوانی محسوب می شود .

غنی بودن گوشت از پروتئین های ارزشمند ، که حاوی اسیدهای آمینه ضروری نظیر هیستیدین ، ایزولوسین ، لوسین ، میتونین ، تریپتوفان هستند و همچنین چربی ها ، که به عنوان یک منبع انرژی زا برای بدن محسوب شده و نیز حاوی اسیدهای چرب نظیر اسیدلینولئیک ، اسیدلینولیک و اسید آراشیدونیک می باشند.

مواد معدنی نظیر فسفات ها و سولفات ها و ویتامین ها به خصوص ویتامین های گروه B و هیدرات کربن ( گلیکوژن ) ، نشان دهندە ارزش و اهمیت این فرآوردۀ مهم در تغذیۀ انسان است .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی احداث کشتارگاه صنعتی دام ( گاو و گوسفند و شتر )


  • رنگ گوشت باید رنگ روشن طبیعی گوشت دام بوده و به تیرگی متمایل نشده باشد.
  • سطح خارجی بدون رطوبت باشد.
  • هیچگونه بوی غیرطبیعی مثل بوی ترشیدگی با تعفن نباید استشمام گردد. در محل اتصال گوشت به استخوان نباید بوی غیرطبیعی به مشام برسد ( وجود بوی غیرطبیعی در محل یاد شده ، نشانه فساد عمقی در لاشه گوشت است . )
  • گوشت دچار قارچ زدگی نباشد.
  • گوشت باید سفت و قوام خاص خود را داشته و نباید لزج و نرم باشد.
  • گوشت باید کاملاً تمیز و عاری از خونمردگی ، ضربه ، بیماری و ذرات خارجی قابل رویت باشد.
  • چربی باید سفت و سفید یا متمایل به سفید و بدون هیچگونه بوی نامطبوع باشد.
  • بافت ها یا قسمت هایی مثل کبد نباید دچار تورم ، ندول های غیرطبیعی یا رنگ و بوی غیرطبیعی باشند.
  • گوشت نباید خشک و حالت چروکیده داشته باشد.
  • گوشت نباید در خارج از مغازه آویزان باشد.
  • گوشت عرضه شده در فروشگاه باید متناسب با ظرفیت یخچال های موجود باشد.
  • گوشت باید کاملاً بهداشتی تهیه شده و ممهور به مهر کنترل بهداشتی باشد.
  • گوشت های بسته بندی شده موجود در فروشگاه ها ، باید در یخچال ها نگهداری و در مدت کوتاهی بعد از تاریخ تولید به فروش رسند.
  • گوشت باید در حضور مشتری چرخ و خرد گردد.
  • گوشت قرمز منجمد علاوه بر خصوصیات فوق ، باید دارای موارد زیر نیز باشد: گوشت قرمز منجمد عاری از امعاء و احشاء و زوائد و ضمائم و چربی های ذخیره در حفرات سینه و شکم باشد.
  • آثار سوختگی ناشی از انجماد Point Freezing بر روی لاشه گوشت قرمز منجمد دیده نشود.
  • در داخل بسته بندی گوشت منجمد ، نباید خونابه یا آب منجمد شده وجود داشته باشد.
  • نگهداری و عرضه گوشت قرمز ، باید در داخل یخچال های ویترین دار صورت گیرد.
  • هرگونه تغییر در رنگ قرمز گوشت به سبز ، قهوه ای و یا خاکستری و یا ایجاد لایه لزج و چسبناک برروی گوشت ، نشانه فساد گوشت است.

فرایند اجرای این طرح توجیهی احداث کشتارگاه صنعتی دام ( گاو و گوسفند و شتر )


کشتار صنعتی طیور ، به ترتیب شامل مراحل زير است :

  • دريافت طیور زنده سالم
  • بازرسی فنی بهداشتی طیور زنده پیش از کشتار
  • بیهوش کردن طیور زنده
  • سر بريدن طیور زنده
  • خون گیری از الشه
  • پر کنی الشه
  • تخلیه اندرون الشه
  • بازرسی فنی بهداشتی الشه طیور پس از کشتار
  • جدا سازی اندرون الشه
  • شستشوی الشه
  • قطع پاهای الشه
  • سرد کردن الشه
  • آب چکان شدن الشه
  • آماده سازی الشه برای بسته بندی

ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی احداث کشتارگاه صنعتی دام ( گاو و گوسفند و شتر )

  • تجهیزات کشتار مکانیزه گاوی
  • تجهیزات کشتار مکانیزه گوسفندی
  • تجهیزات کشتار دام مشکوک و مصدوم
  • دستگاه لاشه سوز دامی
  • تجهیزات کله پاک کنی
  • تجهیزات عمل آوری شکمبه و روده
  • تجهیزات سردخانه

دانلود فایل طرح توجیهی تیپ احداث کشتارگاه صنعتی دام

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.