طرح توجیهی تولید باتری موتورسیکلت و خودرو سال 1402

Motorcycle Battery

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید باتری موتورسیکلت و خودرو سال 1402 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید باتری موتورسیکلت و خودرو را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

 

باتری یک عنصر ضروری و لاینفک در هرنوع وسیله نقلیه با هر نوع سوخت می باشد .

همچنین باتری های قابل شارژ یکی ازمنابع مورد علاقه برای تأمین انرژی در وسایل نقلیه می باشند ، زیرا در طول مصرف نیز نیازی به مراقبت و اضافه کردن اسید ندارند .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید باتری موتورسیکلت و خودرو


با توجه به مشخصات فنی ارائه شده محصول از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران ، طرح حاضر مربوط به تولید باطری موتور سیکلت می باشد . مشخصات فنی محصول مورد مطالعه در این طرح عمدتا 6 ولت و 6 آمپر است . کد آیسیک محصول 31401136 می باشد .

کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید باتری موتورسیکلت و خودرو

برق لازم برای خودروهای برقی می تواند از برق شهر ( برای خودروهای داخل شهر مثل اتوبوس وقطار برقی ) ، باتری و یا پیله ای سوختی تأمین شود .

باتری های قابل شارژ یکی ازمنابع بسیار مورد علاقه برای تأمین انرژی در وسایل نقلیه هستند ، بنابراین باتری یک عنصر ضروری و لاینفک درهرنوع وسیله نقلیه با هر نوع سوخت می باشد .

باتری های وسایل نقلیه از لحاظ آب بندی دارای دو نوع کلی می باشند . نوع معمولی باتری ها که به باتری های منفذ دار Vented )) معروف هستند ، دارای دریچه هایی بر روی درب باتری جهت افزایش الکترولیت و گاهی یک منفذ کناری برای خروج اسید اضافی می باشند .

نوع دوم باتریهای آب بندی شده می باشند ، که به آنها باتریهایMF,Sealed (Maintenance - Free ) و گاهی به آنها باتری های خشک گفته می شود ، که در طول مصرف نیازی به سرویس و افزایش آب مقطر ندارند و فقط بدنه و درب آنها آب بندی شده و اسید مورد نیاز توسط سازنده در طی تولید اضافه می شود و مصرف کننده لازم نیست به آن ها اسید اضافه کند .

در این باتری ها در طول مصرف نیز نیازی به مراقبت و اضافه کردن اسید وجود ندارد .

استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید باتری موتورسیکلت و خودرو

با مراجعه به آخرین فهرست استانداردهای ملی موجود درسایت اینترنتی موسسه استاندارد ملی ایران ، شماره استاندارد ٦١٩٧ مربوط به سال ١٣٨١ جهت محصول مورد مطالعه بدست آمد . همچنین کالای مذکور جزو کالاهای مشمول اجرای استاندارد اجباری برای واردات می باشد .

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید باتری موتورسیکلت و خودرو

محصول مورد نظر در این طرح باطری موتور سیکلت می باشد ، که با توجه به آمارهای وزارت بازرگانی و اداره گمرک عمده نیاز بازار کشور به این محصول با کد تعرفه ٨٥٠٧/١٠/٩٠ از سوی کشورهای ترکیه ، چین ، تایلند و اندونزی تامین می گردد . صادرات این محصول از سوی کشورمان عمدتا به کشورهای همسایه از جمله یمن ، امارات و عربستان سعودی می شود .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید باتری موتورسیکلت و خودرو


شرایط واردات باتری موتورسیکلت و خودرو

طبق کتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی مربوط به سال ١٣٨٦ محدودیت خاصی جهـت واردات محصـول مورد مطالعه وجود ندارد ، لذا با پرداخت حقوق گمرکی 35 درصد امکان واردات وجود دارد .

شرایط صادرات باتری موتورسیکلت و خودرو

از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی جهت صادرات محصولات تولیدی طرح هیچگونه شرایط و محدودیتی وجود ندارد .

ورود به بازارهای جهانی مستلزم برخورداری تولید کننده از شرایطی می باشد ، که در زیر به شرایط فوق اشاره شده است .

برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ قیمت

یکی از معیارهای مهم در صادرات، قیمت های رقابتی جهانی می باشد ، که این مورد نیز به شرایط اقتصاد کلان کشور در مقایسه با کشورهای مقصد صادرات و قیمت جهانی قطعه خاص باز می گردد .

از جمله این شرایط می توان به نرخ ارز ، نرخ بهره ، قیمت مواد اولیه ، نرخ تورم و موارد مشابه اشاره کرد که با توجه به متغیر بودن عوامل فوق ، لازم است توجیه پذیری اقتصادی صادرات در زمان واقعی صادرات و کشورهای مقصد مورد تحلیل قرار گیرد .

برخورداری از مزیت رقابتی به لحاظ کیفیت

کیفیت یکی از موارد عمده دیگر است که در صادرات کالاهای صنعتی نقش محوری دارد . در صنعت تولید قطعات الکتریکی به مفهوم رعایت اصول فنی و مهندسی درساخت ، استفاده از مواد مرغوب ، کیفیت در فرایند ساخت و ... از مواردی است که تولید کننده جهت ورود به بازارهای جهانی باید در نظر بگیرد .

دارا بودن استاندارد جهانی

بررسی استانداردهای DIN و BS در محصول مد نظر اهمیت ویژه ای را داراست .

آشنایی کامل با امورتجارت جهانی

فعالیت در بازار های جهانی مستلزم آگاهی کامل صادر کننده از مقررات و الزامات تجارت جهانی می باشد .

اهمیت استراتژیک محصول طرح توجیهی تولید باتری موتورسیکلت و خودرو

انتخاب های اولیه برای سیستم ذخیره ساز انرژی در وسایل نقلیه باطری ها ، خازن ها و فلایویل ها هستند . اگر چه باطری ها عمده ترین انتخاب در این زمینه می باشند ، اما تحقیق بر روی زمینه های دیگرذخیره سازی انرژی آغاز شده است .

باطری ها بدلیل ارزان و تجاری بودن و نداشتن قسمت های متحرک اولین وسیله ذخیره انرژی و همانطور که گفته شد متداولترین است . البته باطری ها با تکنولوژی جدید بسیار گران می باشند و امروزه تعداد زیادی از باطری های جدید در حال توسعه هستند .

استفاده از تکنولوژی های جدید در تولید باطری وسایل نقلیه مستلزم دستیابی به دانش فنی جدید این محصول می باشد ، که باعث افزایش اهمیت استراتژیکی این کالا می گردد .


فرایند تولید باتری موتورسیکلت و خودرو

  • ابتدا توسط دستگاه های قالب گیری تزریقی جعبه باطری و در پوش آن تولید می شود .
  • شبکه و پل و اتصالات سربی در کوره ذوب سرب در دمای ٤٢ درجه سانتیگراد تولید می گردد و سپس برای تولید شبکه آن را برش داده و سوراخکاری می کنند .
  • گرد اکسید سرب با سرب نرم توسط آسیاب تهیه می شود .
  • اسید سولفوریک ، آب مقطر، مواد افزودنی و گرد دیاکس سرب را توسط دستگاه مخلوط کن مخلوط نموده و به صورت خمیر درمی آورند .
  • این خمیر توسط دستگاه خمیر پهن کن بر روی شبکه مالیده می شود ، تا صفحات باطری ( پلیتها ) تولید می شود .
  • صفحات خمیر مالی شده در داخل وان شارژ شبکه که با اسیدسولفوریک پر شده است قرار می گیرند . این صفحات توسط جریان برق و الکترولیت و سرب موجود درآنها شارژ شده و بصورت صفحات مثبت و منفی در می آیند و سپس خشک می گردند .
  • صفحات مثبت و عایق که از جنس PVC تهیه شده و صفحات منفی بر حسب نیاز و تعداد مشخص روی یکدیگرچیده شده و بصورت دسته صفحه که بتوان در هریک از خانه های باطری قرار داد درمی آید .
  • توسط دستگاه جوشکاری صفحات مثبت به ترمینال مثبت و صفحات منفی به ترمینال منفی جوش داده می شوند .
  • دسته صفحات در داخل خانه های باطری چیده می شوند . صفحات از نظر تعداد ، نحوه چیدمان و جوش خوردگی کنترل میگردند .
  • دسته صفحات هر خانه دارای نر و مادگی سربی بوده و به واسطه دستگاه جوشکاری اولتراسونیک آنها را به یکدیگر جوش می دهند . سپس نحوه جوش خوردن کنترل و تست اتصال کوتاه انجام می شود .
  • درب روی جلد باطری پرس می گردد و سپس تست آب بندی می گردد .
  • محصول از نظر ولتاژ و نداشتان اتصال کوتاه با دستگاه عیب یاب کنترل می گردد .
  • پس از درج مشخصات باطری تولیدی آنرا بسته بندی میکنند .
ماشین آلات مورد نیاز طرح توجیهی تولید باتری موتورسیکلت و خودرو
  • پرس
  • گیوتین
  • دستگاه تزریق
  • پلاستیک
  • آسیاب
  • مخلوط کن
  • کوره
  • جوش پلاستیک
  • جوش اتوماتیک
  • دریل
  • کمپرسور هوا
  • دستگاه عیب یاب

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید باتری خشک خودرو

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید باطری موتورسیکلت

:: دانلود طرح توجیهی احداث کارخانه تولید باطری سربی اسیدی خودرو

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.