طرح توجیهی تولید تسمه پروانه خودرو سال 1400 + pdf + word

Car License Belt

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید تسمه پروانه خودرو سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید تسمه پروانه خودرو را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

تسمه پروانه محصولی می باشد ، که پروانه موتور را به گردش در می آورد . تسمه ها دارای کاربردهای متفاوتی از جمله ، انتقال نیرو از موتور اصلی به اجزاء دیگر دستگاه و گشتاور ، استفاده در صنایع ریسندگی و بافندگی ، ماشین آلات راهسازی و کشاورزی و ... می باشند .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تسمه پروانه خودرو


تسمه پروانه تسمه ای که پروانه ی موتور را به گردش در می آورد . به طور کلی تسمه های صنعتی به دو گروه طبقه بندی می شوند .

تسمه های انتقال نیرو

تسمه های انتقال نیرو در صنعت جهت انتقال نیرو از موتور اصلی به اجزاء دیگر دستگاه بکار می روند و توسط آنها حرکت و در نتیجه انجام عملیات مختلف امکان پذیر می گردد .

تسمه های سراسری

تسمه های سراسری جهت کار برروی ماشین آلاتی مورد استفاده قرارمیگیرند که در این ماشینها چندین هد تولید قرار داشته و تسمه بصورت سراسری به تمامی آنها انتقال نیرو وحرکت می دهد . مانند ماشینهای ریسندگی در صنعت نساجی . تسمه پروانه ها در دو مقطع ذوزنقه و مستطیلی شکل تولید شده و کاربرد آن در انتقال نیرو و گشتاور می باشد که به طور گسترده در صنعت استفاده می شود .


کاربرد محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تسمه پروانه خودرو


الف- تسمه انتقال نیرو

این نوع تسمه ها ، تسمه های تخت بوده و غالبا از سه لایه تشکیل شده اند . دو لایه خارجی از جنس Rubber ( نوعی لاستیک ) و یک لایه داخلی ساخته شده از ترکیبات شیمیایی مانند پلی آمید ساخته شده اند .

ب - تسمه های پلاستیکی (PU Belts)

اینگونه تسمه ها از مشتقات پلاستیک معروف به ترمو پلاستیک و از جنس پلی یورتان می باشند . اینگونه تسمه ها به صورت مدار باز تولید شده و با استفاده از حرارت به ی کدیگر متصل می شوند . اشکال این تسمه ها عبارتنداز : 1- تسمه ها ی وی پلی یورتان (PUV-Belts) 2- تسمه های گرد و قابل اعطاف (Round Belts).

ج – تسمه های تایمینگ (Timing Belts)

تسمه هایی دندانه دار با گامهای کاملا برابر و زوایایی کاملا یکسان می باشند . در اقسام لاستیکی و پلی یورتان (PU) تولید می شوند که البته بعضی از آنها به شکل دوطرف دنده نیز ساخته می شوند . این تسمه ها به شکل مدار باز نیز ساخته شده و مورد مصرف قرار می گیرند .

د - تسمه های وی (V-Belts)

این تسمه ها در ابعادی استاندارد و به اشکال ساده، دنده ای و به هم پیوسته تولید می شوند ، که هریک نسبت به ابعاد و مشخصاتی که دارند نامگذاری شده اند .

ه - تسمه های شیاری (Ribbed Belts)

تسمه هایی با شیارهای طولی که دارای زاویه و عمقی برابر می باشند و در چندین شکل استاندارد ساخته می شوند ، مانند PH, PJ, PK, PL, PM. همچنین اقلامی از شیارهای خاص از جنس پلی یورتان می باشند مانند TB, TB2. لازم به ذکر است که برخی از اقلام تسمه های وی ، شباهت زیادی به تسمه های شیاری دارند که در این گروه محسوب نمی شوند .

و- تسمه های دورمتغیر (Variable Speed)

تسمهه هایی با مقطع ذوزنقه شکل و عمدتا دنده ای با عرضها و طولهای متفاوت هستند . این نوع تسمه ها در ماشین آلاتی کاربرد دارند که سرعتشان نسبت به سیستمی که طراحی شده اند تغییر می یابد .

ی - تسمه های آپرون (Apron)

تسمه های ظریف و در سایزهای کوتاه که در صنایع ریسندگی و بافندگی مورد مصرف قرار می گیرند . اینگونه تسمه ها از مواد خاصی ساخته شده اند که با گذشت زمان کیفیت خود را از دست داده و فاسد می شوند . به همین دلیل این تسمه ها فقط بنا سفارش مصرف کننده ساخته می شوند .

ر- تسمه های ماشینی (Automotive)

کلیه تسمه های بکار رفته در انواع خودروهای سبک وسنگین که شامل تسمه های دینام ، کولر، هیدرولیک ، بالانسر و تسمه های تایمینگ می شوند را جزو تسمه های ماشینی قلمداد می کنند .
البته تعدادی دیگر از تسمه ها که در ماشین آلات راهسازی و کشاورزی به کار می روند را نیز معمولا جزو این گروه می دانند ، در حالیکه اینگونه تسمه ها جزو تسمه های صنعتی و کشاورزی می باشند .

ز- تسمه های خاص (Special Belts)

اینگونه تسمه ها دارای اشکال و مشخصات خاص و ویژه ای بوده که فقط بنا به سفارش ساخته می شوند ، چراکه طراحان و سازندگان ماشین آلات و دستگاه بنا به وظیفه خاصی که تسمه در دستگاه انجام می دهد ، این تسمه ها را طراحی می کنند که البته در درجه اول مهم ترین علت ساخت این تسمه ها ، انحصاری کردن تولیدات خود می باشد .

س- انواع تسمه های غلطکی ، ضد سایش (PU Tapes)

نوارهای غلطکی :

عمده مصرف این نوارها در صنایع نساجی ، گونی بافی و چاپ می باشد و همانگونه که از نامش پیداست بر روی غلطکهایی که وظیفه حمل و کشش دارند نصی می شود . اینگونه نوارها دارای تنوع بسیار زیادی می باشند .

نوارهای ضد سایش :

اینگونه نوارها از مواد خاصی ساخته شده اند که در برابر سایش و اصطکاک مقاومت خاصی دارند . این نوارها را بر روی تسمه هایی که وظیفه کشش و انتقال کالاهای خشن و برنده را دارند نصب می شوند تا از افزایش و ازبین رفتن زودرس تسمه جلوگیری به عمل آید . این نوارها دارای ضخامتهای مختلفی می باشند ولی در شکل ظاهری تنوع چندانی ندارند .


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید تسمه پروانه خودرو


استانداردهای جهانی موجود برای انواع تسمه پروانه به شرح زیر می باشد :

ASTM D378-00 روش آزمون استاندارد برای تسمه های لاستیکی

ASTM D5324 روش آزمون برای تسمه های لاستیکی در سیستمهای انتقال نیرواستاندارد ملی شماره 1987 برای انواع تسمه پروانه تحت عنوان " تسمه پروانه خودرو ویژگیها و روشهای آزمون " ارائه گردیده است .

کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تسمه پروانه خودرو :

کشورهای چین ، ژاپن ، آمریکا ، آلمان و کره جنوبی از بزرگترین تولید کنندگان و مصرف کنندگان این محصول می باشند .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تسمه پروانه خودرو


• شرایط واردات

واردات انواع تسمه انتقال نیرو از جنس لاستیکی شرایط ویژه ای نداشته و واردکنندگان می توانند با پرداخت 40% سود بازرگانی کالا نسبت به واردات آن اقدام نمایند .

• شرایط صادرات

جهت صادرات این محصول هیچگونه شرایط خاصی وجود نداشته و صادرکنند گان می توانند از مشوقهای صادراتی نیز بهره مند گردند .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تسمه پروانه خودرو


براساس آمار انجمن خودروسازان دنیا ، جایگاه نخست در صنعت خودروسازی به کشور ژاپن با تولید سالانه 5,11 میلیون خودرو اختصاص داشته و پس از آن آمریکا با تولید سالانه 11 میلیون ، چین با تولید 8/8 میلیون و آلمان با تولید 2/6 میلیون دستگاه خودرو رده های دوم تا چهارم را به خود اختصاص داده اند . همچنین کشور کره جنوبی نیز که همزمان با کشورمان پای به عرصه صنعت خودرو گذاشته با تولید سالانه 4 میلیون دستگاه در مکان پنجم این رتبه بندی قرار گرفته است .

همچنین بر اساس آمار اعلام شده از سوی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران شرکت های تابع این سازمان در سال 2008 میلادی در مجموع یک میلیون و یکصدوهشتاد هزار دستگاه انواع خودروهای سواری و تجاری تولید کردند که این امر بیانگر رشد 10درصدی در مقایسه با سال 2007 میلادی است .

بر اساس این آمار حدود یک میلیون و یکصدوشصت هزار دستگاه از خودروی تولیدی مربوط به خودروهای سواری و 20هزار دستگاه نیز وانت بوده که در رده گروه خودروهای سواری و وانت شرکت ایران خودرو 55هزارو 800 دستگاه خودرو تولید کرده است که این میزان تولید نشان دهنده رشد 5درصدی این شرکت نسبت به مدت مشابه سال گذشته است .

شرکت خودروسازی سایپا نیز که شامل پارس خودرو و زامیاد می شود در مجموع بیش از 600هزار دستگاه خودرو سواری و وانت تولید کرده که در مقایسه با سال 2007 معادل 15درصد رشد داشته است . همچنین در گروه خودروهای تجاری نیز ایران خودرو دیزل در مجموع 11هزار دستگاه خودرو تجاری به تولید رسانده که این آمار در شرکت سایپا برابر با 9100 دستگاه است در مجموع می توان گفت شرکت های تحت پوشش سازمان گسترش در سال 2008 میلادی در مجموع 20هزارو 100 دستگاه انواع خودروهای تجاری به تولید رسانده اند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال قبل حدود 30درصد داشته است .

( در آمار مذکور میزان تولیدات خودروسازان بخش خصوصی قید نشده و تنها میزان تولیدات دو شرکت ایران خودرو و سایپا و زیرمجموعه های آنها ذکر شده است . )

صنعت خودرو در میان 28 صنعت به لحاظ پیوندهای پیشین دارای رتبه 2 و از نظر پیوندهای پسین حائز رتبه 19 است . در ایران بیش از 460 هزار نفر به طور مستقیم و غیرمستقیم در صنعت خودرو به کار اشتغال دارند .

این صنعت حدود 2 میلیون نفر شاغل را در ایران تحت پوشش قرار می دهد و 3/3 درصد از کل شاغلان بخش صنعت و 63/0 درصد از کل شاغلان کشور در صنعت خودرو فعالیت می کنند . تولید خودرویی به ارزش 10 میلیون تومان، حدود 6/3 نفر شغل در کل اقتصاد ایجاد می کند که حدود 6/0 آن در خود صنعت خودروست . از اینرو تولید قطعات خودرو در دنیا و در ایران از جایگاهی ویژه برخوردار می باشد .


فرایند اجرای این طرح توجیهی تولید تسمه پروانه خودرو

1 – آغشته سازی الیاف پلی استر
2 – ساخت کامپاند لاستیکی
3 – ساخت ورق لاستیکی
4– فشردن لاستیک روی پارچه
5 – برش مورب و چسباندن دوباره
6 – ساخت تسمه خام
7 – نوار کشی
8 – عملیات پخت تسمه


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید تسمه پروانه خودرو

• مخلوط کن زنبوری
• آسیلب غلطکی
• ماشین کلندر
• ماشین نوار کشی
• اتوکلاو
• غلتک فرم گیری
• ماشین کمپرسور
• ماشین جمع کن
• وان لاتکس
• تونل هوای داغ
• ماشین چاپ
• قفسه گیره های آویز
• قالبهای فلزی
• ترازو

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید تسمه پروانه خودرو

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارائه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید تسمه پروانه خودرو ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.