ایمان حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09126277388
امیر حبیبی (سفارش طرح توجیهی)
09127975250
ایمان حبیبی (سفارش ماشین آلات)
09360555304
اتوماتیك راهنما كه وظیفه تنظیم زمان قطع و وصل جریان در چراغ های خودرو را دارد ، نوعی رله محسوب می گردد . رله ها یک سوئیچ الکتریکی قابل کنترل هستند كه می توانند بنا به دستور ، یک جریان کوچک یا بزرگ را قطع و وصل نماید .
اتوماتیك راهنما كه وظیفه تنظیم زمان قطع و وصل جریان در چراغهای خودرو را دارد نوعی رله محسوب می گردد و رله ها یک سوئیچ الکتریکی قابل کنترل هستند كه می توانند بنا به دستور یک جریان کوچک یا بزرگ را قطع و وصل نماید .
رله ها بر اساس نوع کاربرد ، قطع و وصل جریان را برای کسب یکی از دو اصل حفاظت و یا کنترل انجام می دهند . رله ها بر اساس دو پارامتر دسته بندی می شوند . اولین پارامتر ولتاژ تحریک یا ولتاژی که در آن بوبین تحریک میشود که در این مورد اغلب رله های موجود در خودروها ١٢ ولت می باشند و دیگری حداکثر میزان آمپری که میتوان از پایه های آن عبور داد .
از موارد دیگر استفاده از رله در خودرو میتوان بوق خودرو را اشاره نمود . رله ها شامل سیم پیچ ، هسته آهنی و صفحه پلاتین است . هنگامی که جریان نسبتا ضعیفی وارد سیم پیچ می شود سیم پیچ وهسته آهنی تبدیل به آهنربا می گردد و پس از غلبه بر فنریت صفحه پلاتین آنرا به سمت هسته سیم پیچ حرکت داده و باعث اتصال کنتاکت ها به یکدیگر وعبور جریان اصلی می شود .
در مدار بوق یا چراغهای جلو خودرو از رله استفاده می شود كه در این صورت با وصل نمودن کلید بوق یا چراغهای جلو رله ای وصل می گردد و این رله برق مورد نیاز بوق یا چراغهای جلو را ازطریق مدار شارژ یا باتری تامین می کند .
ملاحظه می شود که رله با جریان برق ضعیفی فعال می گردد و از این رو جریان زیادی از کلید بوق یا کلید چراغهای جلو عبور نمی کند و از سوختن یا جرقه زدن در کلید بوق یا کلید چراغهای جلو , جلوگیری می شود .
• شرایط واردات
طبق کتاب مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی مربوط به سال ١٣٨٦ محدودیت خاصی جهـت واردات محصول مورد مطالعه وجود ندارد لذا با پرداخت حقوق گمرکی 30 درصد امکان واردات وجود دارد .
• شرایط صادرات
از نقطه نظر مقررات وزارت بازرگانی جهت صادرات محصول تولیدی طرح هیچگونه شرایط و محدودیتی وجود ندارد .
قطعه سازی یکی از صنایع مادر و اساسی در هر کشور به شمار می آید . این محصولات خود بعنوان کالای واسطه ای در تولید انواع خودرو مورد استفاده قرار می گیرند از این رو توسعه صنعت قطعه سازی به مفهوم توسعه صنعت خودرو سازی کشور است و لذا مجموعه قطعه سازی را می توان به عنوان یکی از محورهای توسعه هر كشور برشمرد .
در دنیای امروز و با توجه به اینكه صنعت خودروسازی و تولید قطعات آن منحصر به كشور خاصی نیست و كشورهای صنعتی تولیدكننده هر نوع خودرو، خود درصدد تولید قطعات جانبی و لوازم یدكی آن می باشند لذا تولید قطعات خودرو منحصر و دراختیار شركتهای تولید كننده آنهاست و كشورهای دیگر بدون دریافت مجوز از آن شركت مجاز به تولید آن نمی باشند .
تكنولوژی تولید این قطعات منحصر به كشور خاصی نبوده و اكثر كشورها با فرآیند تولید آن و كاربرد آن آشنا می باشند . مزیت های نسبی کشورها از قبیل بازار، انرژی ، هزینه ، موقعیت از نظر حمل ونقل و سایر قابلیت های صنعتی همانند نیروی انسانی آموزش دیده به همراه قابلیت مالکیت و توسعه دانش فنی و تکنولوژی باعث ایجاد و شکل گیری زمینه های صنعت خودرو در مناطق مختلف جهان هستند .
اتوماتیك راهنمای تولیدی این واحد از نوع بی متال بوده و مكانیسم عمل آن حرارتی است . قطعات بكار رفته در محصول شامل درپوش آلومینیومی ، مقوای چرب ، پلاتین مسی ، هسته المنت ، پایه های بست گالوانیزه، سیم المنت ، بست حلبی ، تیغه فولادی و بست آلومینیومی می باشد . فرآیند تولید محصول شامل مراحل زیر خواهد بود .
١‐ برش : انواع ورقهای آلومینیومی ، آهن گالوانیزه و حلبی توسط گیوتین و ابزار برش دستی در اندازه برش می خورد .
٢‐ پرسكاری : برش و شكل دهی بسیاری قطعات تولیدی در این واحد توسط پرسكاری انجام می گیرد . این مرحله شامل شكل دهی درپوش آلومینیومی توسط پرس هیدرولیك ، برش و فرم دهی قطعات تیغه فولادی ، پایه المنت ، پلاتین و بست حلبی توسط پرس ضربه ای خواهد بود .
٣‐ جوشكاری : هسته المنت هر دو از جنس حلبی می باشند . جهت فیكس شدن آنها به یكدیگر و ثابت شدن المنت و برقراری اتصال پایه و تیغه فولادی از جوش مقاومتی نقطهای استفاده خواهد شد .
٤‐ پرچكاری و مونتاژ : عمل مونتاژ محصول طی چند مرحله توسط پرچكاری انجام میگیرد . در حین عملیات مونتاژ، عمل خمكاری برخی از قطعات بصورت دستی انجام می گیرد .
٥‐ بسته بندی : محصول نهایی جهت سهولت حمل و نقل و جلوگیری از صدمه دیدن آن در جعبه های مقوایی و كارتنهای سه لایه بسته بندی و به انبار محصول منتقل می گردد .
• ماشین پرس
• پرس دستی
• ماشین گیوتین
• تجهیزات جوشكاری مقاومتی
• كاتر رومیزی
• انواع قالب
:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید اتوماتیک راهنما
تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .
کانال یوتیوب ما را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.