طرح توجیهی تولید تراکتور سبک و سنگین سال 1400 + pdf + word

Light and heavy tractor

جهت سفارش مطالعات بازار و طرح توجیهی تولید تراکتور سبک و سنگین سال 1400 با نرم افزار کامفار به صورت فایل  word و pdf ، جهت اخذ جواز تاسیس و وام و تسهیلات بانکی ، این مقاله را مطالعه نموده و سپس با ما تماس بگیرید ضمنا میتوانید فایل طرح توجیهی تولید تراکتور سبک و سنگین را که آرشیوی و مربوط به سالهای گذشته میباشد ، صرفا جهت مطالعه از انتهای همین صفحه دریافت نمایید.

تراکتورها دارای یک سری سیستم های مجزا ولی متصل به یکدیگر می باشند ، که سبب تبدیل انرژی ذخیره شده در سوخت های فسیلی به انرژی مفید جهت انجام کار ها خواهند شد . تراکتور های سبک و سنگین در کشاورزی ، پروژه های راه ، پروژه های عمرانی و ... دارای کاربرد هستند .


نکاتی درباره محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تراکتور سبک و سنگین


ساختمان تراکتور

تراکتورهای امروزی همگی به موتورهای درون سوز که از سوخت های فسیلی ( بنزین ، گازوییل ، گاز مایع ) استفاده می کنند. مجهز هستند . موتورهای این تراکتورها برای تولید توان از سوزاندن این سوخت ها استفاده می کنند .

این ماشینها ( تراکتورها ) دارای یک سری سیستم های مجزا ولی متصل به همدیگر می باشند که باعث می شوند انرژی ذخیره شده در سوخت های فسیلی به انرژی مفیدی که کار انجام می دهد ، تبدیل شوند . این سیستم ها عبارتند از :

سیستم تبدیل انرژی سوخت به انرژی جنبشی (موتور)
سیستم انتقال نیرو
سیستم هیدرولیکی
سیستم الکتریکی
سیستم کنترل بار ( کنترل کشش )
سیستم فرمانگیری
سیستم تواندهی

اندازه تراکتورها

تراکتورهای کشاورزی دارای انواع گوناگونی می باشند . اندازه آنها از تراکتورهای دوچرخ کوچک گرفته که دارای 10 اسب بخار قدرت می باشند . تا تراکتورهای بزرگ کمرشکن 8 چرخ که دارای بیش از 500 اسب بخار قدرت می باشند ، تغییر می کند .

این گوناگونی و تنوع زیاد تراکتورها به خاطر گوناگونی و تنوع زیاد کارهایی است که به کمک این وسیله انجام می پذیرد . بر این اساس تراکتورها را بر مبنای نحوه کاربرد طبقه بندی می کنند .

در ادامه طبقه بندی تراکتورها را ذکر می کنیم .

تراکتورهای همه کاره ( معمولی)
تراکتورهای چرخ زنجیری
تراکتورهای شاسی بلند
تراکتورهای باغبانی
تراکتورهای چمن زنی
تراکتورهای حمل تنه درخت از جنگل
تراکتورهای بارکن یا بیل مکانیکی
تراکتورهای دستی ( تیلر )
انواع تراکتورهای چهار چرخ محرك کاربردهای تراکتور

برای بکارگیری و استفاده نیروی ایجاد شده توسط تراکتور یک سری پیش بینی ها در نحوه ساخت این وسیله انجام شده است . مثلا در پشت این وسیله جاهایی تعبیه شده است که بتوان وسایل مربوط به کشاورزی مثل گاو آهن یا دیسک را به آنجا متصل کرد و کشید .

از تراکتورها برای کارهای دیگر نظیر حمل و نقل نیز استفاده می شود . حتی اگر هیچ باری هم به تراکتور متصل نباشد ، حداقل این وسیله می تواند خود راننده را جابجا کند . کاربردهای تراکتور را می توان بصورت زیر بر شمرد .

وسیله کشنده :

ادواتی مثل گاو آهن ها ، دیسک های سنگین و غیره به مالبند تراکتور قلاب شده و بوسیله آن کشیده می شوند .

تامین کننده حرکت دورانی :

برخی از ماشینهایی که به تراکتور وصل می شوند خود دارای قسمت های متحرك داخلی هستند که برای تامین نیروی مورد نیاز آنها به تراکتور متکی می باشند . مثل : کمباین های کششی ، دروگرها و چاپرها .

راه اندازی ماشینهای ثابت :

گاهی برای تامین توان مورد نیاز ماشینهای ثابت از قبیل آسیابها ، پمپ های آبیاری ، ژنراتورهای برق ، خرمنکوب ها و غیره از تراکتور استفاده می شود .

استفاده به عنوان بیل مکانیکی یا جرثقیل :

چنانچه تجهیزات لازم به یک تراکتور اضافه شود، می تواند به عنوان بیل مکانیکی یا جرثقیل از آن استفاده شود .

نقش تراکتور در زندگی ما

با توجه به توضیحات مذکور و گستردگی دامنه فعالیت تراکتورها کمیت و گستردگی کاربرد و تاثیر آنها برزندگی بشر قابل تصور است. بگونه ای که می توان گفت چنانچه از این وسیله استفاده نشود تعداد بسیار زیادی از مردم کره زمین به علت نداشتن غذا جان خواهند سپرد .

طبقه بندی انواع تراکتور :

از آنجا که کاربرد تراکتور در دنیای جدید بسیار گسترده است , تراکتور هایی که ساخته می شوند دارای توان , اندازه و طرح های متفاوتی هستند . تحویل تدریجی تراکتور , موجب به وجود آمدن طبقه بندی های گوناگون برای آن شده است . ترکتورهای ساخته شده :

الف) بر اساس تامین خاصیت کششی و خودرو بودن

تراکتورهای چرخ دار

1- تراکتورهای زنجیری

ب) بر اساس موارد استفاده

2- تراکتور های عمومی یا تراکتورهای خدماتی
3- تراکتیرهای همه کاره یا تراکتور های ردیف کار
4- تراکتورهای پا بلند یا شاسی بلند
5- تراکتورهای باغی
6- تراکتورهای صنعتی
7- تراکتورهای یونیورسال
8- تراکتورهای باغچه ای و تراکتورهای چمن زن
9- تراکتورهای دو چرخ یا تیلر های موتوری

ج) بر اساس نوع شاسی یا قاب

1- تراکتورهای با شاسی
2- تراکتورهای نیمه شاسی
3- تراکتورهای بدون شاسی

الف) طبقه بندی بر اساس خاصیت کششی و خودرو بودن

تراکتورهای چرخ دار متمایز ترین و پیشرفته ترین نوع ماشین به خصوص جهت مقاصد کشاورزی هستند . این تراکتورها سه چرخ یا چهار چرخ ساخته می شوند .

انواع تراکتورهای چهار چرخ به قرار زیر است :

تراکتورهای چهار چرخ معمولی, تراکتورهای چهار چرخ محرك , تراکتورهای چهار چرخ متحرك محرك با چرخ های کوچک جلو , تراکتورهای چهار چرخ محرك با چرخ های بزرگ و و هم اندازه .

طی سال های متمادی از تراکتورهای زنجیری به منظور کاهش فشار برروی خاك و بالا رفتن کشش در زمینهای نرم , که دارای مقاومت کمی هستند , استفاده شده اند . این تراکتورها همچنین در زمین های مرطوب و باتلاقی , یا در مناطقی که پایداری چرخ های تراکتور با اشکال روبرو می شود , مانند مناطق تپه ای با شیبهای تند و زمین های ناهموار مورد استفاده قرار می گیرد .

گرچه استفاده از تراکتورهای زنجیری در کشاورزی محدود است , اما از این تراکتورها می توان به خوبی در موارد زیر استفاده کرد :

1- استفاده در باغات میوه و بیشه زارها
2- پاك کردن و احیای زمین
3- انجام عملیات حفاظتی خاك
4- ایجاد استخرهای ذخیره سازی آب در مزرعه
5- عملیات خاکبرداری و تسطیح زمین های زراعی به خصوص مزارع آبی
6- ایجاد نهرهای انتقال آب
7- به کار بردن زیر شکن ها و وسایل خاك ورزی عمیق
8- تعمیر جاده

ب) طبقه بندی بر اساس موارد استفاده

یک تراکتور عمومی یا خدماتی , کم و بیش مشابه یک تراکتور چهار چرخ متداول و معمولی است . در این تراکتورها ممکن است فاصله ی بین چرخ های جلو یا چرخ های عقب ثابت یا قابل تنظیم باشد .

تراکتورهای همه کاره یا تراکتور ردیف کار , تراکتوری است که عملا برای انجام تمام کارهای مزرعه به انضمام عملیات کاشت و وجین و سله شکنی در مزارعی که اندازه ی آنها متوسط است طراحی شده است .

اکسل جلویی تراکتورهای پا بلند عریض و قابل تنظیم بوده و ارتفاع آن از سطح زمین زیاد است تا بتواندعملیات وجین و سله شکنی محصولات ردیفی پا بلند , مانند نیشکر را انجام دهد .

در شرایطی که فاصله یبین درختان زیاد بوده و شاخه های درختان نیز بلند می باشند تقربا می توان از هر تراکتوری در باغ های میوه و بیشه زارها استفاده کرد .

اما در صورتی که باغ های میوه , بیشه زارها و تاکستان ها از اهمیت بیشتری برخوردارند , بهتر است از تراکتورهای مخصوص که برای کار در این شرایط طراحی شده اند استفاده نمود . تراکتورهای باغی ممکن است از نوع چرخ دار یا زنجیری باشند .

تراکتورها یصنعتی ماشین هایی هستند در اندازه و انواع مختلف که برای کارهای مخصوص صنعتی و حمل وسایل سنگین در کارخانجات , فرودگاه ها و غیره ساخته شده اند .

این تراکتورها را می توان به دستگاه های بالا بر , حفاری , بارکن مکانیکی و ضمایم مشابه که روی آنها سوار می شوند مجهز نمود . در بسیاری از مواقع می توان از بعضی تراکتورهای صنعتی در کارهای کساورزی نیز استفاده نمود .

تراکتورهای یونیورسال که به واحد توان یا تراکتور مخصوص نیز معروف است به طریقی طراحی شده است که بتواند هم تولید توان نموده و هم انواع مختلفی از ماشین های برداشت سوار , از قبیل ماشین ذرت چین , ماشین برداشت علوفه ی سیلو کردنی , کمباین و ماشین دانه کن ذرت و بعضی وسایل مخصوص را قبول و حمل کند .

این نوع تراکتور نه تنها دارای خصوصیت ماشین های خودرو است بلکه دارای مزایای اقتصادی یک واحد تولید توان چند منظوره نیز هست .
تراکتورهای باغچه ای یا باغی کوچک که به آنها تراکتورهای شاسی کوتاه نیز گفته می شود , تراکتورهای چهار چرخ کوچکی هستند که توان آنها بین حدود 8 تا 25 است بخار است . این تراکتورها برای انجام بسیاری از کارهای باغات کوچک و باغچه ها از قبیل خاك برداری , حفر گودال , برش چوب و غیره قابل استفاده هستند .

تراکتورهای دو چرخ یا تیلر های موتوری که به تراکتورهای دستی نیز معروف است , دارای دو چرخ محرك است که به وسیله ی دست حمایت و هدایت می شود .

ج) طبقه بندی بر اساس نوع شاسی یا قاب

تراکتورهای با شاسی دارای یک قسمت حمایت کننده به نام شاسی یا قاب هستند .

در تراکتورهای نیم شاسی دو تیرك یا محور طولی به دو طرف بدنه ی موتور ع محفظه ی کلاچ و یا محفظه ی جعبه دنده به وسیله ی پیچ و مهره متصل می شود .

تراکتورهای بدون شاسی فاقد هر گونه حمایت کننده اضافه هستند . د راین نوع بدنه ی تراکتور به صورت یکپارچه است .

بررسی انواع تراکتور

تراکتور به ماشین خودرو یا خودگردانی اتلاق می شود که از توان آن برای کشیدن ادوات و ماشینهای قابل حرکت و به کارانداختن ماشینهای ساکن یا قابل حرکت با کمک پولی و تسمه، محور تواندهی ( power take off shaft) و هیدرولیک استفاده می شود .

کلمه تراکتور یک واژة انگلیسی است که معنی آن کشنده است . اولین طرحهای ابتدایی این وسیله در 1846 میلادی در فرانسه مورد استفاده قرار گرفت . تراکتور مهمترین وسیله کمکی در زراعت مکانیزه محسوب می شود که از لحاظ سرعت ، و از حیث تحرك ، توان و حمل ادوات و ماشینهای مختلف بر حیوانات کشنده ارجحیت دارد .

این دستگاه به عنوان یک ماشین کار چند جانبه قلمداد می شود که علاوه بر تولید توان ، اتصالات آن به ترتیبی است که وسایل کار به آسانی قابل نصب و تعویض می باشند . تراکتور بر خلاف ماشینهای ابزار صنعتی ، ماشین کار متحرکی است که به وسیله انسان هدایت می گردد و هنگام حرکت نیز کار انجام می دهد . و بدین ترتیب موجب ازدیاد توان تولید شده در واحد سطح می شود.

از آنجا که کاربرد تراکتور گسترده است ، تراکتورهایی که ساخته می شوند دارای تو ان ، اندازه وطرحهای متفاوتی هستند و آنها را به روشهای مختلف به شرح زیر می توان طبقه بندی کرد .

الف - طبقه بندی تراکتورها براساس خاصیت کشش وخودرو بودن

1- تراکتور چرخدار

- تراکتورهای سه چرخ که چرخ جلو آنها یک چرخ یا جفت چرخ است .
- تراکتورهای چهارچرخ معمولی که هر یک از چرخهای محرك عقب آنها از یک یا دو چرخ تشکیل شده و ارتفاع محورچرخهای جلو آنها در حد متداول یا زیادتر است .
- تراکتورهای سنگین کار که دارای دو یا چهار چرخ محرك هستند .

2- تراکتورهای زنجیری

این تراکتورها به منظور کاهش فشار بر روی خاك و بالا رفتن کشش در زمینهای نرم که دارای مقاومت کمی هستند همچنین در زمینهای مرطوب و باتلاقی ، یا در مناطقی که پایداری چرخهای تراکتور با اشکال روبرو می شود ، مانند مناطق تپه ای یا شیبهای تند زمینهای ناهموار مورد استفاده قرار می گیرند از حدود 30 تا 250اسب بخار ساخته می شوند و معمولا ”دارای محور توان دهی ودستگاه اتصال سه نقطه نیز هستند . اخیر ا ”این نوع تراکتورها با شنی لاستیکی به بازار عرضه شده اند .

ب - طبقه بندی تراکتورها براساس موارد استفاده به شرح زیر می باشد .

1-تراکتورهای عمومی یا تراکتورهای خدماتی

این تراکتورها از نوع چهار چرخ معمول و متداول می باشند و بخشی از آنها دارای چرخهای نوع قابل تنظیم هستند و برای کارهای تراکتوری مزرعه وکاردر محوطه ساختمانی مزرعه ومحوطه انبار استفاده می شوند توان معمول این نوع تراکتورها حدود 35 تا 65 اسب بخار است .

2-تراکتورهای همه کاره یا ردیف کار چهار چرخ

تراکتورهمه کاره برای انجام تمام کارهای مزرعه طراحی شده است از مشخصه های آن فضای عبور وسیع تر اکسل برای عبور از موانع عمودی وافقی ، قابلیت تنظیم برای عرض ردیفها ، قابلیت گردش سریع وکوتاه ، راحتی در جابجایی وکاربرد آن ، سهولت در اتصال وجداکردن ادوات و مجهز بودن به دستگاه فرمان و کنترل راحت وترجیحا ” از نوع هیدرولیک است .
همچنین دارای محور توان دهی ودستگاه کنترل هیدرولیکی و بلند کن است که مورد استفادة دستگاه هایی می باشد که به وسیله تراکتور بکار می افتند .

3-تراکتورهای پابلند یا شاسی بلند

تفاوت اصلی تراکتورهای پابلند با تراکتورهای ردیف کار در این است که ارتفاع اکسلها و بدنه آنها از سطح زمین حدود 30.5 تا 35.6 سانتی متر بیشتر است و عملیات وجین وسله شکنی محصولات ردیفی پابلند مانند نیشکر را می تواند انجام دهد .

4-تراکتورهای باغی

در باغهای میوه ، بیشه زارها و تاکستانهایی که از اهمیت بیشتری برخوردارند و شاخه های درختان نیز بلند نمی باشند از تراکتورهای مخصوص باغی استفاده می شود که از نوع چرخدار یا زنجیری هستند معمولا ” شاسی این تراکتورها کوتاه بوده و هواکش واگزوز آنها ، برخلاف تراکتورهای معمولی ، دربالای پوشش موتور دیده نمی شود .

دارای چرخهای باریکی هستند که فاصله آنها از یکدیگر کم است . غربالک فرمان و صندلی راننده آنها پایین تر از حد معمول واقع شده وبه وسیله پوشش مخصوص که در جلو راننده قر ار گرفته است ، محافظت می شود. نوع کوچکتر این تراکتورها که توان 8 تا 25 اسب دارند به تراکتورهای باغچه ای یا شاسی کوتاه معروف اند و برای کارهای باغات کوچک از قبیل خاك برداری ، حفرگودال، برش چوب، جاروکردن ، برف روبی ، چمن زدن ، شخم زدن ، دیسک زدن ، کاشت بذر ، عملیات و جین و سله شکنی و سمپاشی قابل استفاده هستند .

5-تراکتورهای صنعتی

تراکتورهای صنعتی ماشینهایی هستند در اندازه و انواع مختلف که برای کارهای مخصوص صنعتی و حمل وسایل سنگین درکارخانجات یا فرودگاه ها و غیره ساخته شده اند .

این تراکتورها را می توان به دستگاه های بالابر ، حفاری ، بارکن مکانیکی و ضمایم مشابه که روی آنها سوارمی شوند ، مجهز نمود در بسیاری مواقع می توان از بعضی تراکتورهای صنعتی درکارهای کشاورزی نیز استفاده نمود .

6-تراکتورهای یونیورسال

تراکتور یونیورسال به طریقی طراحی شده است که بتواند هم تولید توان نموده وهم انواع مختلفی ازماشینهای برداشت سوار ، از قبیل ماشین ذرت چین ، ماشین برداشت علوفه سیلو کردنی ، کمباین وماشین دانه کن ذرت و بعضی وسایل مخصوص را قبول و حمل نماید .

7-تراکتورهای دو چرخ یا تیلرهای موتوری

تراکتور دو چرخ به وسیله دست حمایت وهدایت می شود و دار ای دو چرخ محرك است . تراکتورهای دو چرخ یا دستی چون به خاك همزن با تیلر دوار مجهز می شوند به آنها تیلر نیز گفته می شود ، علاوه بر خاك همزن به وسایل دیگری چون گاو آهن برگردان دار ، پشته ساز یا شیار ساز ، ماله ، تریلی ، تلمبه آب و سمپاش مجهز شده و عملیات شخم ، پشته سازی، تسطیح ، بارکشی ، تلمبه کردن آب ، سمپاشی و غیره را انجام می دهد .

ج - طبقه بندی تراکتورها براساس نوع شاسی یا قاب

تراکتورها از لحاظ نوع شاسی یا قاب ممکن است از نوع با شاسی ، نیم شاسی و بدون شاسی باشند . تراکتورهای با شاسی دارای یک قسمت حمایت کننده به نام شاسی هستند که از طریق فنر روی محور جلو و عقب جای گرفته است .

در تراکتورهای نیم شاسی یک نیمه قاب واسط محور جلو وبدنه تراکتور می باشد . بالاخره در تراکتورهای بدون شاسی بدنه از جلو بر روی محور جلو و از عقب بر روی محور عقب تکیه دارد . فرمان گیری درتراکتورهای چرخدار از طریق چرخهای جلو ی ا تمام چرخها و یا فرمان گیری کمرشکن می باشد . فرمان گیری بصورت کمرشکن در بعضی از تراکتورهای سنگین چهار چرخ محرك و تراکتورهای باغی مورد استفاده قرار می گیرد.


استاندارد های قابل توجه ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید تراکتور سبک و سنگین


2559 : ویژگیهای اتصال سه نقطه ای در تراکتورهای چرخ لاستیکی کشاورزی جهت اتصال ادوات و ماشین های سوار شونده, ق 2- نوع 1 تیپ TN
2561 : ویژگیهای محور انتقال نیرو و مالبند در تراکتورهای کشاورزی
1 -2561 : ماشین های کشاورزی- تراکتورها- محور توان دهی عقب نوع 1و2و3- قسمت اول مشخصات عمومی، الزامات ایمنی، ابعاد حفاظ اصلی و ناحیه ایمن
2 -2561 : ماشین های کشاورزی - تراکتورها-محور توان دهی عقب نوع1و2و3- قسمت دوم- تراکتورهای کم عرض ،ابعاد محافظ اصلی و فضای ایمن
3 -2561 : ماشین های کشاورزی- تراکتورها- محور توان دهی عقب نوع1و2و3- قسمت سوم- ابعاد اصلی محور توان دهی و هزار خار، موقعیت محور توان دهی
2563 : روش آزمون تراکتورهای کشاورزی قسمت اول - بخش 1 آزمونهای توان
2564 : روش آزمون تراکتورهای کشاورزی , ق 1- ب2- توان هیدرولیکی و نیروی بالابری
2565 : روش آزمون تراکتورهای کشاورزی- قسمت اول بخش 3 اندازه گیری قطر دایره تور زدن و قطر فضای دوران
2566 : روش آزمون تراکتورهای کشاورزی- قسمت اول - بخش 4 تعیین گرانیگاه تراکتور
2567 : روش آزمون تراکتورهای کشاورزی, ق 1- ب5- اندازه گیری قسمتی از توان موتور که بصورت غیر مکانیکی به محور انتقال نیرو منتقل میشود
2568 : روش آزمون تراکتورهای کشاورزی ق 2- آزمونهای مزرعه
2730 : تراکتور و ماشین های کشاورزی و جنگل داری - حفاظ گاردان انتقال نیرو - آزمون استحکام و سایش و معیارهای پذیرش
2733 : ویژگیهای میل کاردان جهت انتقال نیرو از تراکتور به ماشین های کشاورزی
2997 : ویژگیهای پین حلقه دار در اتصال ادوات و ماشینهای کشاورزی به اتصال سه نقطه ای تراکتور
3900 : روش آزمون تیغه جلو تراکتور
5347 : تایرهای کشاورزی ( تراکتورها و ماشین های کشاورزی ) بارهای معادل ـ ویژگی ها
5348 : تایرهای کشاورزی ( تراکتورها و ماشینهای کشاورزی ) ابعاد تایر و نشانه گذاری
5350 : تایرهای محور محرك تراکتورها ( نشانه گذاری ـ ابعاد شاخص بار ـ نشانه سرعت )
5351 : ویژگیهای تایرهای کشاورزی ( تراکتورها و ماشین های کشاورزی ) دنده ای ضد لغزشی
7254 : ماشین های کشاورزی - تراکتورها و ماشینهای جنگل داریو کشاورزی - اندازه گیری صدا در موقعیت کاربر - روش پیمایشی


کشور های عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تراکتور سبک و سنگین


کشورهای روسیه ، رومانی ، ترکیه ، آلمان ، ژاپن ، آمریکا و اغلب صاحبان صنعت خودرو در جهان از عمده کشورهای تولید کننده و مصرف کننده می باشند .


شرایط واردات و صادرات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تراکتور سبک و سنگین


• شرایط صادرات

به دلیل رقابت پذیر بودن محصولات با کیفیت و استانداردهای فعلی قابلیت صادرات وجود دارد علی الخصوص به کشورهای آفریقایی ، کشورهای آمریکای جنوبی و کشورهای خاورمیانه از این رو هیچ محدودیتی جهت صادرات محصول وجود ندارد .


اهمیت استراتژیک محصول مورد بررسی در طرح توجیهی تولید تراکتور سبک و سنگین

با توجه به استراتژیک بودن کشاورزی در جهان ادوات تولیدی در کشاورزی نیز استراتژیک می باشند چراکه بدون استفاده از این محصول نمی توان کشاورزی کرد . از این رو با توجه به استراتژیک بودن کشاورزی و پروژه های عمرانی این محصول از اهمیت بالایی برخوردار است .


ماشین آلات مورد نیاز ، جهت اجرای طرح توجیهی تولید تراکتور سبک و سنگین

• AUTO ROBOTIC (OP45)
• AUTO ROBOTIC (OP75)
• AUTO ROBOTIC (OP15)
• AUTO ROBOTIC (OP45)
• AUTO ROBOTIC (OP75)
• AUTO ROBOTIC (OP30)
• AUTO WELDING ROBOTIC (OP30)
• WELDING MACHINE (OP40)
• WELDING MACHINE (OP90)
• WELDING MACHINE (OP120)
• WELDING MACHINE (OP140)
• Push-based expansion plugs
• Push-based expansion plugs (OP90)
• Push-based expansion plugs (OP20)
assambling engine (D100)

:: دانلود طرح توجیهی تیپ احداث کارخانه تولید تراکتور سبک و سنگین

تذکر مهم : لازم به ذکر میباشد در صورت موجود نبودن آپدیت 98 ، نسخه های قدیمیتر این طرح ، در همان لینک قرار داده میشود . ولی به محض تهیه کردن آپدیت 98 و یا جدیدتر این طرح ، ورژن جدیدتر نیز در همان صفحه قرار داده خواهد شد .درصورتی که ورژن طرح مربوط به سال 97 یا 98 و یا جدیدتر از آن باشد ، سال نگارش طرح روی متن لینک دانلود قید میگردد . در صورتی که روی لینک دانلود طرح ، سال تدوین طرح توجیهی قید نشده بود ... مشخصا آن طرح مربوط به سال های قبل از سال 97 میباشد .

  • در صورتی که برای اخذ مجوز یا ارایه به بانک ، نیاز به تدوین طرح توجیهی تولید تراکتور سبک و سنگین ، کاملا به روز ، اختصاصی و بانکیبل ، با پشتیبانی تا زمان اخذ وام دارید از طریق شماره های موجود در همان صفحه با ما تماس بگیرید تا از مشاوره کارشناسان ما ، در مورد شرایط تدوین طرح توجیهی بهره مند شوید . همینطور در صورت انعقاد قرارداد طرح توجیهی با ما ، میتوانید از کارشناس مربوطه خود ، مشاوره های لازم در مورد روشهای اخذ وام و اخذ مجوز را نیز دریافت نمایید .

کانال یوتیوب ما  را سابسکرایب کنید . در این کانال ما سعی داریم  کاملترین فیلم های آموزشی کشاورزی و دامپروری و فرایند های کسب و کار  ، و خبرهای مهم مربوطه را برای شما کاربر گرامی جمع آوری کنیم. با سابسکرایب کانال ما در یوتیوب و همینطور در آپارات ، جدیدترین فیلمهای آموزشی کسب و کار ، در معرض تماشای شما قرار خواهد گرفت.

سخن مدیر با کاربران

از سال 83 تا امروز کنار شما کارآفرینان و سرمایه گذاران عزیز کشورمان بوده ایم و تمامی تلاش خود را کرده ایم تا در شرایط خوب و بد اقتصادی ، بتوانیم باری از دوش شما برداریم و مسیرتان را هموار سازیم.

بیش از 1100 فقره طرح توجیهی را با نهایت دقت و کیفیت و به سفارش شما کارآفرینان ایران زمین تدوین نمودیم و امروز نیز همچنان با نهایت توان در خدمت شما هستیم و خواهیم بود.

آنچه که باعث دلگرمی ما در این مسیر شده موج تقدیرها و لطف شماست که برخی از این تقدیرنامه ها را جهت مشاهده در صفحه درباره ما کانون مشاوران صنعتی ایران قرار داده ایم.

ما در این مسیر همچنان با شما خواهیم بود و به کار خود میبالیم.

لینک های مفید

دانلود رایگان طرح توجیهی

آدرس و اطلاعات تماس

تهران ، تهرانپارس، خیابان فرجام شرقی (جهت دریافت لوکیشن به ما در واتساپ پیام دهید)

iranicc.ir@gmail.com

021-77869979

09126277388 (ایمان حبیبی)

09127975250 (امیر حبیبی)

09360555304 (ایمان حبیبی واتساپ)

شبکه‌های اجتماعی ما را دنبال کنید
© 1383, 1403 تمامی حقوق این سایت محفوظ است.